Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
lugosi #31412 üzenetére
Már hogyne lenne ilyen jelentése... és nem is valami 20. jelentése a can-nek. Nem tudom mennyit szoktatok angol cikkeket olvasni, de én sokat, minden nap. Tipikus helpdeskes válasz az és ahogy válaszoltak. Sőt mi több, én is voltam már helpdeskes (igaz, az magyar oldalon volt), tudom milyen a helyzetük és hogy mikor hogyan fogalmazhatnak. Nem azt mondom, hogy 100%-ban lesz új Spotify app, de ez amit írtak, semmiképp sem jelent kategórikus nemet.
-
ferrari1
őstag
válasz
lugosi #30527 üzenetére
Semmi. Meglévő másik kettő telefonom mellé venném kipróbálni a mostani WP rendszert. Ebben az árkategóriában gondolkodok csak, és ehhez képest a jobbikat szeretném megvenni.
Zsolt_72: Igen a méret. Majdnem akkora mint a Nexus 6 és az meg van. Kicsit nagy. Szerintem 830 lesz!
chipesz: Ez is az lenne, fehérben
-
ferrari1
őstag
-
-
válasz
lugosi #30247 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy nem 2 kellett... de nem is ez a lényeg, hiszen ez csak egy jópofa dolog és ehhez az nfc trükkhöz írtak app-ot is. Az MS-nél ez a veszély nem fenyeget, mert nincs is mit vele kapcsolni... szóval ennyi.
A csak app-al működő dolog viszont elég elterjedt és helytől/időtől függően kapcsolgat... hja nemcsak profilt, hanem WiFi-t és sok minden mást is... sok-sok éve.Tudom, hogy tudod ezért nem bizti, hogy az NFC-s játékot kell kritizálni és közben nem észrevenni, hogy a 90-es évek végéből is vesztek el ALAP (!!) featureok és CSAK ITT AZ MS-nél. Tárgyaló profil, otthon profil, utca profil stb... talán tetszik emlékezni... majd minden(!) márkánál. Ne haragudj, de szerintem ezt a hiányt ne akarjuk kimagyarázni. Csendben szégyenkezzünk miatta... én legalábbis ezt teszem... Tudom, hogy van amiben mi vagyunk jobbak, de ez nem az!
-
ToniSoprano
addikt
-
MarQs
senior tag
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
lugosi #29278 üzenetére
Nem jelenti, hogy mindegyikkel dolgozni is kell, és azt sem, hogy minden nap, de nagy átlagban értettem, legyen mondjuk 100-150 között, amiben benne van jópár 100 alatti nap is, de high seasonben meg 200-hoz van közelebb, vagy felette. Sok automatikus mail is jön, értesítésekkel, az mondjuk hozzá tud tenni. Az 500-tól viszont messze vagyok, azt tényleg nem tudom, honnan jöhet
-
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
lugosi #28586 üzenetére
Ha szeretnel egy kivalo flickr appot: Flickr Central. Szerintem nagyon jol ossze lett rakva.
-
MrCsiT
addikt
válasz
lugosi #27441 üzenetére
Ez lehet, kicsit noob kérdés lesz.. de hogyan lehet vásárolni a store-ból (pl., itt kifizetni a 200 huf-ot?)
outlook fiókhoz csatolt kártyával? Gondolom, annak ilyen internetes bankkártya jó lenne, mint pl. ahogy a PayPal-nak megfelel, és akkor csak annyit és akkor tennék rá, amikor kell..
..esetleg, más megoldás is van? -
Bukk900
őstag
válasz
lugosi #27394 üzenetére
Nem akar párosodni, vagy ehhez is router kell? Viszont a vlc mobile remote működik ip cím alapján, kliens nélkül.
-
Воланд
titán
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
lugosi #27293 üzenetére
Egyszerű a blokkolás oka :politika
vagyis a kormány nem akar konkurenciát így a saját zsebébe forgatja vissza a pénzt (lottó tippmix..stb)
Ugyan az mint a kocsmai játékgépeknél.. betiltották... utána meg a kormány embere nyitja a kaszinókat..
Mivel ezek az oldalak mind külföldi székhelyűek így itthon nem adóznak..Szerencsejáték zrt próbálkozik egy saját az állam által támogatott fogadóirodával.. de hát arról meg is van sok embernek a véleménye (tippmixpro) nulla kínálat ... -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
lugosi #27291 üzenetére
Igen tudom hogy a böngészőben sem jön be az oldal ,de aki ismeri a fogadóoldalakkal kapcsolatos dolgokat azt tudja miért van... a lényeg az hogy a NAV blokkolta az eredeti bet365 (és a többi fogadóiroda )oldalát itthon erre az összes iroda csinált egy megkerülő cselt teljesen legálisan: egyszerűen csináltak egy másik domain címet az oldal eléréséhez... ez lett a 808..(és még ezen is elérhető http://www.788-sb.com gépről ezt használom )
A hiba szerintem abban lehet , hogy az app még az eredeti oldalhoz van megírva (ami az összes országban működik ) csak itthon lett blokkolva. -
válasz
lugosi #26969 üzenetére
http://mobilarena.hu/hir/naviblog_mindent_a_terkepbeszallitokrol.html
Ha neked jó, akkor nekem is. De itt is igaz ami az aláírásomban is van.
Továbbra is tartom, hogy a most megjelent Sygic és a mögötte álló térképadatbázis nem a legjobb választás... de WP-n sajnos nincs sok alternatíva.szerk... még ezt is találtam:
-
btudos
nagyúr
válasz
lugosi #26915 üzenetére
Tudom, hogy sok jó app van, sehol nem írtam, hogy nincs. Én is nagyrészt ezeket használom.
Blackberry az évi 1-2-3 készülékkel szerintem alkalmazásszámok tekintetében soha nem lesz releváns, de tény, hogy annál sokkal jobb a helyzet. Én csak annyit nehezményezek, hogy egy Messenger app miért nem tudja a más platformokon hónapok óta létező lehetőségeket, vagy a Viber miért nem tud history exportot. Mondjuk számomra a Microsoft saját cuccainak a visszamaradottsága fájó, de pont ezen fog javítani a Windows 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest