- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
válasz
nofreenick #1969 üzenetére
hát hogyne lenne legális, hiszen pl. Guild Warshoz hivatalos oldalról is le lehet húzni a klienst. Nem is értem miért nem teszik fel ezt is, ezzel csak a vásárló dolgát nehezítik meg, ha netán elhagyja a CD-t, mert ugyan le lehet szedni, de vadászni kell rá. A lényeg pont az, hogy kulcs nélkül semmire nem mész vele. Na nemsokára feltelepítem, most vásárolni kell mennem, utána kipróbálom.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
válasz
nofreenick #1956 üzenetére
jó mondjuk nekem is leginkább az Account kulcs kellene. A CD megoldható máshogy is, ha az US verzió jó hozzá.
-
asimov
aktív tag
válasz
nofreenick #1360 üzenetére
Ha valakit még érdekel, akkor azt hiszem többet is tudok küldeni, úgyhogy írjatok bátran!
-
asimov
aktív tag
válasz
nofreenick #1358 üzenetére
Válasz +kulcs ment!
-
MCGaiwer
addikt
válasz
nofreenick #445 üzenetére
napi 100ft...szvsz..
-
F-ECT$
titán
válasz
nofreenick #451 üzenetére
Csak az első mondat vonatkozott rád, és azt jelenti, hogy mostanában én inkább a wow negatív oldaláról tudnék sokat beszélni, szóval ne hozzám gyere, ha rá akarod magad beszéltetni a wowra
-
válasz
ha kipróbálod akkor már mind1. mivel úgyis megveszed
szóval csak késlelteted a game megvételét
igen én nyitottam, Vértestolnát nemtom vágod-e, no mer én ott lakom, de tbányainak vallom magam -
lanyoo
tag
válasz
Vigyázz, mert beleszagolsz, megtetszik, elkezdesz komolyan belemélyedni és azt veszed észre, hogy nagyjából semmi más nem érdekel, letudod a napi kötelezettségeidet és rohansz haza játszani, az esti sörözéseket rendre lemondod valami hülye indokkal, és olyan csajra vágysz, akinek ugyanazon a szerveren van karaktere mint neked
Olyan ez mint a dohányzás, néha azt kívánom bárcsak el se kezdtem volna. -
F-ECT$
titán
válasz
nofreenick #447 üzenetére
Ne egy halálranerfelt és ezért ideges lockhoz gyere, mert most elég negatív lennék
Egyébként meg utánaszámoltam ennek a ruin nerfnek, és bár kibaszottul zavar még mindig, azért akkora gáz nincs:
-eddig egy sima sb 600-at sebzett, critelve mondjuk 1800-at
-mostantól 1560-at
-szóval -15%dmg jelentkezik ''csak''
Emelett a corruption, és a coa dps-e is megnőtt, az sl nerf engem nem érint (egyébként még a nerffel együtt is több mint 10k hp-t kell egy jó sl-es lockról leütni), és a dc erősítés is jól jött, persze nem tudom, hogy van-e még egy olyan spell a játékban, ami 500-at sebez és 750 manába kerül... -
F-ECT$
titán
válasz
Menj el valakihez és nézd meg ott, ha nem lesz guest acc. Nekem az is elég volt
(Az csak külön szerencse, hogy kaptam guest accot is, így +10 nap ''ingyen'' volt
)
-
válasz
nofreenick #441 üzenetére
Egyébként nem tudom miért keresel guest pass-t
azt mondtad hogy szereted a warcraft világot, így gondolom végig is játszottad az előző warcraft-okat. és azok tetszettek akkor ezt ne mfogod tudtni abbahagyni
elmondom Neked, hogy én nem nagyon játszottam a régi warcraft-okkal így nem nagyon tudom mik történtek a világban. egyedül w2-ztam lanon elég sokat
engem már 7 hónapja ''fertőz'' a játék és én úgy játszom hogy szinte 3-4szer többet fizetek mint mások. mivel nekem csak dial up-pom van itthon ezért estéként tudunk felmenni kb 2-3 órára. de néha elszoktam menni fizetős helyre ahol 8 orát vagyok és játszok.
és már marhára várom a dsl-t csak itt falun még nincs
szóval sztem ne várjál guest passra, vedd meg és használd el annak a guest passját számodra, ha vmi folytán nem tetszene, amit kétlek (bár torzonborz abbahagyta, lehet kifejti majd a véleményét) akkor el tudod adni még az 1 hónapos ingyen játékkal együtt, tehát csak a guest pass-t bukod.
na ennyi voltam, remélem látjuk majd egymást a világban
ui: nem vagyok blizzard ügynök, nem célom a Blizzard gazdagítása
Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest