- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
sp3cnaz #33034 üzenetére
3550 a WN-em. A legtöbb tankon soha nem használok goldot. Vannak 10-es tankjaim amikre nem is raktam. Konkrétan 1 tankon használok goldot, az E100-on, de azzal alig játszok. Nem kell Gold ahhoz, hogy jó legyél, max megkönnyíti az utat, de csak a Gold nem tesz egy bénát unicummá.
-
Diarmand
senior tag
válasz
sp3cnaz #33034 üzenetére
Az a baj papi, hogy úgy állítod be magad, mint aki az összes 2k wn8-as játékost jól ismeri és tudja hogy miként játszik. Mesélj, mióta lettél látnok?
Mond meg nekem, hogy Bingisz, diegho, emre vagy én mikor és hányszor lövünk aranyat? Aztán nehogy tévedni merészeljAz AW PvE módját meg én nem védeném annyira, mert kizárólag a hátad mögé spawnolás és a mennyiségi túlerő az, ami a botok mellé áll.
WOT-ban még több bot játékos van, mégis sokan élvezik ellenük a játékot.
Muszáj megint megkérdeznem, te valami látnok vagy? Most is látsz engem a varázsgömbödben?[ Módosította: radi8tor ]
-
jr1994
addikt
válasz
sp3cnaz #33034 üzenetére
Nézz pár replayt wotreplaysről 2000 wn8 feletti játékosoktól, készíts valami felmérést, mert ezt így nem hiszem el. Már csak azért is mert nekem, bár global wn8-am még épp nincs 2000, de előbb-utóbb meglesz, viszont prém account és normális pénzhozamú prémium tankok híján kreditszűkében vagyok, érzésre kb 5-10% közötti goldot lövök összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Napelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest