- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
nem kell eladni, én 10+ évig szinte semmit nem költöttem pc-re, mégis mindig olyan gépem volt amin elfutott minden játék fullon. ráadásul amennyit ráköltenék boxos játékokra abból bőven megvan egy bika pc. ja és pc-re kb. 10x annyi játék van. meg ami nekem kell mmo-k, azok nincsenek konzolon sajna. starcarft2 meg diablo3 sem lesz konzolon, és ez nekem bőven elég
-
-
szaszlaci
addikt
Nem kell valakinek egy zsír új HDD keret?
Mostoros SBK 2009-ről mi a véleményetek?
-
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
Elhiszem neked, hogy jók ezek az akkuk, a következő 1,.. Voltosom ilyen lesz. (Márha nem jön addig valami mégjobb.) Szerencsére nem drágák.
Újratölthető alkálit próbáltál már? Elvileg az tudta volna ezt, hogy kevésszer tölthető, de évekig bírja.
700-as volt nekem is, még kazettás walkman-ba használtam őket
Úgy tudom, a csepptöltés a legjobb nekik, meg a legolcsóbban is ilyen töltőt lehet venni.
Csabee: simán kiszámolod mennyit kell tölteni.
Akku kapacitása szorozva 1,4-el, majd ezt elosztod a töltőárammal. Az eredmény órában jön ki.Persze a kirány pléjsztésönben gyárilag lítium van, gyorsan le is cserélem a gépemet
-
szaszlaci
addikt
Érdekes, egy próbát jó volna tenni velük. Ezek a levegő-lítium cellák jönnének már, az az igazi új generáció!
Azért az önkisüléssel egy picit vitatkoznék: én 2 hónapja töltöttem, és a 4-ből 3 csík van még a kotrollerben, használat után sem rántja le, szóval kapacitás is van mögötte. Ebben is nagyon erős a már említett Duracell.
Azért nem véletlen, hogy nem terjedtek el túlságosan az ajánlott akkuk, hisz a NiMh-t is kb 60%-ra töltve árulják.Ha van kedved, írhatnál ide tapasztalatokat, okosságokat a technológiával!
Én ezeket nem hasraütésre mondom, jó párat megmértem ám, mennyi töltés van benne!
-
heihachi
addikt
Ez történt, ma megkaptam a 203W-os univerzális tápomat. Kicsit gáz, hogy ez a gép jóval hangosabb, illetve a DVD drivenak olyan hangja van, hogy öröm hallgatni (mert az is "cserélve" lett).Viszont legalább működik.
Minden esetre most írok nekik egy emailt, hogy ugye ez nem komoly, aztán meg megkérdezem a fogyasztóvédelmet, hogy nekik mi a véleményük erről. Asszem ennél többet nem tudok tenni. -
rudymester
senior tag
Azért arra is van "pár" nagyon jó játék és tényleg kicsit félreérthető voltál.
Szerintem egy egész jó üzletet fogok kötni a hó végén. A Halo
DST előrendeléshez adnak +2 játékot (Ninety Nine Nights, Kingdom Under Fire
oF) és ezt megveszem egy sráctól 2,5k-ért. Sokan előrendelték és nem csodálkoznék, ha pár héten belül elárasztanák a hírdetési oldalakat a fenti játékok celós példányai potom pénzért.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Tudom, hogy ezen még nagyon korai elgondolkodni (ezért is írom offba), meg talán hülyeség is. De szerintetek az új Xbox kompatibilis lesz a 360-ra? Mert nekem lenne 1-2 játék, amit néha napján előveszek és kijátszom... ezektől nem szívesen válnék meg. Pl a Most Wanted, Carbon.
-
Mr.Grincs
veterán
Kaptam hdmi kábelt kölcsön és azzal is ugyanazt csinálta. Két kábel nem lehet szar, mert hang és kép van csak megszakad a móka játék közben.
Akitől elkértem ők használjk asztali lejátszóval és nekik tökéletesen ment meg megy is.
HD AV kábel kifogástalanul megy.
Holnap lemondom a futárt, de ma éjjel még játszok vele rendesen, hát lessz valami. -
tylerhun
tag
Nézd, van most itthon egy sima arcade xbox (ez a falconos), az működik a saját kontrollerjével, van egy pro xbox (ez a jasperes), ez is működik a saját kontrollerjével, viszont nem akarja látni/megtalálni az arcados xbox kontrollerjét, pedig tudom, hogy jó, nem rég játszottam azzal is. Nem értem mi lehet a gond, a boxon is többször rányomtam, hogy keresse a kontrollereket, úgy, hogy mind a kettő és úgy is, hogy csak egyik-másik volt bekapcsolva, de csak azt a kontrollert hajlandó látni, amelyik alapból hozzá volt...
-
szaszlaci
addikt
Szóval a Falcon-om helyett nem fogok Jasper-t kapni. Pedig már örültem
Ha abból indul ki az ember, hogy a szervizben is fizetsz bevizsgálási díjat ha nem garis, akkor a futár sem ingyenes.
De ha azt nézzük, hogy magad viszed vissza a garis cuccot, és kiderül hogy hibátlan, akkor nem fizetsz semmit. Szóval nem 100% hogy a futárt fizetni kell.. -
don_peter
senior tag
Igaz, de ha lenne olyan kijelzőm be is tudnám állítani....
Nem követed figyelmesen az eseményket!
Olvasd vissza mert már vagy 20 hozzászolás is születet azóta mikor elismertem hogy neked volt igazad...
Egyébként meg van a jogod arra hogy ki moderáld a helytelen hozzászolást s ezzel is javitsd a szakmai topic hiteleségét... -
don_peter
senior tag
Ne legyetek már ennyire kiéhezve a véremre..
Beállítottam az 1080p felbontást a PS3-on és mivel nem tudja a kijelzőm így az nem is jelenítette meg-.... Egy szóval nem említettem hogy meg is jelenítette a képet.
Beállítottam és elment a kép aztán pár másodperc multán vissza állt mivel nem okéztam le a beállítást.Nekem alapból a Box nem játsza le a divixes filmet a PS3 meg egyből letólta...
És még jó pár aroságot fel tudnék sorolni hogy mire értettem a múltit... -
don_peter
senior tag
Hát nem is tudom, de mindenhol ezt a gyári specifikációt találtam és nem azt, amit te állítasz!
De teljesen mindegy a dolog, mert mindenki meggyőződhet róla a saját szemével.
Mennyetek bele a videó kimeneti opcióba és állítsátok be 1080p-be a boxot!
Jajj basszuskulcs hát azt nem lehet...Ugyanezt próbáljuk ki PS3-al és láss csodát simán, kinyomja.
Nos talán nem én szajkózom a baromságaimat...
Ha már a gyári specifikációknak nem lehet, hinne akkor egy külföldi vagy magyar fórumon elhangzott beszélgetésben, hogyan hihetnénk?
Nézd én nem vitatkozni, akarok, mert le se szarom a dolgot én csak egy kérdésre válaszoltam. Úgy hogy szerintem hanyagoljuk is!
-
don_peter
senior tag
Xbox 360
HD Game Support All games supported at 16:9, 720p and 1080i, anti-aliasing
Standard definition and high definition video output supportedPS3
1.8 TFLOPS floating point performance
Full HD (up to 1080p) x 2 channels
Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines
[link]Igazábol teljesen mindegy mert nincs hozzá kijelzőm hogy Full HD-ben toljam de a tény még mindig az hogy a PS3 tuja az 1080p-és Full HD-ét a Box meg csak HD-ét tud 1080i-t.
Nem érdekes csak kérdezték mi a külömbség hát leírtam! -
-
Def26
félisten
Szvsz ez nem biztos, hogy nő volt. Szerintem valami idegbeteg állat lehetett aki nem jutott tovább valamelyik pályán.
A Nők azok elintéznék egy pohár vízzel a gépet, nem hiszem, hogy szarakodnának azzal, hogy lecipelik a boxot és a kivégző kellékeket...bwoay: Gabi "asszonya" más tészta.
-
Poonkie21
csendes tag
Most, hogy így szóbakerült megkerestem és ezúttal sokkal jobban tetszett, undercover után egyenes megváltás. Tényleg nem rossz, a grafika TDU szerű és most elkényelmesedve döngettem a városban, tényleg sokkal jobb volt. Elsőre valamiért nem fogott meg, félre is tettem, most elővettem, most tetszik is. Meglátjuk meddig jutok benne.
-
Mr.Grincs
veterán
-
taylorp
senior tag
Vettem egy Arcade-ot, a másik gépet meg valószínű elpasszolom alkatrésznek.
Tegnap meg is hirdettem, többen érdeklődtek mint egy jó gépért.
Nem alázásra gondoltam, hanem egy jó kis játékra.
Ha összetudjuk hozni, szívesen pengetek egyet LIVE-on. Úgysem próbáltam még, mert én is félek az alázástól. -
ithomas
őstag
Igen...ezen én is felhúztam a szemöldökömet!
Nekem X-plorer van,haveromnak meg Les Paul.
Érdekes módon én pont ugyanúgy tudtam használni az övét is,és ez fordítva is elmondható,egy rossz szót nem mondott az X-plorer gitárra, pedig ő aztán nem olyan gyerek aki nem mondaná meg, ha bármi miatt is kezelhetetlenebb lenne! -
do3om
addikt
Engem főleg az is idegesít hogy nem szedhetem szét mert ugrik a gar. Ha tudmá hogy kicsi a valószínűség a meghibásodásra már rég szétkaptam volna és kicserélném a hűtésrendszert
.
A PC-met mindíg tuningoltam meg amikor 100e-ért megvettem az új vga-t még ki sem próbáltam már leszedtem a hűtést hogy átnézzem
Most a gépben van 4x8cm-es venti, 1x12cm, 2db a tápban, meg a cpu-n egy 9cm-es hőcsöves, a vga-n is spéci, (persze mind világit)
Ehez a box-hoz meg nem nyúlhatok -
do3om
addikt
Hát ha bevallaná nem is jönne ki jól de ugye sosem lehetsz megtudni hogy tudtak-e a megjelenés előtt az adott hibákról. Azzal gondolom tisztában vannak hogy a világ legnagyobb cégei között van, vádolni úgy sem nagyon merik majd.
Pontosan, beszarik és vehetsz egy másikat. Jó lenne tudni menyi a warwzos gépek aránya, de pl. aki átalakítja más módon (hűtés, hát stb az is beszopja)
Egy drága Műszaki cikket szerintem nem mindenki cserélget túl gyakran. Szóval ha az x-boxok 50% megdöglik 5 év után az egy rakás szar. Mert nekem itthon van egy 10 éves tvm és eszembe sincs hogy hamarosan vége, van egy 6 éves szintén, meg egy új plazma de azt sem cserélem egy darabig.Szemét húzás tőlük hogy nem javítják a hibáját.
Vagy szerinted ezt lehetetlem megoldani? Jobban rögzíteni egy leszorítóval a gpu-t, jobb szellőztetést, pl egy normális mérető hősöves rendszerrel amit már minden szarra ráraknak manapság. Vagy ha csak 10cm hosszabb lesz tőle ki nem szarná le, csak ne keljen félni hogy fogy az ideje szegénynek és kileheli lelkét.
-
p_milan
aktív tag
Nem Grincstől kérdeztem, hanem úgy általába mindenkitől. Egyébként sajnos a mai világba nem tudod, hogy mit adnak el neked. Főleg a mi kis hazánkba... Lehet havernak megment a boxa, és a konzolboltos barátja kicserélt belőle valamit. Nem lehetetlen.
Na de akkor zárjuk le ezt a vonalat.
-
p_milan
aktív tag
Már nem azért de mi a ... baj van a matricával? Attól még, hogy nem tudom, hogy hol kell keresni azt a szart, és esetleg ellenőrizni, hogy nincs e vele valami, attól az még nem warez szerintem.
Ha nem megy ez a Moderátorosdni akkor add át Xirtamnak, úgy is annyira akarja
-
Xirtam
veterán
Reagáltam ám a hsz-edre!
Más:
Most így végigondolva a Natal-t USB felületen keresztül fogg csatlakozni a box-hoz! Elképzelhető, esetleg hogy a Microsoft még PC-hez is kidobja?!Úgyanis számítania nem kell a boxnak semmit!Mert a camerában lévő cpu mindent feldolgoz , de a kérdés elég lesz az USB adatforgalma ehez?!
Vélemények?!
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest