Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Arra azért kiváncsi leszek, miként képzelik a beaktiválását. Ha csak új helyszíneket tartalmazna, még lehetne korlátozni az exp. pack.-al nem rendelkező játékosok mozgását egy realmon belül is, de biztos nem csak az lesz. Persze lehet, hogy kihirdetik, hogy kötelezően költözni kell egy kijelölt dátumig mindenkinek és így öszegyűjtenék a régin maradókat pár realmre és máshova az exp. packosokat. Persze a maradók többsége biztos megveszi majd az exp. packot. Én úgy állok ehhez, hogy ha exp. pack. -hoz illő áron lesz, megveszem, da ha megint 12k-t akar legombolni rólam a blizz, akkor nem fog érdekelni a továbbiakban a játék.
-
-Jackson-
őstag
most mutassak olyan képet, ahol a szerver 4-10. helyezett allik ellen gameltünk, és én végeztem a topon?
egyébként duel tényleg nem pvp, és az is tény, hogy sokan új karival vannak tesztszerveren, lehet még 60-as karijuk sincs.
15 fős AB 15-30 perc kb, de szerencsésen lelehet zavarni 2-3 perc alatt is, ha mind az 5-öt foglaljátok.
most olvasom, most AV, vagy AB?
mert úgytudom AV most lett emgcsinálva, hogy már 20-20 fővel is elinduljon, de AB meg 15 fős, a tesztszerveren 25 (lehet később 25 fős lesz? vagy csak a tesztszerver miatt, hogy millióan vannak azért 25-ös?)
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
hehe, én is így kezdtem a tesztszerveren. orgri előtt meg 10-ből 10-szer aláztam a huntereket, ritkán vittek fele hp-m alá
.
én már nem is gondolkozok a nerfeken, csak charge és ütöm az ellent... vagy sikerül, vagy nem.
szintén tesztszerveres duelek orgri előtt, egyikben a mage 2 másodperc alatt kicsinált két tüzes valamivel, a másikban én csaptam agyon egy instant, és egy auto-crittel.
de tényleg ne foglalkozz ilyenekkel, az instant attackokat lenerfelik mer imba, de a loladinok továbbra is ugrálgatnak lumber mill-től shieldezve... (még szánalmasabb mint elkövezni)
edit: tényleg, van tesztszerveren karim, igaz elég furcsa irányítani, meg megszokni a troll kinézetét, de tesztelhetünk pár duelt
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
A sorrend nem mind1. Helyesen: 800-400-400-1800
Annyi nagy különbség van a rugóhoz képest hogy nincs stun vagyis bármit csinálhat az ellenfél.
Ráadásúl a fer. bite. (gondolom az csinálta az 1800-at) nagyon ritkán krittel, sőt ellenkezőleg, gyakran még a papír szerinti normál damage-t se hozza.
Persze az általad leírt sorozat az ami félévente egyszer jön be. 4 crit egymás után, ráadásúl az egyik kiemelkedően nagy értékü.
Legjobb esetben jöhet ettől nagyobb is: (évente 1 db)
1800 + 400 + 400 + 1800 (3 sec. alatt, omen of clarityvel)
Vagy rosszabb is: (az esetek 60%-ban)
500 + 200 + 200 + 200 + 200 + 700 (kb. 10 sec. alatt)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Azért tegyük hozzá, hogy minden kasztot lehet jól játszani...most ilyen Drakedog-ok után se mondja senki, hogy a lock imba...csak egyszerűen jól játszik...
Sámán...igen, a sámánok többsége meg folyton a palákra mondja, hogy imba...és én személy szerint tapasztaltam, hogy sok hunter ellen pl. esélyem sincs, mégis én, a sámán vok imba...miért is?
Pvp-ben, AB-ban nagyon ritkán sikerül csak a magek-rugók eredményeit megközelítenem eredményben...
Nem azt mondom, hogy nem kell a kasztokat kiegyenlíteni (bár tökéletes egyensúly sose lesz), de ne kiabáljuk már mindig azt, hogy ''Gonosz x kaszt megvert, esélyem sincs ellene, imba, imba, nerf, nerf....''
Indalamar...igen, utánna warior-nerf...akkor Drakdogra lock-nerf?Roguecraftra meg rugó-nerf? Még jó, hogy sámán-videót nem láttam...de talán nerfeljük meg a windfury-t is nem?
-
Tigerclaw
nagyúr
Azok a speciális ütések amiknél változás lesz, mind szorzót kaptak az attack rátából. Tehát egy 3,3-as 2H fegyver gyengébb volt mint egy 3,8-as, vagy egy 1,3-as tőr helyett jobb volt egy 2-es. Most ezt normalizálja az új szabály. A limitektől lassabb fegyvert nem lesz értelme használni, de ugyanezért nagyon kelendőek lesznek a minél gyorsabb fegyverek.
-
BatemanX
tag
Majd azért duelezzünk 1-2-t, úgy hogy nem felhunterrel jössz, szerintem átgondolod majd a ''mágust bármilyen pettel, bármilyen builddel'' kijelenésedet.
Nem azt mondom, hogy a felhunter nélküli warlock = ''I win'' gomb, de egy shadow priestnél pl. sokkal veszélytelenebb. Tegyük persze hozzá, hogy UD mágusként a WoTFS sokat segit, human, gnome mágushoz képest némi forral indulok.
Videóról hasonló a véleményem. Lényegében arról van szó, hogy a srác sir amiatt, hogy van egy kaszt ami jobb PvP-re mint a lock (és úgy általában bérmelyik kaszt), hát jaj. Erre meg lehetne csinálni az ellen videót a rugóról, aki MC-be akar menni, de inkább a lockot viszik helyette. Kb. ezek a sirások lennének benne (rugótól lock felé):
- Ti eleve nagyobb sansszal kerültök be, mert summonra mindig szükség van
- Még ha nem is üttök semmit, HS, SS, Banish, manaszivás miatt biztos elvisznek titeket
- Mi csak közelről tudunk nagyot ütni. Egy csomó bossnak nem is szabad a közelébe menni. Ráadásul ha rénkagrózik az ellen, meghalunk azonnal, nálatok még van idelye visszavenni a tanknak az agrót.
Miért Blizz?? Miért???. A lockok sokkall jobbak high end instákba! IMBA, NERF!
... -
szucsi
őstag
''Meg nem szeretem a rúzsokat sem, mert levágják a fehérmágusokat''
Érdekes, én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Rohadtul nem tudok duelezni, pedig hi lvl mobok levágásában élen járok. A magék különösen aláznak, de nem olvastam még egy rúzsos fórumot sem, hogy mik a tuti tippek. Mindig csak a magéket kérdezem, ők meg hülyék lennének megmondani. Lehet, hogy a talent pontjaim vannak szarul elosztva, de az is lehet, hogy nem dueleztem eleget, hogy ismerjem a trükköket. Hm. -
(Kolombusz)
veterán
Úgy tudtam kettőt.
Kár.
Na, szóval ha a héten el tudok még jutni a media marktba, akkor megveszem a játékot.
Azt már tudom, hogy nightelf szeretnék lenni, de nem tudok dönteni, hogy harcos, druida, vagy zsivány legyek.
Szeretném, hogy legyen kihívás a játékban, főleg közelharcot szeretnék alkalmazni, de ne legyen túl nehéz azért.
Ti melyiket ajánljátok? -
faber24
őstag
Bővebben: link
Nem sokkal jobb, mint a mining pick....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Leköteleztél
Amúgy van fent olyan is a warcraftmovies-on, aminek az a címe, hogy world of paladincraft...gondolom, kitaláljátok, mit parodizál...nem gyenge, amikor a végén a paladin egy szál Mining pickel (1,5 dps) lever (igaz fel van gyorsítva, mert amúgy vszínűleg az egész videó erről szólna) egy full epic (Might) set-es,Quel'Serar-os, Drilboar Disc-es MC-main tank wariort...
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Mert én First Sergeant vagyok és Sergean rangtól jár 10% kedvezmény pacira. Ergo én 800g-ért meg tudtam venni, neki 100zal többe került volna. (Mielőtt matekolnál, a 10% kedvezmény az eredeti 1000g-s árból származik, tehát valahogy igy jön ki: 1000g-100(mert honored vagy)-100(mert sergeant vagy) ).
-
BatemanX
tag
Hát, a 6. rangot mindenképp meg akarom lépni (jelenleg 5. megvan és 56%-on állok), mert a ''tiszti kantinban'' tudok majd pár jó cuccot venni. Utána csak annyit játszom, hogy megmaradjon a rang (kb 2-3 óra BG-vl hetente ez a szint tartható) és várom az 1.8-at, ahol könnyitenek kicsit a továbblépésen (több ember lehet >6 szinten). A 9.rangon kapható epic paciról lemondok, egyszerüen képtelen lennék szerintem elérni, ha nem Wandererék csapatával játszom (tegnap is cak mákkal kerültem be). Sergeant rangnak köszönhetően 800g-ért megkapom a ''normál'' epicet és jól van.
Tegnap este egy klántárs meg is kért, hogy vegyem meg neki az epic pacit, mivel csak akkor lesz soulbound, ha használom is. Az akarat diadala volt az a 10s, ameddig nálam volt a paci...szintre remegett az ujjam a jobb egérgomb felett miutánb megvettem, de erős voltam és odaadtam a srácnak.
Amúgy tegnap este nem csak 8 perces csaták voltak. Sikerült összefutnunk AB-ben az allys über csapattal (2 field marshal van benne, csak a miheztartás végett).
2000/1920-ra nyertünk. -
Tigerclaw
nagyúr
A WH is elég gagyi szett. STR-t-AGI-t minimálisan ad, vagyis feralra nem jó. +healinget csak 42-őt adna asszem 7 db után. Nekem most olyan +77-nél jár és ezt két idegen cucc adja (mindkettő DM-ből van) Balancehoz ad kb. +20 nature és +20 arcane damage-ot, ami semmire se jó. Szóval univerzális szett és bármilyen talenten is vagyok sokkal jobb kék cuccok vannak. Modjuk balance-ra nem igazán lehet spéci tápos +damage-t adó cuccot találni, mert azokat kifelejtették a játékból. Van cucc frostra, fire-re és shadow-ra, de ritka az arcane és a nature még clothban is, de bőrben mégritkább.
-
faber24
őstag
Pl. nállunk (Ragna-horda) van néhány magyar klán, ahová szinte bárki bekerülhet (Unholy Syndicate, Hungarian Darkslayers), ennek számos hátránya van (nekem egyébként mindkettőben van karim). Aztán van egy magyar (Wrath of Sargeras) meg egy részben magyar (Demonic Whispers) klán, amibe mindenki elmegy olyan 50 - 55+ -on. Én a kisebb karimal US-ben vok, a nagyobbal HD-ben, de annak már érik a lvl 50, és 55 körül én is lépek be WoS-ba. Nincs igazából alternetíva, mert az 55+ magyar hordások mind ezekben a klánokban vannak (WoS, DW)...
-
sztem fórum hiba. pl wow.hun is van ilyen ezért gondolom.
tehát ha vki töröl egy hsz-t akkor eltünik a hsz, de kinnt a tartalomban nem jelenik meg a törlés, tehát ha van egy topic ami 27 oldalas és abbol 2 oldalt töröltek akkor te csak a 25ös oldalon fogsz tudni olvasni mivel az az utolso hsz, de a tartalomban meg 27 van. remélem érthető -
Viktor77
titán
Nem kell, figyelek.
MoneyM: Kérlek, ezt hagyd abba. Ne sírj 5 percenkét guest acc-ért, és ami talán fontosabb, ne kérdezz alapvető dolgokat. A wow.hu fóruma igen-igen hasznos ilyen szempontból, minden kasztnak van ott topicja. Nézd meg a rugóét és nézd meg miért sírnak, melyik kaszt veri őket.
Plusz már le is írtuk, párszor. Minden kaszt jó, elméletileg nincs gyengébb (talán csak mi, Palák). Minden kaszt verhető, ha jól játszol a sajátoddal.
-
BatemanX
tag
Hogy mondhatod, hogy magusoknak semmi??? Elarulom, mit kaptunk.
Van 4-5 bug, ami elszarhatja a jatekunkat (AM beragadas, Frost novabol ''teleportalo'' ellenfelek, blink bug, cold snap bug, stb...)
Van 1 bug, ami szamunkra pozitiv, nevezetesen, a rangebol kilepo ellenfeleket tovabb kovettek neha az AM lovesei. (Amirol igazabol en nem is gondoltam, hogy bug...)
Na most tippelj, melyiket javitottak? Na melyiket?????
A masik ami miatt merges vagyok, hogy pont 3 napja valtoztattam meg a jelszavamat, ezert most nem tudok testserverre menni. -
dreamex
tag
MC-hez boss leolesi taktikak itt nagyon jol osszefoglalva:
A cimek is talaloak: Magmadar - The Test of Endurance. Mag jo eros kihivas Luci utan, ha o megvan akkor jo a csapat.
Ha jol tudom F-ECT$ te is Arathoron vagy, ott szovi oldal legerosebb csapata a Mythical Honour naluk a jelenlegi allas: Azuregos, osszes MC boss (Ragnaros is), Onyxia egyuttesen 5 ora alatt kivegezve.
Ha jol tudom horda oldalon az Umbrage nagyon eros..
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Nekem már csak a fer. bite bug és a feral charge bug javítása kellene. Az előzőnél az ütés kihagyása (miss, dodge, parry) esetén eltünik minden kombópontunk és minden energiánk, ez úgye egy befejezőmozdulatnál több mint gáz, a feral charge-ban pedig nincs meg az leírás szerinti 4 másodperces castolás megszakítása. A helyhezkötés most már müködik nagyjából, de a BG-ken minden mágus úgy blinkel el egy pillanat alatt hogy csak na.
Kérdés: Miért van az, hogy ha egy rugót látok mozogni az folyamatosan cikkázik és még kijelölni se tudom, nemhogy megütni. Olyan mintha ide-oda teleportálgatna. Ez valami passzív képesség? -
pooshi
tag
Ahogy latom mar leirtak egy jo taktikat, mi is igy csinaljuk, Lucit egeszen fenn tartani jobb oldalt, a ket addot lehuzni. A decursive tenyleg fontos, mert minket is mindig a sok curse olt meg az elejen. A ket addot gyorsan leolni (ez sztem kevesebb mint 1 perc alatt megvan) aztan johet Lucifron.
Az oom-re major mana poti, innerveate, paladinok pedig rakjak fel a Blessing of Wisdomot es a mobba a mana tolto cuccukat (nem tudom mi a neve, tobb fele rank is lehet benne egyszerre asszem, en hunterkent folyamatosan manabol lovok es felig nem megy le a 4k manam) es akkor wandozhatnak akiknek nagyon fogy a manaja.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Igen, ez a jo taktika, Lucit hátul tartja MT addig az addokat lent a többiek leszedik.
Hogy a curse-okat letudjátok szedni, a mageknek meg akik még tudnak curset leszedni, felkell rakni egy Decursive nevű addont. Ebbe sorrendben belehet rakni a raid tagjait, hogy kikről szedje le a curset. Magek kirakják az addon ikonját action barra, nem is harcolnak hanem folyamatosan nyomkodják, igy mindenkirol gyorsan lejon a curse. oom-ra nemtok mit írni, vigyenek sok mana potit. -
pooshi
tag
3 hete kezdtuk a DKP-t es mi most lottuk be MC-t, heti 3 alkalom 4-4-2 boss (a ket utolso meg nem megy, illetve Domo-t 1 alkalommal probaltuk asszem 3 wipe volt
Minden boss eddig dobott 3 lilat, vagyis hetente kb. 30-40 Epic cucc, ha megy Domo es Ragna is (most meg Onyhoz is csak wipeolni jarunk, tegnap 20%-ig vittuk leAzuregost mar szepen oljuk, az fel ev alatt kozel 700-800 lila, sztem ha igy megy karacsonyra mar szepen feloltozunk
-
Tigerclaw
nagyúr
MC-be sűrűbben járnak, olyan heti 2-3 alkalommal, mert oda megéri. ZG-be nehezen jön össze heti 1 alkalom is, mert oda nem éri meg annyira járni, főleg azok számára akik MC-be járnak egyébként is. Egyébként az MC-s csapat se olyan, hogy mennek és nem állnak meg ragnarosig. Van amikor 2 boss megy, van amikor több is. Sajnos nem mindig az a bevált rutinos csapat megy, aki szokott, így nekik sűrűn beesik wipe és nem csak a bossoknál. Ezért szeretnénk minél hamarabb klános MC-re menni, de nincs annyi online 60-as ember a klánban, amennyi elég lenne akár az első bosshoz is. Ahogy írtam, a próba jól sikerült, de több ember kellene. Nem tudom mennyi bosst nyomtak már le legtöbbet egy run alatt, de én is olyan max. 3-4-re tippelek. Úgy gondolom, hogy ragnarosnál még nem jártak, de lehet hogy van 1-2 boss akit még szintén nem tudtak lenyomni. Ma meg is kérdem, ha eszembe jut.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos mi a klánban nem vagyunk annyian, hogy MC-be járhassunk bossokra. Volt egy próba ahol 23-an mindenféle mobot (egyszerre 1-2) öltünk MC-ben és azok mentek. 1-1 ember halt meg csak ritkán. Ehhez képest 20-an néha wipe-közeli állapot áll elő ZG-ben, már trashmobok esetén is. Főleg a méreg okoz gondot, amit a kígyók-pókok lőnek. Persze a hordának erre is megvan az ellenszere, mert a sámánok leraknak egy totemet és az leszedi mindenkiről. Ally-nál nincs ilyen. Ezért könnyebb nekik a pókos boss is, ahol a méreg rohadt erős. (asszem 300 feletti damage/sec.) Szóval nehéz ZG nagyon. A reward itemek nagyon ritkán esnek és a repu is nagyon nehezen jön, szóval az epic rewardhoz heti egy runnal kéne járni vagy fél évet minimum. Fél év alatt MC-ből az összes epic szett kiesik mindenkinek. A bossdroppok se jobbak mint az MC-sek és sok a rare, kevesebb az epic.
-
MoneyM
senior tag
először is van két account-om, az egyik a teljes a msáik egy 10 napos és a 10 naposan volt a mage-em, ezért kell újból kezdenem! És hol vannak azok a képek? Tudnál dobni linket hozzá, mert érdekelne! Én varráshoz és varázslathoz gondoltam két mesterségnek, viszont szeműveget hogyan tudok gyártani és sholders...stb. ilyen cuccaim honnan lehetnek, meg gyűrű ilyesmik?
-
Tigerclaw
nagyúr
A szerdai karbantartás valamiért érinteni szokta a wow eu weboldalt is, de nem tudom miért. Talán takarékosságból ugyanott megy a webszerver is, ahol a többi. Ez nagyon hülye megoldás, mert ilyenkor az átlag juzer belépne játszani ->nem sikerül -> megpróbálja megnézni, hátha írnak valamit a wow weboldalán, de persze az is áll.
-
Tigerclaw
nagyúr
4k damage? A fele classnak nincs ennyi HP-je 60-on. Kicsit imba, nem? Bírom amikor ilyen finomításokat csinál a blizzard. A végén a nagy balance kedvéért mindenkiből imba karit csinál egy-egy rövid időre. Mondjuk január a warlockoké, február a wariké, március a paláké....
-
faber24
őstag
Huh..diamond, igen, kell Azerotian is meg Bristine Black diamond is.
Meg kell egy 150g-s valamit (tome) venni IF-be, kell runeclothot adni egy palinak, meg pénzt stb.
Itt zanzásítva leírják a teendőket.
A lényeg az, hogy egy pár dolog megszerzése után, meg némi SW-IF futkározás után elküldenek EP-re szellemirtásra, aztán megint IF, megint némi cuccok beszerzése. Én eddig csináltam meg. Itt pár dolgot el kéne vinnem SW-be (ahogy nem fogok, mert otthagytam a palát), ezután el kell majd talpalni DiM-ba valamit megszerezni, majd mégvalamit egy rövidebb küldiből, és ezután el kell nekünk is menni Scholoba, ahol a pincében nekünk is meg kell idézni valami mob-ot, de mielőtt ő megjelenne, 4 hullámban szellemek jönnek, minden hullám végén van egy neves szellem, akire egy megadott seal-t kell judge-olni. Ezt a záró procedúrát csak onnan tudom, hogy annó egy haveromnak segítettem benne. Mit mondjak, 2x futottunk neki, 2x wipoltunk ki. És ugye ha nem sikerül a próbálkozás, egyrészt a szoba bezáródik, a quest-item eltűnik (szerencssére a küldiadó, aki EP-n van valahol, visszaadja, ha kimész...de ha elbuksz, az egy újabb Scholo-runt jelent...)
Öszegezve a charger kb. 650-700g-t feltételez, és nem kevés rohangászást. Ezek után szerintem mindenki döntse el, hogy a lock meg a pala megérdemli-e a speckó-hátasát... -
faber24
őstag
Hehe...én a palák epic lovára gondoltam, ami ugye kb. ugyanennyi pénzt-mászkálást igényel, kb. ugyanezen dungeon-ok meglátogatásával, mellyeket én most nem írnék le ilyen részletességel.
De tény, hogy az epic hátasok küldetésen keresztüli beszerzése meglehetősen idő és ksg-igényes.... -
BatemanX
tag
*Sóhaj*
Ide jutottunk, hogy neked kell magyaráznom egy ironikusnak szánt megjegyzés jelentését.
Azt a mondatot úgy értettem, hogy sirtok, mert nektek csak a ''gyenge'' epic mountok és lila fegyverek jutnak (hunter) quest rewardul, nem pedig az ''über'' vizgyártó varázslat. -
Tigerclaw
nagyúr
Ha a fajodnál eléred a honored szintet kapsz 10% kedvezményt mindenből, ha eléred a sergeant (vagy master sergeant?) szintet, amit könnyű elérni újabb 10%-ot kapsz, vagyis 800G lesz a hátas. Érdemes meggondolni esetleg pár hét masszív PVP-zést a 11-es szint miatt, ahol 90G lenne a hátas. Az a baj hogy fogalmam sincs, mennyi HK-CP kell ahhoz. Én még a Sergeant Majorral szenvedek. Ma mindenképpen össze kéne hoznom a szintlépést, de ahhoz valszeg AV- kell, vagy pár jól sikerült klános AB. Viszont minden BG-hez fontos az epic hátas. 1-2 napon belül meglesz a 800G és ott fogok állni a döntés előtt, vegyem-e, vagy se.
-
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest