- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
anulu
félisten
-
faber24
őstag
válasz
#32070144 #4254 üzenetére
Jah. Csak az van rugóval, ami nagyon igaz, hogy 60on pvp-ben szopás neki, mert a rengeteg AoE, DoT meg rootolás közt esélye sincs igazán stealthelni, anélkül meg bárki seperc alatt leveri. Instába meg tényleg csak a hunter az, aki talán még a rugónál is feleslegesebb...
Dilemmába is vok, hogy mivel is altozzak...a rugóm még imádom (lvl40), de tudom, hogy 60as szintre állandóan szívni fogok pvp-be a bedurvult wariooroktól, stb, és instába is csak akkor lesz jó esélyem, ha a guildünk (amibe most igaából 3-4 nagyobb rugó van csak) is támogat...
Hunter altom is húznám fel (16), mert az a kaszt is bejön, de az még a rugónál is opcionálisabb instában, bár tény, hogy pvp-ben elég durva irtást tudnék vele végezni....Az AV-ban sorfalban álló hunterektől, akik szórják a magaslatokról a népet, mindig feláll a hátamon a szőr...nagoyn durva...
A warioromal (18) is szívesen játszanék, de azzal lvl40ig gyaloglászni....meg hogy 60ig folyton mindenki elkalapáljon, max. rugók ellen legyen esélyem (hordásként a palák is növelnék a kihívást erősen)....viszont 60on legalább jóesélyem lene instázni és pvp-ben sem rossz azért a warior...
Nem is tudom...mindenesetre most a sámánra koncentrálok -
tjhooker464
őstag
válasz
#32070144 #4254 üzenetére
Pap, druida, vadász, rugó. Ezek közül szeretett volna választani és ezek egész korrektül le vannak írva. Az első hsz be is lehetne valami ilyen táblázatot belinkelni persze frissítve, hogy minden kezdőnek legyen valami támpontja, hogy mire számíthat. Mert hát egy quake est nem az fog érdekelni melyik kasztba tudja beleélni magát hanem, hogy melyikkel lesz a frag lista élén például vagy melyik tud goblin rocket launchert hordani.
Szerintetek jó ötlet lenne?
-
-
-
anulu
félisten
válasz
#32070144 #2734 üzenetére
amit írsz, az azért érdekes, mert az Ogrimar (vagy Orgimar, nem tudom
)-i aukciós házban vettem 30s-ért. igaz, h a bolt után (azonnali elvitellel vettem, egyébként 10s50c-re volt meghírdetve) megkaptam ezt a kiírást, de playertől vettem... amúgy 24-36-os, lvl11 reqd, +3 strenght +3 stamina
a max sebzésem vele 170 volt
lvl 12 Worg-ot négy csapással vágtam le
-
Wolverine
félisten
válasz
#32070144 #1411 üzenetére
Egész pontosan a Goldshire-ből Stormwindbe vivő úttól északra, néhány Defiasos alak is őgyeleg arra, a macska ára 40 silver
mod: yahh, a mobok nem esnek neked, ha nem futsz egyenesen beléjükKicsit kerülgess, akkor az alacsony szintű szörnyek rád sem bagóznak.
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
válasz
#32070144 #110 üzenetére
Stormgarde-ból ugye elite ally lovasok járöröznek mig a hordás járőr csak sima. Eastern Plaguelands-on a járőr überdurva 61+ és ottvannak a testőrei. Barrens-en az ally járőr kapott még 1 human-t. Nekünk csak Desolace-ban van a horde champion a macival elite. Hirtelen nem jut több az eszembe.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest