- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Akinek hiányzik a Snapchat, az itt tud dobni egy szavazatot rá.
Talán így nekiállnak. Akinek nem hiányzik, neki is ér szavazni
-
Deck
titán
Kezdenek tetszenk a wp telók is, nem rosszak. De nincs arról valami hír vagy infó, hogy az áruház kinálatát bővítenék? Mert, nagyon gyér finoman szólva.
-
vidaila
senior tag
Tudtok turistatérképet és navigációs progit ajánlani erre a rendszerre?
-
törölt tag
Ingyenes hangrögzítő kellene ami a következőket tudja:
wav formátum 24bit, 44.1kHz
akár egy órát is rögzít lock screennel -
Воланд
titán
Viber update brings number blocking, in-chat notifications and new emoticons
mar csak egy history export kellene.
-
Lacus_84
senior tag
Frissült a Onedrive.
-
-
válasz
kezman #26882 üzenetére
Letöltöttem... Telekomos flottás vagyok és nem működik nálam.
Kértem ideiglenes jelszót, beírtam és azt írta ki, hogy ezzel a mobiltelefonszámmal nem tud belépni az alkalmazásba.Törölve... mondjuk eddig megvoltam nélküle
Csak gondoltam leírom, hogy nem minden flottás előfizetésnél van engedélyezve a használata. Nálunk szerintem ez csak telemátrix-on keresztül működik.
-
ArsenalF
aktív tag
Valami jo pénztárca appot tudtok mondani? Nem baj ha fizetős, de jo ha van legalabb valami try opciója. Amiket kipróbáltam elég gagyik voltak.
-
Bogyi007
veterán
válasz
szakalistvan #26880 üzenetére
Szintén Go+ csomag?
Nálam még 322 mega és 127 perc és sms van.
-
kezman
őstag
válasz
enginev3.0 #26881 üzenetére
Én is flottás vagyok több számmal és íme
-
szakalistvan
senior tag
válasz
enginev3.0 #26878 üzenetére
-
zojjektum
senior tag
válasz
enginev3.0 #26878 üzenetére
https://m.vodafone.hu/online_ugyfelszolgalat/-/szolgaltatas/Profilom
Én ezen szoktam megnézi telefonon keresztül. A kedvencek közül egyszerű megnyitni is.
-
Bukk900
őstag
válasz
enginev3.0 #26874 üzenetére
Van telenor, meg telekom app is egyenleg ellenőrzésre.Ez az sms belépés nekem sem tetszik, miért nem elég csak az első alkalommal, amikor regisztrálok.
-
törölt tag
válasz
Telenornak van appja, abban meg lehet nézni hogy áll. Igaz, minden alkalommal SMS-es jelszavat küld a rendszer, annyira nem kényelmes.
Ha jól tudom Telekomnak is van ilyen jellegű appja.
A Vodafon meg csak ismét Vodafon -
kolosanyi
veterán
válasz
Persze, értem én, csak mondtam, hogy volt ilyen.
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #26870 üzenetére
Amúgy WP7.8-ra volt a Számlálók nevű app, az jó volt.
-
hroberto
veterán
válasz
enginev3.0 #26870 üzenetére
Az összes hívás időtartamát megtalálod a Hálózat+ alatt. A híváslistában meg hosszam rányomva a névre a részletekre bökve látod az adott hívás időtartamát.
-
enginev3.0
félisten
Tényleg nincs egy normális hívás számláló program 8.1-re? Lumia
-
cellpeti
nagyúr
Aki tolja esetleg a Royal Revolt 2vel írjon már rám pls
-
GeneralCube
tag
ha valakit még érint a denim óta feltűnt messengernémulás, eltávolítás-restart-ujratelepítés kombó így 2 nap távlatából ugy néz ki megoldotta a dolgot
olyan mint előtte -
leslieke
Jómunkásember
Frissült a VLC.
-
-
Integrale
veterán
válasz
Darellus92 #26860 üzenetére
Playlisten inditod el, vagy a mentettek kozul?
-
Darellus92
aktív tag
Az új MyTube a mentett playlist számait nem játssza le sorban... nekem kell a köv számra váltanom manuálisan ha vége az előző számnak. Van erre valahol valami beállítási lehetőség vagy a fejlesztő cseszte el?
-
WinPho
senior tag
A FB Messenger másnál sem szinkronizálja be a profilképeket? Reinstallal visszaállítja, de mnden egyes fontos profilképcserénél nem szándékom reinstallt csinálni.
-
Hammy
tag
Ezen az oldalon lehet kezelni az összekapcsolt fiókokat a Skype-ban:
https://secure.skype.com/portal/account/settingsItt lépj be a fb azonosítóval és próbáld összekapcsolni a Windows Phone-on használt MS fiókodat.
-
zojjektum
senior tag
válasz
GeneralCube #26843 üzenetére
Nem, de már a sajátomon sem találom.
-
-
Ádám16
addikt
Ajánlanátok valami jó videólejátszót?
A Moli-t tudom, hogy jó, de lehetőleg ingyenesek között keresek.Esetleg valaki egy linket dobna a VLC Beta-hoz? Keresőbe beírva nekem nem dobja ki.
Épp előttem tették fel a kérdést. Ettől függetlenül még ingyenes, jó lejátszót a Moli-n kívül, valaki?
-
-
Deck
titán
Sziasztok. Tudna valaki 1 olyan videólejátszót ajánlani ami minden formátumot lejátszik?dvdrip,bdrip x264, avi, mkv, feliratok, hangsávok stb
-
k-adi
nagyúr
Helló. Mivel nem találtam WP8.1 skype topicot ezért itt kérdem meg: (ha van mégis wp8 skype topic, linkelje be valaki pls)
Senkinek nincs ötlete, hogyan lehetne windows phone 8.1-en a skype -appban belépni fb azonosítóval?
Réges régen akartam csinálni egy skype profilt magamnak, de persze már akkor is nagyon lusta voltam, ezért regisztrációnál rögtön rányomtam a facebook profillal való belépésre. Ezzel kb. át is ugrottam mindent, és ez tök jó volt...anno.
A helyzet az, hogy most ki akartam volna próbálni a wp8.1 telómon a skypeot, és persze vagy skype név kell neki vagy MS profil név.
(tudom, olvastam én is, hogy nemsokára már csak MS profil név lesz lehetőségként, mert összevonják az profilokat, stb.)Próbáltam kitalálni vajon mi lehet a skype profil nevem (ezt találtam miután beléptema gépen - ott betudok - a fiókbeállítás menüben --> skype neved: facebook:xxnevemxx) de sajnos nem fogadja el mikor beírom ezt + a fb jelszavam.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy betudjak lépni a FB-vel összekötött skypeomba anélkül, hogy csinálni kellene bármit is (új fiók,stb.)?
(a gond onnan adódott, hogy a telefonos wp8.1-es skype appban nincs "belépés fb profilal" gomb, míg a win8 pc-s programban van ilyen belépési lehetőség)
(mondjuk hozzátenném még gyorsan, hogy az új win8.1 "modern windows-skype" programban már szintén nincs ilyen gomb a belépésnél, csak az előbb említett "win8 asztali skype" progiban) -
Sweet Lou 6
addikt
ismerősömnek kellene olyan app, amivel webkameraként lehetne hasznalni a Lumiáját. létezik ilyen?
-
zojjektum
senior tag
válasz
GeneralCube #26837 üzenetére
Nálam ugyanez volt, de az újratelepítés megoldotta.
-
válasz
GeneralCube #26837 üzenetére
+1, enyém is ilyen.
-
Integrale
veterán
válasz
tévelygő #26836 üzenetére
A folyamatosan jelen levo AccuWeather.com felirat, az egyeni zarolasi kepernyo hianya es az, hogy az atlatszosag nem opcio, eleg gaz es hianyos tulajdonsagok.
Jelenleg (szamomra) nincs normalis idojaras alkalmazas, Amazing Weather hamarosan frissul, es elcseszik, Weather Flow szep es jo, de vicc, hogy kulon alkalmazas kell ahoz, amihez november elejen meg nem kellett, AccuWeather fent, MSN Weatherbol szinten hianyoznak a korabban emlitett funkciok.
-
GeneralCube
tag
tudna valaki segiteni?az a bajom h valamelyik este elnyomkodtam szerintem valamit, és olyan mintha a messenger nem futna a háttérben, csak a kkor frissít ha belépek
másnap jött a denim, mintha megjavult volna még itthon jó volt, elmentem dolgozni és már megint nem kaptam meg az üzeneteket
megnéztem az akksi szerinti alkalmazásokat h mik mehetnek háttérben és a messenger nincs ott és nem is tudom h kellene hozzáadni
átkattoltam a minden app fülre ott már látszik a messenger de ha rámegyek nincs olyan lehetőség h futhat háttérben mint a többinél
messengerben a jelzések beállítva, már volt ujrtatelepítés is és az sem segített
mi lehet a baj? -
tévelygő
aktív tag
Szakítottam a trend-el, és leváltottam a korábban megvásárolt Weather flow, Weather View, Amazing Weather HD alkalmazásokat, [link] Accu Weather alkalmazásra.
Meglepően tapasztaltam hogy jóval kevesebb energiát használ mint az elődei. Takarékos üzemmódban nézve ez 1% alatti fogyasztást produkál az elődök 2-3 %-val szemben.
Élő csempe is átlátszó, előrejelzés sem pontatlanabb mind a társaié és zárolási képernyőn is megjeleníti az időjárás infókat.
Nem bántam meg a váltást! -
Воланд
titán
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #26832 üzenetére
nálam igen, de haver tegnap panaszkodott rá. Ma reggel app reinstall megoldotta neki
-
törölt tag
Már miért hagynánk? Nekem új ez a rendszer és szeretnék ötleteket meríteni. Folyamatosan bukkannak fel jobbnál jobb appok. Minek várjak hónapokat mire megtalálom őket. Nektek mi a problémátok ezzel?
-
Nem jönnek a messenger értesítések. Másnál?
-
Integrale
veterán
Hát az új Amazing Weather is bűn ronda lett.
Alulról kikerült a 3 pont, de a vékony sáv megmaradt.
A városok között nem lehet horizontálisan váltani, helyette jobbra söpréssel bejön egy lista, ami kibaszott ronda és igénytelen, ezen a listán van többek között a beállítások, a névjegy és itt választhatjuk ki a hozzáadott városokat. Tehát az eddigi jobbra/ balra lapozásból, lett egy jobbra majd egy bökés, következő város szintén, jobbra majd bökés, és így tovább. Felhasználóbarát!A beállítások valamelyest egyszerűsödtek, legalábbis a dizájn, a két fő beállítási csoport egy-egy gombot kapott, az eddigi horizontálisan lapozós helyett.
-
hoffman_
nagyúr
bár droid és wp fronton is rengeteg gammám van, nem játszom már nagyon-nagyon rég óta semmivel. pvz, cut the rope és ninja fruit mindig fent van, de nem babrálom őket már soha. tegnap viszont nézelődtem, és letöltöttem a Dragon Mania Legends-t - teljesen bekattantam, baromi jópofa kis játék
sajnos ahogy növöm kifele magam, úgy kezd elfogyni a L820, de egyelőre még hősiesen helytáll, bár néha már ezzel fűtöm a szobát. ajánlom mindenkinek a sárkányos mókát
-
gyurkikrisz
őstag
Mi a tökömet csináljak ha egy app nem tölt le? 2 wifiről, és mobilnetről is próbáltam, de a vége előtt megáll. .appx-ből installálásnál is le akarja tölteni, az se megoldás.
-
törölt tag
Ki szerint melyik a legjobb app WP-ra?
Kezdem:VLC Mobile Remote
Lumia Beamer
Recording Studio
Shazam/SoundHound -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
kezman #26823 üzenetére
Mi van? Epp az elobb irtam, h nekem igy jo, azert nem lapozok oldalra. Egy masik kollégat zavart, olyan kepnezegetot keres, ami albumokba rendez, en csak leirtam, hogy ezert latja omlesztve a kepeket Picturesben. Neki valaszotam, nem panaszkodtam. Egy szoval nem mondtam, h ez engem zavar, vagy degradal egyet lapozni. Vissza kene olvasni, mielott lehurrogsz, hogy miert nem vagyok kepes egyet lapozni.
Ugyanez vonatkozik kedves savoo kollegara.
-
bara17
tag
Most jöttem rá hogy a fájlkezelőben kell csinalni új mappát ésigy tudod tetszés szerint külön albumba rendezni a képeket...más kérdés hogy én ugy szerettem volna hogyha jön egy kép messangeren, viberen, bluethoon (ezt még nem próbáltam) akkor mindenegyiket külön mappába rendezze. Ez persze ilyen droidos berögződés csak gondoltam lehet automatizálni és ne "kézzel" kelljen...
-
törölt tag
Az lenne a kérdésem, hogy ez miért nincs fent a magyar store-ban:
[link]
És ha ezt akarom telepíteni miért mondja,hogy nincs engedélyem -
bara17
tag
Tudtok valamilyen képnzegetőt ajánlani (lehetőleg ingyenest) amivel lehet albumokat csinálni?mert engem nagyon idegesít hogy egy mappában vannak a kamera képek meg pl.a viber képek...androidon pl. a quickpic ezt külön rendezte...vagy be lehet állítani hogy külön albumokba mentse?
-
Steelers
senior tag
Másnál sem jönnek meg az értesítések a Twitter frissítése óta?
-
novoszath
senior tag
Az instagram 8.1 alatt nem mukodik akkor milyen megoldas lenne kepet torolni??
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest