- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz
enginev3.0 #26870 üzenetére
Hát ez engem is piszokul bosszant! Nem hiszem hogy olyan nagy erőfeszítés lenne a szoftver gyártóknak.
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #26996 üzenetére
-
Tuto
tag
válasz
bluemirage #26995 üzenetére
Köszönöm
-
[szegényt egyből lehúztátok... pedig itt is szinte mindenki droidról jött és onnan vannan ezek a beidegződések]
Sajnos a WP nincs vírus és mivel app-ot csak store-ból lehet telepíteni azok is eléggé védett módon un. sandbox-ban tudnak csak futni. Az OS sem tud belassulni, szétmenni. Ha mégis furcsa dolgokat csinálna, akkor az a HR (Hard Reset) azt jelenti, hogy mindent töröl és a telefon a gyári tiszta OS állapotára áll vissza. Van egy ilyen menüpont a telefonban.
A WP-t csak meg kell venni használni és kész. Ez magától működik... mint az IOS. Ez a zárt rendszerek előnye. -
válasz
ZavaBalazs #26989 üzenetére
Mi van veled?
-
ZavaBalazs
őstag
tudtok valami jó benchmark appot, ami 50000 fölötti értéket ad lumia 930-ra?
-
-
Tuto
tag
milyen gyorsító programot és vírusírtó párost ajánlotot lumiára?
-
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #26980 üzenetére
Three of the top unexpected app exits (e.g. at launch)
Downloading tracks sometimes resulted in an error message
Issue which prevented all fans across the globe from being able to sync purchases and playlists consistently – the experience in these countries should be improved:
image
AR / Argentina
BR / Brazil
DK / Denmark
FI / Finland
MX / Mexico
NO / Norway
SE / Sweden
Issue which caused background image to flicker on shuffle setting toggle
Playback errors on specific content
Unreliability in delete action
Inaccurate group headers (a, b, c. etc.) -
Frissült a Zene. Változás?
-
air
nagyúr
-
BobTail
őstag
Hi Joe, are you planning .flac support in Windows 10 for mobiles?
-
válasz
bluemirage #26970 üzenetére
A Sygic-et nem igazán ismerem, egyszer próbáltam nyaralás alatt és akkor nem jött be.
-
válasz
lugosi #26969 üzenetére
http://mobilarena.hu/hir/naviblog_mindent_a_terkepbeszallitokrol.html
Ha neked jó, akkor nekem is. De itt is igaz ami az aláírásomban is van.
Továbbra is tartom, hogy a most megjelent Sygic és a mögötte álló térképadatbázis nem a legjobb választás... de WP-n sajnos nincs sok alternatíva.szerk... még ezt is találtam:
-
válasz
bluemirage #26964 üzenetére
Nekem a kocsimban tomtom van, szerintem nagyon jó.
-
vidaila
senior tag
Túristatérkép adatbázis van e egész európáról valahol?
-
Bogyi007
veterán
válasz
bluemirage #26964 üzenetére
Droidos telóm is csak az végett van meg mert az a bizonyos hárombetűs navigáció (ami elvileg nincs is de mégis :-P ) fut rajta. Nos abban minden van....
-
válasz
Воланд #26951 üzenetére
Droidon a Sygic-et használtam. Nagyon jó... bár nem vezetéshez kellett, hanem gyalogos navigációhoz, tájékozódásra, címkeresésre stb... Sajnos a Sygic hibája magyar viszonylatban a TomTom-ra épülő térképadatbázis. Nyugat-Európában jó a tomtom, de Magyarországon félelmetesen le van maradva és pontatlan. Aki nem hiszi, az játsszon csak vele... hamarabb eljön az idő a szívásra,mint gondolná...
Magyar viszonylatban a magyar Topmap térképadatbázisa a legjobb. Ha valaki ismer futárokat, akkor úgyis ezt fogja hallani. IGO alá is adnak ki térképet, azaz telepíthető alá. Én is azt használom. Nem mellesleg komoly regisztrált felhasználói adatbázissal rendelkezik, akik küldik az infókat nekik amerre csak járnak. De még a nagyobb magyar hivatalok is rendszeresen jelentik a Topmap-nak a helyi változásokat, ők pedig kontroll után aktualizálnak.
Ez nem a reklám helye volt, de gondoltam, hogy megosztom... tehát nemcsak az alkalmazást kell nézni, hanem a mögöttes térképadatbázist (Navteq, tomtom, topmap stb...)#lorinser
A Beckerről úgy tudom, hogy az IGO-s cucc. Tehát a IGO-s fejlesztőktől van a szoft. licenszelve. Ez azért jó, mert így bármilyen fbl-t megeszik... tomtom, navteq, vagy akár topmap-ot is. -
lorinser
senior tag
válasz
Alexios #26952 üzenetére
Feltettem én is és azt írja ki, hogy a prémium próbaidőszak 7 nap múlva lejár. Kíváncsi leszek mi lesz utána. Egyébként a Here Drive-ból nekem a sávasszisztens nagyon hiányzik, ez a Sygic-ben is és az 5-6 éves Becker navimban is benne van. Remélem, hogy ezt egyszer pótolni fogják.
-
törölt tag
Most vagy az új frissítés oldotta meg, vagy én jöttem rá hogy is kellene használni a VLC-t de azt hiszem végre működik!
Felirat hozzáadásánál nem árt megállítani a videót, lehet az kavart be eddig hogy mindig elfelejtettem.Másrészt azt a zöld keretet a futó videó körül igazán eltüntethetnék. Vagy legalább lehetne fekete, akkor nem lenne olyan szembetűnő.
-
Bogyi007
veterán
Másnál nincs gond a Viberrel? A frissítés óta el sem indul, csak a kezdőképernyőt látom. Nokia 625 a telóm...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
SOAD19 #26953 üzenetére
Türelem... ha jól tudom, nem azonnal jelenik meg a plusz tárterület, van valamennyi átfutási ideje. De meg fogod kapni (hacsak nem nyomtál rá már korábban). Ha 2-3 nap múlva se látsz változást, akkor meg írj valahova az MS-nek, hogy mi van már. Nekem már összesen 40GB van, pedig én még 7GB-ról vagy honnan indultam. Eddig bármi ilyen lehetőség volt, ami adott ingyen tárterületet, kihasználtam
De emlékszem, hogy nekem is várni kellett. Feleségemnek viszont nemrég vettünk egy Lumiát, 15GB-al indult, benyomta ezt a szinkront, aztán lett 30. Egyébként utána ki is kapcsolhatod a szinkronizációt, az extra tárterület megmarad innentől.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Ma frissült a Onedrive, és belépésnél írt valami olyasmit, hogy ha a rendszerbeállítánál engedélyezem, hogy a videókról, fényképekről biztonsági másolat készüljön a One-ra, akkor kapok plusz 15 gigát. Én csak az automatikus feltöltést találom, erre gondolt volna? Benyomtam neki, de nem lett nagyobb tárhelyem.
-
Воланд
titán
-
gabó
tag
Erre esetleg vki? [link]
-
alratar
addikt
válasz
Rigormortiis #26937 üzenetére
Szerintem az a legjobb.
De kinek mi. Próbáld ki őket. -
Rigormortiis
veterán
Melyik a legjobb zenés app, ami magyar területi beállítással is működik? (pl spotify)
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Plazmacucci #26934 üzenetére
Ez 2012-es Nexus 7 Tegra 3-mal, szerintem nem kell folytatnom...
Viszont droidon is újratölti a beszélgetést minden egyes megnyitáskor, akár chat fejből beszélgetnék, akár appból. Szerintem egész egyszerűen cukrosbácsiék nem tudnak egy épkézláb alkalmazást megírni, tök mindegy, hogy van-e chat fej. -
válasz
kolosanyi #26933 üzenetére
Az szomorú. Még Note 2-n sem akadozott. Azért kellene ide, mert nem csak az alkalmazást tölti be ez a retek, hanem a beszélgetéseket is minden alkalommal újra letölti. Látom hogy megy már az alkalmazás de nagy fehérség van mert még nem érkeztek meg a csevegések. Ráadásul az értesítést ami a legördülő menüben van nem tudja összeszinkronizálni a programmal. Ami valljuk be rém ciki.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Plazmacucci #26931 üzenetére
A chat fej is eszi a RAM-ot, szóval az sem világmegváltó ötlet. A Nexus 7-et konkrétan úgy leterheli, hogy diavetítés lesz belőle ha megnyitom, maga az app kevesebbet zabál.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy a készüléken lévő Áruház alkalmazás egy-egy kulcsszóra történő kereséskor ne csak korlátozott számú programot mutasson? Jelen pillanatban max. 30-at mutat, és nincs további opció.
Illetve nem hiszem, hogy az "email" címszóra kidobott 30 alkalmazásban sok keresni valója lenne például a GIF Viewer, YouTube, MÁV Menetrend és hasonló címeknek, míg igazi email kliens talán ha 5 van. -
-
gabó
tag
Sziasztok!
Csak nekem csinálja a Waze,hogy nem lehet fektetve használni és nem teljes képernyős ezért x másodperc(képernyő zár) után elsötétedik a kép?.Lumia 930.
Illetve egy jó flac lejátszót tudnátok mondani?
Köszi előre is! -
válasz
#42308056 #26926 üzenetére
A Google a barátod:
A CUE fájlkiterjesztés egy szöveges fájlformátum, amely meghatározza az sávok helyét a CD lemezeken és szuper-audio CD-ken (SACD). Tartalmazhatja a szám címét, előadóművészt, és az egyes számok hosszát a lemezen. Szabványos formátumú ezért a legtöbb CD lejátszó és szerkesztő program felismeri.
-
törölt tag
Még egy igen hasznos app a Core Music Player fejlesztőitől: File Attacher
E-mailekhez lehet vele fájlokat csatolni, ebben a tekintetben elég buta alapból a rendszer úgyhogy igazi hiánypótló appról van szó.
-
MarQs
senior tag
A Folder Music mintha ezt írná, csekkold!
De amúgy csak beírod a kulcsszót a store keresőjébe, ahogy én is.... -
Steelers
senior tag
-
ZavaBalazs
őstag
ja, ha már appok, nemrég a myappfree feldobta ezt: hubble space telescope
még nem nagyon néztem meg, hogy konkrétan mit is csinál, csak úgy nézegettem, mert szép az app.messenger+facebook számomra csak értesítések terén fos. ha kapok egy értesítést, megnézem mobilon, az laptopon is kiszedi az értesítést. ha gépen nézem meg előbb, akkor viszont mobilon bennmarad, az élő csempén ott ragad a képe annak, aki épp csinált velem valamit fb-n, stb. ezzel igazán kezdhetnének valamit, mert kezd elegem lenni abból, hogy csak azért rábökdösök a 2 appra egymás után, hogy tisztuljon onnan a már nem aktuális értesítés
-
btudos
nagyúr
válasz
lugosi #26915 üzenetére
Tudom, hogy sok jó app van, sehol nem írtam, hogy nincs. Én is nagyrészt ezeket használom.
Blackberry az évi 1-2-3 készülékkel szerintem alkalmazásszámok tekintetében soha nem lesz releváns, de tény, hogy annál sokkal jobb a helyzet. Én csak annyit nehezményezek, hogy egy Messenger app miért nem tudja a más platformokon hónapok óta létező lehetőségeket, vagy a Viber miért nem tud history exportot. Mondjuk számomra a Microsoft saját cuccainak a visszamaradottsága fájó, de pont ezen fog javítani a Windows 10.
-
btudos
nagyúr
válasz
Steelers #26912 üzenetére
Igen, elég sok használhatatlan darab van a Store-ban itt is. Megkockáztatom, hogy a többség. Vannak nagyon jól sikerült alkalmazások, nekem elég is egy telefonra ennyi minden, de ettől még tény, hogy a fejlesztők nem fordítanak elég időt egy-egy alkalmazásra. Vannak nagyon jó példák, hogy hogyan kéne kinéznie és működnie egy alkalmazásnak, de vannak nagyon rosszak is, és nem minden problémára van jól működő megoldás.
Persze, ezerszer jobb a helyzet, mind mondjuk 2 évvel ezelőtt volt, lassan 4 éve élem a napjaimat WP userként, és nem tervezek váltani, ha nem muszáj. Láttam én már sokmindent, de ne akarjuk azt mondani, hogy mindenre van teljes értékű alternatíva, mert nem igaz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#42308056 #26906 üzenetére
köszi, bár még a mappás részéhez hozzá se nyúltam, sima lejátszóként is szuper! az "okos" (azért nem interaktív) csempe is jó ötlet, amikor letöltöttem és megláttam a logót, majdnem elhánytam magam, de ez a play csempe jól néz ki, és még hasznos is
(meg most csekkoltam, és az alap kitűzős csempe is követi az alapelveket, attól még nem a legszebb)
-
btudos
nagyúr
válasz
Steelers #26907 üzenetére
Én pontosan tudom, hogy iOS-en milyenek az alkalmazások, és WP-n milyenek. Nem mondom, hogy minden esetben ég és föld, de nagyon sok esetben ténylegesen el van maradva adott alkalmazás WP-s verziója.
Szerintem senkit sem kell elküldeni, hogy használjon mást, ha ezt le meri írni, ez ugyanis vitathatatlan tény. Ha használtál mostanában iOS-szel vagy Androiddal szerelt eszközt, Te is láthatod. Ettől függetlenül savoo és én is elég régóta az itteni WP közösség tagjai vagyunk, szeretjük a rendszert és a magam részéről az alkalmazások időnkénti elmaradottsága ellenére sem tervezek a közeljövőben platformot váltani.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Steelers #26907 üzenetére
+1
Ezeket az embereket én sem értettem soha. Ha én így látnám (3 év távlatából) biztos már váltottam volna. Nem azt mondom, hogy nincsen szar app, de szerencsére ami nekem kell az van és amiket használok azok jól működnek. (bár most a mytube frissítés nem igazán nyerte el a tetszésem)
-
törölt tag
Aki ismer tudja higy hülyét kapok mikor valaki mappás zenelejátszót keres a helyett hogy 2015-ben vegre kijönne a barlangból és kitöltené az id3 tageket, azonban ez a mappás zenelejátszó eszméletlen jó! 5* mint a sz@r!
-
törölt tag
válasz
valaki_xy #26900 üzenetére
Én a helyükben kérdés nélkül a droidos verziót csinálnám meg, aztán azt könnyen ki lehet hozni az Amazon Store-ban is Kindle-re.
WP verzióhoz való hozzáállásuk vicc. Nem kellene mást tenni, mint két szót váltani Rudy-val. A DropBox képes volt megoldani ezt a hihetetlen feladatot, nekik is menne szerintem. Nevetséges ami néhány szolgáltatás tulajdonosai csinálnak
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest