- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Most meg nem tudok letölteni semmit sem az áruházból,csak a whatsup-t. Mi ez? valami hibakód irt ki. eddig semmit nem állítottam el a fiókban,csak bejelentkeztem telefon,elkezdte tölteni akár sd-re akár belső memóriára,telepítés után azt írta ki h fontos,kattintson ide..
cattus - a poén az h csináltam screenshot-ot,de mikor visszanéztem,szürke kép fogadott.
-
SOAD19
addikt
válasz
cattus #26687 üzenetére
Aham, értem!
De pont, hogy a likeolásokat nem jeleníti meg...
Köszi az infót, akkor visszatérek a böngészős alternatívára, csak annál meg néha képeket teljes méretben jeleníti meg, nem kicsinyíti le, hogy a teljes kép látszódjon a kijelzőn. Sokszor, csak a kép egy kis része látszódik, ezért is telepítettem fel a fb app-ot.
-
toldy
őstag
Srácok, az autós üzem mód jó valamire?
Gondolok arra hogy azon felül, hogy egy eszköz csatlakoztatásakor automatice bekapcsol, illetve lehet állítani a hívás/sms fogadást tud mást? Pl be lehet állítani hogy a bekapcsolásakor azonnal induljon egy alkalmazás? ( navi, lumia car app, hasonlók)
-
SOAD19
addikt
Hali!
Fb app-pal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Most vettem észre, hogy nem jeleníti meg az ismerőseim like-olásait, csoportok bejegyzéseit a hírvonalon, és nem találom, hogy hol tudnám beállítani, hogy ezeket is mutassa?
Gondolom be lehet állítani, valaki megsugná, hogy hol. Valószínűleg nem látom a fától az erdőt esete áll fenn.
Köszi!
-
half333
őstag
Légy szíves tudna valaki ajánlani nekem képnézegető (ingyenes) programt? A gyári,egyszerűen nem mutatja ki a képek nagy részét
-
mdraco
őstag
Frissült a myTube, tetszik az új felület. De nem hajlandó egy videót se lejátszani, másnak van ilyen gondja?
-
Burt1793
veterán
válasz
Bjørgersson #26678 üzenetére
Ajjaj, valami csúnyaságot művelnek a bankszámlával? Én megadtam nekik, de a telenor is ott van mint vásárlási lehetőség, igaz azt még nem próbáltam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Plazmacucci #26677 üzenetére
Nekem meg PayPalem sincs, a számlaszámomat pedig nem akarom megadni.
-
válasz
Bjørgersson #26674 üzenetére
Én is gy vásárolok. Klassz. Ha már a paypal nem megy.
-
BobTail
őstag
válasz
Bjørgersson #26674 üzenetére
Csak az a 200 ft.
-
Bjørgersson
félisten
Kerül még ilyenkor valami plusz összeg a számlára, vagy csak a 200 Ft?
-
Zolly444
aktív tag
Hello
Volán menetrendekre valami app létezik? -
SOAD19
addikt
válasz
Dzsosy #26666 üzenetére
Kézin hagyom, mert sokszor, csak lövök képeket, amit felesleges feltölteni a Onedrive-ra. Így, néha kijelölöm, és kézi feltöltéssel feltöltöm, azokat a képeket, amiket ténylegesen is meg akarok tartani. Automatán, szinte azonnal feltöltötte, sokszor még a kép törlése előtt feltöltötte.
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #26662 üzenetére
Lehúzható felső sáv.
-
Darellus92
aktív tag
Melyik a leggyorsabb 'connection tiles' megoldás?
-
SOAD19
addikt
válasz
Partyface007 #26660 üzenetére
Értem, köszi! Nem mintha gyakori eset lenne nálam, de legközelebb, így teszek akkor. Csak kényelmesebb lett volna vezeték nélkül.
-
-
SOAD19
addikt
Hali!
A Onedrive nálatok is hülyéskedik? Sokszor csinálja azt, hogy kézi feltöltéssel elindítom a feltöltést, majd kidob az appból, sokszor nem sikerül feltölteni a képeket. Most pl. 2db 4-500 megás videót akarok feltölteni. Az első nagy nehezen felment, de annál is az elején fogta és újraindult a telefon. A második csak nem akar felmenni. Ennél is elindítom a feltöltést, majd lezár a telefon, mondom ránézek, hogy áll, felhúzom a zárolási képernyő, és ennél is újraindul. Kiírja, hogy sikertelen a feltöltés, elindítom újra, de percek óta azt írja, hogy "Függőben..."
Ennyire bugos az app, próbáljam újrarakni, vagy maga a Onedrive nem áll a helyzet magaslatán?
Köszi!
-
ZavaBalazs
őstag
sheratannak, meg akit érdekel, épp ingyenes a podcast+ pro, én nem tudom milyen, de egy próbát megérhet.
-
kezman
őstag
válasz
ZavaBalazs #26646 üzenetére
Kösz, meg van, szóval ez a legjobb,
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Darellus92 #26642 üzenetére
leszedtem,de sztem semmit nem ér
más:
van olyan progi amivel olyanra színezem a csempéket amilyenre én akarom?
-
Darellus92
aktív tag
Nem tudom hanyan használják ezt de akik igen: Nektek is beszarik és kilép ha új OneTap-ot akarunk kirakni a főképernyőre?
-
Zolly444
aktív tag
Szerkesztési idő lejárt, azért irok duplát..
Nem az exploreres nagyítás volt rosz.. Beallitasokban kikapcsoltam valami cuccot es má úgy nagyit ahogy akarom. -
Zolly444
aktív tag
Nekem exploreren a nagyitas nem az igazi..
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Új windows Phone felhasználó vagyok.. Milyen ingyenesen böngésző ajánlott?
-
Lacus_84
senior tag
A MyTube frissíthető a 2.0 verzióra.
-
törölt tag
Telenor My TV a Windows Phone áruházban!
Február 4-ig ingyenesen kipróbálható
-
sovinho
tag
válasz
Partyface007 #26627 üzenetére
Köszi, jónak tűnik!
-
sovinho
tag
Sziasztok,
Egész új vagyok még a wp-k világában, szóval egy viszonylag kezdő kérdésem lenne.
Megoldható az, hogy a lockscreen-en megjelenjen egy pillanatnyi időjárás (valamilyen weather app által), de a kép az saját legyen? Vagy esetleg más wallpaper app által generált, lényeg, hogy ne a weather app fotója.
Előre is köszi!
-
lck
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy DLNA és/vagy Allshare hálózatot elérni és kezelni tudó progira Nokia 625-re.
Tudtok ilyet ajánlani? Főleg videókat szeretnék így elérni.
-
Burt1793
veterán
válasz
kopidoo #26619 üzenetére
Segíteni segít adott esetben, de tényleg nem sokat. Csak úgy potyognak a százalékok mondjuk mobilnetes netezés közben. Nincs vele bajom, mert nem nyomkodom napi 3-4 óránál többet, annyit meg kibír, de ezen a szinten se csúcskategóriás a tudása. Azt persze hozzá kell tenni, hogy energiatakarékos módban érezhetően jobban bírja és nem is lassul be, csak hát dobálja folyamatosan az értesítéseket, hogy jajj, ezt most módosíthatod (beállításokban) mert energiatakarékos módban vagy, vagy jajj, most nem kapott meg az azonnali messenger üzeneteket, mert energiatakarékos módban vagy stb-stb.
-
kopidoo
senior tag
válasz
Partyface007 #26618 üzenetére
szerintem segít a fényerő állitása
-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007 #26616 üzenetére
Nem, a kijelző fogyaszt sokat, ha nincs bekapcsolva, egy hétig is simán elketyeg csak telefonálással...
-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007 #26611 üzenetére
Nem lehet, a messenger a telefonon van, szóval a telefon hibája.
Mivel kötelező használni a messengert, ez van. Droidon biztosan jobban működik és gondolom ios-es is (különben már atombombát dobott volna mindenki mindenkire...)
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #26598 üzenetére
Bezzeg amikor én mondtam, hogy a 930 ugyanolyan betöltögetős mindenhol, mint az olcsóbb Lumiák, mindenki lehurrogott.
Megerősítem, 10ből 7szer újratölt a messenger, kb 1-2 másodperc kell neki.
(#26607) Integrale: 64-6,4 gb-ot tudja? Mert annyit kell tudnia. Tehát 57,6 gb-ot.
-
half333
őstag
Nem az a fajta hamis kártya az enyém,mert mielőtt vettem volna én is találkoztam vele a neten,és a hasonlóan nevetséges árral,de ez nem volt annyira olcsó,és ez nem micrSDHC,hanem micrSDXC : [link] - véleményeket is olvastam róla és pozitívak.
eddig mindent letöltött az sd-re,csak az ilyen 450 MB-s és attól nagyobb játékokat nem (amúgy be lett állítva h arra mentsen). Belsőre már nem fér semmi,már csak másfél giga van szabadon. -
Integrale
veterán
válasz
half333 #26604 üzenetére
Honnan van az SD? Terjedt egy ideig itt az apron is, a Kinabol beszerzett 64 GB-os Samsung SD valami nevetseges 3000 ft koruli aron, ha abbol valo a tied is, akkor ne csodalkozz, az a kartya bun lassu, egy haverom is vett, allitasa szerint meg a 64 GB-ot sem tudja, es sokszor panaszkodik ra valamit a telefon is.
Masreszt, ahogy erahurka is irja, az appokat telefonra erdemes telepiteni, gyorsabbak es megbizhatobbak igy.
-
half333
őstag
A nagyobb játékoknál írja ezt ki a telepítés után: koppintson ide,de majd újra és újra elkezd mindent előröl,de nem tölti le. Mi lehet a probléma? (64gb micro SD van a telóban)
-
leslieke
Jómunkásember
VLC másnál se frissül? Egy 11 MB-os frissítést jelez, amit képtelen letölteni...
-
Ádám16
addikt
válasz
Plazmacucci #26597 üzenetére
Az még oké lenne, hogy újratölt, de ha a Multitask nézetben vissza akarok váltani a Messengerre, az esetek java részében fogad egy gyönyörű Resuming felirat, utána bezáródik az alkalmazás pár mp. múlva, és a kezdőképernyőn találom magam. Ráadásul kurvára meríti a telefont.
Visszasírom az Üzenetekből való Facebook üzenetküldést lassan.Egyébként kíváncsi leszek, hogy a 930-1520 párost mennyire fogják optimalizálgatni, ha idén jönnek ki új készülékek a szériájukban. Amit most nyújtanak, azt én is kevésnek tartom. Ilyen SoC alatt a WP7, de még a sima 8 is hasítana.
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
Lehet butaságot kérdezek, van egy Lumia 520-am., sokat használom az Office 365 -öt, erről azzal voltam eddig, hogy teljes verzió. Most azzal szembesültem, hogy excelben formázni (színezni) akartam a hátteret és karaktereket, és mindössze három szín áll rendelkezésre. Tehát ha mondjuk piros betűre, és sárga háttérre váltok, soha többé nem tudok fekete betűre és fehér háttérre visszaváltani ? (Most kizárom, hogy csatlakoztatom a PC-hez). Vagy rossz helyen keresem?
Itt nézem: alól 3 pötty, cella formázása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest