- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #2350 üzenetére
Ha ügyesek vagyunk,akkor nincs Wipe
Sőt,az 1ik patch azt is megcsinálta,hogy Malown-t 5 fős csapat is megölhesse...mondjuk nem 1 könnyen,mert curse-t,meg a fear-t nyomja 1000el
2 postaládát tudok hol van,már csak a 3.at kellene megtalálni
u.i.Kulcsom már megvan Strathoz,szal kulcsal no para
)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #2344 üzenetére
Csak azért,mert ő dobja a Magister Boots-ot
Mondjuk nem könnyű spawnolni,hisz stinte egész Stratot be kell miatta járni
u.i.:Úgy látom,hogy dob 1 kék mace-t is,mivel írtad,hogy allakhazam nem jön be neked,ezért leírom mit tud:
Malown's Slam
Binds when picked up
Two-Hand Two-Hand Mace
158 - 238 Damage Speed 3.80
(52.1 damage per second)
Requires Level 56
Chance On Hit: Knocks target silly for 2 seconds and increases Strength by 50 for 30 seconds.
Nem értek a Macekhez,de szerintem nem olyan rossz -
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #2281 üzenetére
Hoppá
Azt te needelted? Akkor hogy tudtam lootolni?
(Mondjuk csak rákattintottam és már csak azt vettem észre,hogy ott van a táskámban
1000x bocsi
A vendor 5g-t adott érte,azt természetesen pénteken odaadom. Bocsi még1x
u.i.:Én greedre nyomtam,akkor miért tudtam felvenni?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #2242 üzenetére
PvP szerveren, ally oldalon ne is várj lockot. Eleve pvp-n nagyon sok a rugó, és 1.8-ig eléggé gáz volt ellenük a harc, főleg, mivel szinte minden rugó ud. Aztán a sámlik se egy könnyen lenyomható kaszt. Arról nem is beszélve, hogy már a lvl20-as küldikért is barrensbe kell menni, ami egy köpésre van orgritól ugye. Tetejébe a faji bónuszok is jobbak horda oldalon: orcnak a +pet dmg és a +25%stun resist, ud-nek a wotf, és néha a +shadow res is jól jön, míg ally oldalon a human precption akkor lenne jó, ha passzív lenne, míg a a gnómoknál az escape arist és a +int ér valamit, de ez utóbbi leginkább csak pve-ben jó. Szóval pvp ally lock -> very hard fokozat...
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #2234 üzenetére
Szerintem ZG nehezebb, mint MC. Eleve a 20 ember miatt sokkal fontosabb a jó csapatösszeállítás, majdnem azt mondom, hogy nincs olyan csapat, amivel az összes bosst meg lehet ütni!
A denevéresnek le kell szívni a manáját (lockok leszívják, utána hunter tartja nullán, és nem a lock!), a denevér hullámokra, meg stomp és aoe (lock, mage). Nagy dps kell, mert max 3 hullámot lehet bírni manával. A tűzből meg ki kell állni, ugye, szarabb cuccok esetén jól jön a fire res poti.
A kígyóshoz addig csak az mt megy közel, amíg van manája (szintén lockok leszívják, utána hunter tartja), majd ha átalakul, akkor csak a felhőből kell kiállni. Ha nagy a dps, akkor asszem nem alakul vissza. -
-
maross
nagyúr
válasz
faber24 #2234 üzenetére
kigyosnal csak annyit kell csinalni, hogy warlock a manajat 0-an tartja(nem alacsonya szinten, hanem 0-an, mert kb 200manabol feltapolja magat). egy warrior uti, ha elszalad tole a masik warrior aki hatul van a rangedek kozott elkapja es visszaviszi. itt lehet valasztani hogy az elso warr visszaveszi az aggrot, vagy a 2. tartja tovabbra is, es az elso kifut a rangedek koze (utobbi praktikussabb).
batesnel fontos a counterspell/kick, valamint ne alldogaljanak az emberek a tuzben, mert az faj.
-
maross
nagyúr
válasz
faber24 #2228 üzenetére
pedig nem nehez az az insta. egy jo leader kell, tapasztalattal megaldva. bossokhoz nemi rutin. deneveresnel egyszer wipeoltunk eddig, mert ossz egy papunk volt, meg egy druidank (en
), akik hamar elvereztek
.
ja igen, pont akkor volt. utana jovunk vissza, felpattanok a lora, utolsokent felugratok a hidra van. elotte vmi kis emelkedo, elvileg lehetetlen nekipattanni, nekem sikerult, beestem a halacskak koze. mar ragjak a csontomat mikor a warriorunk is utanamugrik hogy megmentsen (a halak asszem 60as elitek
), nahat neki is porgott lefele rendesen a hpja. kozben visszalovagol a priest, elkezd helyezkedni hgoy fel tudjon kelteni minket, erre beesik a krokodilok koze
. persze mar szaggatjak is, megy a fear, erre behuzza a fel instat+ csomoan combatba kerultek
. tobbiek pedig a boss elott varnak es nem ertik hogy mi folyik hatul, de en halalra rohogtem magam
.
-
taltos
senior tag
válasz
faber24 #2131 üzenetére
Elsőként: És ha jut mindkettőre?
Másodszor: Nem érted a lényeget! Nem PÉNZ szűkében vagyok, hanem IDŐ szűkében. És mostmár, így felnövekvőben azt mondom, hogy igenis mérlegeljen az ember, hogy minden hülye kis forintot pakoljon ide vagy oda, vagy gondolja meg, hogy amin garasoskodik, az megéri-e? A farmolás alatt nem azt értettem, hogy nem csinálni mást, hanem csak cuccokért mobozni, hanem úgy, hogy amikor már majd mehetnék a többiekkel, akkor esetleg azzal kell foglalkoznom, hogy honnan legyenek jobb cuccaim...
Az az érzésem, hogy az itteni ellenzők közül sokan azért teszik ezt, mert nincs rá keret, hogy Ők meglépjék, valamint nincsenek olyan helyzetben, hogy választaniuk kelljen. Ez nem rossz,csak kicsit ''savanyú a szőllő'' feeling. De mst hányáttok rám a követ, hogy neeeem!
Na, szerintem erre se válaszoljatok, ahogy az előbbire sem.
Petie: Egyébként régebben azt hittem, hogy ezek a dolgok úgy működnek, hogy fizetnek főállásban pár embert, akik lvl60-asokkal napi 10 órában farmolnak csak. De ahogy most mondtad, az is erősen elképzelhető, hogy nem ezt az utat választják...
ps.: faber: egyébként lehet hogy Nekem is majd úgy lesz 60-ra, de azt ne felejtsük el, hogy itt százalékekkal játszik mindenki, ami nagyon nem biztos, hogy bejön... -
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1989 üzenetére
Kamu mage lehetett. Rugó vagy backstabbel/ambushhal vagy valamelyik stun/disorient képességgel nyit. Meg nem öl egyikkel sem. Amint támad, azonnal el lehet blinkelni, mondjuk 3k-t sebzett, de túléled. Innen aztán úgy vanishel, szórakozik, ahogy akar, mert gyakorlatilag duelnek felel meg, azaz kapja a novát, polyt. Frost mage bármikor block, utána shield, a fire meg ha meglövi már rejtőzni sem tud. Mana shield további 500/800 sebzést véd, továbbá mondjuk 4k HP, rugó legyen a talpán aki ezt a csaknem 5k életet 2 ütéssel leszedi.
2-3k HP? A legócskább magenek is van 3k, egy jobb pvp-snek 4k+.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1998 üzenetére
A rouge téma egy picit kényes. 1.8 előtt szinte minden lock esélytelen volt vele szemben, de azóta főleg a soullink lockot nem nagyon tudja elverni. (Az új dc miatt egyébként szinte minden builddel lehet már verni.)
Konkrét példa: AB-n bepróbálkozott egy rank 14 NE rouge. A csatát nem részletezném, a lényeg, hogy kb amikor már csak fél hp-ja volt, akkor becsatlakozott hozzá egy wari és egy mágus, mégis előbb halt meg, mint én. (Azért annyira jó nem vagyok, hogy 3vs1-et nyerjek)
Igaz, hogy nagyon erőseket tud belémcsapni, de Ő is kurvára gyenge. Az más kérdés, hogyha az ember nem számít támadásra, akkor hogyan reagál egy ''semmiből jött'' backstabre, de egy pvp szerveren szerintem előbb utóbb fel lehet arra is készülni. -
maross
nagyúr
válasz
faber24 #1989 üzenetére
nem tartom magam jo pvpsnek, de 10bol max 1-2rugo tud kinyirni. amig feltolod magad 60ra gaz, mert mobozol, leolsz 3-4et es nullmanan, felhp-n iszogatsz, na az a tipikus kellemetlen helyzet
. amugy en kifejezetten elvezem a rugokkal valo duelezest, es mindig hagyom, hogy hatbaszurjanak, nem csitelek olyannal, hogy be frost novazom oket, vagy nyomom folyton az elso szintu instant arcanet
. tobb esely van mint gondonad, csak meg kell tanulni jatszani.
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #1995 üzenetére
Na azért egy disc. priest is ha oda teszi magát akkor elég kegyetlen tud lenni a vele folytatott harc. Főleg mana használóknak.
Majd az újratalentelés után leszek kíváncsi a papokra. Megint minden kis májergyerek azzal fog menni mert most az a legerősebb kaszt!
Aztán instában meg beindul a jó öreg én nem healelek eddig folyton healeltem healeljen most más szindróma. Ilyenkor van nekem ingore lista....
-
maross
nagyúr
válasz
faber24 #1950 üzenetére
eselyuk nincs
. shield mindig rajtam van, 2800hp+500shield, ha tulelem az elso tamadast iceblockkal vagy blinkkel, utana meg egy 800as shieldet fel tudok huzni :>. ha benyomnak mindenfele gyorsitast meg blindot meg hasonlokat, akkor van eselyuk, de altalaban alulbecsulnek egy papirruhast
-
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1917 üzenetére
Sámánom csak azért nem lesz, mert magem meg warriorom már van
Egyébként egyetértek, nagyon sok mindent meg lehet vele ölni a nagyfokú változatossága miatt. Semmit nem tud úgy mint az adott kaszt csak sok fajta dolgot. Sokan ezért szidják a sámánt, mert nem mind ugyanolyan és nincs rá ''I WIN'' stratégiájuk. Lepakolt totemekkel tényleg gáz a sámánt beütni, de ha enchancementes és jön verekedni akkor puszta erővel agyon lehet vágni. Ha elementalista az már húzós, mert rendszerint shieldje is van ( blockolja a hamstringet pl) sok armor és rendszerint imp lesser healje is van.
Egyébként kb 1 hét és meglesz a TUF. Onnantól pedig -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1912 üzenetére
Kezében unstoppable forcéval amire ráchargel az nagyon valószínű, hogy futni fog a hullájáért. 800-1000-es sima ütés charge után egyből és 1400-as mortal strikeket üt mailre. Haverom pl tegnap ütött egy 1961-es mortal striket papírra. Mageknek 2 ütés elég szokott lenni egy executehoz. Rugó esélytelen, warlock szivatós meg a jó mage is de engineeringgel vicces dolgokat lehet csinálni. Sámánokkal nekem nincsen dolgom, pala szívás mert 20 secig halhatatlan, immun shield alól verekszik ( bár azok is meglepődnek néha, mikor kapják a vicces máker criteket shield után.
Végülis elég sok mindent meg lehet vele verni. Rugó hunter ellen warrior ellen esélytelen, papírokat agyonüti. Nekem hunter lesz az altom, az tuti.
A warriorban az a rossz hogy nagyon cuccfüggő, viszont ha felöltözteted epicbe és neadjisten healt is kap, le se lehet csapni. -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1891 üzenetére
Hát nem tudom, hogy van egyeseknek lelki erejük 2x végigszenvedni a levelinget. Nekem egy 60-as mellett egy 1x-es van, de nem nagyon van kedvem nyomulni vele, főleg, hogy a 60-asnak is még 2-3 hónap, mire epicbe öltözik és utána jöhet bwl, ami szintén nem 2 nap alatt lesz kitakarítva, és utána lassan jön is a kiegészítő...
(Miből van 60-asod, és mi lesz most 60-as?) -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1417 üzenetére
Egyre hihetobbnek tunnek ezek a pletykak. Ki akartam varni a hivatalos Blizzconos bejelenteseket amik ma (holnap?) esedekesek, de a francba vele. Tudom, hogy az arral szemben megyek, de en orulnek annak, ha a blood elfek horda oldalra kerulnenek. Regotan nem jatszom az NE hunteremmel, mivel horda oldalon vagyok, kompenzalaskent szerintem biztos inditanek egy BE huntert
. Uj teruletek, instak otletesek, a Caverns of Time azert elegge hajanal elorangatott koncepcio, de mivel az arecleteposen jo akcio igeretet hordozza magaban, konnyen tulteszem magam rajta. 1 dolog van csak, ami nekem erosen kamu szagu, illetve ha nem az, akkor sok kerdest vet fel, nevezetesen a max level 70-re emelese. Felretevve azt, hogy ez jo-e vagy nem (szvsz nem), nem ertem, hogy miert kell akkor most patch-rol patch-re minden class talentjeit atgyurni, mikor a szint emeles boritana az egesz koncepciot. +10 talent ponttal ''uberimbawtflol'' buildeket lehetne csinalni. En maguskent ha csak 1 talentet kapnek meg, akkor irtozatosan durva dolgokra lennek kepes. Csak 2 pelda: 33 frost melle tudnam meg a PoM-ot hasznalni. Melyik melee kaszt erne a kozelembe? Fire magekent Blastwave+Arcane Power nem igenyel bovebb magyarazatot.
Szoval nagyin kivancsi vagyok... -
válasz
faber24 #1396 üzenetére
epic-ekre gondoltam
mert lehet hogy hordások töb epicet tesznek be vagy épp mákosabbak és több van benn egyféléből egyszerre olcsón. és arc áthozza ide és eladja jó drágán mert allynál drágábban lehet eladni.
vagy bármi, mert szerintem van a két tábor ah-ja közti termékek áraiban különbség. -
Andras6800
senior tag
válasz
faber24 #1310 üzenetére
karakterlapon, ahol van a karakternek, egy teljes képe, meg a tulajdonságai (Srenght..) Ott a kép mellett van 5 db kocka alakú jelzés számmal a kesztyűtől a csizmáig tart, a kép felé függőlegesen. Van ott egy zöld, egy kék, egy piros, egy sárga, és egy bordo valami mennük, es még egy-egy szám. Esetemben 0? ez mi? Ezek a fülek mit jelentenek?
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #1314 üzenetére
Még annyit a franciákkal ktött szerződésröl -ahogy már leírtam- a Vivendi francia tehát én itt is ilyen sógoros dolgot sejtek. Tehát valami Vivendi fejes megbízta a haverját és megtömte egy valag pénzzel. Amúgy sok igazság van abban amit mondassz és nem is tagadom, hogy elfogult vagyok.
-
Stone82
aktív tag
válasz
faber24 #1314 üzenetére
Kimondta Faber az igazságot. Hozzájuk folyik a pénzem, ők felelősek azért hogy működjön. Nem érdekel ki, mi, hol, mikor, miért, csak az hogy a pénzem meg a napok pörögnek, értelmesen meg nem tudok játszani. De hogy mindenkinek jó legyen azt mondom: Szakadjon meg az összes mocskos nemtörődöm ember akinek 1% köze is van ehhez az áldatlan állapothoz.
[Szerkesztve] -
válasz
faber24 #1280 üzenetére
hmm jo lett ez a rioes 4
annyi gomb van hogy nemtom mit nyomjak
esetleg ha druidával akarsz játszani akkor majd inditunk teszt szerveren karit és kipróbálgatjuk.
én mondjuk dueleztem 60as shmannal if előtt, és volt hogy 40-50hpm volt de jött az instant heal és nyertemszóval owned
de persze többet kell játszani nem egyet -
dreamex
tag
válasz
faber24 #1192 üzenetére
Seal of Ascension kuldit kell megcsinalnod a kulcshoz:
Bővebben: link -
F-ECT$
titán
-Mi az a mob?
-Hogyan tudom a WoWot letelepíteni, ha már egyszer feltelepítettem?
-Lock - tudom, druida -tudom, nerf - ilyen kaszt nincsen is.
-Fizika? Másodikos vagyok, de még csak írás, olvasás és matek órám volt, ja meg technika, de azon nem olvasztottunk semmit.
+1: Mi az az AH? -
Tigerclaw
nagyúr
Nekem tetszik vizuálisan a moonkin form. Jó design, jó texturák. Nekem egyébként egy olyan ogre form kellene, mint a részeg Dire Maulban. Na az tud táncolni. A klánnak sikerült lenyomnia Onixiát (grat nekik, én nem voltam ott). A lényeg az hogy kiesett a Stormrage fejes, a legtáposabb druida fejes és úgy néz ki mint egy csúnya úszósapka. Ehhez képest a moonkin form messze szebb.
Más: Eddig ZG-ben mindig elakadtunk a harmadik pókos bossnál. Jelentem, tegnapelőtt lenyomtuk az első 4 bosst. A devérest, kígyós, pókost és a raptorost is. A tigris bosst is félig, de az nagyon durva. A boss mellett van két tigris és két troll segítőnek. A két tigrist könnyű lenyomni, de a két segítőt elég nehéz, ráadásúl úgy kell megőlni őket, hogy a boss és a két segítő egyszerre halljon meg szinte, mert ha nem, akkor újraélesztik egymást. Szóval ha megöljük a két segítőt és még él a boss, kb. 10 sec-en belűl feléleszti őket. Ez már magában elég nehéz, de csak a fele a harcnak, ugyanis ha sikerül megölni őket egyszerre, a boss átváltozik tigrissé és újra full HP-val harcol, valamint 2 tigris segítő is megjelenik. Szóval amikor már van egy-két halottunk és mindenki OOM és alig van HP-je, újra le kellene nyomni a bosst. -
Tigerclaw
nagyúr
Ne is, mond. Én a szabadidőm nagy részében wowozok. ''Szerencsére'' most kevés a guildos program így egyre jobban unatkozok, sőt ahogy írtam is szivesen befagyasztanám az accomat, ha lenne rá lehetőségem. Sajna legutóbb 3 hónapra fizettem elő, az pedig még ki fog tartani egy ideig. Egyébként ma elvileg lesz félig guildos Onixia, bár én valszeg nem fogok menni. Azt várom, hogy mikor tudnánk guildos MC-be ZG-be menni.
-
F-ECT$
titán
Igazad van. Nerf me too
Warlockkal azért játszok, mert ezt indítottam először, nem untam meg, így 60-as lett, és az szinte biztos, hogy még 1 karit nem viszek el 60-ig, főleg, hogy látom, hogy 60-on is mennyi mindent lehet még csinálni. A lockot eredetileg meg azért választottam, mert mindenképp orc szerettem volna lenni, inkább caster mint melee, és mert jónak tűnt a lockok kialakulásának története (sötét mágusok), no meg persze egy pettel (fasza kis infernal) azt gondoltam, hogy könnyű lesz az életem. Ennél nagyobbat rég tévedtem, viszont játszottam pl egy mágussal a tesztszerveren (most meg egy papot fogok kipróbálni), és az 2-3 hét után lejött, hogy azzal is élvezetes nyomulni, de sokkal kevesebb lehetőség közül lehet az egyes szituációkban választani...
-
F-ECT$
titán
Jól játszani egy kasztot és az imbaság más. Videót készíteni meg főleg. DrakeDog videóiban szinte mindig van nagy crit, pedig összesen 12% eséllyel critel a sb nála. Másrészt egyik ellenfele sem használ pvp trinketet (az első videók idején még nem is volt), harmadrészt noobok elleni csatákat vágott össze leginkább, negyedrész egy csomó csatát az engineeringes cuccokkal döntött el.
A sámánok közül is biztos vannak akik sírnak, de a legtöbben elismerik, hogy nagyon erősek.
A hunterek 1.7 óta lettek nagyon felerősítve, én egy picit túlzásnak tartom amit kaptak.
AB-n a rugók mage-ek a sokat ölök, de sokat halok kategóriába tartoznak, meg amúgy se csak az számít, hogy ellenfelet végeztél te ki. Pl lockként álltam 0-n úgy, hogy 8-10 emberenek én vettem le a hp-ja 80%-át, de mivel nyert a csapat, ezért szartam rá. A gyógyítók meg még rosszabb képet mutatnak, de nekik nem is a harc a fő feladatuk.
A rugókra szvsz valami nerf mindenképp kellene. Mondjuk hasonló amilyen a lockokon is van már egy ideje. Tehát ne vegyenek el tőlük képességet, csak tegyék az ellenefelet harcképtelenné tevő cuccait diminishing return-re. -
F-ECT$
titán
Azért hallottad már több kasztról, hogy imba, mert mindig jönnek változások. Szerinted jó lenne ha az Indalamar videó után nem lett volna wari nerf
A sámli is imba, ezt mindenki tudja. A guildünkben van egy srác, hli-ben szinte mindig első a dmgben, és még gyógyítani is tudja magát...
A hunterek 1.7 óta szintén elég nagyot léptek előre. Ha bm-ek, akkor egyszerűen nincs esélye egy locknak vagy mágusnak ellene. Nem csak legyőzni nem tudják, hanem elmenekülni sem lehet előlük. Nem azt mondom, hogy minden kaszt ellen imbák, de a papírruhások tehetetlenek ellene. -
-
Tigerclaw
nagyúr
A gyakorlat szerint azért sok rugónak sikerül elsajátítania ezt. Nem azt mondom, hogy minden rugó stunlockozik, de nagyjából 20% HP marad mire a célszemély aktívan részt tud venni a harcban. Ezután kezdődik a tényleges harc és a rugó 100%-on van az ellenfél pedig 20%-on.
-
Tigerclaw
nagyúr
Amikor nem volt GC, a guest passal feltoltam egy wari csajt 20-as szint fölé és úgy emléxem az ő fearja arra jó, ha sok a támadó. Akit üt az ott marad a többi szaladgál 9 sec.ig, de mindjárt megnézem a thottboton..
Megnéztem: Intimidating Shout. Úgy van ahogy mondtam, a célpontját nem tudja elfearelni, de azzal a trükkel amit leírtam mégis sikerülhet. Gondolom a warik csata előtt meg is nézik, mi lehet a kamu célpont. Ja és csak 8 sec-es, nem 9 -
Tigerclaw
nagyúr
A druida képességeit is úgy nézik, mintha azt mindet egyszerre tudná, pedig talenttől függően mindig le kell valamiről mondani, gyakran sokmindenről és ami marad, azt se mind használjuk.
A wari fearje asszem olyan, hogy a célpontja marad és a többi közeli támadót küldi szaladgálni. Mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy ha előtte vált célpontot és pölö megjelöl egy közelben bóklászó crittert, és benyomja azt a feart, akkor a korábbi main target fog elszaladni. Így elvileg használhatja sima fearként is. Persze csak tippelek, hogy működnie kell, nem biztos hogy igen. -
Tigerclaw
nagyúr
Asszem a full Might szetten van vagy +60 def összesen. Ezek a videók nem gyanúsak kicsit? Gondolom a két class tagjai el tudják dönteni, hogy hihető-e ami történik. Gondolok itt arra, hogy a saját gépemen elvileg mindenféle textúra kicserélhető másikra, valahogy így csinálták annak idején, hogy medve forma helyett Gorillaformába váltott egy druida. Szóval nem lehetséges, hogy gagyi cuccok textúrája ki lett cserélve az epic cuccok kinézetére és csak olyan mintha a wari might szettben lenne és epic fegyver lenne a kezében?
SZVSZ a legjobb játékos se lenne képes ilyen módon nyerni. Mármint ha a pala egyáltalán a melee támadásaival nyert, nem pedig valami spelleket, hiszen holy spellekre nincs resist és tökmindegy mekkora armora van az ellenfélnek. A def, se számít. Én nem láttam a videót, ezért kérdem. -
F-ECT$
titán
Bővebben: link HiRes
Bővebben: link LowRes -
F-ECT$
titán
[SPOILER]: Elég súlyos dolgok vannak benne. Pl a rugók sírnak, hogy a felhunter paranoiája miatt észreveszik őket. Lemérték, hogy amikor a lock észreveszi a stealthes rugót, akkor 0.7s-e van cselekedni. Seduce 1.5s, fear 1.5s, howl of terror 2s. Esetleg van insta coex (lassító spell), de a rugó is tud lassítani, és az övé hatékonyabb, tehát a lock nem tud eltávolodni tőle 1 yd-ot se...
[/SPOILER] -
Tigerclaw
nagyúr
Ami a hordának az, csak jó guild lehet.
A viccet félretéve, nagyon ritka az olyan klán ahol van un. becsületkódex és szigorúan használják is. A HC tippem szerint még mindig egy nagy létszámú ally-s klán, vagyis érdemes benne lenni. Sok segítség küldikben-instában-farmolásban-pvpben, biznisz (sok eladó, sok vevő)
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest