- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
kchryss #44170 üzenetére
Nálam full AMD hardweren fut Win10 64biten maxon a játék, hiba nélkül 60+ FPS-el. Ezek a hibák jellemzői a PC-s világnak, és nem lehet általánosítani, mivel nem általánosan ugyanaz a konfig és a beállítások is jellemzően mások mindenkinél. Akinek baja van ezzel, az vegyen Mac-et, vagy ha mindennel akar játszani, akkor fogadja el. Ezeket a hibákat nem lehet következetesen csak AMD vagy nVidia oldalra írni.
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Linkin #44014 üzenetére
Linkin, bocsi, de te ahhoz a csapathoz tartozol, akik CoDként akrnak játszani mindent. Viszont vagyunk sokan, akik élvezni akarjuk azt, hogy tankkal játszunk. Márpedig egy tanknak, főleg egy heavy tanknak lényegi része az a páncél, amit teszeretnél nem látni, ezért goldozol. Neked így fun, hogy mindent belősz, mert te CoD fej vagy, nekünk így meg pont nem élvezetes ez a játék, ezért rohadtul útáljuk a goldot, és az össze goldspammert.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
lacibacsi #42616 üzenetére
Azt, hogy tettél arra, hogy a T67 eltűnt amikor a VKval pofozkodtál, és aztán még be is tolattál vissza az utcába, már akkor csodáltam, a T67nek van egy kis esze, és a seggedben megjelenik, akkor te nem élsz sokáig. Szóval jó kör volt, de akkora mázlival, mint nekem minap ISU-122Sel.
(Aminek a végén én is meglepődtem, mit műveltem vele, pedig már beleraktam pár csatát abba a TDbe, és 4skilles legényekkel van tele pakolva a cél érdekében: Akkora ökörködés, amekkora kifér azon a 122esen!
)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Atti777 #42543 üzenetére
Pont most néztem vissza: Volt velem, de nem annyira, mint lehetett volna. Éppencsak megérintett lágyan fortuna keze, pl a T67 mikor rohant be mellém, jgpz beledurrantott egyet, aztán nekem jött, ami érdekes, de épp elég volt ahhoz, hogy megmurdeljen, vagy mikor a T34et lőttem tarkón, illetve csak akartam, mert az rng a ház élének küldte, vagy mellé ment, de pl az utolsó lövés, ST.Emil, kilőtte a lövészem, mégis betalált. Szóval jah, volt ott +25%ék, de sokszor mégsem volt ott.
-
Plasticbomb
addikt
Volt ma egy csatám, ISU-122Sel, aminek a végén baromira meglepődtem. Első két-három csatám baromi szarul alakult, elsőben az első pillanatban elszállt a net, mire visszaértem, a pálya túlfelén füstölgött a gép, a másodikban szintén nem tudtam hozzátenni a csatához, nem volt szerencsés a helyezkedésem, na, de végül ez mindenért kárpótolt:
De, hogy hogy alakult így, azt ne kérdezzétek, az elején én csak mentem, sodródtam az árral, aztán már a túlélésért küzdöttem....
-
Plasticbomb
addikt
Victory
Siegfried Line
ISU-122S
Experience received:10 884 (x5 for the first victory each day) Credits earned 83 826
Battle achievements Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Javítás: -3 268
Lőszer: -18 450
Total: 62 108 WN8: 8 299 (100)ISU-122S T9ben. T7 TD
-
Plasticbomb
addikt
Franc Franc Franc! Majdnem lett egy Radley-m a JPantherrel!
Az utolsó 100 hps skodának még volt egy a tárban, és miután kettőt elpazarolt más célpontra, rámfordult, én meg épp nem löttem még ki..................................
Jano: Frissítsd az oldalt, véletlen rossz képet raktam ide először.
-
Plasticbomb
addikt
Oké, ha ezt most nem látom, nem hiszem el.
T67et nem veszik észre úgy, hogy gyak a popsijában megy el a cromwell pl.
replay Végét nézzétek, sajnos az ellenfélnél hasonlóan volt T67, és igen jól spot alatt tartottak minket.
-
Plasticbomb
addikt
Azt a leborult szivervégit! Ez eszement!!!!
SUnak megint elborult az agya!
Nekem is meg kell néznem, mi a fene történt az utolsó lövésemmel, IS ott áll előtte 10 méterre, telibe az oldalát mutatja, és nem tudom, mi a fene történt....
Pedig megnyerhettem volna.
És akkor talán egy rekord is meglenne ezzel az állattal!
-
Plasticbomb
addikt
Ezen besírtam: OverClock.Net
És még mindig meglepődöm, hogy vannak olyan sérültek, akik prém tankot is full GoldAmmo kiszerelésben használnak. (Itt pl a gyerek Type59ről beszél, na az pont olyan tank, aminek általában baromira nincs szüksége GoldAmmo rásegítésre, és amúgy sem arra van kitalálva, hogy elköltsd a creditet, amit megkereshetsz vele...)
és NoobMeter
Más: Megvettem ezt az Fv prémet. Szerintem egész jól használható. 12 csata ment bele eddig, legmagasabb átlag Xpm van vele, hp mint átlagsebzés megvan...
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
grizlisandor #41828 üzenetére
Fél, hogy szétoltjuk.
-
Plasticbomb
addikt
Hát ezzel sincs magasan az ász... 1077 base xpre megadta, ennyire nem játszanak vele? Pedig egészen jó, és még csak a közepes ágyút dobtam rá freeből.(Valamint a legények is szedett vedett társaság, ahogy látható is, és csak egy töltésgyorsítót tettem rá eddig.
)
Ja, és ez a második kör volt vele....
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #41459 üzenetére
SUnak mégjobban elgurult a gyógyszere.
Victory
El Halluf
SU-122-44
Experience received:2 202 Credits earned 90 722
Battle achievements Top Gun, High Caliber, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "I Class"Igen jó napom van ma, mindamellett, hogy sokszor zuhan össze a netem, és szalad fel a pingem 900 körülre.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Greentea #41294 üzenetére
Kis ésszel használva a KV-2-t, pillanatoknak fog tűnni csupán. És az S51el az ilyen küldik esélyesek, kissebb tier rendszeresen összekerül vele, szóval csont nélkül összehozhatsz egy egy bombardiert. (Egyszer egy csatában tán két "multikillt" is szereztem vele.
És az még alap HE volt!
Sőt, nagyon régen, mielőtt szétbombázták volna az artykat, én S51el kezdtem az artyzást, és talán még olyan is volt, hogy MAUS-t szedtem ki vele. Azt hiszem, hogy fullhpról.
)
-
Plasticbomb
addikt
Franc. Madjnem összetörtem emgint egy billentyűzetet..... De mi a francnak kell a másik seggébe beállni, és ott forogni, főleg egy olyan szuper összeállításban, amikor csak heavyk vannak! HOgy menne arra a melegebb éghajltra...
-
Plasticbomb
addikt
Olyan tankot eleve szeretek kizárni ilyenkor a statomból, amivel 25 csata alatt mentem. De egészen 100 csatáig nem foglalkozom vele, mert még tanuló összeszokó időszakban vagyunk. Van olyan tankom, amivel 25 csata után is jók vagyunk, és van olyan, amivel 400+ csata sem elég az engem kielégítő szinthez. Lásd 10es artyk. Engem a halálba kergetnek, konrétan 400 csata körül van az OB261, már rég eladtam, a T92 200 körül, szintén eladtam. És már sokadjára gondolok arra, hogy valamelyik 9est kéne visszavennem. De csirke voltam, és csak az S51et vettem vissza, így most azzal cumizok, mert idegesít az a fránya sokszor "t7 csatában vagyok vele" mm. Főleg, amikor olyanok a küldik, hogy tiered+1 szintű ellenfeleket lődözz, meg lőj össze x damaget, amit t7ben még pont nem nagyon tudsz, mert még nincs hp pool. T8tól kezdenek el nagy hpk megjelenni, ahova meg előszeretettel ritkán rak az mm S51el.
-
Plasticbomb
addikt
Arra koncentrálj, hogy a lehető legtöbb damaget told ki minden csatában a lehető legkevesebb hp veszteséggel, és lehetőleg ne a térkép leghátulján verj tábort, ahonnan már nem látsz semmit, hanem úgy max a második sor legyél, nyitott pályán a spotter ne a látótávod legvégén legyen, mert akkor nem látod amit ő felspottol, városban meg ügyesen csikicsuki sidescrape és a többi.
-
Plasticbomb
addikt
A TigerII egy nagyon jó kis heavy. Én pl meglepődtem mennyire játszható. A tierjében! Mint minden tank, magasabb tier ellen ez is nehezebben boldogul, de még ott is fel lehet vele szedni a saját HPd sebzésnek, hisz a tank összességében használható! Az ágyú jól dolgozik, a tank nem olyan lassú (Szerintem a Löwe lassabb nála, legalábbis most az akar kinyírni a tempóval.
), a páncélzat meg képes a csodára. Ami talán egy picit zavaró számomra, hogy nem olyan mint pl egy T34; nincs olyan tulajdonsága, amiben nagyon kirína, pl a torony a T34en, inkább egy jól eltalált középértékek felé húz.
(#40500) Linkin
Jó, hát azért erős túlzás, hogy annyira vacak lenne a holland net, azért ez a net erősen az alvégen van itt is, csak sajnos itt, ebben a Rotterdamtól 40 KMre lévő kis faluba (village) ugyanolyan vacakot fogunk találni, mint MOn a legutolsó kis zsákfaluban (plusz te3gyük hozzá, hogy cég által bérelt lakás, na nekik meg nem is lenne érdekük nagyobbat behúzni a legolcsóbb megoldásnál...). Viszont pl a mobilnet eszeveszett jó, Simán jobb pingem van a telefonomról megosztott neten, mint ezen a vezetékesen, ami azért üt. És sávszél és van bőven, tudom, mert a múlt hétvégén 50euróm bánta, hogy elfelejtettem hogy a torrentet ne indítsam el, mert mobilneten vagyok.... pár perc és pápá volt a feltöltésemnek. -
Plasticbomb
addikt
válasz
myckey #24371 üzenetére
Nem rossz, nekem is megvan, de hónapok alatt alig vertem bele 43 csatát. Néha megyek vele egy egy kört. Nagyon gyenge rajta az ágyú, inkább kicsit med stílusban kell vele játszani, oldalról megrakni az ellent vele, de ehhez meg nem igazán gyors, vannak jobb medek abban a tierben erre a feladatra. Mozgékony, és gyorsan tölt, képes pattintani is, sőt, egészen jól pattint, ahhoz képest, hogy mozgékony, de nem elég pontos, és kevés az átütés ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen.
Mondjuk ebben nekem az is benne van, hogy inkább magasabb tierben játszom (8+) szívesen, kisebb tierben nem élvezem annyira a gépeket. Visszavettem már párat, párszor, de akármilyen jó is játszani velük, rendre eladtam őket. (KV-3 SU-152, Tigris I, T29, ISU-152)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #24092 üzenetére
Azt a csaj ikonpakkot igazán belinkelhetnéd.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
rlazol #23994 üzenetére
Viszont itt vannak az én replayeim. 233 DB, sok benne az incomplete.
Google Drive -
Plasticbomb
addikt
válasz
rlazol #23990 üzenetére
Épp az a baja, hogy 1 Mbit/seccel inkább a replayeket nem töltené fel.
csapee, hol laksz?
Ha más nem, egy könyvtárban pendriveról fel lehet tölteni, de ha nagyon nem lehet így megoldani, akkor lazol elmondja a feldolgozás menetét, mondjuk skypeon, vagy akár teamviewerrel meg is csinálja, és megvan a lényeg. Ezek csak ötletek részemről...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1 #23917 üzenetére
Alpa vagy béta módban már most is lehet. Jó lenne valahogy hozzájutni.
Hopp. Ott a lényeg Sing Up for Beta:
-
Plasticbomb
addikt
válasz
joergie #23860 üzenetére
Erről eszembe jutott egy tegnapi csata. Már csak egyedül voltam a pályán, és magamnak spotoltam már az ellenfelet. E100. Full HPn indult neki, hogy kilő, de mikor még az utolsó csapattárs élt és spottolta, belevertem egy 1k-t. Csapattárs meghalt, spottolom magamnak, autoaim, a domb miatt ő nem tudott lőni, én igen. két lövésre volt időm, míg nagy nehezen felért a dombra. Az egyik 600at a másik toronyba ment és 900at vert le róla, mire felért. Mellé lött, mondom ekkora mázlim nincs. Ekkor megvillant a fejében, hogy lerammol. Elkezd gurulni, én is, hogy minél nagyobb legyen a csattanás, és pont az utolsó pillanatban, mielőtt ütköznénk az ellenfél artyja kilőtt......
Azért néha megvillantja magát a 240mm, de nagyon ritkán van élvezeti faktora. Most a csaták 95%ékában csak a küldetések teljesítése vele a cél, és rohadt idegesítő, hogy nem működik kb szinte sehogy. Nem artyznék, lenne 80%-85% találati arányom, így van 66%.
Azt nem tudjátok, a Type59 célzása mikor lett ilyen lassú? VentiBia 5ik skillt tanulgatják a legények, és olyan tetű lassan céloz, hogy elalszom közben. Vagy lehet, hogy ez az E-25 és a Panther88 miatt tűnik már fel nagyon? Mikor megvettem még ez volt a gyors....
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1 #23845 üzenetére
10es artyval mindig nagyon szar xpt fogsz kapni. Ez is a nagy artynerf része volt....
-
Plasticbomb
addikt
válasz
scyllarus #12661 üzenetére
Elég lassan tehetted meg azt a 150 métert, ha neki volt ideje betölteni, és rászűkülni. plusz előtte fel is tudtak spotolni...
GOLDAMMO: Pont az a baj vele, hogy azok a gépek, amiknél számít a páncél, ott elveszi ezt az előnyt. Jellemzően minden tankomban van 5 darab gold és 5 darab HE,de én vagyok olyan hülye, hogy juszt se vagyok hajlandó addig goldot lőni, amíg nem létszükséglet. Ez alól az IS-7 a kivétel, meg akarom rajta csinálni a tankászt, ezért 20 gold 17 ap van betárazva, és alapértelmezésként a goldot tölti először. (Utálom azt az ágyút...)
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
14ik csata, még a Type58 top gunjával.
Victory!
Sand River 2013.12.30. 18:14:18
T-34-1
Experience received: 2 236 55 576
Battle achievements Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Plasticbomb
addikt
válasz
Tomi0703 #11746 üzenetére
Az az ágyú ISTENI! Szerintem. Én IS-8on imádtam, az IS-7en lévőt meg kb gyűlölöm. Most meglett az ST-I, Egyből freeből fel a tornsot, hogy felpakolhassam ezt a fasza gunt. Ha nem döglök meg az első 2 perc alatt, akkor ~4k damage körül lehet vele lőni. Amúgy is állat az ST-I, E100akat olyan gyönyörűen lehet vele szopatni, hogy öröm nézni... Imádom! Aszem, egy ideig meg is tartom, amíg a legények el nem érik a harmadik skillt legalább. KV-4en az első skillt sem fejezték be, annyira nem kedveltem azt a gépet. Pedig a végére ráéreztem...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #10978 üzenetére
Az a T95 kör tényleg durva. Majd meglesem a replay fájlt is, hogy mivel lőtték vajon... (Remélem sok sok goldammot is lőttek rá..
)
A Team Battle nagyon fasza. Ugyan, első nap, mikor bevezették, nekünk csak szedett-vedett csapat volt, de az mind 8as. (1eseket be sem vittünk, nem volt jelentkező rá..
) Olyan 80 %ékát nyertük. Ott abban a körben, meg papíron is ti voltatok a győztesek. Nem csak gyenge játékosok voltak, de olyan gépekkel is voltak, amik egy IS-3al nehezen bánnak el... Ha a 7eseik jók lettek volna, akkor talán ők tudtam volna sakkban tartani, de még ők sem lettek volna elegek az IS-3 ellen. (Illetve, nem tudom, milyen az új IS-3, eddig csak team battle módban futottam össze vele Type59el, és abban a körben csak full gold volt betárazva.. 241 pen, meg viszi, mint kés a vajat. Igaz, azóta meg nem wotoztam. Nincs kedvem szenvedni, meg nem is hiányzik..)
-
Plasticbomb
addikt
TS3 Overlay
Ez az oldala. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #10518 üzenetére
Hmm.. Jól látom? SU-122-44 BL-10el???
Meg 4es ping a játékszerverekre...LOL..
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
Uraim!
Ez az E4 egy álom!
Harmadik körre meglett a Tankász!
Győzelem!
Csata: Karelia 2013.10.10. 19:28:58
Jármű: T110E4
Szerzett tapasztalat: 1 900
Szerzett kredit: 94 719
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Plasticbomb
addikt
Csak nekem laggol folyamatosan, majd minden csatában a játék, vagy mást is szopat keményen? 50/20as invitel optikán tolom, és 8.8 óta folyamatosan laggolok. Bemegyek, egyből úgy kezd, hogy bebuggol a visszaszámlálás. Ott folytatja, hoyg nem csinál semmit hiába nyomom hogy mozogjon stb, majd egyszer csak észbe kap és méterekkel odébb teleportál.. Hirtelen magához tér a játék, és tudok játszani, majd megint belaggol.. Fél percre, percre megáll a tudomány. Az eklején még csak az 1esen csinálta, de most már mindkettőn. A fura, hogy reggel este, tökmindegy mikor. Pingtesttel ellenőriztettem a netemet már vagy 100szor, és aszerint okés.
-
Plasticbomb
addikt
Őőő azt hiszem, még fáradt vagyok.. Ez nem igazán erre a hszre válasz..
Hááát.. Én anno, mikor a T34 prém lett, elhatároztam, hogy megszerzem teljes T sorozatot. T29 T34 T30. Két napja meglett a T30, Rajta a 10es 120mm es cső.. 20ik csatára tankászt lőttem vele, pedig szopatón volt a gép rendesen, néztük is klántárssal, hogy "lehet, ma nem kéne vele játszani.."... Nem hagytam abba, annyira durva, hogy 8.01 secenként lő, nem 13 secenként, hogy valami hihetetlen élmény.. Szinte látom magam előtt, amikor a T34 volt ez a felállás még annó T9ben.. Az a meglátásom, hogy tulajdonképpen a T30 két módban működhet. TDként a nagy 155 mm es ágyúval, vagy Heavy Tankként, a 120 MMessel. Még a végén ezzel is úgy fogok járni, mint a SU-ISU-OB704 hármassal.. Kurvahamar meglesz a T10es belőle...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Stigma.HC #9612 üzenetére
Nem maradtok le semmiről. Igazából, az elején nagyon felbaszta az agyam, hogy ennyire igénytelen lehet valaki, mégha csak egy játékról van is szó. Mostmár csak röhögök rajta.
Jó, hogy szólsz, végig akarom olvasnom az elmúlt cca 500 hozzászólást! Ha már benn vagyok munkában, és épp nincs itt egy vevő sem.......
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Taragas #9610 üzenetére
Elérhető, most is osztják szegénykémet.. Az előbb valaki ajánlott neki egy megoldást. Idegsebész..XD
Az a lényeg, hogy kibannolták, mert csalt. Botozott/ afkzott baromi sok csatában. De ő ezt nem hiszi el, hoyg őt ezért kibannolták, miközben a sok gyökér, aki miatt mindig vesztett, úgy hogy ő nem csinált semmit sem, az mind játszhat tovább háborítatlanul. És aki nem adja neki vissza az accját most azonnal abban az állapotban, ahogy a kibannolás előtt volt, az mind degenerált fasz cigány, ideggyenge kocka stb. Nekem azzal baszta fel az agyam, de nagyon, amikor elkezdett kisfiamozni.... akkora egója van, hoyg a jupiter a holdja lehetne.Nem bírja elviselni, ha másé az utolsó szó, és csak azért is mondja akis hülyepicsás szövegét.A klánunkban is van csaj, kettő is, de eddig nem hittem, hoyg ilyen is játszik a játékkal, és ráadásul lány......
-
Plasticbomb
addikt
Uraim: ajándék az úristentől, kifejezetten WoTos közösségnek. Olvassátok, olvassátok!
Facebook World of Tanks HUNGARY
Ez akkora idióta, hogy olyat még nem ba***tt a világ!
-
Plasticbomb
addikt
Egy nagyon kellemes tankász kör T54E1-el..
)
Wotreplaysen 8.7es replayek között a top10 xp alapján, damage alapján top20.
-
Plasticbomb
addikt
Én ezt a másik oldalról éltem meg minap. Rongyolok kicsi Type59emmel, osztoma népet spottolok stb, már 3 killem van 3k damage. Meglátom az arty-t ésszel csikicsuki, lője el magát.. Aha, a csapatomból a kv-4 belesétált a lövésbe kapott -600at. Én meglövöm az artyt a maradék 132 hpjáról, amire lelőttem az első lövésemmel, ő megfekszik, erre a KV-4 elkezd engem rammolgatni, meg elém áll, meg lökdös lövés közben. Először nem értettem mi baja, csak anyáztam TS-en klántársamnak magyarázva. Aztán felnéztem a játékoslistára.. Egy T32vel voltak platoonban 1700wnal fejenként. A T32nek már volt 3 kill és a KV-4nek kellett még egy.. Csataösszesítés. Nekem 3k damage 3k spot damage 4 kill, KV-4nek 2 kill 1700 damage....
-
Plasticbomb
addikt
Csak nekem tűnik most nagyon gyulladósnak minden tankom? Gyak az elmúlt 10-15 csatának a felében egyből kigyulladtam... ISU, ami, mint orosz, annyira nem zavarna, de a T28 proto egymás után két csatában egyből gyulladt...
-
Plasticbomb
addikt
Úgy látom, az Egérke és SiemkaWagen tulajok örülhetnek, mivel jelenleg ezek a gépek az OP gépek... Tier10 Heavyk között. Viszont a JgpzE100 a legrosszabb OP ratinggal a lista végén kullog... TDk között.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Dobi 562 #7871 üzenetére
Minap megszóltam az egyik ilyet. Kulturáltan nem tud beszélni? Erre a válasz, hogy kussoljak és basszam meg az anyám... Megint írtam neki, kulturáltan, hogy elgurult a gyógyszere? Megint káromkodva mocskos szájjal írt, megint visszaírtam neki kulturáltan.. Néha oly sok időm van ISuval ezeknek írogatni, T10es csatákban.. Egyedül maradok egy oldalt, nem dolgoznak a medek, meddel heavyy játékot nyomatnak, stb.. Olyankor megb**z az unalom..
-
Plasticbomb
addikt
válasz
AlexWolf #7803 üzenetére
Én ezt a roamingot várom már, hogy ne kelljen teljesen új accountot tolnom más szerón. A meglévővel akarok menni, itt vannak a prém tankjaim olyan is, ami már nem kapható, meg itt vannak kifejlesztve tankjaim. De kíváncsi leszek, mekkora kavarodás lesz ebből a CW-k és a klánok miatt...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #7774 üzenetére
Tegnap este abszolút századoztunk. 5 E100ból 3at gyújtottak fel a társaim kb 1-5 sec különbséggel egyszerre... XD
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Dobi 562 #7726 üzenetére
Biztos vagy te ebben?
Replay
Jelentem az OB261hez csak kicsit kell több türelem. A retardáltak seregéhez meg sokkal, de sokkal több kell...Hja és csak APval szabad használni.Nagy poén volt, de egy későbbi csatámban apval egyhiteltem egy IS-7-et.. Ammorack-ot lőttem neki...XD
-
Plasticbomb
addikt
Őrjárat plecsni ISUval:
Ennyi retardáltat, istenem. Nem létezik, hogy ennyire agyhalottak legyenek. A végén már írtam az ellenfélnek, maradjon csak fenn a dombon, ezek az idióták nem fognak felmenni értük...
-
Plasticbomb
addikt
5,9k damage, kezdek belejönni, de három idióta miatt (két SuperPershinggel) végül vesztettünk. Azért öröm volt nézni a végén, hogy kapták a maflásokat az ellenfélnél.
Esküszöm, az ISU stílusa a No fear, no mercy! mottó.
-
Plasticbomb
addikt
Akkor kis igazítás. a HEAT nem egyenlő a HE lőszerrel. A KV-2nek már nincs HEAT lőszere, régen volt. Érdemes használni, de csak akkor, ha tudod mit csinálsz, ugyanis egy lövés ennek az ágyúnak az esetében HEAT lőszerrel 6000 credit, ami meg tud térülni, de csak, ha gondosan célzol, és gondosan lősz. minden lövésnek találnia kell, mert ha nem.. azonnal elindulsz a mínusz irányba.
Hogy mire érdemes. Minden olyan tankon, amin a HEAT-nak magas az átütése a szintjében lévőkhöz képest, és a legfontosabb, ahol nagyot is sebez. 300-400 damageért nem érdemes HEATot használni, mert nem szed össze annyi sebzést=creditet, ami a lőszer ára. 650-750 sebzés az, ami átlagosan kell ahhoz, hogy nullszaldós legyen a móka. Azért szerették az M4et a 105össel, mert relatíve volt annyira olcsó bele a HEAT, és sebzett annyira durván, hogy nem volt creditben durván bukó a kör. Most annyi M4et nem látok, nekem nincs, klántársam meg nem kérdeztem róla még...
Nekem a tegnapi napom végül úgy zárult, a reggeli csak bukó körök után, hogy amint meglett a BL-10 az ISUra, szinte csak nyertem. És még így is rossz lett a winratiom.
Victory ratio: 45.59%
Battles: 68
Efficiencyold: 1328.96
Efficiencyv2: 1376.77
WN6: 1347.99
Average tier: 8
Experience: 49132 722.53
Capture points: 67 0.99
Defense points: 45 0.66
Damage: 120023 1765
Kills: 78 1.15
Spotted: 52 0.7615 csata volt, amit a BL-10el nyomultam, majd mind 3500 damage fölött.. XD
-
Plasticbomb
addikt
válasz
fsb1000 #7538 üzenetére
Az bizony az, azon a szinten, ha a 152esel használod és HEAT-al, akkor panther egylövés instant. A kisebben sokszor nem elegek arra, hogy az az ágyú kisebezze magát, a nagyobbak meg retteghetnek. Egyetlen hátránya, hogy pontatlan, és lassan céloz.
De az ISU. BL-10el. 4000 damages köröket futok vele most végre.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #7379 üzenetére
Mintha egy T-34 lenne egy KV-1S 122es ágyúval....
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Taragas #6810 üzenetére
Jaja, az szerintem is egy állat tank! Gyors, agilis, pörög forog, pattog. az ágyúja kellemes, főleg, hogy táras, a tárazás is egész rövid, és a látótáv az valami csodás. Én aktív scoutnak raktam össze, most hogy visszavettem, megint fell kell szerelnem, de most leköt a SU-152.. Az dettó egy állat. Olyan maflásokat oszt ki, hogy öröm nézni. Néha mellélő, az olyankor kicsit szomorú, főleg, hogy 6000/ mellélövés, ajándék a wgnek.. de egyébként isteni. Várom, hoyg meglegyen az ISU-, és azon majd gyorsan kihúzom a BL-10-et, kíváncsi leszek, az milyen lesz.
Jó, hogy mondjátok, hogy a hellcat most van akcióban, el is felejtettem, hogy meg akarom venni, pedig a credit már össze is gurult rá a SU-152vel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest