- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #49927 üzenetére
Kétlem, hogy a Microsoft mellett a Sony is elcseszte volna az árazást, mert 2 személy esetén a Move is hasonló árra jön ki (picivel többre).
Itthon biztos sokaknak fog gondot jelenteni a 42K, külföldön, a szignifikáns piacokon (a magyar nem az) viszont nem lesz szignifikánsan mérvadó a 149$/129£. Mondjuk úgy: ha a Kinect bukni fog, nem az ára lesz a döntő. -
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #49907 üzenetére
Nem tudom, nem az én gépem.
Hibát ír, vagy látsz/tapasztalsz is hibát? Mert attól, hogy hibát ír a weblap szerkezete vagy valamilyen sérült kép stb. miatt, az nem az IE hibája, hanem a szarul megcsinált honlapé (ami a felsoroltakból kettőre teljesen igaz is).Amúgy meg nem arról beszélek, hogy a Chrome nem jó, hanem arról, hogy egyik sem szar, bár mindegyikre lehet hibákat mondani (pl. Safariban faszom tudja hány év alatt lehetett volna implementálni a címsorból keresést, nem túl nehéz... Firefoxban meg esetleg megoldhatnák, hogy kevesebb biztonsági hiba legyen, mint a másik négy böngészőben összeadva és megszorozva kettővel
).
Szóval ha lesz böngésző az Xboxon, az nyilván IE lesz, bár tökmindegy, hogy hogyan hívják. De sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz. Pedig kéne, nagyon is.
Ja, és végszóként: webböngésző kiválasztása teljes mértékben egyéni preferencia. Én személy szerint szoktam mind az öt nagyot próbálgatni, és mindegyik jól működik, ha webezésről van szó. Egyik sem fagy le, meg dob el/nem tölt oldalakat.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #49905 üzenetére
Én IE8-at és Safarit használok Win7 alatt, és nem tapasztalok ilyesmit. A hiba nálad van.
Mellesleg az Xboxra kicsit egyszerűbb szoftvert írni, mert igen bizonyos, hogy a t. user nem gányolja szét mindenféle 3rd party mocsokkalEgyébként nekem teljesen mindegy, hogy ki milyen browsert használ - bár nyilván nem lesz bugróka vagy króm az Xboxon
-, de ilyen hatalmas bölcsességeket mondani, hogy ezmegaz full szar, csak annyit igazol, hogy valamit szarul használsz. No offense, de ebben biztos vagyok, amikor ugyanazon oldalak nekem, és még rengeteg más embernek évek óta gond nélkül működnek
-
tomgabor
senior tag
válasz
Mr.Grincs #49691 üzenetére
Egyszerűbb megtanulni kezelni a box kontrollert mint a ps3 ét. ezzel nem értek eggyet ,csak annyi különbség van hogy az analóg kart felcserélték de szerintem a PS3-ét könnyebb kezelni, de csak minimális a különbség, eddig csak PC-ztem azt lett egy konzolom és most már majdnem minden játékot kontrolerrel játszok a PC-n szóval pikk-pakk hozzá lehet szokni.
-
€uro
őstag
válasz
Mr.Grincs #49663 üzenetére
Uborkákkal?
Tizennégy év alatti gyerekekkel, vagy kicsodák-micsodák ezek az ubik? Gondolom nem a tört játékokra gondolsz.
Ha Silver-rel nem is lehet játszani online a haverokkal, attól még másokkal lehet? Gondolok például mondjuk random játékostársakra. Vagy ha nincs Gold tagság, akkor egyáltalán nincs online játék?
-
bognar110
őstag
válasz
Mr.Grincs #49580 üzenetére
Na ez igaz hogy nem szabad lögdösni a boxot se felemelni.De magába biztos hogy nem karcolja a lemezeket.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #48647 üzenetére
Nyugi, tudom miről van szó, használtam már Mac-et (nem sokat persze).
A gépek dizájnja lenyűgöz, viszont az OS annyira nem, hogy kifizessem a felárat.Apró lépések. Most megteszem az elsőt szerintem egy iPhone4-el szeptemberben
szerk.: Ja, és a legfontosabb: még nem tudni, megy-e a Civ5 OSX alatt
-
csdm
senior tag
válasz
Mr.Grincs #48632 üzenetére
Igazából én nem játszok sokat. Most is a gépemen csak MW 2 GTA 4 meg GRID. Meg ha végre kijön Mafia II. Ami nem tetszik, az hogy redesen segít pl MW2-ben xboxon hogy van aim. Ez nem zavaró, mert számomra az. Gépen sokkal jobb FPS játékokat játszani, és én FPS-sel játszok, amikor éppen játszok. Crysis 2-höz is kel majd rendesen hardver, áh nem tom hogy vegyek-e xbox-ot.
Tehát spórolás miatt vennék max gépet, meg érdekelne a Kinect.
Olcsóbb kisebb HDD-s slim verzió nem fog kijönni?
Az új xbox-ot is lehet majd chippeltetni, vagy majd várni kell egy keveset mire ki tudják chippelni? -
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #48637 üzenetére
Többi cuccból csak a DLC-k lennének érdekesek, de végülis annyira nem számít.
Ha formázom a boxot, akkor gondolom alapállapotra áll vissza, tehát mintha szűz bekapcsolás lenne, nem igaz?Csupán azért kérdeztem a PlatinumShop-ot, mert ingyenes házhozszállítással 65K az új doboz, ami nem rossz, rendeltem is egyet
-
tomgabor
senior tag
válasz
Mr.Grincs #48559 üzenetére
Még egy összehasonlító kérdést szeretnék feltenni: A PS3-nál megnyomon játék közben a PS-gombot és rákérdez hogy kilépsz a játékból ilyen van a Xboxnál is, hogy kell kikapcsolni van ilyen opció hogy a gép kikapcsolása. Ha feltelepítem a Final Fantasy XIII-at(3 DVD-s) a HDD-re akkor is cserélni kell a lemezeket? (Jaspernek kell Overcool illetve venti felhúzás 8 vagy 12V-ra?)
-
W.
tag
válasz
Mr.Grincs #48486 üzenetére
Ezt mondjuk rohadtul nem értem, ha ettől boldogok, rendeljenek 1000 xbox házat, aztán agyaljanak mivel lehet szétbuzerálni, de bakker vannak akiknek szinte elérhetetlen magasságban van egy box, adnák inkább azoknak. Én csak kapjam kezeim közé a saját dobozkámat, fogok rá vigyázni mint atom.
Próbálok majd ilyen D1rect féle elvet alkalmazni, én is eredeti lemezzel etetném a jószágot.karakpecze21: hö? ez az újabb sokkal tutibb, addel, cserélj, örülj
-
KraRe
aktív tag
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #48463 üzenetére
A gép tetején látható rácson keresztül szívja be a levegőt a venti, pont ott van alatta, és egy az egyben tolja rá az alatta lévő CPU és GPU párosra. Hogy a tökömbe tud ez így túlmelegedni? Esetleg nem tud távozni a befújt és a hűtőbordán felmelegedett levegő?
Nehezen tudom elképzelni, mert pont azon az oldalon a gép oldala is bordázott, és ott simán kimehet a meleg levegő, ráadásul az közvetlenül ott van a hűtött felölet mellett, de a másik oldal is bordázott. Ez most vagy valami kamu, vagy ezt a gépet is kurvára eltervezték.
-
rocket
nagyúr
válasz
"A tulaj állítása szerint a box a képen látható elhelyezési körülmények között produkálta ezt a hibajelenséget."
Itt bukik meg ez a tortenet is, semmibol nem derul ki, hogy mondjuk nem volt betakarva a kep keszitese elott torolkozobe amivel tulmelegszik.
A #48336 3. bekezdeseben az ilyen tipusu panik keltesrol beszeltem, ahogy varhato volt nem is kellett sokat varni ra, es biztosan nem ez az utolso
-
Djuree
félisten
válasz
ez szép
akkor ezekszerint ez is szar
na majd kíváncsi vagyok ha több lesz milyen arányban hullanak el
úgyis nintendo ds-t akarok venni, esténként olyan fáradt vagyok hogy ülni is nehezemre esik, majd így az ágyból játszok, és észrevétlenül el is alszok
tök jó kis játékok vannak erre a ds-re, régen volt psp-m de az nem volt túl jó, ez a ds jobbnak tűnik videók alapján...és olcsóbb is a lite változat mint a psp... -
rocket
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #48338 üzenetére
Vannak olyan emberek akiknek az erdekuk, hogy bizonyos dolgokat elhitessenek az egyszeru felhasznaloval, es ugye sokan vannak akik barmit elhisznek.
Tokeletes hardver nincs, mindig lesznek amik elromlanak, a kerdes az, hogy a slim eseteben milyen hiszteriat tudnak majd kivaltani akiknek az erdekuk ezt kivanja. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #48263 üzenetére
Én is ilyen vagyok, bármilyen kis led világításától vagy zajtól nagyon nehezen alszom. A router+modem összesen 12 darab zöld ledjének villódzása a legidegesítőbb.
h-yle: Eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak ősztől lesz magyar live, de én lennék a legboldogabb, ha igaza lenne az ügyfélszolgálatosnak, meg persze, ha lenne mód a felhasználóm magyarrá állítására.
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #48225 üzenetére
én vennék BD filmeket. amik nagy filmek azok DVD-ben is megvannak. főleg hogy zavvin fillérekért vannak mostanában jó BD filmek akcióban
kontrollerje meg nem jobb a boxnak, egyforma kb, ki mit szokott megpár nap alatt azt is megszoknád
játékok meg mostanában jók jönnek ps3-ra is, GT5 meg magában megéri azt a 60k-tde ha jönne egy új tourist trophy 120k-t is megérne
várok a kinectig meg a move-ig, amelyik jobban használható lesz meg amelyikhez több játék lesz azt veszem...most meg veszek egy nintendo ds lite-otoccsó...
mobicheck: most ps3-at akarok, azom még nem volt, ki kék próbálni
-
Siroichi
csendes tag
válasz
Mr.Grincs #48143 üzenetére
automatikusra van állitva az xboban pedig be van állitva az 1080p mégis szemcsés és nem jó.... nagyon nemjó
frekvnciával lehet gond? vagy az nem mérvadó ilyenkor? nem tudom miért de 50re ismeri fel a box, vagyis legalább mikor auto felismerésre nyomom és nemtudom t lehet-e állitani, ha lehet-e egyáltalán hdmi-nél
-
nofi
addikt
válasz
Mr.Grincs #48140 üzenetére
Biztos leállítják, de azért a gari miatt tuti elraktároznak még párat
Elvileg a Slim lesz annyi mint most az Elite > 299$, tehát tuti esni fognak az árak amint megérkeznek júliusban az első példányok. Gondolom érdemes picit várni, mert amíg sok "régi" box van a hazai polcokon addig biztos drágábban adják a Slimet az Elite-nél.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #48118 üzenetére
Az egyik videóban láttam, hogy a csávóka az előlapon felhajtott egy kis reteszt, és volt alatta 2db csatlakozó, de nem tudom hogy most az usb volt, vagy pedig Memóriakártyának a csatlakozója...
Majd utánanézek, reménykedni azért lehet.
D1Rect: Szerintem egy minőségi Full HD tv-t érdemes lehet megvenni, gondolva a következő generációs konzolokra, ha pedig nem érdekel a tv funkció egyáltalán, akkor olcsóbban is kijöhetsz egy monitor vételével, ami hasonló méretekben van, és talán esély is van arra, hogy kekszboksz natív felbontásút találj.
Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest