- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
Mr.Grincs #30781 üzenetére
Hát vegyél egy flakon sűrített levegőt és fújd ki a boxból a port. Máris nem lesz olyan forró és hangos.
Nincs piros szín????? Ez mondjuk érdekes.
Undercover: A most wanted sokkal jobb volt. Undercover-t kb 5 percig bírtam elviselni. Ocsmány grafika, túlzott hdr, minden türkisz zöld, meg kék. Egyszerűen borzalom. Ea alúl tudta múlni magát. Ea már nem ad ki jó játékokat kb 2007 óta.
Ami ea az = Ronda, Unalmas, Tucatszemét, Bugos. Röviden ennyi.
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #30726 üzenetére
GTA4et kapsz itthon használtam 5-6körül. Illetve, ha itthon bemész egy konzolboltba ott sem fogják olcsón hozzádvágni a játékokat. Szerintem nincs olyan mo.i bolt ahol 6.9k-ért kapsz Resit. Van egy csomó bolt nélküli webshop ahol rohadt olcsón lehet hozzájutni játékokhoz. Ott kell vásárolni.
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #30621 üzenetére
Neeem
Nem ám,csak viccelek. Az a gáz, hogy az ilyen dolgok mindig csak a szervezés szintjén maradnak meg,nem jutnak elörébb. Pláne ugy, h én sem tudnék érdemben foglalkozni vele, mert most min. 3 hétig 6napos munkahét 10 órás munkanappal kombinálva.
Én tudnék is helyet a balcsitól 30km re, de az sztem kicsi lenne. Sőt tuti
pedig lehetne sütni-főzni-gulyásozni is!
De még van egy szadista ötletem: a PS tábort is hivni kellene!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs #30602 üzenetére
Értem, nekem is nehezen megy megszokni a grafikát.De muszály, mert most nincs pénzem egy új boxra.
Majd kicsit később talán.
Úgy tünik megoldódott a problémám, kicsit megtisztítottam a lézert és most a carbon is jó lett.
Elvileg nem lehetett nagyon poros, kb.2-3 hete tisztítottam, de úgy látszik ez is számít neki ezeknél a játékoknál.
Köszi a segítséget. -
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #30420 üzenetére
Annyira fog változni, hogy az áfa nem 20 % lesz, hanem 25 %
60 GB verzió volt eddig 55 k, most kb 58 k lesz.
heihachi: miért hol volt kislány a főellenség? Fear-ben? Meg esetleg BioShock 2-ben. ( jaj,de várom már)
Jó kis ősz lesz: Bioshock, Forza....
taylorp: én továbbra is tartom a véleményem: falcont vegyél. Már többször előjött a falcon vs jasper téma, keress vissza.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #30433 üzenetére
Nem biztos, hogy lopott. Angliai ár pl. Ha jó áron rendelik kintről akkor szvsz tudják ilyen olcsón adni. Max. ők nem szarrá, hanem kevésbé szarrá keresik magukat.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mr.Grincs #30353 üzenetére
"Az a szép ha ugyanez a boxban megy haza, vagy az egész box...."
Hát annak se örültem volna túlzottan. Én is örülök, hogy csak ennyivel úsztam meg.Def26: Nálunk nincs ilyen...
Bwoay: Szokásnak nem szokás, így van kialakítva. Legutóbb is ez volt, egyik szomszédba becsapott és mindenki kapott a környéken belőle. Akkor VGA cserével megúsztam. Az a vicces, hogy mind a 2 esetben akkor baszott be, amikor le akartam kapcsolni mindent. -
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mr.Grincs #30351 üzenetére
Én is kényszerből vettem tegnap vezeték nélküli routert. Volt a vihar és valahova bevágott a villám... ilyenkor kap belőle mindenki, aki a környéken van, beleértve minket is. És hát hazavágta a notiban a vezetékes lant (örülök, hogy ennyivel megúsztam). Így kénytelen voltam venni egy routert tegnap.
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #30246 üzenetére
Szakadjak meg nem értem
Ketten játszotok, co-op. Eddig oké. Nem osztott képernyő, ezt Te írtad, akkor viszont két külön monitor (vagy TV) kell, de az meg nem egy képernyő.
Nem kötekedni akarok, de télleg nem értem
Jah, leesett, két box, két monitor, és mondjuk neten keresztüli co-op, vagy system link. Erre gondolsz?
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #30239 üzenetére
A hangok a fejedben diskurálnak? Vagy kik?
__________________________________________________________________________Tegnap leültem a box elé, és elkezdtem CSzni a PCn. Oka : eladtam minden játékot/vagy amit nem azt végigvittem. Nem tudtok valamit ami mostanában jelent meg és érdemes lenne beszerezni? (FPS - Resi5höz hasonló pl.) Prototyepot nézem, de senki nem akar eladni 13kt meg sajnálok rá.
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #30206 üzenetére
game.co.uk használt xbox 360 játékok és árak.
Használtban egyébként jó áraik vannak.
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #29985 üzenetére
Szerintem várj is! MS srácék úgy érzem megint árcsökkenését fognak bejelenteni! Egy pár hónappal ezelőtt azt nyilatkozták ugyanis, hogy mivel válság van, sok család inkább otthon marad, nem utaznak el, és ők abban reménykednek, hogy sok box fog fogyni és lehet lesz árcsökkentést
-
nofi
addikt
válasz
Mr.Grincs #29696 üzenetére
Hehe. Én a húzósabb versenyeknél a Burnoutban fölállok a kanapéról és a tv előtt hadonászok a joy-jal. Minek nekem Natal?
Egyébként mikor megvettem a tv-m, még próbálkoztam azzal, hogy a PC-s játékokat ott fogom tolni, de valahogy nem tudtam úgy elé ülni, hogy kényelmesen fogtam volna a billentyűzetet meg az egeret... talán még fekve ölből elment egy ideig de végül feladtam. Miután beloadolt a Fallout3 42 collon rájöttem, hogy nekem ezen kell játszani és punktum, szóval gyűjtöttem tovább a boxig. -
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #29657 üzenetére
Nah gratula! Képeken várunk az új vasról!
(#29658) Gebriel Elismerem elnéztem! Pedig megvoltam győződve róla, hogy volt róla szó! Szóval bocsimár Emese!
Platform fogalmával? valamit te keversz sztem!
Az informatikában platform alatt olyan hardver- és/vagy a szoftverkörnyezetet értünk, amely meghatározza, hogy az adott számítógépen milyen egyéb programok használhatók.
Erre én beírtam mik jelenek meg mostanság Xbox360™-ra, de ha te arra gondoltál milyen Xbox exluzív játékok lesznek akkor megint csak félreértettük egymást!
Hát nem tudom, videó alapján se tűnt valami isten császár játéknak ez tény! De tökre olyan érzést add az embernek, hogy amíg a Spider-Man 4. nem jelenik, meg a mozikban addig ugye játékot se adhatnak ki Activision-ék és ez a Prototype pont ilyen Spider-Man pótló dolog lenne szvsz!
-
(jan)
őstag
válasz
Mr.Grincs #29476 üzenetére
Nem értem mi lehet a gond ?!
elárulnád légyszíves !?
mert h warezröl meg egyéb dolgokról én ugyan nem beszéltem! ... nem tudom lehet benéztél valamit, ilyen ventilátort amit a box hátuljára raksz boltban is lehet kapni.
egyszerűen tényleg nem értem mi a bajod és hogy mér szóltál le ilyen keményen.
Prototype meg valóban lenyűgöző játék. Nem szeretem az ilyen eszetlen öldöklős vérengzős dolgokat de ez nagyon bejött, az irányítás remek a grafika pedig eszméletlen, és a játékmenet is jó pörgős!
tudok hasonló jóféle game-kat ajánlani ? (válogatós vagyok mióta meg van a box csak a mirrors edge-t meg a mostwantedet nyúzom)
-
(jan)
őstag
válasz
Mr.Grincs #29471 üzenetére
ha már szétkapod a boxot érdemes a hátuljára rögzíteni 2 ventilátort pluszba...
valahogy így csak a hátuljára
amúgy hogy sikerült leszedned a matricát ugy h ép maradjon ?
a kompozit és digital audio kérdést meg megoldottam úgy h lenyúltam anyán 72-centis tv-jét az én kisebb méretű tévémet meg a helyére raktam ,,,
csak kell még forrasztanom rgb-kábelt de hál istennek instrukcó van
-
p_milan
aktív tag
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #29330 üzenetére
Miert, egy atlagos laptopnak mennyivel tobb nyilas van az aljan?
Ha csak a feluletet hutod az is segit, sot ha van egy kis legmozgas arrafele, az sem art.
Nem hiaba lattam mar nem egy laptop tulajdonost ugy hasznalni a laptopjat, hogy "ki volt ekelve" pl:Apamet pl negy felespohar tartja a magasban
-
bexinho23
őstag
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #29299 üzenetére
Pakolj le aknakat es amikor belemegy es elkezd szenvedni, akkor kimutatja a sebezheto pontjat /mar nem emlekszem, hogy a farka, vagy a szaja belseje/ es azt kell loni mint azzallat. Ezt megismetled 6-7x es szevasz.
En is szoptam vele egy orat.#28299 p_milan: Ezt en sem ertem, hogy az osztott kepernyot miert ilyen fosra csinaltak meg, semmi nem indokolja. Meg a 40"-es tevenken is kiguvadt a szemem, olyan szar volt osztott kepernyon a co-op.
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #29296 üzenetére
Resi 5-re tényleg több időt kell szánni mint 1-2 nap. Ha megvan az irányítás akkor hatalmas játék. Az elején meg, a nagy zombitámadásnál nem kell velük túl sokat harcolni, el kell futni, és kivárni a 4 percet amíg megjön a helikopter. Csak azokat kell kilőni aki közeljön, mivel folyamatosan újratermelődnek csak lőszerpocsékolás.
Nagyon nagy játék a Resi5, csak kis türelem és kitartás kell hozzá. -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #29287 üzenetére
Szerintem nagyon jó játék, ami engem zavar, hogyha coopba játszunk haverral, akkor csinál belőle 2x kb 21"os monitor nagyságú képet... Jobban is meg lehetett volna oldani ezt, vagy esetleg nem lehet állítani rajta?
Ja és Grincs, 8kért árulják a fóliás Resi5öt, úgyhogy a 9k kicsit sok lesz szerintem.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs #29066 üzenetére
A gpu leégni biztos hogy nem fog ha megállítod a ventiket.
Én az egyik gépem ami beteg volt, hűtöborda nélkül is kapcsoltam már be és akkor is leváltott 2 led-re, de nem égett le.
Maximum jópárszor hagynod kell túlmelegedni a gépet és ha "szerencséd "van akkor felszakad a gpu.
Mondjuk nem csodálkoznék azon ha nem szakadna fel, mert álltalában ha valaki valamit szánt szándékkal akar elrontani akkor sosem egyszerű.
bezzeg ha nem akarja az ember akkor jön a 3 led. -
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #29066 üzenetére
Ide írom nem PÜ-be mert hátha másnak is lesz gondja! Észreveni nem fogják, maximum ha leégeted a ventik motorját pont ezért előszőr bekapcsolod játszól fél órát de még annyi se kell, hogy elérjék az üzemi hőfokot a cuccok! Majd kikapcs, bedugsz két vékony cumot ami megfogja a lapátokat előre meg max hátra és bekapcs majd a levegő bentmarad megölni gpu! Szerintem hatásos és egyszerűbb ha a MS csinálja meg a géped nem holmi konzulbolt mégis csak MS-ék találták ki a boxot!
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #29049 üzenetére
Mr.Grincs szerintem jobban jársz, ha fogsz két vékony ceruzát/tollat tökmindegy mit és megakasztod a ventiket!Aztán gariztasd le!
(#29048) hdman: Elvitték az U.F.O - k
Mellesleg a mai nap Székesfehérvári MM-ben GH Metallica verseny van dob/gitár/joy külön szinpadon 3 LCD TV-n van lehetőség követni az egyéni és páros mérkőzéseket!
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #28984 üzenetére
Az új COD-ban (MW2) már állítólag nem script lesz... Végre
Valószínűleg 1 héten belül lesz egy bontatlan PAL-os Mirror's Edge-m, valaki megszabadíthatna tőle
Árban megegyezünk! Ha érdekel: PÜ!
Grincs,tegnap ittam Cobrát
Bazz,nagyon súlyos
Sőt ma láttam a boltban 169 Ft-ért
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest