- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
boba6
senior tag
no a főoldalon megy csak végig ott maradt a felirat, hogy: ''unable to download trailer... blablabla...''
én meg pont tegnap gondolkoztam el erősen hogy el kéne adni a wow-ot de sürgősen mert kurva sok időt rabol el az embertől... május óta játszom (lvl56 perpill) több mint 20napot töltöttem eddig vele... nagyon durva, most meg jön a kieg, mi lesz így szegény függőkkel -
pooshi
tag
RAID instanceba csak akkor mehetsz be ha RAID-ben vagy, vagyis legalabb 2 embernek kell osszeallni es RAID-et csinalsz, ilyenkor mar egyedul is be tudsz menni (mondjuk annak nem sok ertelme van) Ja es Zul Gurub min lvl 50 (nem mintha egy 50-es szintunek sok keresnivaloja lenne a 60-as elitek kozott
Az ingyen HS meg nem teljesen igaz, csak ha cooldown-on van a HS akkor ''ingyenes'' amugy nem elhasznalja a HS-edet a teleportalas. -
Tigerclaw
nagyúr
Asszem a szinttől függ. Tehát egy 60-as nyugodtan járhat SM-be farmolni, mert elég hozzá, de egy 38-ast már valszeg kidob ha egyedül marad valami rázós helyen. MC-be pölö nem lehet belépni soloban, úgyanígy onixiához se lehet bemenni. Ezért kérdem, hogy ZG-nél mi a feltétel. Elég-e 5 ember raidbe konvertálva, vagy 10 kell, vagy még több? Ha tudok egyébként is HS-elni, az enyémet használja kidobásra, ha nem tudok, valszeg ingyen út, de szerintem ha úgyis kidobna lehet hogy be se enged.
-
faber24
őstag
Csak én vagyok vaksi, vagy az a ''Twisting Nether'' tényleg nincs a listában?
Bővebben: link -
Tigerclaw
nagyúr
Hopp, ez el is kerülte a figyelmemet. Nagyon jó. Azt lehet mondani hogy szinte csak jó talentjeik vannak. Eddig a 40%-a elég gyenge volt, de most 95%-ban mind okés és nagyon jó elosztásban, kötöttségek nélkül.
Nagyon érdekes, hogy benézve a wow fórumokra jópár olyan topikcímet találtam, ami arra utal hogy néhány druidának nem elég jók az új talentek. Ha ezek nem jók...megeszem a kalapom. Van pár ''nem druida'' beírás, ahol páran sajnálják hogy mi lesz így velük, mert elvesztik az Ő innervatejukat. Van ahol úgy emlegetik, hogy néhány klánból már korábban is kizárták az innervate-val nem rendelkező druidákat. LOL, úgy kell nekik. Eddig 1 toptalentünk volt amiből mások húztak hasznot, most mindhárom toptalentünk a party, a raid, a klán érdekeit fogja szolgálni jellemzően, de mégis nagyon hasznosak. -
Tigerclaw
nagyúr
Ég és föld a különbség. A macska attack rátája olyan 1sec körül van, ilyen sebességgel csak a néhány hunter pet tud harcolni. Ez nagyon jó casterek ellen, mert sűrűn szakítja(lassítja) a varázslást. Egyébkén a macskánál is nagyon fontos, hogy ki kell fullozni 5 pontra az a talentet, ami 100%-al ad dupla kombópontot krit esetén. Egy egyszíntű castert jó esetben le lehet nyomni, 1 db ravage pár ütés és a ferr. bite -al, akár 10 sec alatt. Én tegnap muszájból farmoltam 60-as UD Scourge Champion-t, egy Q miatt. Sok volt a horda, így biztonságosabb volt macskával. Szóval nekem, most 0 pontom van feralon, caster szettben nyomtam, csak felraktam a botom helyett egy 2H macet, ami adott +30 strt és 1% critet. Ugye a ferrocity nélkül, nem nagyon tudok spéci mozdulatokat ütni, mert több energiába kerül minden, és az UD champion gyakorlatilag wari plateban, mortal strike-al. Szóval ilyen tök rossz talentekkel, healer ruhában se volt gond. Sajna ferr. bite helyett még mindíg a rip-et kell használnom, mert amaz bugos, bár elitek ellen szerintem jobb a rip. PVP-ben is hasznos rugó ellen a rake-rip, mivel a dot miatt, ha vanishelnének kijönnek utánna stealthből.
Egyébként elkészítettem, azt a feral talentbuildet, amiben van NS, vagyis van instant healem, de nem sokat veszítek a macska és medve erejéből (alig valamit)
Így jó pvp-re és healer cuccban is használható vagyok.
Bővebben: link
A petre visszatérve, van a neten egy leírás, hogyan lehet soloban szerezni egy Zul'Gurubos denevért. Álítólag a pálya másik végén van 2 db befogható. Azt is írják, hogy kombatra nagyon jó választás. -
hát hogy mennyivel gyorsabb azt nem teszteltem. nekem nincs cica talenten semmi, mert macisra gyúrtam hogy rage-et termeljek.
mondjuk annyi van hogy feral cuccban vagyok de nemtom mennyi agi sta stb ugy.
én megvagyok eddig elégedve, igaz így is van néha olyan hogy a kivégző ütés nem jön be, elveszik a kombo pont és semmit sem sebezek, de ez sztem azért van mert kivédik azt az ütést.
várom az 1.8as talentváltozásokat, mert abban lesz hogy összevonják a maci és a cica talenteket és nem kell külön fejleszteni. kiváncsi leszek hogy milyenek lesznek a változások, mondjuk szeretek healert játszani, de mókás lenne mást is kirpóbálni
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest