-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53449 üzenetére
Ezt jól megírtad, összeszedett, hibátlan a részedről.
De olyan mintha egy másik játékot játszanál, !RNG! azért adja mert égeted a pénzt, (cobra)
Én már 4 éve egy rupót se költöttem a játékra, azóta kb 100-200 csatám volt, de utoljára mikor cobrára céloztam mind mellé ment, erről véleményezünk ooloo kollégával..
Told a lét és kapod az élményt, nincs ezzel gond, de továbbra is nevetségesnek tartom, hogy abból merítesz sikerélményt, hogy fizetsz érte, hogy értsd megvette a cobrát 12K-ért (1 év xbox pc game pass 100+ AAA cím)
Nincs itt zsebturkálás, csak a függők figyelmét próbálom felhívni az instant öröm hátrányaira, az élményt adja a fehér por is, kb wg árfolyamon. -
ooloo
őstag
válasz
xAttilax #53446 üzenetére
Ha lehiggadnál és végre elmagyaráznád nekünk balgáknak , hogy szerinted miért beszélünk zöldségeket akkor , amikor azt mondjuk , hogy nem egyenlően van elosztva a játékosok között az RNG , azt megköszönném. Főleg a pozitív RNG !!! Arról is érdekelne az őszinte véleményed , hogy miért nem tartod a masszív játékost ( a játékidő min. heti 10 óra és felette ) szenvedélybetegnek . Miért gondolod azt , hogy durván beleavatkozunk mások pénzügyeibe akkor , amikor csak egyszerűen - nem névre szólóan - leírjuk , a játékra elköltendő pénz az ablakon is kiszórható . A végeredmény ugyan az . Vagy ha úgy tetszik, miért érdemes a játékra nagyobb összeget költeni ? És így tovább ... Tényleg érdekel a személyeskedést nélkülöző , pusztán a véleményünket cáfoló véleményed .
Részemről a fogadtatásod azért volt olyan amilyen , mert felsejlett az őszinte kíváncsiság mögött megbúvó provokációs szándék . ha úgy tetszik trollkodás . Ha tévednék , akkor ezer bocsánat .
-
ughhh
senior tag
-
-
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53437 üzenetére
Vettem a fáradságot és válaszolok pontokba szedve a kijelentéseidre:
1. Vészmadárkodni
A meglévő függő fizetős öreg állomány kb örökre el fogja tartani a játékot, az AW-ban ezt megteszi 2000 fizetős függő, na annak a játéknak már rég be kellett volna zárni.
2. Elméletek
Igazuk van, letolta -25% -al az mm a teljesítményük az enemy meg +25% buffot kapott arra a csatára.
3. Turkálni
Mindenki annyit költ amennyit akar, de 30k karácsonyi ládából 3 év XBOX-PC game pass kifér, a különbséget zongorázni lehet.
4. Mindent jobban
Függők tolják, majd elmennek az évek egy játék oltárán, nevetséges, később bánni fogják.
5. Ítélkezz
A függő, elmegy az élete erre a játékra.
6. Tiltás
Persze kitiltanak, aki ébred az többet nem költ a játékra és ha packázik vele félreteszi akármennyi időre ha ezt leírja kitiltják, nehogy másnak is megjöjjön az esze.
7. Bűnösség
Nevetséges, hogy egyesek költenek a játékon kívül működő hivatalos csalásokra is.Amiről elfelejtettél írni, az a topic szintű figyelmeztetés, a toxic játék chat, bokorból kitolós, sportszerútlen, tiszteletlen, arrogáns "közösség"!
Nevetséges agresszív, függő, sikertelen a játékosok 90%-a, akinek nem inge ne vegye magára.
Tehát ülj le egyes!
-
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53434 üzenetére
WOT 10 parancsolat
0. Offtopikban nem civakodunk, ha sokat játszol Te is itt leszel egy darabig mint a "kismajom" :)
Utánna már annyira fog hiányozni, hogy belépsz egy év múlva és tolsz egy unicum csatát max kitüntetésekkel és az pár évig benne tart a játékban.
Természetesen egy idő után ugyan itt mosolygunk, vagy elfelejted örökre a játékot.
1. A játék végtelenül manipulált, a wg pszichológusok többet keresnek mint a program fejlesztők.
A játék azt is figyelembe veszi mit nézegetünk a fejlesztési fán.
2. Soha nem lesz e-sport cím. Kommunikáció az, hogy 25% RNG van. Arról nem szól a fáma, hogy mindenre.
Szélsőséges estben ellenfél: +25: átütés, célzás, dmg, modul sebzés, legények legyilkolása
játékos ugyan ez -25%, kis matek és szopóka
Innentől nem e-sport, mert a wg dönt, a játékos az áru.
3. Aki napi 1 órát tolja az függő, rengeteg időt elvesz az életéből.
4. Aki kényszeresen posztolja az ászokat az függő és valami nem működik az életében.
5. Aki posztolja a 3 gunmarkot az is függő de ügyes.
6. Iszok még egy sört mert elakadtam, de még az eszemben volt pár fontos dolog.
7. Aimbot etc... egy gombnyomás lenne tiltani ezeket a modokat, de a wg terjeszti mert jelentős bevételt hoz.
8. A felkapott streemerekre nem vonatkozik az RNG, mert azok tesznek függővé. Bolond aki nézi. Inkább játszon függőként mint nézze.
9. A játék nem követel meg helyzetfelismerést és reflexeket.
A wg nyilakkal jelöli melyik osztály merre menjen az oktató videókban, végtelenül irányított lehetőségek nélkül.
Az ebr-ek igényelnének reflexet de ott adott az aim bot a többi jármű meg lassított felvétel.
Nem kell sok ész vagy jó reflex a játékhoz.
10. Aki a "konteo" betűhalmazt használja az nagy bajban van.
Totál függő vagy wotos weboldala van amiből pénzt keres ebből kifolyólag nem érheti kritia a játékot mert ha kritika éri a játékot csökken a játékos létszám és egyedül marad vagy nem lesz fizetése. -
ooloo
őstag
válasz
xAttilax #53432 üzenetére
Hol olvastál tőlem olyat , hogy bárkinek utasításokat adtam volna arra vonatkozólag , hogy mivel bassza el az idejét vagy netán mire költse a pénzét ? Talán javaslat az volt , de az nem utasítás .Felőlem mindenki azt csinál amit akar . Mit várok el egy fórumtól ? Szabad véleménynyilvánítást . A továbbiakban hanyagolj .... ennyi.
-
ooloo
őstag
válasz
xAttilax #53430 üzenetére
A választ biztosan nem kaptad meg ..... bizonyára hallottál már arról , hogy szenvedélybetegség . A játékfüggőséget nem is olyan régen csapták hozzá a szenvedélybeteg kategóriához . Olyan illusztris társaságba , ahol többek között megtalálható az alkoholfüggőség , a nikotinfüggőség , a vásárlási mánia és a szexmánia ... ez utóbbi talán a legkellemesebb .
Nem azt mondom , hogy a tankos játékkal csak és kizárólag függők játszanak ... de akik nem azok, pár hónapon belül lemorzsolódnak . Vannak a játékosok között olyan is , aki abbahagyja több kevesebb időre , de minduntalan "visszatalál" . Persze , a legtöbben tagadják a függőségüket , mint az alkoholfüggő , aki azzal takarózik , hogy naponta csak pár sört iszik és ő nem függ az alkoholtól . Valóban ? A függőkkel pedig azt csinálnak , amit csak akarnak .... 100. prémtank .. csicsás festés stb. Csak egy a bökkenő ... valódi , kézzel fogható pénzt adnak egy virtuális valamiért , ami még csak nem is az övé kizárólag kölcsönbe kapja és bármikor visszaveheti a kereskedő . Ha úgy tetszik , kidobott pénz az ablakon . A játék fairségéről csak annyit ... nem rendezhetnek e-sport bajnokságokat ( sport ?
) ! Vajon miért ?
A játékszenvedélyjel a hátán ( mint egy púp ) a legtöbb ember akkor is játszik , ha a legtöbbször veszít .. lásd póker vagy a szerencsejáték pl. a lottó .
-
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53426 üzenetére
még valami, hogy lásd türelmes vagyok
Armored Warfare - PROHARDVER! Hozzászólások
0:15 szokásos wot, aw-ban ritkán láttam ilyet -
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53426 üzenetére
Kedves Attila!
1. szabály, off topikba ne tegyél semmit offba
Igen "függő" wot player vagyok. A "függő" kifejtve: várom, hogy random legyen a játék ezért olvasom a fősodort, tetszik, izgalmas, jó etc.., de 1-2 éve megérkezett a wot AI amin én átlátok és kb úgy lehet alaphelyzetbe állítani, hogy kihagyok minimum 3 hónapot.
A másik játékban nem úgy csinálják az 50% winrat-et, hogy mellé megy a lövésed, megoldják normálisan, betesznek melléd olyan játékosokat, hogy nehéz lesz lehozni a csatát.
Ha a wot nem a lövéseimet mismásolná el akkor nem bosszantana, engem bukó csata még nem bosszantott fel mert hozzátartozik a játékhoz.ui: eljön az idő, mikor majd azt írod: minden szavad arany
-
ughhh
senior tag
válasz
xAttilax #53424 üzenetére
Mikor nem wotozok, akkor kipörgetek közben egy hosszabb játékot, 2-3 naponta este mindig tolok 1-2 óra gamét.
A játék pedig manipulált, olvass vissza a fősodorban, lelkes játékosok is írják bosszankodva kb 2 havonta, hogy törlöm etc..
Az aw-ba én is beszálltam patron nagy csomag látatlanba. Az összes tank, parancsnok a garázsban kifullozva, több xp-t már nem tudok gyűjteni a játékban. T3-T6 pvp elég jó, pve dögunalom. Viszont ott még nem éreztem, hogy csal a játék. -
jozefgucci1
addikt
válasz
xAttilax #48187 üzenetére
Már majdnem sírtam ezen pedig :"kell hozzá persze rng faktor (jó csapat adott tanknak jó map) de ez messze nem szerencse. Mondjuk még egyszer nem grindeltem erre. Megpróbálok jó helyre menni és sokat sebezni (mert az pénz és xp oszt ennyi)."
Aztán kiderül , hogy az egy is éphogy megvan
Mekkora troll.
Bazz nekem az összes németre megvan akkor , ez most azt jelenti , hogy op játékos vagyok szerinted ? -
Gyuri27
félisten
válasz
xAttilax #48185 üzenetére
Persze. Nem tudom hol akarod megnézni de nézzed xSmokex.
Az e75 kb mindegy mit csinálsz ha nem bot a team az a tank meg gun elél t10-be is.
A tigró 2 már más. Saját tierjében vetekszik az is3-l. Mondjuk nem olyan bolondbiztos duvad. Sarkokra is szépen be lehet állni. T9-10ben lehet sniperkedni vele, medeket supportálni (marha gyors az ágyúja ugye és tű pontos persze venti+bia). -
Gyuri27
félisten
válasz
xAttilax #48182 üzenetére
Amire 1 van : Is3, t29, m103, amx 12, hellcat, t34-1, wz 131, kv2, ikv 65 II.
Amire 3: Dmax, tigris, tigris II, e75, jp, párduc II, jgpz IV.4580693: kell hozzá persze rng faktor (jó csapat adott tanknak jó map) de ez messze nem szerencse. Mondjuk még egyszer nem grindeltem erre. Megpróbálok jó helyre menni és sokat sebezni (mert az pénz és xp oszt ennyi).
Ha emlékeim nem csalnak ezeket akkor gyűjtöttem be mikor sokat játszom egy tankkal (majdhogy nem csak azzal és azonos tipussal). Van abban valami, hogy az ember ne váltogassa ész nélkül a tankokat.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
xAttilax #47349 üzenetére
Kíváncsiságból meg néztem én is mikor mentem utoljára, szintén novemberben ugyan akkor csak 4 órával korábban
De hát mikor itt át lehet lövöldözni sebzés nélkül a kupolán folyamatosan akkor miért is játszana az ember a játékkal nem?Visszajátszások tömkelegével lett most is bizonyítva, hogy ez megtörténhet.
-
Antonius1978
addikt
válasz
xAttilax #47184 üzenetére
Mostmar azt is tudom, hogy miert, az en szemszogembol
(a Wot-Life-on radneztem
)
Latom hogy profi vagy a Type 64-el, en is most mindjart megveszem, es a Skoda T40-et is.
Es remelem hogy meg osszefutunk a jatekban majd - annak ellenere hogy mar 1 honapjanal tobb hogy nincs gep amin jatszodhatnek, a tegnap megprobaltunk egyet osszekalapalni, de valami gubanc van vele - , mert nagyon jol ossze tudtunk dolgozni, az ilyesmit szeretem.
Szoval latom hogy a konnyu tankokat nagyon vagod, majd kerek toled egy kis utmutatast ha osszefutunk.
Latom van Turanod is, azzal is jo lenne menni egyutt par karikat. -
rlazol
veterán
válasz
xAttilax #47169 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy ránéztél!
A hétvégén mindenképp írok rád, szívesen tanulnék. Nem kempelek, úgy érzem, épp az a baj, hogy sokszor túlságosan előre megyek és szétkapnak túl korán. Máskor meg mire odaérek eldőlt a csata, olyan lassú. Többször volt, hogy Prokhorovka-n felmentem a dombra, de nem tudtam ott mit kezdeni magammal: amint előrementem szétkaptak, ha hátul maradtam nem lőttem semmit.
A teljes képhez az is hozzá tartozik, hogy a 77 csatából csak 2-t mentem a nagy ágyúval, az első 75 annak grindjéről szólt. A legénységem is csak max közepes: BIA+1 fullos skill+73% a harmadiknak. -
Diarmand
senior tag
-
rlazol
veterán
válasz
xAttilax #34887 üzenetére
óvatosan kell vele bánni mert poncelán.
nem az a csataeldöntő tank, de gyorsan oda tud érni, ahonnan épp tud csipegetni valakiből.
Medekkel jobb, ha nem mész be vele face to face, mert az alacsony alfa-pen miatt rosszul jársz.én rossz játékos vagyok, magamhoz képest átlagosnál gyengébb eredmények - 48%WR, 700 körüli sebzés. Ebben benne van azért sokszáz csata, amit még ősszel játszottam, azóta sokat fejlődtem, de a hp-ját így se tudom lesebezni többnyire.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
xAttilax #33950 üzenetére
Csak elméleti síkon ismerem, kipróbálni még nem volt szerencsém. Amit halottam, hogy mozgékony, erős toronypáncéllal, a 390 alfa is szimpatikus, a 175 pent meg, ha az ellenség megköveteli kompenzálom golddal.
Ne feledkezzünk el róla, hogy egy Tier 8-as prémium nehéz tankról beszélünk, számomra egy IS-6, T34 is nagy "értékkel" bír, szerintem ezek a jó értelemben persze irigylésre méltóak, és tök jó, hogy a WZ megszerezhető, ugyanígy rámozdultam volna az előbbiekre is.
(#33951) Veatta
Az biztos, de elérhető küldetést raktak össze, nem kell nyerni 500-szor, és farmolni 135k xpt nemzetenként.
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33160 üzenetére
Ezt jól benézted..
Ne magadból indulj ki ember.
És, ha már személyeskedsz, kérem az illetékes topikgazdát, hogy intézkedjen ez ügyben.
Látom nagyon izgatja a kis fantáziád, hogy nekem chat banom van. Örülj neki, hogy te pro vagy és tisztességes
Én képzeld, nagyon együtt érző vagyok az artysokkal, mert tudom milyen vele egy kör, amikor megkapod a jó csapatot, szarik rád mindenki és magadra vagy utalva...
1. támogatni vagy, a csapatodat segíted.
2. hosszan töltesz, hosszan célzol.
3. kevés a hp-d, lomha vagy és könnyű célpont.Ezekkel legyél tisztában, amikor egy artysra rámész. Aztán még le is noobozod, amiért könnyen megölted...
-
törölt tag
válasz
xAttilax #33153 üzenetére
Azért fáj, mert mindenki önző.
Az előbb egy fullhp-s tigris 2 és egy T-34 végignézte ahogy fullhp-ről kiszedi az Obj. 704-emet négy tár lőszerből egy 1 Hp-s SP I.C.
Biztos ami biztos, mindkettő még láncolt is, nehogy nagyon virgonc legyek.
Az indoklás: CAP mission, és persze én voltam a köcsög, aki majdnem elqrtam a csatájukat, mert kellett volna az a hatodik frag. -
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33153 üzenetére
Jól van koma, menj inkább tankozni
Mint, ha a falnak beszélnék... és ilyenek játszanak pf...
Szerinted az arty, mivel kevés a hp-ja, csak arra való, hogy egy szemfüles játékos csak úgy kilője mi? Bezzeg mikor a csapatodba kerül egy, és megmenti az "életed" akkor meg sem köszönöd, mert az természetes
-
SoulReaver
veterán
válasz
xAttilax #33148 üzenetére
Látom megfogtad a lényeget
Mitől lenne gusztustalan? Van arty-d?
Tudod te mekkora szerencse kell, hogy eltalálj valaki abból a "sarokból"?
NA és, hogy senki nem véd, ergó magadra vagy utalva a csata alatt... Bejut egy med vagy light, az a kis hp-d van meg egy lövésed, ha nem talál, akkor annyi volt a játékod...
HA az egész csapatod totálisan agyhalottakból áll, és ott maradsz a végére egyedül, majd oda adod magad ingyen fragnek nem?
Ha már ennyire érted a chat banomat, én meg azt értem, hogy te félsz az artyktól, mert tipikusan az a fajta "játékos" vagy, aki nem érti a játék lényegét és nem tud elbújni előlük
ÉS a lényeg amit nem fogott fel ragyogó elméd, az az volt, hogy az öngyilkosságot is felszámolja a csapatnak olyankor....
-
Diarmand
senior tag
válasz
xAttilax #33100 üzenetére
Nekem biztosan nem
Amennyire ajánlották, annyira utáltam, mert pontatlan és lassan szűkül, pedig ez a gép részben a mozgás közbeni lövöldözésre lett kitalálva. Nekem sokkal jobban tetszett a mindenki által fikázott Comet
Jah, nincs Cromwell B-m, csak simám volt, de a kettő közt alig van különbség.(#33104) Stigma.HC OP vagy papi
-
Diarmand
senior tag
válasz
xAttilax #32633 üzenetére
Sajna azon a tényen nem változtat, hogy így is neki van a legrosszabb a camoja. Ha lő, akkor az esetek jó részében meglátják és mivel nem tudsz mindig sűrű erdőben rohangálni, már a nyolcas tankok is képesek kispottolni az E50-edből ha négyszáz méteren belül vagy nekik. Másrészt meg rengeteg hasznos skill/perk van a medeknek, Pillanatkép, Sima Utazás, Felderítő, Helyzetfelismerés, Offroad vezetés, Kuplung égető, Mesterlövész, Hatodik Érzék, full javítás, BiA akinek kell, Biztonságos Elhelyezés, külön az E50-nek Irányított Ütközés, ezek mellé mikor fér be a camo? És leginkább miért?
Még megérteném itt az érveléseket, ha az E50 az a tank lenne, amivel viszonylag könnyű lenne elbújni, ami a hatalmas mérete és ebből kifolyólag szar camoja miatt kicsit nehéz, ellenben van egy 400 méteres látótávja, páncél is akad rajta, nem mellesleg lehet vele rammolni, ami a többi medről nehezen mondható el. Szal valaki magyarázza már el nekem, hogy miért éri meg egy tank nagy hátrányait picivel csökkenteni, mintsem a meglévő előnyeire rágyúrni?
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #32447 üzenetére
10 gold ammot viszek, 9-10-ben el is megy, 8-ban próbálok keveset vagy nem lőni, de a 175 pen elég hurka
Ha jól emlékeszem, ha nem lövök aranyat 40-50K között keresek egy 2K-s körrel. Amúgy nem kredit farm tanknak vettem, hanem legénység képzésre és mert fun vele a játék. Kreditre ott a CDC vagy a Löwe azokkal nem kell aranyat lőni. -
szbalogh
addikt
válasz
xAttilax #32295 üzenetére
Tegnap mentem vele egy kört sikerült is leszoroznom. Úgy szépen beforgatva tényleg faja, T34-et meg IS3-at pattintottam egész közelről ők meg kaptak2-3 lövést míg célozgattak. Igazából szerencsém volt, hogy núbok voltak, mert simán lerohanhattak volna de inkább leálltak velem szemben lövöldözni.
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #25073 üzenetére
Nem hiszem, mert a Jg. Pz. E100 már nincs olyan messze
Azért egy ágat kihúzni T10-ig nem kevés idő. Most napi 20-30 meccset szánok rá. Az RHM-től, pedig veszek rá prémiumot szerintem. Ha 10-15K beruházásból megvan, akkor az megérte,
főleg, hogy az accnak is van értéke. -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #24723 üzenetére
Ilyen vagyok és kész és mindig vállalom a véleményem és le merem írni, akkor is, ha többség másként gondolkozik. Csak flamet nem szeretnék belőle, ha nem lehet normálisan megbeszélni. Volt már ilyen korábban és semmi értelme nem volt vitatkozni rajta, mert csak sértődés volt, engem meg úgyse tud senki meggyőzni. Én az a saját hibámból tanulós típus vagyok
(#24725) rlazol: rendben Tiszteletben tartom a véleményed és elfogadom, mint egy véleményt. Pont Veled (és senkivel) nem akarok flamelni (max vitatkozni kulturáltan) most békültünk ki nem rég
Ezentúl úgy fogom kezdeni, hogy a véleményem szerint az én tankomat ..... a többit tudjátokA flame az nem az, ha leírom a véleményem, hanem az, ha nem tartják tiszteletben és sértő módon válaszolnak. Akkor persze, hogy ideges leszek.
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #24715 üzenetére
Én nem vagyok Te, tehát nem tudom megmondani, ha Te így érzed, akkor örülök neki és boldog vagyok. De ha én úgy érzem, akkor hadd írjam már le, de ha gond, akkor csak tovább kell olvasni és nem fog bántani a dolog
Ez az OFF topic itt le lehet írni, ha valami zavar vagy szerintem igazságtalan.
Amúgy meg több helyről hallottam, hogy a nagyobb célzás idejű ágyúknak javult a pontossága, mert nem olyan nagy a szórás (ergo nem megy a célzókör szélére), mint korábban.
-
rlazol
veterán
válasz
xAttilax #23545 üzenetére
sebijani1982 - ha beléd jönnek, az a bűnös, aki gyorsabban ment. ergp, ha látod, h erre készül, lassíts le. Amúgy Diarmand+1
xAttilax -
+1
az arany segít bizonyos szituban, de nem csodaszer. Aki kitermel annyit, amennyit használ, az megérdemli, aki meg pénzért veszi, annak köszönje meg minden ingyen játszó, h fenntartja a játékot.
-
mcwolf79
veterán
válasz
xAttilax #23541 üzenetére
Azt leszámítva, hogy durván fogalmazva tankos Quake-et csinál a játékból "semmi bajom" az arany lőszerrel.
Kb. úgy vagyok vele, mint az arty-kkal. Valamilyen szinten korlátozni kellene a számukat.
Arany lőszerrel minden idióta tud játszani, utána meg villoghatnak a 2xxx-es WR8 értékükkel annak ellenére, hogy amúgy sík hülye a játékhoz.
Persze ez nem mindig igaz, mert ha pl. xar a szög akkor az arany lőszer is pattan, de jelentősen megkönnyíti azt, hogy az agyhalottak is érvényesüljenek. -
PitLee
őstag
válasz
xAttilax #23396 üzenetére
http://www.kephost.com/images4/2014/5/11/a1_2014_5_11_tggaanu2s2.gif
Én szerettem menni a nehezek mögött suport-olni és jó móka volt a troll gun.
A rengeteg modul sebzésről már ne is beszéljünk. -
emre
veterán
válasz
xAttilax #23211 üzenetére
Jelentsd az ellenfélnek az afk, bot csapattársak pozicióját vagy másképp segítsd az ellenfelet és pillanatok alatt összejön.
mod:
Más.
Az egyéni küldetések miatt meg vagyok lőve. A td rész megakadt a szakasz hiánya miatt, és a med valamint a heavy rész is egyszerűbb lenne. Mivel véget a kampány és ezzel együtt a három műszakos munkarend úgy néz ki hogy jobban rá fogok érni este játszani. Szóval pár napon belül lehet meg fogok keresni 1-2 embert ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest