- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #26308 üzenetére
Szerintem itt félreértések vannak.
Az acsiknak semmi köze azokhoz a pontokhoz, amikkel vásárolsz live-on keresztül. Azokat a pontokat pénzért kell megvenni. Vagyis nem nagyon értem mit írsz, mert egyszer a valósat egyszer meg nemSpammer: Szerintem semmiről, mert elején én is azt hittem, hogy azért lehet, de felvilágosítottak
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #26290 üzenetére
A világon semmi hátrány ha nem játszottál a régivel, mivel a régi részek tök mások voltak. Ez inkább lődözős akció, azok meg horror rémisztősek voltak. Ez a RE4-re hasonlít, de az tudtommal nem volt boxon.
Egyébként halálos az irányítás, de ha megszokod nagyon jó játék, és a grafika is gyönyörű.
Ha szeretnél többet megtudni a Resident Evil univerzumról van róla 6 részes összeállítás a gametrailersen, ott tényleg kivesézik a témát.
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #26031 üzenetére
A válasz : "Donate 10,000 gold to the Temple of Light between 12 and 1pm in the noon."
Kapsz érte egy THE RISING SUN nevű fegyvert. Minden nap jó, csak a megfelelő időben kell egyszerre 10K aranyat adni.
Egyébként a Gamefaqs oldal tényleg nem rossz, szinte mindenhez van leírás, ha elakadnál.
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #26028 üzenetére
Sőt, az egyik achi is erről szól, asszem a Ruler of Albion, ahol majdnem mindent meg kell venned. Érdemes már a játék elején megvenni a boltokat, főleg a kocsmákat, mert akkor is ad pénzt ha ki van kapcsolva a géped. Amit csak találsz vegyél meg
Ha megemeled a lakbért nem mennek el a lakók, csak növekszik a "gonoszságod" tőle.
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #25959 üzenetére
A házasság után amikor kiválasztod a házat, h melyikbe lakjon elvileg utána lehet hemperegni a leányzóval, DE ha jól emlékszem akkor a a town square-i könyvesboltban lehet megvásárolni a 'come hither, dear' könyvet, amit elolvasva kapod a szobára hívős expressiont.
Más. Mennyire vannak cheaterek liveon? Ill gta 4et tolta valaki multiba?
-
_ak_
addikt
válasz
Mr.Grincs #25957 üzenetére
Már mint mi nem megy?
What you have to do is get married and sacrifice your spouse. The easiest way
of doing this is to go to Bower Lake, The Gypsy Camp and get somebody to fall
in love with you with Gifts/Expressions. When the heart above their head turns
red you can give them a ring to get engaged (you can get a ring from Bowerstone
Market). Then go to your Gypsy Caravan and press A on the paper on it to Use
it, then select "Set as Marital Home" and you will be fully married. Then get
your wife to follow you with the "Follow" expression and fast travel to
Rookridge, The Temple of Shadows and sacrifice your spouse from 12am-01am.Ugye a Defender of the Light questet még nem csináltad meg? Tehát nem ölted meg Cornelius Grim-et. ( bár elvileg akkor be sem tudnál menni a templomba, de azért menjünk biztosra.)
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #25729 üzenetére
akkor voltál tök, amikor sima levélként adtad fel, bár ha a tag meg állítása szerint elutalta a pénzt, akkor ennek nem látom a jelentőségét, hiszen nem azzal mentegetőzik, hogy meg sem kapta a pakkodat!
Egyébként meg ha adott a lehetőség, hogy felkeresd személyesen, akkor nem értem,
miért olyan nagy a probléma. -
p_milan
aktív tag
válasz
Szívás ez a posta, én ezért is üzletelek pestiekkel, persze ez nem minden esetben megoldható...
GoW1
: tegnap hardon gyorsan végigvittem az ACT IV-V kb 2óra alatt. A főBoss ment elsőre. Amit észrevettem, hogyha az első fedezéknél megvárod míg teljesen odajön, és célzás nélkül lösz bele egy fél tárat, akkor egyből kidől.
Eddig mindig így döglött meg, persze előtte kapott pár nyilat.
Ja meg megvan a 30COG tag is.
-
No.01
addikt
válasz
Hat... Szvsz ma reggel (ha tenyleg foladta) akkor meg kellett volna kapnod. Szolnok nem itt van a kozelben, de ha nem 3000Ft-rol van szo akkor lehet erdemes moresre tanitani.
Ez kulonben egy undorito dolog, de ha vannak emberek akik a szep szobol nem ertenek akkor kenytelen az ember lepeseket tenni.
Remelem azert jol sul majd el a dolog. Drukkolok.Egy kis segitseg kellene:
Ocsemnek kellene jatek. Lego Indyt a kunfu panda komboban mar megvettem neki, szeretnek neki meg vmi mast is.
Sonic a nagy kedvence. Tudtok vmi hasonlot ajanlani ami kaphato Xboxra is?? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #25728 üzenetére
Beszéltem a békéscsabai postával, ők nem tudják megnézni mert sima levélként adtam föl és azt mondja hát bizony előfoprdulhat hogy elveszhet, meg hogy nem ért oda. 6 nap alatt? Süketeltek ezerrel hogy szolnokra küldik meg pestre küldik a leveleket és onnan ide oda amoda. És kérdezte hogy miért nem ajánlva adtam föl, erre mondom, hogy hát volt olyan hogy hamarabb ért oda a cucc amit simán küldtem mint ajánlott levélként...
Ma elvileg meg kéne kapnia, de lóvém még az ablakban. -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #25656 üzenetére
Az jó rész. Én is mindjárt ott vagyok Hard szinten. Újrakezdtem vagy 10x de aztán sikerült, nem volt vészes annyira.
Tegnap az NFS UC baszta ki a biztosítékot. Az offline acsikból már csak 3hiányzott, és meg akartam csinálni a 100.000$ károkozás, majd menekülés dolgot. Csupán 4órám ment el rá, mire rájöttem, hogy hogy kis kellene összehozni.
Azt hittem agyvérzést kapok.
Ráadásul ugye egy csomószor elkaptak, úgyhogy kilép dashba, járék újraindít, hogy ne vegyék el a kocsim.
Rémálom.
(A következő game nekem is a Fabel2 lesz, amit megveszek.
Remélhetőleg az már neked is jobban fog tetszeni.)
-
-kdM-
senior tag
válasz
Mr.Grincs #25517 üzenetére
szerintem nem kell izgulni, utalasos dolog nem megy tul gyorsan...ha valamelyikotok otp-nel van akkor meg min 2 munkanapot szamolj ra mert ok szeretnek rajta ulni egy kicsit, egyebkent megvarhattad volna hogy megerkezzen a penz es utanna kuldod
szerk: vagy megkerheted hogy kuldjon kepet az utalasrol, ha neten csinalta akkor csak egy screenshot, ha szemelyesen akkor be kell scanneltetni vele a papirt
-
No.01
addikt
válasz
Mr.Grincs #25517 üzenetére
Biztos lehet bejelentest tenni, bar valoszinu az lenne amit mondtal, h a fuluk botjat sem mozditanak meg mert az osszeg nem olyan kirivo (kinek mi a kirivo persze)
Ettol fuggetlenul en is csak annyit tudok tanacsolni, h varj turelemmel. Ha kedden delelott sincs a szamladon na akkor tenyleg gond van. -
No.01
addikt
válasz
Mr.Grincs #25513 üzenetére
Sajna ilyen mar velem is tortent. Alapbol nagyon johiszemu vagyok es 100 ilyen adok-veszek, kuldom-kuldod dologbol csak 1x jottem ki rosszul, de miutan a cim megvolt es nem 1000 Ft-rol volt szo igy autoba ultunk es akarki akarmit gondol igenis megjelentunk a helyszinen. Nem szeretnek flame-t szoval reszleteket nem irok, de vegul megkaptam a penzt, pedig elotte telefonba es pu-ben is allitotta, h mar foladta. Ami nem persze enm igaz mert akkor nem fizette volna ki 2x...
Remelem te nem igy jarsz!
Az a baj, h tenyleg az ember johiszemu vagy hivhatjuk naivnak is es van par ember aki ezt kihasznalja
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #25495 üzenetére
Szerintem nem kell izgulni. Ha énteken utalta el, vagy ma, akkor jobb esetben is csak hétfőn lesz belőle valami. Nem mindenki lóg egyfolytába a neten, így lehet nem is fog írni a nétvégén pl. Én is csak munka közben (ha épp nincs sok meló) lógok a fórumon állandóan. Egyébként meg napi egyszer elolvasom mi történik.
Úgyhogy no para szerintem. Ninc saz a hülye aki megadja a nevét, címét, és nem fizet.
Nem ér annyit szvsz...
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #25446 üzenetére
sajat tapasztalat h guitar heroval sokkal könnyeben jatszik az aki valamilyen szinten tud gitarozni, de ez is foleg a hard vagy az expert szinten jon ki
altalaban jobban erzi nyomogatas ritmusat, nem feltetlenul kell latnia h mas szinu gomb jon a dallamban, sokkal autmatikusabban mukodik a keze
en legalabbis igy vagyok vele
-
Fooler89
őstag
válasz
Mr.Grincs #25448 üzenetére
Hát az X vasak leszerelésével van gond, újra szeretném pasztázni a chipeket. Sok helyen fogót vagy csavarhúzót ajánlanak de nem tudom elképzelni se, hogy a gyakolatban ez hogy folyik le. Most keresek valakit aki jártas az ilyen témába.
Sajnos az angolom elég gyenge a külföldi oldalakhoz.Garancia amugy már nem játszik
Megjegyezném nem tudom elképzelni, hogy bírja a xbox ezt a hőmérsékletet. 1 perc járatás után elviselhetetlen volt a kicsi kezemnek az a hőmérséklet
Persze tudom szélcsatorna van kialakítva a hűtésnek, de ez nem sokat tud változtatni.
-
-
-
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #24979 üzenetére
Jól van na.
A Joyon nyomkodtuk össze vissza, de hibáa keresett.
Nem játszott még egyikünk se 2joyyal. Egyébként játszottunk pont a GoW1gyel is Split képernyőbe. Király volt.
Én is 3500be vettem, de azóta már láttam 3kba is a gameren valamelyik nap. Szerintem annyit teljesen megér.
-
Inuprince
csendes tag
válasz
Mr.Grincs #24954 üzenetére
Néztem több fórumon, sok helyen írták hogy egy rosszul bedugott tápkábel okozhatja érdemes kihúzni bedugni és általában OKÉ szokott lenni - szerencsére nálam is ez volt a helyzet - remélem többet nem fordul elő - idáig direkt mindig figyeltem mikor bedugom a tápkábelt - ma valahogy csak úgy bevágtam mondom na gyerünk GTA IVezni gyorsan
Íme a példa hogy a figyelmetlenségnek megvan a rossz eredménye ...
-
Inuprince
csendes tag
válasz
Mr.Grincs #24951 üzenetére
You can get a RROD if your powerbrick isnt connected properly, thats why a shitload of images are on the net.
Just take out the power cable, or the plug and you will get a RROD, plug it in and your good to go.
Egy fórumon ezt írták ezért gondolom h ez lehetett a gond ...
-
szollo12
tag
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #24844 üzenetére
Hát azért ezeket már nem hosszú évekre tervezték, lejár a gari, aztán rá egy időre meg elpukkan a tv. Azért is írtam, hogy ez után 2szer akkora kicsit durva lenne.
De amúgy igazad van, ha ez bemondja az unalmast, én is minimum 106centist fogok venni(persze ha lesz még munkám meg pénzem...) -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #24797 üzenetére
Olyan nincs, hogy soha!
Én szoptam 2napig egy acsival, már majdnem szétvertem a kontrollert, mire rájöttem, hogy én vagyok a barom, és hogy van egy tök egyszerű dolog amivel simán meg tudom csinálni 10mp alatt. Szóval lehet, hogy csak rosszul próbálkozol.
Megvetted már a GoW1et? (gameren nem írtál)
Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest