- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #18424 üzenetére
Durvan $190 dollar a teljes szett, nem tudom, hogy mi lesz Magyarorszaggal.
En csak a szoftvert vettem meg a gitarral, az $99 volt, mivel a Rock Band-es miki kompatibilis es a dobom is egy massziv darab, nem egy klakkogo muanyag gagyimatyi. Csakhat elqrtak a kompatibilitast, most az egesz RB-GH tarsadalom hurrog es koveteli a patchet. [link].
Elvileg mar tegnap ki kellett volna adjak, de se hire se hamva...ps: RB kaphato Magyarorszagon, nemde?
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #18322 üzenetére
Ezt az ION altal kiadott elektromos dobszettet is be kivanom majd mutatni, amely RB2 kompatibilis es kulon is hasznalhato "rendes" dobkent, egy brain modullal.
Sajnos a World Tour fele gyari dobot nem lesz alkalmam tesztelni, hiszen nem akarok plusz penzt ezert aldozni a teljes bundle kit-re. Viszont egy osszehasonlitas lesz a RB stock dob es az ION-rol.
Holnap hazahozom a World Tour-t, hetfo-kedden kijatszom Kidussal hogy azert legyen rola eleg tapasztalaton es akkor irok egy kimeriot osszesitest rolukps: Viszont kivancsi vagyok mennnyire lesz ezzel a szettel jatszhato a World Tour. Na majd holnap kiderul. A fejlesztok azt mondtak, hogy kompatibilissa teszik, viszont vannak ketelyeim. De mint mondottam, majd kiderul
-
heihachi
addikt
válasz
eddie17 #18184 üzenetére
Na gyerünk srácok, nehogy már csak eddie17 és én érjek ma rá forzázni
capafog23 : Szvsz nem az a lényeg, hanem hogy miket meg lehet oldani PES-ben. Olyanokat, amiket fifában nem, vagy csak röhejes jelenetek árán lehet. Ha azt nézzük, hogy hoy néz ki egy meccs lefolyása PES-ben és FIFA-ban, hát a fifa nagyon rosszul áll. Mellesleg az animáció is a PES-ben jobb. Egyébként szvsz a PES százszor jobb játék, mint a FIFA, de mivel nincsenek benne rendes nevek...
-
heihachi
addikt
válasz
eddie17 #18168 üzenetére
Tegnap értem el a 40. szintet, de ezért már olyan versenyek vannak, hogy beszarás. Nordschleife 2 kör, testrtrack hosszún 4 kör, meg ilyenek, kezd kissé nehézzé válni. Ráadásul sikerült a test track 4 körön az utsó előtti kanyarban keresztbe vágni a Jaguar XJ 220-at (merthogy McLaren F1, CLK GTR meg ilyenek ellen kellett menni), szóval kezdhettem elölről a több, mint negyedórás pályát.
-
dunc
nagyúr
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #17985 üzenetére
25.e a játékshow rendezvény.
Játékshow lesz Budapesten2008. október 7. 15:43, Kedd - Forrás: SG.huIdén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show, ahol bemutatkoznak az őszi-téli szezon legújabb videójátékai. Előadások, nyereményjátékok, versenyek és premier előtti játék tesztelés reggeltől estig október 25-én.
Idén második alkalommal rendezik meg a Budapest Game Show-t. 2008. október 25-én, szombaton a Millenáris Tetátrum (Millenáris Park) reggel 9-től tucatnyi virtuális világnak ad otthont egészen 20:00-ig. Az egész napos rendezvényen ingyenesen vehet részt minden videójáték-őrült. A Budapest Game Show-n bemutatkoznak a 2008-as őszi-téli szezon legújabb és legfontosabb játékai. A nyereményjátékokon és versenyeken mindenki kipróbálhatja magát. A színpadon a hazai játékújságírás ismert alakjai mutatják be a rég várt játékokat, a kiállított Xbox 360 konzolokon és számítógépeken pedig mindenki kipróbálhatja kedvenc játékát.
A Budapest Game Show 2008 játékai:
Microsoft, Xbox 360: Fable2, Gears of war 2, Lips, Banjo-Kazooi Nuts & Bolts, You are in the movies
Electronic Arts: Dead Space, Mirrors Edge, Need For Speed Undercover, Fifa09, Warhammer Age Of Reckoning, C&C Red Alert
CD projekt: Moto GP08, Tomb Raider Underworld, Stalker Clear Sky, Pure
An-Tec Kft: Call of Duty: World at War, Guitar Hero: World Tour, James Bond: Quantum of Solace, Star Wars: Force Unleashed, Far Cry2. -
Djuree
félisten
válasz
eddie17 #17807 üzenetére
az a poén hogy bármilyen hülyeséget belemondasz (akár magyarul is) valamit elkezd csinálni, fejleszteni vagy egységeket mozgatni
legalábbis a betában ez volt....
de eleve nem jó irányítási módszer, nem tudsz olyan gyorsan beszélni (főleg angolul) mint ahogy játszani kéne. így csak nagyon lassú tempóban játszható a játék, singleben lehet elmegy, de multiban esély sincs egy hagyományos módszerrel operáló játékos ellen...
-
JamesHolden
aktív tag
-
Fusion01
tag
válasz
eddie17 #17618 üzenetére
Én 47-es
Itt már elég nehéz szintet ugorni mert több százezret kell összegyűjtened.
Igaz én nem most kezdtem.össz vissz 70óra van benne.HEHE
ui.:Nekem 207 autóm van XD
Jaaa és mi a gamertagod?Mert majd forzázhatunk...Majd holnap lesz meg az egy éves goldom majd küldök vmilyen autót -
burgatshow
veterán
válasz
eddie17 #17577 üzenetére
Arcade-ot. Futotta volna a Premiumra is, de úgy voltam vele, hogy a különbözet most jól jön másra.
Tervbe van véve:
+1 pad
egy vinyó
és egy fülesNeten már lóg, Live müxik, DivX update fent van. Ma néztem meg a GoW2 videójából az egyiket, az is nagyon ott lesz.
A GoW jelenleg nyüstölés alatt.
Egy kérdés: az normális, hogy a Live-on a silver-t választottam erre mindenhol Gold-ként tűntet fel?
Mod: Ja közben megláttam, hogy az első hónap a gold-ból free trial...
-
Xirtam
veterán
válasz
eddie17 #17506 üzenetére
Egészséggel használd drága barátom!
Kaptál hozzá ilyet? Ha igen, az egyiket kölcsön kérném! Xbox360™ kellék
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #17424 üzenetére
Hátha meggondolod magad
Csak vicceltem. Ne rágjad magad, mert az árt az egészségnek
Inkább szurkolj nekem, mert én jövőhéten hozom el, végre valahára.
Aztán beindítom a grillparty projectetGrillezünk együtt? De szerintem mellé szerzek egy AK-t ha valami balul sülne el széttudjam lőni a a Spar parkolóba nyitás után fél órával, hogy mindenki lássa, utánna még youtube ra is felteszem, hogy aki lemaradt róla az is bepótolja
:
-
Peat;)
veterán
-
HagaNRG
őstag
válasz
eddie17 #17276 üzenetére
Azért aki nincs eleresztve pénzzel, mint én is pl. meg tisztán akar játszani, azért a demozás lehetősége megfontolandó. Mennyivel, egy eredeti új játék árával több egy winyós premium?
Én is meggondolom százszor, hogy mennyit adjak egy milyen játékért, de mivel nekem van demo, higgyjétek el, nem egy a magazinokban csúcsnak leírt játék volt csalódás a demo alapján és igazán sokat segít ez a lehetőség a majdnai nehéz döntésben, hogy mire adjuk ki a sok pénzt.
Meg azért maga a demojáték is egy szórakozás, pl. verekdeős demokkal tele van a winyóm, jó buli, rendszeresen nyomok 1-1 meccset, de pénzt egyikért sem adnák. -
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #17291 üzenetére
Dr. Batz, hat nem csinos?
#17291: Igen, valszeg' karcos volt a diividii, de nem vagyok medium /hanem expert
/, ezert nincsenek ehhez foghato kulonleges kepessegeim, hogy kideritsem
A turukozos megoldasra meg; "i got a modded xbox360..." na ezutan ki is kapcsoltam es elmondtam magamban a szokasosat /"fasze kell buzeralni egy konzolt, meg is erdemled, hogy megdoglott/.
-
dunc
nagyúr
válasz
eddie17 #17285 üzenetére
Szerintem add szerényebre az igényed ,amiket felsoroltak a winyo melett az mind igaz,de lehet most neked számit a plusz zsé ,és inkább vedd meg kényelmessen az arcadot ,és az általad dédelgetett játkot,minthogy elúsz anyagilag ,és cipö is kell mert jön a hös.....az x-et nehéz lábra huzni akkor is ha winyos....
Xirtam Túl vagyunk rajt BAROMSÁG
-
tiv83us
veterán
válasz
eddie17 #17281 üzenetére
Megkerulheted, de en mindenkepp befektetnek egy kicsivel tobbet, hogy legyen tarhelyem. Foleg ha nem veszel minden heten uj jatekot, akkor igazan lehet orulni, mikor a Live-on feltunik egy uj letoltheti misszio/palya/kiegeszito a kedvenc jatekodhoz
En pl minden heten csekkolom a honlapokat, hogy mikor jon mar az ujabb es ujabb letoltheto balhe -
Xirtam
veterán
válasz
eddie17 #17278 üzenetére
Te még a jobbik esetben , vagy! Megvan rá a pénzed ! Én meg napok óta csak osztok,szorzók, hogy mit hogyan csináljak, hogy meglegyen az Xbox360™
De azt hiszem, megvan a haditervem!
Remélem minél hamarabb részese lehetek ennek a világnak!
Mellesleg nálam is úgy van , hogy én gépem UTP kábellel kommunikál a routerrel a földszinten lévő 3 gép meg Wifi-vel!
-
dunc
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
eddie17 #17201 üzenetére
hát van ugye a kontrolleren két ravasz, két trigger,
két flippergomb, vagy mittomén, hogy nevezzem.
ezek "analóg" módon működnek,
minél jobban húzod, annál több gázt vagy fékerőt adsz.
és azt nem tudom elképzelni,
miként lehet ezt kiváltani a klaviatúra billentyűinek "be" ill. "ki" állapotával(mondjuk ez még mindig jobb, mint a két végállású kormány,
amivel vagy jobbra, vagy balra megy az ember)
de 30'000 a freestyle driftben az komoly, úgyhogy valami módon biztos működik
úgy is, csak nekem nehezemre esik elképzelni a mikéntjét.
aztán kontrollerrel meg beadnál 90'000-et -
-
GRaul
őstag
válasz
eddie17 #17104 üzenetére
En ezt a liveos dolgot meg mindig nem nagyon ertem.
Van ugye a gold meg a silver.
Most Nekem is gold van (meg).
De ha lejar a gold akkor lesz silver.Ha jol tom.
Ez miben kulonbozik?
Nem fogok tudni jatszani masokkal?Esetleg demokat se fogok tudni letolteni?
Okes FAQba benne van.Szoval akkor vehetek goldot ha jatszani akarok Neten... -
bwoay
nagyúr
válasz
eddie17 #17099 üzenetére
meg ha már a boxban gyárilag nincs benne a wi-fi...
én vettem egyet, és már azon agyalok,
hogy ha vennék a másik géphez, akkor össze tudnám-e kötni a kettőt.
de ezt a horror árat épp elég volt 1x kifizetni,
végülis egy 5e. Ft-os wi-fi adapterről beszélünk,
ami konzol-tartozékká avanzsálva rögtön 4x annyiba kerül.nálam sincs semmi, ami kábellel csatlakozna a hálóra,
de a boxon kívül máshoz nem is kellett emiatt adaptert venni -
Djuree
félisten
válasz
eddie17 #17023 üzenetére
így már semmi értelme a hdmi-nek. ha már egyszer vga-ból csinál hdmi-t akkor nincs értelme mivel a vga jelet nem tudja feltolni hdmi-be...fordítva lehetne...
ez olyan mintha azt mondanád minek vennék én 10 megapixeles fényképezőt, lefényképezem 3 megapixelessel és átalakítom. vágod?
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest