- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
ó, én nagyon nyugodt vagyok.
tudom, hogy nem ugyanaz, de hasonló problémára ad megoldást. de te azért a tippet adó embert kb le is baszod, hogy segíteni mer: "Egy értelmes és világos kérdésre miért kell teljesen más alkalmazást javasolni? Ennyi erővel ajánlhattál volna egy böngészőt is." legközelebb ha valaki segíteni próbál, nem lefitymálni, hanem megköszönni a segítséget, esetleg hozzátenni hogy nem teljesen erre gondoltál.
mobil nézetben nem jeleníti meg az aláírást, de amúgy is szűri őket a szemem. -
ZavaBalazs
őstag
"Egy hívás kezelő appra kérdeztem rá, de nem arra kaptam választ" - de kaptál választ, miszerint nem megoldható. ezt nagyon tovább nem lehet ragozni.
"hanem helyette egy olyan alkalmazást javasoltak, ami egyáltalán nem azt csinálja, mint amit én leírtam" - amit te akartál, az egy egyszerűbben (?) kezelhető bejövő hívás felület (bár megjegyzem, nem tudom ezzel mi a baj, a felfelé csúszka csak lezárt képernyőnél van, értelemszerűen azért, hogy ne seggel telefonálj), miután közölték veled hogy nincs, valaki volt olyansegítőkészgetsziláda, hogy javasolt egy alternatívát, hátha az is megteszi. hogy egyesek mit meg nem engednek magunkak?!
"ráadásul az én készülékemen nem is működik." - az egy dolog, hogy én pont emlékszem hogy neked milyen telód van, de aki ajánlotta az nem feltétlen tudja. bár az is lehet, hogy tudta, és rossz szándékból adott egy olyan megoldást, amit nem tudsz használni. -
ZavaBalazs
őstag
Kértél egy bejövő hívás felvételét megkönnyítő appot, megmondták, hogy ilyen formában nem működik, valaki meg bedobott egy alternatív könnyen kezelős verziót. Miért kell ezen kiakadni?
Az meg most más kérdés, hogy ha jól rémlik, 530-ad van, azon meg asszem nem megy a gestures beta fülhöz emelős funkciója. -
Imi1981
veterán
Na ja.Meg mikor be akarok lépni ide a fórumra és a jelszót pötyögném mindig kilép!Az érdekes az ,hogy addig nem lép ki sehonnan!Valjuk be ez egy gyeng4e böngésző,lassú /nem tördel/instabil .Gyenge telon(520) az exploreren kivűl a többi böngésző egy kaki,vagy nem tördelli a sorokat, vagy nem menti a jelszavakat, vagy kifagy(bár az explorer is) vagy kilépked vagy lassú.Hiányzik a választási lehetőség mert így sajnos nincs .
-
Uhh tényleg, most jut eszembe, hogy benne volt a nevében hogy preview. Ezt már elfelejtettem.
Én ha a gyártó helyében lennék, ilyen készültségi fokú progit nem adnék ki. Olyat igen, ami hibátlanul működik, csak egyelőre pl funkciók egy részét nem építették bele. De az konkrétan nem is működik normálisan. Elég idegesítő dolgokba futottam bele. -
-
netpeti98
addikt
A szolgáltatást is Outlooknak hívják (outlook.comos email címek), a menüben az email fiók szolgáltatásának neve jelenik meg. Az Outlook a saját email szolgáltatásuk amit WP alatt a beépített email kliensen belül (ez a postafiók nevét jelzi) máshol pedig a dedikált appon belül éred el. Ez a Win10-el majd változik.
Amúgy mire számítottal? Egy WP topikban, ahol a tagok többsége meg van elégedve a rendszerrel zsákutcának hívod a rendszert. (minden ellenségeskedés nélkül kérdezem)
-
Annyira hulye, hogy mindenkinek sikerult ertelmeznie, hogy micsoda. Persze kiveve egy valakit.
Hamarosan lesz nektek is rendes Outlook, aki akarja használja.
Thx cpt. Sütit/krumplit/banant nem kapsz.Véleményem pedig lehet, ha esetleg ez neked nem is tetszik.
Tevedesekre alapozott velemeny, de legalabb a sokadik magyarazatra, alatamasztott ervekre felfogtad, hogy nem, ez nem fog bejonni. -
jockas
senior tag
Sőt...ha átnevezed a fióknevet Freemail-re, akkor lesz egy Freemail alkalmazásod!
Nyilván a MS tehet arról, hogy az alapértelmezett "Outlook" nevet (mivel Outlook fiók, így teljesen logikátlanul ugye? oh, wait...) nem változtattad meg és ezért összetéveszted...
Persze értem én, hogy te vagy az okos és logikus és mindenki más nem, de azért még ha ilyeneket is gondolsz, nem kéne reklámozni a hülyeségeidet... A MS a hülye, aha persze -
-
lorinser
senior tag
"Mivel logikát eddig sem láttam a WP-ben - sőt inkább zsákutcának, az ipar szemétdombjára való hulladéknak gondolom az egész WP-t" - én most már nem értem, hogy miről beszélsz. Azt sem igazán értem, hogy mi a problémád a beépített levelezővel. Én is ezt használom és szerintem minden rendben van vele: a levelek jönnek, mennek, a csatolmányok megjelennek akkor is ha kapom, akkor is ha küldöm. A csempe rögtön frissül ha jött valami. Mi kellene még?
De ha ennyire szemétdombra valónak tartod a WP-t akkor állj ki az erkélyre és dobd el nagyon messzire az 530-as telefonod. -
btudos
nagyúr
Nem Windows-os, hanem WP-s Outlookról kezdtél magyarázni, tudj már különbséget tenni ezek között.
Napi rendszerességgel használom Windowson a Microsoft Outlook programját, iOS-en (iPad) a Microsoft Outlook alkalmazását, és Windows Phone-on az Outlook néven futó levelezést. Én tudom mi a különbség ezek között, Te nem akarod látni. Az eredeti kérdésre visszatérve, az iOS-es Outlook van a legközelebb ahhoz, amit a Touchdown app tud, de a WP-s Outlook (nézd meg, komolyan, kikapcsolod a mail szinkront, és volt-nincs) nem egy alkalmazás, csupán egy e-mail fiók.
-
Coulson
tag
-
Coulson
tag
Oké Outlook van Windows Phone-on, Androidon és iPhone-on. Emailek jönnek mennek. Szóval végülis Outlook van mindenhol, de nem ugyanaz. Windowson is van Outlook, szép Modern UI, de ott is más.
Oké ez egy felvásárlásos átbrandelés, de iPhone-on ilyen az Outlook.
Az utolsó kérdésre a válasz...
42W10 -
btudos
nagyúr
Most nem azért, de 4 éve WP-zem, pontosan tudom mi az Outlook. Nem azt mondom, hogy nem képes ellátni a telefon azt a feladatot, amit a Touchdown, de az Outlook az szimplán egy e-mail fiók (ha kikapcsolod a MS fióknál az e-mail szinkront, már nincs is ott), semmi több. A fiókhoz tartozó egyéb funkciók a megfelelő helyeken (pl. naptár) vannak szétszórva, nincs olyan alkalmazás, ami egyben kezel mindent. Bár szerintem felesleges is.
-
btudos
nagyúr
Az a MS fiók neve, nem az alkalmazás, amit Outlooknak hívnak.
-
confuser
senior tag
A gyereksarok részt nem próbáltam.
Az apps corner úgy működik, hogy beállítasz egy feloldókódot (ami alaphelyzetben a lockscreen feloldásához kell), majd elindítod az apps cornert. Apps cornerben csak azt lehet elérni, amit te engedélyezel, ez a része tényleg elég szépen ki van dolgozva. Apps cornerből pedig csak úgy lehet visszalépni a "normál" állapotra, hogy hosszan nyomod a power gombot (mintha kikapcsolnád), csak nem le, hanem oldalra húzód. Ott aztán kéri a feloldó kódot, és visszajuthatsz a teljes jogú telefonodhoz.
Nem tudom, hogy ezt kerested-e. Ha nem, írd már le légyszi a konkrét élethelyzetet, hogy hogyan szeretnéd használni, mert akkor nem értem
-
confuser
senior tag
-
Lall
veterán
Ha a telefonod biztonsági kóddal védett akkor kér biztonsági kódot a gyerek sarok is (ugyan azt), ha nincs rajta, akkor a gyerek sarok sem kér. Logikus, ugye?
Nálam a megoldás, hogy ha elkéri a gyerek a telefont, belepek neki a gyereksarokba. Vicces.
Gyereknevelesi tanacsokat az ad, akinek nincs, de tudja a frankót,hogy kéne nevelni.
-
-
Integrale
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest