- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #38870 üzenetére
Kicsit bonyolult persze, szóval ha bannolják a gépedet és egyből átrakod egy új gépre akkor csak RECOVERelni kell a profilodat és folytathatod. Ha a bannolt gépen továbbjátszol, mondjuk szerzel 4000 gamerpointot, és rárakod egy új gépre, akkor törli az egészet mert korrupt data lesz.
Nem véletlenül írtam ITT , hogy "Ban után nem játszol, hogy a vinyó abban az állapotban maradjon. "
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #38864 üzenetére
"A Játékosazonosítód elképzelhető, hogy korruptá válik. Ez nem azt jelenti, hogy letiltották, aktívvá teheted bármely live-ra képes 360 segítségével ( Recover Gamertag ) azonban bármely Achievement, amit megszereztél a bannolás után elvész. Minden alkalommal, amikor a Profilodat használod egy Letiltott gépen, korruptá válik. Ez azt jelenti szimplán, hogy nem használhatod a konzolodat arra, hogy backup játékokkal játssz, achievementeket szerezz. Nem fognak működni. Abban a pillanatban, hogy rárakod a profilod egy nem bannolt gépre korruptált lesz és minden haladásod elvész. Sajnos ez a hiba kikerülhetetlen.
Ugyanez áll fennt a kimentett játékokra. Ha betöltesz egy kimentett állást egy letiltott 360-on, az is korrupttá válik, amikor egy tiszta boxon akarod használni. Figyelj oda erre, sajnos ezt sem lehet kikerülni." -
dunc
nagyúr
válasz
Gebriel #38638 üzenetére
Az 576 picit (sőt néha nagyon) drága,de stabil és megbizható,a sok surmó konzoltboltból nem szeretek semmit rendelni mert átvernek,használt terméket értékesitenek újként stb,és számlát soha nem adnak,és eztán a garancia is kérdéses ,jah mellesleg 8K ba vettem az 576 ba vezetékes kontrollert.
-
BaLee
addikt
válasz
Gebriel #38638 üzenetére
Valahol meg lehet érteni a Konzolvilágot is, hogy ha a nagyker drágít akkor gondolom veszteséggel nem akarják szórni a cuccot.
Egy Amazon lehet megengedheti magának, hogy a negyedáron rosszul árazott Elite-kez kipostázta holott náluk is fel volt tüntetve, hogy elirásokért meg hibákért felelősséget nem vállalnak.Legkorrektebb viszont szerintem az lett volna a KV részéről is, ha az előrendelésnél feltűntetik jól láthatóan, hogy ez egy irányár, ettől a végleges változat ára eltérhet.
Mert ha valaki ránézett az 576kbyte reklámjára látta, hogy ami ott 90k az a másik helyen 75...
Aztán a végén meg kiderül, hogy náluk is el lehet hozni 85ért, mint ahogy a KV-nál is annyi lesz. Mégis hányan fikázták az 576-ot hogy milyen drágák...Mindenesetre a jövőben erre jobban figyelnék a helyükben, hogy feltüntessem, hogy az ár változhat. És nem valami 25. aloldalon apró betűkkel, hanem az előrendelésnél a termék ára mellett.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #38622 üzenetére
Ez teljesen egyértelmű! Nem is tudom miért kell magyarázni és pont egy boltnak???
Azokról nem is beszélve (igaz ezek kevesebb számban vannak) akik tartanak egy arcade gépet warezra és vesznek egy nagyobbat lájvra. Nem igazán a legális szoftver vásárlás ösztönzése volt a fő cél, persze ezt kell leírni a hírekben, így minden oldalról lenyugodnak a kedélyek. Eddig nem érte meg ilyen nagy számban bannolni nekik. Most már nagyon belelendültek az emberek, úgy mond nehéz kiszállni annak aki igazán élvezte. Ezt ők is tudják. Szerintem ment is az agyalás rendesen, az nem elég ha nem jöhet lájvra, mit tegyünk hogy új gépet kelljen vennie? Tényleg, blokkoljuk a vinyó használatot, és akkor kuka a gép. Nem véletlenül csak a gépet blokkolják a profilod marad, ott folytathatod ahol abba hagytad, nem vész el a sok achi, ki van ez találva. Ezt a ban hullámot mi lenne ha összekötnénk egy nagy név megjelenésével? Oké akkor emberek az ms-nél háromra mindenki dörzsöli a tenyerét és hátra dől! -
oddsmaker
tag
válasz
Gebriel #38622 üzenetére
Előre szólok, ez a hangnem nálunk nem megengedett "Te miről beszélsz,tényleg így gondolod, és milyen suliba jársz"
Egy kommunikációs vita tuti nem fog megoldódni, ha érzelmek kapcsolódnak hozzá. Értelemre kell hatni, de ha a másik kevésbé befogadóképes és mindig másról beszél úgy nehéz. Ennek a vitának nem látom, hogy normális végkimenetele lenne, így ha nem változik a hozzáállás illetve a beszélgetés színvonala, ha nem tudod pocskondiázás nélkül leírni a véleményed akkor hagyjuk is. És személyes vonalat meg főleg ne keverjük bele
Amúgy szerinted tök nyílvánvaló, hogy az 1.000.000 ember mindig Cod MW2 fan.
Szerinted mindegyik hülye, és teljesen új packot vesz amikor ott van neki minden kiegészítő hozzá. Lebannolják a gépemet akkor veszek egy arcade gépet kiegészítők nélkül. Minek még egy joy? Minek még egy táp? Minek még vinyó? Csak gép kell, mindenem megvan hozzá.Ha valaki vesz egy új gépet miért olyan egyértelmű a pack? Anyagi korlátai nincsenek? Egyértelmű ha megteheti packban veszi, de úgyis volt már gépe nem ? Voltak játékai? Akkor nem kell neki feltétlenül packban venni, hiszen eddig is játszott valamivel
A másik hogy:
- nem kereskedőről
- nem disztributorról
- nem kis konzolvállalkozásról beszélünkHanem a világ egyik legnagyobb cégéről
Jó lenne amúgy ha ilyen lenne a közgazdaságtan, de mivel ezt tanulom így sajnos nehéz értelmezni amit írsz. Mi, leendő közgazdászok, marketingesek örülnénk a legjobban ha ilyen egyszerű lenne.
Elég csak a 80/20-as Pareto szabályra gondolni, miszerint az eredményeid 80%-a az elvégzett munkád 20%-nak köszönhető, erre kell összpontosítani.
Ennél a bannál pedig szerény véleményem szerint nem a konzoleladásokat akarják növelni, csak rádöbbenteni a kedves júzereket, hogy tessenek eredetivel játszani. Így növelve a játékeladásból származó bevételeket.
-
oddsmaker
tag
válasz
Gebriel #38610 üzenetére
Mitől emelkednek az eladási számok? Attól hogy bannolok 600.000 embert? Egy Microsoftnál, egy Xbox 360-nál 600.000 emberről gondolkodnak?
Nem hiszem, itt több milliós számokról beszélünk, ráadásul ha lebonnolják a gépet akkor is tudja használni még. Gari elvész, és Livera nem tud menni.
Ha ilyen üzletpolitikával állnának elő akkor elég csúnya kudarcot vallanának. De még mindig nem értem hogy jött a limitált darabszámú Cod MW2 Elitek áremelkedése a 600.000 banhoz? Időfaktor miatt, mert az is most történt? Más, rációval rendelkező gondolatot nem találok, akármennyire erőltetem fáradt agyamat
Én ha Microsoft lennék nem a Te gondolkodásod szerint állnék hozzá a dolgokhoz, hanem inkább vevőközpontúan.
Senki se mondta azt, hogy MS ne tudná megoldani a moddot, egyszerűen MS nem akarja egyelőre. (Bár ugye az új gépek egyelőre buták, remélem érted mire gondolok)
Értem az álláspontod, de nem látok benne rációt. Ennek ellenére bármi lehet, még akár gondolkozhat is így a Microsoft. Ezt addig nem tudjuk meg, amíg nem mi ülünk azokba a fotelekbe
-
oddsmaker
tag
válasz
Gebriel #38607 üzenetére
Miért? Milyen hatással kéne lennie?
Gondolkodjunk Microsoft fejjel.
Lebannolok 600.000 gépet. Miért? Hogy szokjanak le a Flashről, valamint a Liveozásról flashelt gépen.
Miért jó ez nekem? Több eredeti szoftver fog fogyni.
Miért emeljem a gépek árát? Főleg egy limitált kiadásnak az árát minek emeljem? 600.000 ember miatt, közben emberek milliói tervezik világszerte az Xbox vásárlást karácsony előtt.
Ez az én véleménye, irónia nélkül nincsen hatással rá
Véleményem szerint.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #38602 üzenetére
Adom én is a véleményt. Szerintem azért ebben az MS keze is benne lehet valahol....Bannolás egyenlő azzal hogy a gamerek áttérnek a jó oldalra vagyis arra ösztönzi az MS ezzel bannal a gamerek nagyrészét vagy legalábbis próbálja, hogy rendes nem moddol gépekkel játszanak a jövőben . Ergo többet kaszál ezzel mint bármivel... + a húzó címek is itt vannak amiért sokan konzolra adják a fejüket...
-
oddsmaker
tag
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #38395 üzenetére
De van
Ha nézed a telemetria adatokat, guminként külön írja a kopást. Egy 15-20 körös versenyen, már bizony nagyon csúnyán el lehet koptatni egy hátsókerekes autó gumiját (de akármilyen más autóét is), és ez nagyon, de nagyon érződik a kocsi viselkedésén. Persze egy 5-8 körös versenyen ez nem igaz, hiszen pl a második kör közepére melegszik be a gumi
És ez már a Forza2-ben is így volt. -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #38380 üzenetére
hát haveri körből akinek van azokkal még nem volt gond. meg a visszajelzések sem rosszak. (igaz mostmár hálistennek a boxal sincs gond). ps3-al meghajtó gondok voltak csak, tudomásom szerint.
a ps2 volt nagyon jó konzol, szó szerint szétrugtuk, mikor sötétben járkáltunk a szobában, ráadásul állítva volt, csattant olyanokat de sosem volt baja, ma is megy. meg ejtettük le betonra nem egyszer, borult rá tea, kávé, tequila és semmi baja -
Torry
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #37898 üzenetére
Azok jól bírják kb egy évig utánna nagyon hangosan csörögnek de mennek tovább hibátlanul. Akkor van baja csak ha már kiírja azt hogy koszos a lemez vagy stb.
Nekem a legelső boxomban olyan van, amit a központi szervízre cseréltek erre a BENQ ra és az a box most a haveromnál van azzal a meghajtüval és még mindig megy. 1 éve volt az a box nekem és akkor volt a drive csere is múlt év szeptemberében. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #37781 üzenetére
Hát azért skót mert kispórolták belőle a sok jó kábelt. HD-AV, Gyári HDMI, Akkor az a másik optikai kábel vagy mi a bánat adapter amire a hangcuccokat lehet rávarázsolni.
Thome: Teljesen igazad, van.. Addig szálj ki belőle amíg egyben van a vas és még ér valamit. Nekem meg eszem ágában sem volt Elite gépet venni, csak 120as HDD-t. Aztán Gebriel bedobta a linket akkor kezdtem el gondolkodni. Osztottam szoroztam és eladtam a vinyómat meg a gépemet és hozzávágtam még pár db ezrest és inkább vettem egy zsír új 0 kmteres gépet 120as hddvel. És tudom azt hogy új hibátlanul megy és nem lesz vele semmi gond. A másik is hibátlanul ment.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37664 üzenetére
Azért mert eddie modta, hogy ő be tudja tölteni. Én akkor nem pörgettem lentebb 100-nál.
Te be tudod tölteni a 600. szellemautóját?
Ha igen akkor ez a különbség a silver és a gold között!
Szóval az a jel azt jelenti hogy betölthetem a szellemautóját. Oké, értem.
Neked végig van jel mindenkinél abban az oszlopban?Amúgy a Suzukán mikor bementem 57 alá, utána dobtam rá a menetstabilizátort, és úgy mentem még alá jobban. Csak kisérleteztem.
De azt néztem hogy 256. vagyok/voltam, és 200.-nál feljebb már mind (vagy 98%-a) tuningolt autóval mente azt az időt. -
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37655 üzenetére
Gebriel & Mr.Grincs: Holnap este?
Crazyman33: Leírnád a menetét a dolgoknak? Mármint mész egy kört, majd utána fellépsz live-ra, és feltölti az idődet? Vagy hogy működik ez? Online mentek, köridőket? Nem tudom, ezért inkább megkérdezem!
Szerk:
Mr.Grincs: Érik a Live is, de valószínűleg kihasználom a 3x1 hónapomat, így is elég húzós menet lesz, minimális költekezéssel!
De a monitort valszeg pihentetem, mivel a Cod4, Cod5, Shift és alapjába véve mindegyik játék betűit látom elolvasni amit próbáltam, na meg normális részletesség van így is rajta, csak az OF: Dragon Risingen (és ez a baj), és a Fifa10-en nem. A több játékom meg nincs.
Úgy is mondhatom, hogy karácsonyig húzzam ki valahogy, és utána egyenesbe jövök!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37557 üzenetére
Videórészleteket a ripléjből tudsz csinálni. Fotót is.
De a videóval semmit nem tudsz kezdeni a Box-on. Csak ott van. Ha Gold van akkor fel tudod tölteni a Forza oldalra, és onnan lehúzva azt csinálsz vele amit akarsz. Nagyon baba kis klippeket lehet csinálni.
Ranglistához nem tudod csatolni a videót. Aikor kilépsz egy versenyből akkor biztos láttad már hogy kiírja "Ne kapcsold ki a konzolt. Szellemautó mentése" . Na ekkor csatolja a legjobb köröd szellemautóját, ripléjét. Ezért tudod a világranglistából betölteni bárki idejét vagy meg tudod nézni bárki leggyorsabb körének a ripléjét.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37551 üzenetére
Gyors kör
Autó választás
A pálya kiválasztásánál figyeld az alsó sort mindig.
Nyomsz egy "Y"-t (ranglista). Ha előjött akkor az "X"-el lapozol addig amíg csak a felvett barátok idejét nem mutatja. Persze innen nem tudod betölteni a szellemautót, sajnos.
Arra figyelj hogy csak akkor azonos kategóriájú autó eredménye jelenik meg.Tehát ha te mész egy időt Suzukában egy "C"-s autóval én pedig egy "B"-vel akkor nem látjuk egymás idejét.
Ja és ha a listában a kereszttel tudod választani hogy az időt mutassa vagy az elért drift pontot. -
nofi
addikt
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37509 üzenetére
Nem olyan versenyre gondoltam/tunk hogy együtt. Azt persze hogy lájvon van értelme, de mint mondtam sokunknak aki játszik a Forzával nincs Goldja.
Ez köridőverseny lesz, majd meglátod jó lesz az. Évekig játszottam másik platformon, és akkor még hol volt/van lájv elérés.Most könnyebb dolgunk van, látjuk egymás idejét. -
meduzah
csendes tag
válasz
Gebriel #37505 üzenetére
Nem tudom ez megmagyarázza-e mitől gyorsabb.
(javítottam)
"Silverstoneban tök egyenes szakaszon első voltam, bejött mögém a gyerek, nem ért hozzám és már ki is tette a felkiáltó jelet."
Én ebből feltételeztem, hogy "lőtávolságon" belül van. Az 50-60m nagyon messze van még a szélárnyéktól, nem is értem. Ez valami bug lesz?
Nekem még nincs meg a játék, nemtom kipróbálni.
Ja! Bocs, ezt nem te írtad!
-
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #37489 üzenetére
A szélárnyék azért van büntetve (igazából nem kapsz érte büntetést a felkiáltó jelen kívül), mert ha kimégy egy autóval ugyanarra a pályára, akkor nem tudsz azzal az idővel versenyezni, mert nem lesz szélárnyék. Csak az a tiszta idő, ami összemérhető bármely más versenyen futott idővel, a szélárnyék meg nincs minden versenyen (pl. time attack).
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37485 üzenetére
Nem értem én sem.
Nekem volt már háromszög nélküli versenyem. Én nem vettem észre, hogy ok nélkül kirakja.
Nem lehet hogy akkor is kirakja ha segítséget használsz? Mondjuk hülyeségnek tartom de ki tudja. És mondjuk amikor elkezd dolgozni az ABS vagy az ami be van kapcsolva akkor kirakja a háromszöget.
Ennek néz utána . Nézd meg mi van bekapcsolva neked és figyeld mikor dolgozik. -
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #37461 üzenetére
Még csak egy évadot csináltam végig, asszem 1.3 %-nál járok.
Csak próbálom egyelőre feltérképezni, hogy a nehézség úgy legyen beállítva, hogy ne mindig én nyerjek, de legyen azért esélyem is, meg nézegetem az új lehetőségeket, pl. ez a dizájn vásárlás teljesen király.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37432 üzenetére
Te vagy a ...Punk? Egyszerre küldted sch_a-val, ezért találgatok.
Upsz erre a kimenetes dologra nem is gondoltam. Megnéztem a tv könyvét.
Konkrét kimenet csak audio van. Viszont a 2db euroAV ami egyben ki és bemenet is.
A kimenet oszlopban az egyikhez az van írva hogy "Only TV or DTV output is available" a másikhoz pedig "Output you can choose".
Szegényes az angol tudásom. Plíz. -
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #37268 üzenetére
Neked magyarázzam? Hiszen te is tudod, "Olyan világban élünk, amelyben a limonádé...
Már kibaszottul idegesít hogy ilyenek az emberek és kihozzák belőlem az állatot. Amúgy pedig nem muszáj felvenni a kesztyűt.
Az én véleményem is egy a sok közül, olyan mint lyuk a seggen, mindenkinek van. -
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37270 üzenetére
CF2 nem, maximum OF2...
Megpróbálom beüzemelni a live-t, ha tudom!
Szerk: Single módba, asszem' a 6. küldetésnél vagyok, mikor ki kell menteni 2 helikopteres tagot, és most ott tartok hogy már bementem hozzájuk, és most menekülni kellene... Valaki tudna segíteni hogy kellene megoldani? Kb bevagyunk kerítve...
Mert nem akarnak jönni, csak ott lövöldözgetnek azok a gyökerek (pilóták), de bármit próbálok csinálni, Fálov mí, meg mittómén, sehogy sem akarnak jönni!
-
-
sch_a
addikt
válasz
Gebriel #37211 üzenetére
Nem biztos az. A Fifa-ban külön lehet állítani a felirat, és a kommentár nyelvét. Illetve minden indításnál kell válassz felirat nyelvet. A kommentár nyelvét pedig a menüből kell változtatni, de mindjárt meg is nézem, pontosan hol van.
Meg is van. Magyar feliratnál (gondolom tiv.-nek angol van csak) Saját Fifa 10 - Játékbeállítások - jobb ravasszal rámegyek a hang "fülre", és ott a második opció a kommentár nyelve. Nálam a magyaron kívül cseh és spanyolra lehet átállítani.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest