- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
Aktív témák
-
LaCeeN
tag
-
feka007
veterán
Ezzel az erővel az Oblivion is script, mert nem találomra generálja a játékot betöltéskor...
Oblivionba is scriptelve vannak a párbeszédek, azon kívül meg csak ide-oda járkálnak az NPC-k mint a szerencsétlenek... Assassins-be marha jó, ahogy elvegyülök a fulladásig zsúfolt tömegben mikor üldöznek.
Mindegy, úgyse lehet ezt elmagyarázni, egyszerűen nekem az Assassin's jobban átjött.
Bár a harcrendszer egyik játéknak se az erőssége, eléggé érthetetlen ebben is, hogy a másik tag miért csak áll mögöttem amíg a társával foglalkozom, nem pedig jól hátbadöf... Végül is így a fairplay, nem hátba mint a b*zik...
-
feka007
veterán
Hát én össze se tudnám hasonlítani a az Oblivon nullhangulatú, kihalt városait az AC élő városaival szemben, tényleg ott tudom érezni magam az ókori városokban. Ezzel szemben az Oblivionban elég érdekes volt, hogy ott voltak a hatalmas városok, erre a fővárosban mászkált vagy öt npc...
-
Skynet258
veterán
Tudtam hogy ezt valaki benyögi, de csakazért sem változtattam rajta
Atomgeszi: a mostani nagyobb áresés az EW-s eksön, ezt én se tudom már kihagyni
Remélem nem bánom meg, bár nem hinném. PGR első részével nagyon elvoltam boxon, itt is ki akarom próbálni, szerintem jó lesz
bwoay:köszi, akkor ezt be is szerzem. Az meg hogy nem földi: tőlem a Marsról is származhat, ha ilyen amilyen
-
feka007
veterán
-
medvegy
aktív tag
1et értek, az uccsó jó nfs az MW volt, azt még azóta is emlegetem... Főleg a carbon, de a pro street is elég kula. Én az nfs 3-al voltam úgy mint te a 2-vel, akkor lett meg az első pc-m mikor kijött a 3, volt hogy komplett napokat lógtunk el a haverokkal miatta
.... régi szép idők -
feka007
veterán
Némelyik tapasztalatlan fejlesztőcsapatban sokkal több a kreativitás, mint egy évtizedek óta a szakmában lévőnek. Lásd Far Cry, egyszerű techdemónak készült, aztán az egyik legjobb játékká avanzsálódott, vagy ott az NFS fejlesztőcsapat, ami anno vmikor nagyon jó játékokat tudott csinálni, ma már csak ilyen izére futja nekik, látni, hogy szartak az egészre a Pro Street fejlesztésénél. Pár enterfejt biztosan elküldenék melegebb éghajlatra az EA-től, akik hagyják, hogy ilyenek járassák le a játékipart...
-
F.B.I.
veterán
Gratula az új TV-hez. Nekem is ilyen van de van úgy, hogy a játék hevében már 1 méterre ülök tőle.
Azoknak, akiknek nem jön be a GoW, próbálják ki az online multiját már csak azért is, hogy lássák milyen az amikor tényleg megszokod az irányítást.
Az egér-bill. irányítás még mindig a legjobb a világon. Azonban multiban PC-nél a jobb hardverek döntenek ( valamelyest a reflexek is ). Az X-en nincs ilyen, mindenki egyenlő eséllyel indul.
-
medvegy
aktív tag
Nájsz nájsz... pontosan milyen?
Ha jól tudom eddig te is 22-es tft-n toltad, a tft-hez képest mennyivel kell messzebbről nézni h ne legyen recés a kép, egyáltalán közelről recésebb mint a tft-den volt? Színei mienek a tft-éhez képest? (Azért kérdem, mert az én fejemben is megfordult h be kéne ruházni egybe...) -
misirulez
senior tag
Nem. Te nem arra reagáltál, hanem (megint) leírtád, hogy neked ez is mennyire egyszerű. Merthogyte mekkora király vagy.
Nem. Nem a témába szóltam bele, hanem neked írtam, hogy észrevedd magad, de sajnos sikerültelenül.
Hogy jön ide egyáltalán az, hogy én ovódásnak érezném magamat?
-
misirulez
senior tag
Mikor veszed el magad?
Csak azért kérdezem mert nyilván imádod magadat, ha ösztönös kényszered arra, hogy akármilyen témáról is legyen szó, neked bele kelljen szólnod, hogy te ígyí, meg te úgy.
Múltkor azt írtad le te mennyi idő alatt keresed meg egy plazma tv árát, mostmeg, hogy te agytröszt supermen vagy, és mindent ráér neked utolsó pillanatban is megcsinálni stb.Mondjuk konkrétan senkit nem érdekelsz, ettől függetlenül irogassál még nyugodtan magadról, csak gondoltam szólok hátha észreveszed magadat.
-
djtoomi
addikt
Az jó, köszi akkor, télelg valamelyik nap beshoppingolok egyet.
#4898:Jah, lehet hogy megfőzi magát, de akkor is normális képminőséget kapsz, ismerősünk vett 127cm-es lcd-t 720p-set, az én thomson 94cm-es full hd-m ezerszer jobb kéept csinál crysisben, ez a léynege a fullhdnak, meg egyáltalán a hd-nak, a szép, jó képminőség, a 127cm-es tv-t feldughatja a seggibe a ps3-al, mert olyan mosott fos képet kap hogy már fáj, brutálisan nagy a képponttávolság, így meg mit érszel a 720p-vel?720p-t maximum 66cm-re tennék de legyen, max 82-re...Szal 720p-s tv-vel mondjuk egy 82cm-esel vagy 102-esel pláne inkább nézz tv-t(de ne magyart) vagy dvd-t de ne konzolozz...
-
djtoomi
addikt
Amúgy lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy ha megveszek egy arcadeot, akkor abban van egy wireless kontroller, de nekem kéne mégegy, ami nem wireless, mert az drága, azt is rálehet kötni nem?De azt másodiknak,nem elsődlegesnek.
Bagira01: Igen, az a full hd, de a nextgen konzoloknak az a lényegük, nem a 720p vazz, ezt nem vágjátok basszus, és ebbe köt bele midnenki, hogy a hd az 1080i meg 1080p, igen az a full hd, de ameddig nem jelent emg a hd ready olcsóként mert nem volt rá sok embernek pénze hogy fullh dt- vegyen ez lett a hd ready, parasztnyelven...
Mellesleg:
HD= High Definiton=magas felbontás-minőség*, 720p mióta magas felbontás-minőség*?*Külön-külön...
-
bwoay
nagyúr
én nem hozok ki olyan gépet, meg valszeg te sem
(mivel te amúgy is puding vagy),
viszont ő igen, és ez a lényeg!
ha lenne egy kis eszünk, akkor ahelyett, hogy gúnyolódunk rajta,
inkább meg kellene kérni, hogy rakja össze nekünk azt a gépet,
amin 3 év múlva is simán elindulnak a legújabb játékok.
Bár én őszintén szólva már azzal is beérném,
ha ennyiből kijönne egy olyan gép,
amin fullon fut bármelyik 2007-es játék. -
bwoay
nagyúr
de remélem nem úgy, mint nekem a Premium, amikor menet közben
oldalra akartam fektetni a gépetZozz:
wáhhháháhá. amúgy szép nagy betűkkel rá van írva a tálcán levő matricára
(új gépeknél persze), hogy ne buzeráld. de buta ember a saját kárán tanul...
az ennél is butább meg ezt is a Microsofton kéri számon -
Atomgeszi
nagyúr
Ahha! Egy prémium volna a legjobb.. Itt néztem az árakat. Sima tv-re esetleg crt-re kötném. Melyiket érdemesebb így megvenni? Esetleg egy boltot tudsz írni ahol van ilyen akciósan/olcsón? Vagy mondjkuk nem ér annyival többet a premium mint amit adnak hozzá? Mert jó lenne végülis a füles, meg a vinyó, megezek.
-
Bagira01
veterán
Úgy akkor már elitet lenne érdemes venni. 2db hdd-t eladni a rákba és venni egy memóriakártyát azt szevasz
(nade ez nagy görénység
)
fofo:50k-ért milyen vga-t kapsz mondd már meg? Egy használt 640s 8800GTS 55k körül van és azzal nem játszható annyira csilivili beállításokon. Xbox-nál nem kell driverek miatt fosni meg, hogy a game akadni fog -
Prof01
veterán
Multiformat-nál 63ért van+1 játékkal.
-
M@trixfan
addikt
Egy 720p-re tervezett játékgép 160-200 000 Ft között áll meg monitor nélkül. Az árat a vga lövi be. A felső határ már 8800gt ami viszont a valós 1080p felbontást simán viszi a legtöbb játékban. A boxon eddig 2 db 1080p játék van, a többi mind felskáláz. Nálam a játékok húznak a konzol felé, mert pl hol van pgr4 vagy Mass Effect PC-n?
-
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kés topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest