- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #18561 üzenetére
Hát azért én nyugodtabban alszom hogy nincsne kiherélve a boxom, igaz anyagilag ez érződik a kidaásaimon de egyszer élek. Szerintem nem bánod meg hogyha áttérsz eredetire. Amúgy mit is adsz el tulajdonképpen, milyen gépházat? A tomb radír az jó választás szerintem kezdésnek eredetiben
-
p_milan
aktív tag
válasz
Kasza08 #18517 üzenetére
Kicsit olvasgattam a témába, így biztos, hogy megvárom a Jasperes gépeket. Kérdés, hogy ezek mikor kerülnek forgalomba!? Gondolom mindegyik kereskedő próbál megszabadulni a régi gépektől, így szerintem a vásárlással minimum meg kell várnom a karácsonyt!
Van esetleg valami olyan fórum ahol lehet értesülni az ilyen gépekről?
-
p_milan
aktív tag
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #18477 üzenetére
Naszóval, alapból a controllerhez van kis "doboz", az a műanyag basz, amibe megy az elem/akksi és rárakod a hátuljára. Play & chargehoz ugyanaz van, csak nem kell bele elemet rakni, hanem már benne van egy akksi alapból, tömör cucc. Mintha egy mobilteló akksi lenne beleépítve
[link] ennyi.
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #18314 üzenetére
Pedig én azt hittem, hogy a GH kint lesz komplett szettel aztán orrba szájba nyomják a Beat It-et meg a Livin on a Prayert
Akkor nem maradtam ki semmiből..
Viszont rohadtul kéne gitárt vennem, basszus néztem, 40 rugó körül lesz kint a komplett szett, ami nálunk ha lesz kb. 50-60 ezer, ha egyáltalán kapható lesz. De ki veszi meg ennyiért??
Játék + 1db gitár is 20 felett lesz kint, akkor itthon? És az még csak 1 gitár, nem lehet coop-ba tolni. Rohadjanak meg a készítők amiért kivették a controller opciót
Ezt vártam idén legjobban, és ebben csalódtam a legnagyobbat emiatt
-
Gordiann
őstag
válasz
Kasza08 #18191 üzenetére
Persze. De addig is nyugalom...(mert nem játszok sokat, főleg nem egyhuzamban, így elvileg jóval kisebb az esélye(meg minden más ibának is), nem? )
szerk: (sztem a max idő, amit egyfolytában el tudok tölteni egy játék mellett az kb 3 óra. De az akkor ha nagyon megy a történet, és akkor már muszály folytatni kicsit
)
-
(Kolombusz)
veterán
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #17749 üzenetére
Már hogyne lenne köze a PróSztríthez? Mindenhez köze van ami xbox, minden játék után kap részesedést, minél több lemezes, annál többet (nem rég volt a Rage box verziós téma ugyebár..)
szerk: mire leírtam, leírták előttem
A supportos csaj persze h nem parázik, a havi x forint fizetésért mit érdekli őt hogy használod e
Nem akarja ő sem megváltani a világot
Amúgy az MS-nek persze jó a pénz így is, hogy nem kell magyar live szolgáltatást nyújtani. Bár nem tudom, mibe kerülne, szerintem kb semmibe, mivel maga a rendszer adott.
tiv:: Nem akarok én sem offolni a magyar helyzettel, de ez tény, tudod ezt te is, még ha nem is itt élsz. Amúgy ha lenne magyar live hivatalosan, jól bereklámozva, nem csak nekünk, hanem azoknak aki nem is hallottak róla, akkor talán többen használnák ki. A gépen viszonylag jó áron kaphatók, már csak jó áron kapható játékok kellenének hivatalos szolgáltatással (live) akkor lehet h nőne a legit tábor. De ha még egy ilyen memory upgrade akcióból is kimaradunk, akkor mit akarunk? Egyszerűen kicsik vagyunk.
-
Peat;)
veterán
válasz
Kasza08 #17749 üzenetére
"Én nem értek hozzá, de szerintem nem a játékokból szerzi az ms a legnagyobb bevételt, hiszen mondjuk a ProStreethez nem sok köze van Bár én nem tudom ez hogy múkodik"
Én sem hogy hogyan hívják, de minden x360-ba illő dvd lemez után perkálni kell microsoft felé. A játékokból szerzi a legnagyobb bevételt. Gondolj a ps1 vagy ps2-re amikor még live szerű rendszerek nem igen voltak. Vagy kézi konzolokra.
Maga a gép árához meg annyit, hogy sokáig veszteségesen árulták de azon valószínű hogy még most sincs haszon, hanem a bejáratott gyártás áldásos hatásait közvetítik a fogyasztók felé árcsökkenések formájában. -
-
Xirtam
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #17391 üzenetére
ja, sokra megyek vele, a korábban említettek miatt.
ha párszáz Ft-omba lenne egy játék, valszeg feleannyit sem foglalkoznék vele,
mint így. Egész más, a könnyen jött jószágot kevésbé becsüli meg az ember.Amúgy létezik ilyen szó, hogy potato beetle?
mert szerintem ez csak magyarul van, de szétröhögtem magam rajta.
Olyasminek tűnik, mint a gipsy wheel -
bwoay
nagyúr
válasz
Kasza08 #17375 üzenetére
hidd el, hogy aki 12 rugót ad egy játékért,
az sokkal jobban meggondolja, mire költi el azt a pénzt,
szóval kevésbé jellemző ez a "beszereztem, de nem tetszik" jelenség.
meg ha komoly összegbe került, akkor rászánod az időt,
és foglalkozol vele, nem hajítod a sarokba,
ha 20 perc után még nem igazán indul be. -
eddie17
addikt
válasz
Kasza08 #17336 üzenetére
GoW meg volt pc-n, bár ki tudja, lehet más élményt nyújtana boxon.
FNR3 az tényleg ütős(hehe)nek néz ki.
Forza2 tetszik, az tényleg alap lesz
Ha minden szépen és jól megy, akkor holnap fizu, és szerdára szabi
Csak fel kell caflatnom pestre, vaaagy ide hozattatom, de az megint plusz pénz... -
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #16737 üzenetére
jah igen. rá kell kötni a dvd lejátszó tápkábelére a venti tápcsatiját. ez ugye 12V. egy egyszerű fesz. osztóval lehet 8V-ot csinálni. vagy egy potit be kell forrasztani és akkor lehet bármennyit csinálni 5V és 12V között
én vettem bele jó ventiket, kéken világít és lehet változtatni 5V és 12V között. 12V-on használom, igaz baromi hangos. jó nagyra kell venni a volumét és már nem is hallani
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #16668 üzenetére
Mondjuk DMC és NG más, sokkal hardcoreabb (de szép ungarise szó)
Ez annyira nem hardcore, csak szimplán egy SW kaszabolós, de ami benne van, az nagyon benne van
Pure demot próbáltam (szintén fent van torrenten), nem az én műfajom, de szép és jól irányítható, a fullban már elég tuti pályák lehetnek (demo végén mutat képeket).
szerk.: Warhead PC only
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #16658 üzenetére
Tetszik ez az igényes munka de valahogy ezek a krokik nem jönnek be igazán
Mondjuk egy full fém ház mattfeketére lefestve az is szép lenne, nah persze nem műanyag hatásúDe egy fa hatású is érdekes lehet.
Djuree: Ha lesz boxom, lejár a gari én hűtésmoddingot fogok csinálni de valami nagyon beteget
Már így gondolatban megvan, hogy milyen lenne saccra, de élőben is látnom kéne az alkatrészeket.
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08 #16664 üzenetére
Demo minden konzolos torrent oldalon fent volt (van). Attól még nem warez h torrenten van, és aki nem warezol, az is simán leszedheti, azért van a demo. Viszont a demoban lévő pálya pont talán a legunalmasabb és nem is a legszebb, de kb. megmutatja milyen mégis a stílusa. Itt 2 dolog fontos: szereted e a hack n slash játékokat (DMC,NG) és szereted e a SW univerzumot illetve játékokat.
Ha mindkettő igen, akkor kötelező
Ha csak egyik igen, akkor mindenképp demo vagy máshol a full megnézése
Ha mindkettő nem, akkor nem biztos h neked való, de azért 1 esélyt lehet adni a demonak.De mondom, a demo tényleg nagyon keveset mutat meg. Sok helyen lehúzták, de a stílusában nagyon jó, csak az a legnagyobb baja, hogy rövid.
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #16600 üzenetére
Felnapi, mert csak a jatek kell, a tobbi felszereles mar megvan
ps: Termeszetesen megy majd a cikk a GamePod-ra, majd ha meglesz az uj dobszettem.
-
GRaul
őstag
válasz
Kasza08 #16512 üzenetére
Nah akkor nagyon kiralysag
Elvagyok latva meg boxal tobb mint 2 evig
Volt mar itt vki akinek a garit kellett igenybevenni e?
Ha igen akkor mik kellenek h meglegyenek?
Persze a kis ragasz sertetlen az elejen.
Csak a szamla nincs meg Rola.Be van regelve meg minden.
Az gond lehet ha nincs meg a szamla? -
ggf8600gts
tag
válasz
Kasza08 #16485 üzenetére
Az Arcade játékok között volt olyan hibaüzenet hogy a PAL-50-es alapbeállítást nem supportálja a Freedy Frenzie című játék. Az 576-ban azt mondták, hogy ez a 60HZ-s játékokra érvényes. A Dahboard Display settingsben ha TV-re van kötve ki lehet választani, hogy PAL-50 vagy pal-60, de az LCD monitorok esetében nem találtam ilyen állítási lehetőséget. Tehát hogy is van akkor ez?
-
GRaul
őstag
válasz
Kasza08 #16251 üzenetére
Sziasztok!
Vegre kiprobalhattam az xboxot ami itt vart kint ram londonba.
Nagyon jo kis gep.
De sajna a kep minosege nagyon zavaro.
Pedig egy Philips 82 cmter atmeroju lcd tvre raktam ra.
Ez azert van mert nincs HDs kabelem?
Vagy mi lehet a baj?
Illetve meg ennyi h laptop kijelzojere nem tom rakotni a boxot?
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest