- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
Masfel eve (8.8-8.9 kornyeken) vettem meg az E50-et, aztan tettem is ra egybol az akkori nagy motort, ugy allt a garazsomban legenyseg nelkul.
Gondolom, akkor meg kozos lehetett az E75-tel, mivel nem volt masik fullos kilences nemet tankom, stock Leo PTAt, meg JTt az E50-nel egyutt vettem.
Emlekszem, mekkora szopas volt az E75 motor nelkul
Ezek szerint azota varialtak valamelyik patchben, mivel most azt irja a kliens az E50 motorjara, hogy csak az E50-nel kompatibilis, E75-ere meg azt, hogy csak az E75-tel.
Nevukon kivul persze minden parameteruk megegyezik...
-
csapee
őstag
Mondok vmit, van amikor elvezem is az artyzast. Sok szabadido van kozben es eleg sokat lehet latni a helyezkedest a palyan madar nezetbol.
Amugy meg pont telibeszarom hogy ki mit gondol az artystakrol. Szerintem a legnehezebb ag mind kozul (ezt nem viccbol irom).
Amugy meg aki nekilat a japan heavy agnak jobb ha hozzaszokik vagy alagutat as maganak es belefekszik. Egyszeruen mind borzalmas nagy es lassu. Mondjuk hulyek ellen bejohet.
Elsodleges celpont nekem, mindig a kemeny eleju tankokat szeretem loni. -
Kakumix
senior tag
-
nyunyu
félisten
Ez erosen MM fuggo.
Tegnap toltam a Crusadert, gyakorlatilag minden meccset sikerult megnyerni, ami BT5 volt.
BT6-ban is valami 70% korul produkaltam.
BT7-eket viszont vegig elbuktam, mivel ott ugye 2 loves vagyok az ellennek, raadasul az agyum sem mindig viszi a heavyk oldalat. Top tier tomatokra meg nem lehet epiteni... -
kchryss
veterán
Nem kell ehhez semmilyen összeesküvés elmélet. Az mm most egy ilyen sorozatba rakott bele ezzel a tankkal. 100 csatánál azért előfordulhat az ilyen. Ha jó teljesítménnyel is ennyi a bukó pedig csak azt jelenti, hogy a 1390 a legtöbb esetben nem csatát eldöntő tank.
Szerintem ne görcsölj rá úgyanígy jöhet egy jó széria is vele és akkor megint megszereted. Nálam csak az utolsó csata visszajátszását menti a játék így replay analyzerrel nem tudom megnézni, de érzésre az utóbbi napokban én 60% felett nyerhetek a 1390-nel pedig igen messze vagyok az unikum szinttől(#35794) @Mogyesz75: Az igen. Gondolom ütközet mód, beállt a csapat foglalni közben az ellenfél a pálya másik oldalára ment és bambán nézett, hogy mi lehet az a számláló a képernyő közepén. Az utóbbi napokban 5 ilyen csatám volt ezért úgy döntöttem, hogy kiveszem az ütközet csaták elől a pipát a beállításoknál. Elegem lett abból, hogy egy nyamvadt bázis van a pályán és mindenki a másik oldalra megy én megy egyedül maradok resetelni.
Annyi agya nincs a játékosok többségének, hogy az egyes játékmódok szabályait felfogják. -
kchryss
veterán
Én sosem szoktam nézni a wr-et, azt tudod a legkevésbé befolyásolni. 100 csata noha nem kevés, de azért nem is sok ahhoz hogy minden esetben valós képet mutasson.
Másrészt mint írtad ha nem csinálsz semmit is 40% feletti wr szokott kijönni. Nem tudom mennyire megbízható ez a Replay Analyzer, de én nem hinnék neki ilyen statnál. Nézd meg másik programmal is. Például dossier cache alapján. -
diegho
nagyúr
A win rate egy baromság, minél feljebb mész, annál kevesebb kihatással leszel rá, hiszen annál több tapasztalt játékost kapsz ellenfélnek. Az átlagsebzés egy jó mérőszám, ha kevesebb, mint a tankod hp-ja, akkor rosszul csinálsz valamit, ha több, akkor jó. Hogy miért ez a legjobb mutató? A játék sebzésen alapul, ha átlagban egy veled azonos tanknyit nem tudsz kiosztani sebzésben, akkor átlagban nem sokat teszel a győzelemért, hiszen azt sem ölöd meg, ami az eredményjelzőn veled szemben van.
-
lacibacsi
addikt
Szerintem teljesen rossz a hozzáállásod. Dönthetsz te akármilyen jól és lehetsz te akármilyen jó játékos, a győzelem általában a másik 14 "csapattag"-tól függ. Kolobanov medál nem terem minden meccsen. Örülök ha 50% feletti a napi WR-em, de ha tudom, hogy mindent megtettem a csatában ami tőlem kitelt, akkor sem leszek szomorú, ha csak 20% a napi eredmény, de mellé pozitív a kill/death arányom, vagy éppen kékül/lilul a napi WN8...
-
emre
veterán
-
rlazol
veterán
a WG-nek nem tetszett a mindenki hátul bujkál és 450 méterről lőjük egymást stílus.
nem tetszett nekik az, h valaki beül a bokorba 4 skillel, felspottol valakit és a sniperek úgy lövik ki, h az se tudja, mi történt.
nem tetszett nekik, mert lassú játékmenet=kevesebb csata=kevesebb bevétel. Nem tetszett nekik, mert a paradicsomok rinyáltak=elment a bevétel.
én se szeretem a heavy barát full városi pályákat (Himmelsdorf...) de a kempelősöket se. -
rlazol
veterán
a tárasak, bl bulldog, amivel úgy kicsinálja a nagyobb heavyt, hogy az pislogni se tud.
a trollok, amivel nagyobbat sebez a mediumba, mint amit az vissza tud lőni.
nem azt modnom, hogy OP a light, de ha még a pálya is neki kedvezne, akkor sok helyzetben azzá válhatná.
én szeretem az új sand rivert. a régi meddel elég gagyi volt. -
rlazol
veterán
mivel a lightokat +3Tbe is berakja az MM, olyan ágyújuk van, ami ott is megállja a helyét. +2, +1 illetve saját tierben meg durva pusztításra képesek. És mivel gyorsak, eltűnnek, mielőtt a heavy újratölt. A lényeg, h a pályák is ehhez alkalmazkodnak. A light feladata már nem annyira a spotolás, a nagy látótáv és a közeli frontvonalak miatt, hanem a flankelés. Így használjuk, ehhez alkmazkodott a pálya.
személy sokkal jobba szeretem a centivel a hull down macska-egér játékot középen, mint régen a dűne tetejéről lövöldözést. -
rlazol
veterán
lighttal még nem voltam rajta csak kis tierben. de látom, h mások mit csinálnak: aktív spot középen, mint Prokhorovka-n. Persze, nagy eséllyel kilőnek, de meg lehet oldani.
Ami az egyensúlyt illeti: a szokásos szöveg: egy ember pár tíz csatájából nem lehet következtetést levonni. -
rlazol
veterán
Sand river: Én medezem mostanában, nekem a normál módot nem befolyásolja, támadásban viszont nagyon szeretem. A védekező fél végre nem csak sniperkodik a homokdűnéken, be lehet menni középre.
Ennek megfelelően a támadó dél se tud mesterlövészt játszani, mert középről bespottolják.Más. Tier 5, Malinovka, alulról.
Ezt hogy vesztettük el?
3655 az össz hp-ja az ellenfélnek, ebből él 2479-et spotoltam...
10-8nál bespottolt és kiszedett az ellenfél bishopja, de addigra már minden tankuk sebzett volt és spot alatt...LOL
-
jagada
addikt
Te szoktál egyáltalán spg-vel játszani, hogy ennyi baromságot írsz össze? Szerinted egy csata alatt hány kilómétert szoktak megtenni és mégis mikor szoktak poziciót váltani az artyk? Megsúgom neked, amikor letolja az ellen az egyik oldalt, vagy beszalad a scout. EZ NEM SCOUT tank!! Ha rohangálnék szerinted mikor tüzelnék a fél perces célzási időkkel? Mi köze a kilövéshez, hogy 2 lövést adtam le egy pozicióból a map túloldaláról és még csak nem is álltam a sarokban a vonalon, miközben senki nem spotolt? Miért kellene pozíciót váltanom már a csata legelején mikor senki sem lát?
Szerintem inkább maradj csöndben mert lövésed sincs az artyzásról.
Diarmand: a tracer az véletlenül sem cheater mod igaz? Amúgy arty nézetből egyáltalán látható a tracer? Ha nem, akkor egy kicsit nagyon sántít a magyarázod. Utána olvasva szerintem meg Red Ball-t használt szerintem, ami szintén cheat. Ha beálltam volna egy tipikus arty bokorba és onnan szednek ki, akkor megintcsak megdicsérted volna a pozíciómat igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest