- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
kovacsroli #28380 üzenetére
Lehet. Ha van a készülékedben infra port.
-
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28270 üzenetére
OK. Legközelebb ha valaki kérdez valamit, akkor erőteljesen mellébeszélek, és megsértődök ha az illető nem köszöni meg.
-
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28267 üzenetére
Ragozd még tovább, ha ez megnyugtat!
Én tudom, hogy mit kértem, és tudom, hogy amit ajánlottak, az Makó és Jeruzsálem.
Értem, hogy segítő szándékkal javasoltak valami egészen mást, de ezzel több okból sem tudok semmit kezdeni.
Miért baj, ha ezt szóvá teszem? Itt már ezt sem szabad?
Egyébként roppant nehéz visszaemlékezni arra, hogy milyen telefonom van, hiszen ott van az aláírásomban. -
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28251 üzenetére
Akkor lássuk szépen sorban!
Egy hívás kezelő appra kérdeztem rá, de nem arra kaptam választ, hanem helyette egy olyan alkalmazást javasoltak, ami egyáltalán nem azt csinálja, mint amit én leírtam, ráadásul az én készülékemen nem is működik.
Szerinted ebben mi volt a hasznos információ.
De inkább hagyjuk, mert úgy tűnik, hogy az Androidosok és a WP-sek pont fordítva vannak bekötve. -
air
nagyúr
Jól sejtem, hogy Lumiákra nem létezik olyan alkalmazás, ami a gyári hívóképernyőt cseréli le?
Vagyis ne az az idétlen megoldás legyen egy hívás fogadására, hogy felhúzom az ujjam, majd megérintek egy "gombot", hanem Androidhoz hasonló csúsztatós, vagy azonnal megjelenő érintőgomb, ne adj' isten nem felirattal hanem valamilyen szimbólummal.(#28241) NGA
Kösz.
Miért is nem csodálkozom ezen.Ezt tudom, de ez egy másik funkció, amire nincs szükségem.
-
air
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27982 üzenetére
Ne irigykedj!
Használhatatlan fos. -
air
nagyúr
válasz
cellpeti #27775 üzenetére
Az asztali Outlookban létrehozott szabály csak akkor él, amikor fut az Outlook.
Ha Exchange szerverről van szó, akkor az OWA felületen kell belépni - ha be van kapcsolva - és ott, a weben kell beállítani a szabályt, mert az a szerveren tárolódik, és mindig működni fog, Outlook nélkül is. -
air
nagyúr
Jól van srácok, gratulálok!
Látom itt is jól működik a csordaszellem.
Én vagyok az ügyeletes barom.
Ki akar még lefikázni?
Tévedni emberi dolog, belátni egy másik.
Ez az egész lerohanás titeket minősít.
Csak így tovább! -
air
nagyúr
válasz
jockas #27524 üzenetére
Én pontosan tudom, hogy mi a különbség egy fiók és egy alkalmazás között.
Az MS annyira hülye, hogy odaírja egy alkalmazás nevét egy fiókhoz, ami valójában nem is az, megtévesztve ezzel a felhasználót.
De azt hiszem eleget rágtuk ezt a témát. Hamarosan lesz nektek is rendes Outlook, aki akarja használja.
Nekem eddig sem hiányzott.(#27523) lorinser
A telefont ingyen kaptam, nem fizettem érte egy fillért sem. Eldobni nem fogom, mert a gyereknek jó lesz.
Véleményem pedig lehet, ha esetleg ez neked nem is tetszik. -
air
nagyúr
Most már értem, hogy ti hogyan értettétek.
Szép, integrált alkalmazást szeretnétek, mint amilyen a többi.
Mivel logikát eddig sem láttam a WP-ben - sőt inkább zsákutcának, az ipar szemétdombjára való hulladéknak gondolom az egész WP-t - ezért én úgy éreztem, hogy "Outlook"-nak ennyi jutott WP-n.Látom már a felvásárlásos dolgot is, de elég félreérthetően írta a kolléga, hogy az Outlook-ot úgy vették.
Az pedig, hogy a MS eddig nem volt képes, alkalmas a saját alkalmazását a saját platformjára átültetni integrált megoldásként, pedig őket minősíti.
Mindig mindent így oldottak meg. Megvettek valami készet és átnevezték.
Egyébként én összevontam az összes email fiókot alája, és ha kikapcsolom az MS fiókból a levelek szinkronizálását, akkor nem tűnik el a menüből. -
air
nagyúr
válasz
Воланд #27510 üzenetére
Áruljátok már el mit kellene többet tudnia egy Outlook alkalmazásnak!
Vagy mondjuk mivel tud többet a szifonos Outlook, és ha szerintetek ez nem Outlook, akkor az MS miért nem csinálja meg a saját szoftverét a saját platformjára?#27511) btudos
Ugye nem láttál még Windows-os Outlookot?
Mert akkor nem állítanád ilyen határozottan, hogy az Outlook csak egy fiók. Mert nem az. -
air
nagyúr
válasz
btudos #27508 üzenetére
Nem. A fiókot gyűjtőnéven outlook.com-nak hívják. Ide tartoznak a régi live.com-os, hotmail-es, msn-es és a mostani outlook.com-os fiókok.
Az Outlook egy alkalmazás és az 530-on ott van a többi alkalmazás között a menüben.Az elsődleges MS fiókhoz tartozó postaládát nyitja meg, és hozzá lehet kapcsolni a többi beállított postafiókot is, hogy egy helyen jelenjen meg az összes levél.
Egyébként az Androidos Touchdown egy Exchange kliens, ami Androidon szinte egyedül képes egy Exchange szerverről mindent leszinkronizálni.
A WP alapból képes erre. Ha hozzáadok egy Exchange fiókot, akkor névjegyeket, leveleket, naptárt és a feladatokat is letölti. -
air
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27481 üzenetére
De ha már a képernyő kikapcsol, akkor is megáll.
Eléggé használhatatlan így. -
air
nagyúr
válasz
Partyface007 #27032 üzenetére
Egy másik fiók, ugyanezen a szerveren.
De most már nálam is megy. A szerveren is reszelt valamit az admin, és én is nyomtam egy HR-t.
Valamelyik segített. -
air
nagyúr
válasz
Partyface007 #27029 üzenetére
Kösz, de ennyire azért nem vagyok tudatlan.
Természetesen SSL-lel próbáltam, és tökéletesen működik másik WP-n és több Androidos készüléken is.
Majd csinálok a hétvégén egy HR-t, és meglátjuk, hogy úgy mire jutok. -
air
nagyúr
IMAP fiókomból nem tölt le semmit a telefonom.
Hibaüzenet nincs. Hol lehetne valami logot nézni?
És/Vagy tudtok-e valamilyen jó email klienst ajánlani? -
air
nagyúr
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy a készüléken lévő Áruház alkalmazás egy-egy kulcsszóra történő kereséskor ne csak korlátozott számú programot mutasson? Jelen pillanatban max. 30-at mutat, és nincs további opció.
Illetve nem hiszem, hogy az "email" címszóra kidobott 30 alkalmazásban sok keresni valója lenne például a GIF Viewer, YouTube, MÁV Menetrend és hasonló címeknek, míg igazi email kliens talán ha 5 van. -
air
nagyúr
válasz
Pttypang #25925 üzenetére
Akkor ez lehetett az oka.
Ezek szerint így javították ki. Írtak egy "új" alkalmazást.Még mindig érdekelne, hogy hol lehet csekkolni az elérhető frissítéseket, mivel a hivatalos oldal közel nem teljes még eszközszinten sem?
Illetve mi lenne az a PfD amivel fel lehet tenni a még meg sem jelent frissítést?Köszi.
-
air
nagyúr
válasz
confuser #25908 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy a gyermek ne érje el a készülék össze funkcióját, alkalmazását.
Addig rendben, hogy beállítok egy feloldó kódot, majd elindítom ezt a funkciót. Ebből kilépni csak a feloldó kóddal tudok. De ha leteszem a telefont, és x ideig nem nyúlok hozzá, akkor nem kéri-e újra pontosan azt a kódot, mint amivel a teljes készüléket lehet elérni?
Ráadásul most néztem, hogy az Alkalmazástéka funkció csak a 8.1 Update verzióban érhető el.
530-ra várható-e ez a frissítés? -
air
nagyúr
válasz
Bukk900 #25607 üzenetére
OK, persze nem a kártya PIN-t kéri, hanem a beállított feloldó kódot. De a gyereksaroknál azt sem kérte.
Mi az a család szolgáltatás?Megvan. Nem erre gondoltam. Nem követni akarom és nem is a letöltést akarom kontrollálni, hanem magát a készülékhasználatot. Ez a Gyereksarok jónak tűnik, csak ezt a kódos variálást nem értem.(#25608) Lalll
"Viccen kívül, majd kérni fogja."
Majd? Mikor? Mennyi idő? Mitől függ?
Most itt van nálam a telefon. Ki tudom tesztelni."Vagy Te a sim pin kódra gondoltál?"
Természetesen nem. -
air
nagyúr
Érdekes amit írsz, mert most kölcsönkértem a kollégám telefonját, és azon nem kér kódot a Gyereksarok.
Ha lezárt képernyőnél megnyomom a gombot, bejön a lock screen, ha felfelé húzom PIN kódot kér, ha balra húzom bejön a Gyereksarok, de nem kér kódot. Teljesen jól működik. -
air
nagyúr
válasz
Plazmacucci #25595 üzenetére
Köszönöm szépen, de nem nevelési tanácsot kértem. Hadd döntsem el én, hogy mit, miért és hogyan adok a gyereknek!
-
air
nagyúr
"Ennél már az is jobb megoldás lenne, ha nem kérne pint a gyereksarok."
Vagyis PIN kódot kér, hogy elinduljon a gyereksarok, és ugyanezt a kódot kell megadni, hogy a többi programot is elérjem?
Ez tényleg elég furán hangzik, és nem látszik túl sok ráció benne.
Mit ajánlasz helyette? -
air
nagyúr
válasz
Plazmacucci #25572 üzenetére
Köszi.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Első WP-s készülék kézhezvétele előtt állok. (R. bank akció
)
Elvileg a gyerkőcnek lesz ajándék.
Viszont azt szeretném, ha nem tudna mindent "turkálni" a készülékben.
Létezik-e olyan "app lock" típusú alkalmazás WP-re, amivel csak egy jelszó, PIN kód vagy minta megadása után indíthatók a meghatározott alkalmazások?
Androidra számtalan ilyen létezik, a WP store-ben viszont nem találtam konkrétan ilyet, csak olyat, ami a csak a galériát zárja le.Előre is köszi.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Próbáltam keresni a topikban, de nem jártam sikerrel. Ezért bátorkodom megkérdezni, hogy a Contact Picture Sync, a Sync.Me és az Ubersync Androidos alkalmazásokhoz van-e valami hasonló WP8-ra? Tehát olyan, ami a kapcsolatokhoz letölti a profilképeket a Facebookról.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest