- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
boba6
senior tag
hali
újra eladó lesz egy WOW acc. 60-as troll rogue-val - Neptulon PVP
epic mount, némi lila cucc, vmelyik battlground exalted ilyesmi...
(van ott még vmi lvl 30 körüli unded priest is tán)
kitöröltük anno a karikat de tesóm pár hét után nem bírta így visszakérte (és kapta) a karit egy GM-től - azt mondta hogy én ( a bátyja) haragudott rá és ezért töröltem
priviben az érdeklődést lécci
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
üdv, a mai este sikeres öngyilkosságot követett el egy lvl56 Druida az Arathor-on (én), illetve egy lvl60 Rogue a Neptulon-on (öcsém) +egyéb említésre nem méltó low lvl alakok mindenfele...
hogy miért? ezt kérdezte mindenki a guildből is (persze a szétosztogatott 1000g körüli javaknak örültek)
a válasz: rettentő időrabló, és 6hónap, közel 500óra játékidő után néha kicsit munkaszagú volt már...
és hogy miért karakter delete? Öcsém nem szerette volna ha a munkája gyümölcsével más dicsekszik (MA váltott be 2db epicet a karneválon pl.) én pedig szolidaritásból követtem
azért találkozunk a WOW2-ben
ui: ja és eladó egy üres WOW acc.... de még nem biztos -
boba6
senior tag
no a főoldalon megy csak végig ott maradt a felirat, hogy: ''unable to download trailer... blablabla...''
én meg pont tegnap gondolkoztam el erősen hogy el kéne adni a wow-ot de sürgősen mert kurva sok időt rabol el az embertől... május óta játszom (lvl56 perpill) több mint 20napot töltöttem eddig vele... nagyon durva, most meg jön a kieg, mi lesz így szegény függőkkel -
boba6
senior tag
ezen az oldalon nem vmi új videónak kéne fentlegyen?
''World of Warcraft: The Burning Crusade Preview Trailer'' [link]
csak mert egy szeptemberi E3-as videót hoz le... -
boba6
senior tag
ma már 1.8?
te jó ég, még időm se volt letesztelni az új druida talenteket...
nem tuvább szokták ezt húzni? az 1.7 mintha sokkal lassabban jött volna ki -
boba6
senior tag
1: Bővebben: link (előbb utóbb erre is szükséged lesz)
2: Bővebben: link (pontosabban)
tod, ne halat adj annak aki éhes, hanem tanítsd meg horgászni.
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
válasz
(Kolombusz) #521 üzenetére
lehet alatta akármilyen brutál vas ha nincs meg az 1 GB RAM akkor csak kinlódás lesz
-
boba6
senior tag
azért ez insta kidobós nem egészen így van, csak akkor dob ki ha többedmagaddal voltál partyba de egyedül maradsz (ilyenkor ingyen HS egyébként ha jól emléxem), ha egyedül mész be akkor természetesen semmi gáz, különben hogy lehetne SM-et farmolni 1edül
-
boba6
senior tag
Character Migration (phase 1) !!!
To alleviate the queues on some of the most populated realms we will start the first of several phases of migration Tuesday September 27th. This phase will last until and including Friday September 30th. Note, however, that we reserve the right to close down any migration at any time should the population on a destination realm approach the population cap on the realm.
To not increase the load on the database during peak playing hours the migration will be open only between 03:00 and 15:00 CEST (GMT/UTC +2) each day.
We aim to offer migration to all the most highly populated realms over the next month or so. However, due to technical considerations the order in which the realms are offered migration will not strictly reflect the population order.
The following migration will be part of this phase, all destination realms being completely new realms:
Shadow Moon –> Magtheridon
Burning Legion –> Magtheridon
Daggerspine –> Neptulon
Warsong –> Neptulon
Bloodscalp –> Twisting Nether
Stormscale –> Twisting Nether
bármikor lezárhatják a költöztetést szal ha vki csapatostól akar mennni akkor sietnie kell
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
új druid tálentek: mit mondjak, egyszerűen gyünyörű
mindet akarom
Tigerclaw: a nature's reach-ben írja hogy a hurricane hatótávját is növeli szal biztos hogy tanulható lesz -
boba6
senior tag
remélem lvl49 körül is jó vmire a cica mert éppen most költöttem el több mint 10g-t a tanulásra, és még így is van amit kihagytam (mivel eddig használhatatlan volt így lett egy kis lemaradásom
)
kipróbálni már nem volt időm, majd a hétvégén, én gyors farmolást várok tőle, remélem bejön
Petie, Tigerclaw nektek magasabb szinten mennyivel gyorsabb cicába leölni egy azonos szintű mobot mint caster vagy bear formban? (és ha a csaták közti +healelést is számoljátok?) én biztos lestopperelem majd... -
boba6
senior tag
Arathor alliance oldalon tud vki nagyobb guildet ahol van tagfelvétel?
-
boba6
senior tag
szerintetek az már kóros ha egy rakás vakondtúrás láttán az jut eszembe, hogy: ''te jó ég ezekben mennyi un'goro soil lehet!''
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged