- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Nem szoktam fogadni meg úgy általában a szerencsejáték is kimaradt az életemből, de ez? Észak-Korea??? Komolyan nem térek magamhoz.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
lugosi #27293 üzenetére
Egyszerű a blokkolás oka :politika
vagyis a kormány nem akar konkurenciát így a saját zsebébe forgatja vissza a pénzt (lottó tippmix..stb)
Ugyan az mint a kocsmai játékgépeknél.. betiltották... utána meg a kormány embere nyitja a kaszinókat..
Mivel ezek az oldalak mind külföldi székhelyűek így itthon nem adóznak..Szerencsejáték zrt próbálkozik egy saját az állam által támogatott fogadóirodával.. de hát arról meg is van sok embernek a véleménye (tippmixpro) nulla kínálat ... -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
lugosi #27291 üzenetére
Igen tudom hogy a böngészőben sem jön be az oldal ,de aki ismeri a fogadóoldalakkal kapcsolatos dolgokat azt tudja miért van... a lényeg az hogy a NAV blokkolta az eredeti bet365 (és a többi fogadóiroda )oldalát itthon erre az összes iroda csinált egy megkerülő cselt teljesen legálisan: egyszerűen csináltak egy másik domain címet az oldal eléréséhez... ez lett a 808..(és még ezen is elérhető http://www.788-sb.com gépről ezt használom )
A hiba szerintem abban lehet , hogy az app még az eredeti oldalhoz van megírva (ami az összes országban működik ) csak itthon lett blokkolva. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy kis segítséget kérnék. Konkrétan hol lehet elérni egy alkalmazásnak a fejlesztőjét?
Van egy olyan problémám , hogy a BET365 app nem működik vagyis a kiba..ott NAV blokkolja az oldalt.
Eddig működött az alkalmazás de a napokban kidobta ezt az üzenetetAz érdekesség az a dologban , hogy beszéltem a bet365 live supportal de nem sokra mentem vele , mert őszerintük az oldal nem támogatja a wp-t vagyis tőlük nem is lehet letölteni...azt ajánlották hogy használjam a telefonon a böngészőt..és a képen látható 365.808.com oldalt.
Most akkor ki is csinálta ezt az appot? vagy kinek hova kéne jeleznem , hogy foglalkozzanak ezzel érdemben is... -
cellpeti
nagyúr
van olyan progi, amivel le tudom menteni a feltelepített programjaimat számítógépre?
-
Múltkor volt róla szó, hogy milyen sokan laknak valamelyik amerikai mekiben itt a topiklakók közül.
Esetleg ez őket érdekelheti:
http://sharewareonsale.com/s/onedrive-microsoft-giveaway-coupon-sale
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #27276 üzenetére
Megvan, XBOX Live nincs, Facebook login kell hozzá minden eszközön.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27277 üzenetére
Az egy fake app ugye?
-
viewdetails
addikt
Eőőő... nem szoktam játszani, ha letöltöm az Aszfalt nyolcat telefonra és W8.1 PC-re, akkor azt a játékállást kéne tudnom az egyiken folytatni, amit a másikon abbahagytam?
-
Bukk900
őstag
válasz
Bukk900 #27273 üzenetére
Help! Foobar 2000 + Remote programot próbálom összehozni ez alapján, de nem sikerül a párosítás.
Ez a DACP szerver csak akkor működik, ha mindkét eszköz ugyanarra a routerre csatlakozik, mert nálam most nem így van, később ezt is kipróbálom majd.
Valami egyéb ötlet zene távvezérlésre? -
spiderpig820
aktív tag
válasz
spiderpig820 #27205 üzenetére
Na, most nálam is frissült:
Alkalmazások > Térképek > Frissítések
-
Bukk900
őstag
A foobar pc-s zenelejátszóhoz jól működik a távirányító app? Ha nem, akkor melyik páros az ajánlott?
-
Tomy Yayo
senior tag
-
Köszi mindenkinek a válaszokat! Leesett! Azért sötétül vissza, mert nem oldom fel.
Némileg hátráltatja a program használatát, hogy állandóan birizgálni kell a képernyőt, amíg elolvasom rajta a híreket, de ez van.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #27267 üzenetére
azert, mert 8.0 ota van ra api. es nem a kepernyozarat csereled, hanem a rajta megjeleno tartalmat.
-
-
törölt tag
Mikor sötétül el olyan gyorsan? Ha feloldod a telefont de nem húzod fel a képernyőzárat akkor hamarabb elsötétül mint a beállított érték.
(#27265) Plazmacucci: Ezt hogy érted? Lockmix szövegekkel dobja fel, attól ugyanúgy egy kép marad beállítva a képernyőzárnak, ugyanaz mintha a Binget használnád ugyanígy.
-
-
Kiprópáltam a Lockmix-et. Tetszik, de van pár gondom:
A hírek sávban nem jeleníti meg helyesen az ékezetes betűket. Átállítottam tegnap este Arial-ra, akkor jó volt, de ma reggel megint a krix-krax fogadott.
Függetlenül a beállításoktól, kb. 20 mp múlva elsötétül a képernyő. Ha mondjuk 3 percre állítom a képernyő lezárását, akkor is.
Ezekre van valami megoldás, vagy csak simán elszúrok valamit?
-
kolosanyi
veterán
-
Pedig kellene a 3D, a csillogást meg opcióként adnám.
Sajnos anno az MS-nél a fejlesztők egy hibás White Paper-ből vették át a Tiles szót. Ami ugye szigorúan csempét jelentene. De mint tudjuk a csempe nem sík, hanem térbeli alakzatot jelöl... még ha csak kicsit is emelkedik ki környezetéből. A csempék nagy része pedig csillog is, de mivel van ami nem, így ezt opcióba kellett volna rakni..
Az eredeti javaslatban a quadrant szó szerepelt, de a M részleg ezt egy szakmailag hibás és vitatható tiles szóra változtatta... ezzel is megzavarva minket és szegény Lalll-t.
Aki esetleg nem ért egyet a történettel és a nyelvészeti megközelítéssel, úgy azokhoz ajándékba tudok küldeni kőművest, hogy bebizonyítsák... milyen az amikor a térbeli csempéiket leverik a fürdőben és egy matt felületet fekete négyzethálóval borítanak be... egy-egy négyzetet természetesen eltérő színre festve... Na ez a WP felület... és nem csempe... ami, mint tudjuk 3D lenne és esetenként csillog.Ui: Hja igen... reggel elgurult a gyógyszerem.... valaki nem látta?
-
-
cellpeti
nagyúr
megvan valakinek a FIFA15: UT nevű játék? Lehet ebbe nagy csapatot menedzselni, vagy csak az én saját kis szar csapatomat?
-
szakalistvan
senior tag
válasz
szakalistvan #27252 üzenetére
Igazából ironikus volt a kérdés
Ahhoz tudnám az ilyen kinézeteket hasonlítani mintha Fekete Laci nőnek öltözne... -
Lall
veterán
válasz
Van, de minek? Attól, hogy hasonlít rá nem lesz wp belőle. Ezt pár android huszárnak nagyon nehéz volt felfogni anno. Már csak az hiányozna, ha 3D csillogó ikontenger lenne a wp főképernyőn. Broaf...
-
littlelion21
addikt
válasz
-
szakalistvan
senior tag
Androidra van olyan app amivel WP-s kinézetű lesz az asztal?
-
Lall
veterán
Beteg egy világot élünk...
-
cellpeti
nagyúr
létezik olyan progi amivel kicsit át lehet szabni az asztalt?
-
PhilBrick
őstag
Olyan naptárt keresek ami azt is írja, hogy éppen hányadik hét van az évben.
Mit javasoltok? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #27230 üzenetére
na ki a kirájj?
-
baji
tag
válasz
gyurkikrisz #27231 üzenetére
Az könnyen lehet, a cikk címében is hetit ír. Bár az fura hogy a store meg app of the day-t ír.
Viszont azt irja valahol az app hogy mi a heti ajánlat? Mert én nem találok benne ilyet csak a napit. -
baji
tag
Na ezt most nem értem. Ha megnyitom a myappfree-t akkor a mai ingyenesen letölthető app a series fan (mint ezt már írtam is). Viszont most olvastam a windowscentral.com-on hogy a mai ajánlata a myappfree-nek a Bookviser Reader Premium. És az is tényleg ingyenesen letölthető, de ha nem olvasom a cikket akkor nem is tudok róla mert az app nem dobja fel csak a series fan-t. Ez mi miatt lehet?
Amúgy ezt is sokan dicsérik és 5 dolcsi alapban.
-
válasz
spiderpig820 #27227 üzenetére
Leszedtem, tényleg jó. Ügyes a készítő és az ötlet is jó.
-
baji
tag
Ma ingyenes a series fan, legalábbis a myappfree szerint
-
saiyajin
senior tag
A Nokia Trailers-hez hasonlo appot tud ajanlani valaki? Kar, hogy megszuntettek, en szerettem.
-
törölt tag
Igazából nem. Inkább csak megnyitni szeretném. Most találtam Python3 shell appot, ami tud kódot is futtatni. Ahhoz viszont kellene egy normális szövegszerkesztő, ami tud formázást is. Bár azóta a python3 shell app nálam megbukott, még egy egyszerű name = input('xxx') parancs se működik, mert nem támogatott.
-
törölt tag
Tud valaki ingyenes programozáshoz használható editort, olyat mint a code editor? Sajnos az ingyenes verzió csak egy sima szövegszerkesztő. Nekem meg az kéne, hogy színezze a kódrészeket.
-
Integrale
veterán
Frissult a Magyarorszag terkep.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest