- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Gleatcher
aktív tag
Nem azzal lesz sok szerveren a gond ,hogy ezek hogy jönnek össze, hanem a küldetéssorozat nehézsége...
Vegyük pl, hogy BWL 4ik vagy 5ik bossát kell lefektetni hozzá, illetve nem árt az sem ha nagggyon magas a reputationod a Cenairon Circlevel
Sőt, ha jól olvasom amcsi fórumon, sokszor kell öldökölni BWLben a Brood of Nozdormu repu miatt..
Link:[link]
De amcsi fórumot olvasgatva igen érdekes dolgokra derül fény... -
Gleatcher
aktív tag
Ehhehe
Én most kezdtem 3ik karimat (NE rugó) és már a tököm kivolt a Darna küldikkel és gondoltam megcsinálom a human küldiket (westfall ftw), szépen át is jöttem és csak egyszer sikerült meghalni, mikor Wetlands végén a feljárónál találkoztam az ottani orkokkal, de onnan már Loch modan könnyű volt... Ifből elmetróztam swbe és besétáltam Northshirebe (lvl3)
Most westfallban jáccogatok, eddig bejövős a rugó, csak ne lenne az a sok MC/BWL, nincs időm játszani vele... -
-
Gleatcher
aktív tag
Ehee
LF sapi überrond, de a lawbringer és a judgement majd szépen rendet rak a palák között...
Én most váltottam nemrég a paláról vmi dmg-gazdagabb kasztra, így felhúztam egy vadászt és most azzal rémisztgetem a népet...
Majdnem tiszta idegbeteg lettem.
Két karival is rohangálok MCben, és ugye mind2 gyűjti szépen a pontokat, de még nem volt megoldva az összevonás, vagyis nem a 2 összegét, hanem a külön-külön kapott pontokat jeleníti meg a raidroller, tehát elvileg semmit sem vihetek el, pedig nekem van a legtöbb (ja ,mert maxDKPvel nyomulunk)...
Na megkérdezeme admint, hogy ezt meg lehet-e raid közben csinálni, majd ő, hogy majd utána, mondom OK, úgysincs aznap semmi fontos lootom (Golemaggocska, Sulfi, Domo és Ragna próba)...
Erre majdnem infarktust kaptam, amikor Ragna meghótt és kidobott 3 hunter cuccot...
Szerencsére tegnap este folyamán elkezdtem begyűjteni a MC dropokat (összevonták) és kezdek a dmgben is végre javulni..,
Ja és plz frissíccsük a karikat:
Shamli Dragonblight Alliance [link]
Tudodki Dragonblight Alliance [link]
Ja és heal taktikák: sokat beszélgettem tesómmal róla (ő druida), és általában abban tudtunk megegyezni, hogy az már igen kellemetlen, ha MTről lehúzza valaki a mobot, bár sajnos abban neki volt igaza, hogy a bossokon kívül már sehol sem megyünk óvatosan, powerpull rulez és így hamarabb hal meg a mob, mire odaér az aoe-ző mage-hez
5fős helyeken általában a MTre kell koncentrálni healben, a többiekre elég kellene hogy legyen egy hot, de ha gáz van, akkor mehet rájuk vmi kakaódúsabb heal (lényeg, hogy gyors legyen, nincs idő a 3-4 seces nagy healekre)
10fős helyeken általában 2 healer szokott lenni, jobb esetben 1
Ha 2 van, akkor a saját teamedet tartsd életben és ha unatkozol, akkor segíts be a másikba..Kellemes feladat, hiszen a 10fős insták mostmár játszóterek lettek...
15-20gős helyeken általában a bossoknál kell odafigyelni, esetleg kellhet innervate is, de itt is a gyors healekre és a hotokra kell figyelni, aztán mehetsz vissza a könyvedhez...
nagy raideken már érdekesebb a helyzet ott általában meghatározott szerepek vannak (pl rota, MT healer stb), de összeségében, ha azt látod, hogy valaki haldoklik, legalább egy hotot tegyél fel rá...
Múltkor ügyesen előállt az a helyzet, hogy a tankokat szépen életbenartották a healerek, de a hunterek kihaltak, a magek oom, és a mob csak nem akart meghalni...Combat rez ftw...
apropo combat rez:
Előfordul hogy valamilyen rezzelő ember véletlenül vagy szándékosan lemarad a bandától és amikor a többiek wipeolnak, ő mivel eleve nincs combatban 2 dolgot tehet:
felrezzeli a halotta(ka)t és sem ő, sem a rezzelt nem kerül combatba, gyk tovább tud rezzelni, így egy-egy bossfight közben akár 2-3-4-5 ember is fel tud kelni
Asszem kivétel Onyxia és Ragnaros meg BWL, de a többi helyen el lehet játszani
Na, erre a combat rezzerre nagyon kell figyelned, hogy
1:ne húzz rá wipe esetén mobokat, inkább menj oda a mobhoz és halj meg gyorsan, majd rezzel téged
2: ne buffold/healeld, amikor combatban vagy (ne is nézz rá), mert attól ő is combatba kerülhet és akkor nyenye a reznek
3: halj meg jó helyen, hiszen a legtöbb boss ilyenkor visszamegy a helyére és ha te épp ot haltál meg, akkor marad a corpse run...
Kellemes a healer szakma, de néha uncsi tud lenni (eccer egy izgi mc run közben szabályosan elaludt az egyik healerünk, bár ő amúgy is fura eset, hiszen imád ''oopsz, aggro'' módra húzni és imád dmgelni és gyakran haltak körülötte a rugók,, azóta megjavult és megtalálta a rank1+ os heal-spelleket és kirakta a barra
Na, egyenlőre ennyi, majd még jelentkezem, megyek vissza Razort próbálgatni
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest