- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.gab
aktív tag
válasz
westcoastog #24598 üzenetére
Lehet hogy tévedek. Ez valami olyasminek látszik.
-
westcoastog
veterán
Van olyan csempebizgeráló app amivel mindegy egyes feltelepített alkalmazás csempéjét tudom színezni?
Szeretném színessé tenni a kezdőképernyőt. -
zso73
veterán
A hr nem segített. Boot loop lett a vége. Hibaüzenetre futott a,telefon. A recovery tool meg felismerte,majd a frissítés előtt kiírta,hogy nem támogatott készülék.Pedig még a,telefonon lévő szoft verziót is kiírta,a típussal együtt.1,5 verzió volt a program. Biztos valamit nem jól csináltam. A szervizben azt mondták,hogy a rec. Tool nem tudja beállitani az elérési útvonalakat,így az nem jó. Vagy kamu,vagy.....Azt mondta,srác,hogy javítható. Ezért gondoltam,hogy van valami spéci program hozzá.
-
zso73
veterán
Milyen sűrűn jön ez a hiba elő egyébként ?
-
zso73
veterán
ERROR: Unable to find a bootable option. press any key to shut down?? Ezt milyen programmal lehet meggyártani ? A nokia recovery tool nem tudott mit kezdeni vele...Lehet,hogy csak én bénáztam.
-
n.gab
aktív tag
Milyen alkalmazással lehet még videotelefonálni skype-on kívül?
-
hroberto
veterán
A Messengeren belül miért nem frissülnek a profilképek? Esetleg manuálisan kell valahogy?
A Whatsapp-ban lévő hívás funkció még ugye GSM alapú? -
Altalaban a penztearos fele van forditva es szerencsetlenkednek vele.. A fiatalabb alkalmazottaknak tobbnyire sikerul idoben, a ritkasag meg, ha a vasarlo fele van kiforditva es maga nyomhatja ra, az a leggyorsabb. Ezek utan altalaban elore benyogom, hogy pp halott rajta.
-
törölt tag
válasz
mdraco #24578 üzenetére
Én azt szeretném már megélni, hogy a buszmegállókat ne légvonalban kösse össze. Metró vonalak szépen meg vannak rajzolva mintha számítana merre kanyarodunk a földalatt, igazán bevezethetnék föld fölé is a dolgot.
Pláza térképeket nem tervezik frissíteni amúgy? Allee-ban már a 4. üzlet van elöl fent de még mindig a legelsőt mutatja.
-
n.gab
aktív tag
válasz
Viktor0610 #24570 üzenetére
Remélem jövőre már működni fog.
Ha már egyszer van egy ilyen funkció a telefonba. -
Lacus_84
senior tag
Frissültek a Here térképek.
-
-
n.gab
aktív tag
Lehet, hogy nem ide illő kérdés.
Mobiltárcáról tud valaki valamit?
Azt olvastam, hogy a tesztelés befejeződött.
De más hírt nem nagyon hallottam róla.
Kíváncsi vagyok erre NFC-s fizetés funkcióra. -
Воланд
titán
valaki bejutott innen a viber beta tester csoportba?
-
Integrale
veterán
válasz
gyurkikrisz #24546 üzenetére
Nem ok a ramaty munkára, mert a pénzem ott hever náluk, ezért cserébe elvárnám, hogy töltsék is ki a munkaidőt, és tenyereljenek rá a "nagy piros optimalizáció gombra".
-
ghost364
senior tag
Frissült a Tetra lockscreen. Végre megy L520-on is.
-
Integrale
veterán
válasz
gyurkikrisz #24544 üzenetére
A panaszom inkább arra irányul, hogy i5-ön és ugyan ilyen hardverű Droidon is tökéletesen fut maxon, itt pedig nulla optimalizáció.
-
Integrale
veterán
válasz
gyurkikrisz #24541 üzenetére
Igen, de csak egy küldetéskor fellépő bugot javít, optimalizálás nem történt, 930-on továbbra is lassú/szaggat ha minden maximumra állítok.
-
leslieke
Jómunkásember
..tárgytalan..
-
Pikkolo^^
addikt
A Gránit Bank üzenő jöhetne, mert droidon a biztonsági beállítások miatt nem megy a kicsike.
-
SsPL711
őstag
OTP smartbank app-ban van csekk befizetés, kamerával szkennelve.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #24533 üzenetére
Hopp és hogy ne jöhessetek azzal, hogy BKK Infó viszont nincs, gyorsan meg is jelent
-
Lacus_84
senior tag
Ez vajon elérhető lesz WP-re?
-
Воланд
titán
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
hali13 #24523 üzenetére
A fő fiókkal a névjegyeket automatikusan szinkronizálja, ezért nem tudod kiválasztani. Az FB-n belül rányomsz a 3 vízszintes vonalra, beállítások majd telefon összekapcsolása vagy valami hülye félrefordított dolog, azon belül rányomsz a szinkronizálásra és működik is. Persze egy kicsit kell noszogatni.
Office Outlook-al? Exchange-s fiókról beszélsz?
-
hali13
tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni. Ma tulajdonosa lettem egy Lumia 1320 készüléknek, de vannak számomra furcsaságok. Az egyik ilyen, amit nem értek, sehogy nem lehet a telefont rávenni arra, hogy szinkronizálja a névjegyeimet a Facebookkal?
A másik, hogy be van neki állitva a Microsoft fiók, a neten böngészőből meg is tudtam mindent oldani, a névjegyeimet összekötöttem a facebookkal, a naptárban is beállitottam mindent ami kellene, de ezzel a fiókkal egyszerüen nem hajlandó a telefon szinkronizálni. Vicces hogy a neten ugyanúgy Microsoft felületen minden megvan ami kell, de egyszerüen a telefonra nem tudom eljuttatni. Ráadásul ezt a fiókot törölni sem engedi per pillanat a telefon, mert gondoltam letörlöm és beállitom neki még egyszer, hátha utána hajlandó. Plusz ennél a fióknál csak és kizárólag az e-mailokat látom lehetőségként, arra meg nem ezt a fiókot használom. Szóval nagy a katyvasz.
Remélem nem túl zavaros amit próbálok elmagyarázni.
A google fiókomat is csak részletekben szinkronizálta le, névjegyeket ott is kihagyott, a jegyzeteimet pedig fogalmam sincs hogyan ültessem át az Ios eszközömről erre a telefonra. Nem sok kedvem van több száz jegyzetet egyenként átirogatni.Még egy kérdés, hogyan tudnám a telefont esetleg az Office Outlookkal szinkronizálni, azt sem tudom megoldani és abban is benne lennének a jegyzeteim. Eddig ilyen gondjaim Nokiával soha nem voltak.
A rendszerem Win7 64 bites.A segitségeteket megköszönöm szépen.
-
leslieke
Jómunkásember
Megjavult az MSN időjárás app, eltűntek a duplázott napok.
-
Jofi81
őstag
válasz
gyurkikrisz #24508 üzenetére
Ideje volt. Mondjuk jobban örültem volna, ha kijön addig, amíg nem végzek az egésszel...
Már csak a Steam kellene.
-
gyurkikrisz
őstag
#24506: Szerintem ez a Facebook appról lett mintázva valamiért.
-
J.J. András
őstag
válasz
Integrale #24504 üzenetére
Köszi
és GyurkiKrisz kollégának is a választfelteszem a másik topicban is
-
Integrale
veterán
válasz
J.J. András #24502 üzenetére
Az ilyen jellegű kérdéseiddel inkább ide fordulj.
520 még nem kapott Denim frissítést, ha a beállítások/névjegy alatt azt látod, akkor az bug, egyébként Cyan lesz az az update. Adatgyűjtést ki tudod kapcsolni, billentyűzetnél, keresésnél és talán az IE beállításainál is van hasonló tevékenységre utaló opció.
Érdemes frissíteni!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
J.J. András #24502 üzenetére
1. Még nincs denim
2. Toltsd le nyugodtan, csak jobb lehet a frissitestol bármi is az -
J.J. András
őstag
sziasztok,
T-Mobile kidobta már lassan 1 hónapja a DENIM ( WP 8.1) frissítést, és le is szedtem WiFin keresztül.
Érdemes feltenni ???Nekem semmi bajom a Lumia 520-as sebességével, a benne lévő szoftverekkel, de nekem amire kell, arra bőven megfelel szoftveresen.
Nem akad ez a DENIM ? Nem lesz több "megfigyelés és adatgyűjtés" a telómon ezáltal ?Valaki tud segíteni, mi a véleménye az új 8.1-ről ?
üdv: András
-
SsPL711
őstag
válasz
bluemirage #24500 üzenetére
Elképzelhető, hogy ezen koncepciók mentén újragondolták az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest