- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Des1gnR
őstag
Tudtok ajánlani olyan programot amivel tudom rögzíteni a képernyőt?
Egy játékot szeretnék felvenni. -
cAby
tag
Hali.
Feltettem a LinkedIn-t és beállítottam a szinkronizációt.
A people.live.com-on megtalálhatók a linkedin-es kapcsolatok, viszont telefonon nem mutatja őket a "People"-nél.
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi! -
kolosanyi
veterán
Srácok, hogy is lehet gépről appot telepíteni? Formáztam a kártyát és újra kéne húzni az appokat, de nincs a koliban, csak kábeles net.
-
Bukk900
őstag
válasz
mokus1 #25182 üzenetére
Folder play, mappás videolejatszo: Video explorer
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy egyszerű zene lejátszó appot ami kezel mappákat, gyors, lehetőleg ingyenes és nem nyafog támogatásért.
Létezik ilyen? -
Bukk900
őstag
válasz
Télapó_ #25180 üzenetére
Navicomputer, amihez Mobac-al tudsz offline térképet készíteni (hikebikemap.org, turistautak.hu)
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kerékpáros térképet, ami net nélkül is jól működik?
Köszönöm. -
Lacus_84
senior tag
Frissült a Messenger. Szerintem most került bele ténylegesen a névjegyzék szinkronizálása.
-
Pikkolo^^
addikt
Droidra van olyan alkalmazás amelyik képes a telefonkönyvben lévő telefonszámokat Facebook-n ellenőrizni és a képeket berakja az emberekhez annak ellenére, hogy nem ismerősöm. WP-re létezik ilyen?
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Partyface007 #25174 üzenetére
Én használom a műsorújságot, nincs gond vele.
-
Partyface007
őstag
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/műsorújság/753d1c73-4ea1-4d7f-83da-6258dcf7d9b4
telekom-os műsorújság működik már wp-n? (ha jól tudom egy időben nem ment...)
még 1 kérdés ha a támogatott nyelveknél egy appnál csak a magyar van ott akkor ha USA a telefon meg az MS account regiója akkor nem is fog menni?
köszi előre is
-
pzstm
titán
Treasure Tag app picks up a big update with some cool new features
Users can now also configure the app not to send alerts when connected to a familiar WIFI network like home, meaning your phone will not alarm when you leave your keys by the door and go to the kitchen for example.
no végre használhatom a 930-hoz kapott Treasure Tagemet
-
Ádám16
addikt
válasz
hroberto #25163 üzenetére
Ez érthető, de én személy szerint azokkal az emberekkel, akikkel rendszeresen chatelek, megkértem, hogy tegyék fel a Whatsappot.
A többihez ott a FB Messenger.Egyébként épp ez a gond, hogy a Viberrel rohadt sok gond volt anno (is) a WP-n, de a többi platformon is. Nem megbízható alkalmazás szerintem.
-
Bukk900
őstag
GoMovies film néző/letöltő, feliratokat is keres, 700Ft a teljes verzió.
-
hroberto
veterán
válasz
Ádám16 #25162 üzenetére
Leginkább azért mert a Whatsapp kontakt listámban 20 ember található, a Vibernél ez a szám 100-hoz közelít. Plusz a Viberen lehet telefonálni is.
Nekem kifejezetten tetszik a Viber mostani frissítéssel jött kinézete. Mellesleg nem is érdekel, hogy néz ki, csak működjön normálisan! -
hroberto
veterán
Frissítették a Vibert, remélem eltüntették az üzeneteknél jelentkező orbitális hibát!
-
Lacus_84
senior tag
Frissült a Viber és a Videó.
-
Steelers
senior tag
válasz
viewdetails #25152 üzenetére
Akkor ez lehet a gond nálam is,mert az áruház azt írja hogy már megvan,csak le kellene tölteni...akkor írok nekik. Köszi.
-
phhh
tag
válasz
bluemirage #24917 üzenetére
Köszönöm, és köszi mindenkinek a segítséget!
-
savoo
addikt
válasz
viewdetails #25152 üzenetére
Francokat, újrahúzom recovery toolal majd holnap.
-
savoo
addikt
Nem tudom mi a pöcs van a telefonommal, a chornos +-t a mai napig nem tölti le, ma meg a Duolingot sem volt hajlandó... A frissítések minden gond nélkül lejönnek... Asszem' újra húzom a francba az egészet.
-
Steelers
senior tag
Le tudjátok tölteni a 8.1 hd tiles-t? Állandóan hibát ír,de minden mást letudok tölteni!
-
cattus
addikt
válasz
Partyface007 #25146 üzenetére
A kommentek szerint nem (nem próbáltam, nekem elég, amit a quiet hours tud).
-
Partyface007
őstag
-
hroberto
veterán
Az Insideren kívül van olyan app, amivel elmenthető a napi Bing kép?
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Teamspeak alkalmazás van Windows Phonera? -
dewil666
őstag
Sziasztok!
WP-re van olyan játék amit két telefonnal egy helyiségben lehet játszani és nem internetes? Pl.: torpedó vagy bármi.
-
törölt tag
Tölthető az új Foursquare app, kiváncsi vagyok. Első blikkre elég ronda lett.
-
Воланд
titán
frissult a foursquare, mostmar majdnem ugy nez ki, mint az ios vagy a droidos valtozat, csak sokkal rondabb. meg marha jo, hogy a felso savban nem lehet lapozassal valasztani a funkciok kozott.
-
egykori
őstag
-
egykori
őstag
válasz
Integrale #24992 üzenetére
Szia Integrale, mégis írtam a fejlesztőnek, és hétvégére ígérte, hogy megcsinálja a névnapot a hónap helyett a közepes csempére (AA01). Vagy a csere helyett egy újat.
Úgy néz ki, meggyőztem őt, hogy relevánsabb adat egy minden nap változó információ, mint a havonta egyszeri.
Na, kíváncsi leszek... -
Воланд
titán
-
novoszath
senior tag
Erdeklodnek hogy ingress less v.mikor wp re?? Vagy eselytelen?
-
cattus
addikt
Hivatalos Wolfram Alpha app. 3$ és nincs trial meg Cortana integráció, de legalább van és universal app.
-
Burt1793
veterán
válasz
karldergroße #25115 üzenetére
Gyere cseréljünk!
Mint feljebb látszik, tök menők a szmájlik a wp alap billentyűzetén.
Nekem nagyon hiányzik pl az anysoftkeyboard az ékezetes billentyűivel.
Rakd fel helyettem. Mindegy, holnap jön vissza a szervizből a samsung tabom, amiért szó nélkül házhoz jöttek, ingyé megcsinálták és vissza is hozzák. Enyhül majd az android hiányom.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Hogy a bánatban lehet kilépni a Twitter appból? (lumi 735)
-
viewdetails
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
karldergroße #25113 üzenetére
De, egyszerűbb lenne. Írtam is, hogy ez hiba, de szerintem, nem akkor mint ahogy elő van adva.
Lall: Az is veszteségmentes, de ugyanugy konvertalni kell, tehat nem elorelepes igazan.
-
kolosanyi
veterán
válasz
karldergroße #25110 üzenetére
Akkor szerintem csapj fel lokátornak, ilyen érzkszervekkel tuti menni fog.
Nem az a lényeg, hogy tudja-e a WP, hanem, hogy nem lesz jobb a hang. Persze mindig vannak, akik megmagyarázzák, hogy ők igenis hallják, de vagy csak simán szar a konverzió, vagy pedig jól bemutatják a kognitív disszonancia tipikus esetét.
Egyébként ezen én is végigmentem, FLAC-ban volt minden zeném és hülyének néztem, aki nem lossless zenét hallgat, de legalábbis botfülűnek. Aztán rá kellett jönnöm, hogy csak én vagyok a sznob és semmi értelme annak amit csinálok.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Burt1793 #25114 üzenetére
Tudom, hogy miért jobb, de azt is, hogy miért lenne jobb a WP. Főleg olcsóbb kategóriában jobb a WP egyértelműen, mint a laggoló tipikus samsungfosch. (az én advance-m is szörnyű volt...) Most beruháztam és ezzel a HTC-vel elvagyok, mert ez jó (főleg zeneileg) és minden van hozzá. De azért furdal a kíváncsiság, milyen lenne egy Nokia 830-assal, amit hajszál híján megvettem.
-
Burt1793
veterán
válasz
karldergroße #25113 üzenetére
Ajj, szerintem pár óra alatt át tudnád konvertálni és fel tudnád rakni a mobilra. Én azzal szívtam, hogy ne legyen ismeretlen előadó, ezt manuálisan kellett csinálni, mert az albumaim 5%a nem volt helyesen tagelve. Ennyi idő alatt az i7es gépem 200 albumot átkonvertál. 😉
De én mondok neked okokat, hogy miért jobb az ios vagy a droid. 😃 -
karldergroße
senior tag
válasz
Zoli133 #25112 üzenetére
Kb. 2000 albumom van flac-ban... Hadd ne szórakozzak velük. Nem lenne egyszerűbb szerinted, ha lejátszaná az a fránya WP-s zenelejátszó a flacot is?? A symbianos se játszotta le, de ott legalább volt a ronda felhasználói felülettel bíró jó hangminőségű LCGJukebox és az a mai napig lejátssza. Ezért nem lett WP-s telefonom, pedig szerettem volna egy utolsó nokiát még...
-
Zoli133
addikt
válasz
karldergroße #25110 üzenetére
Ismerek pár embert aki ad egy rekesz sört ha 10/10-szer eltaláod vakteszten a flac vs mp3-at bármely rendszeren és ők nem amatőrök.
Persze rendes mp3-ról beszélünk, LAME-el konvertáltról, mert ugye mp3 és mp3 között lehet a legnagyobb különbség.
Azaz olyan esetben hallhatod, ha rossz az mp3 konverzió.Amőgy abban egyetértek, hogy kényelmesebb nem kovertálgatni, de én ezt egyszer kellett megtegyem 10 perc volt kb 50 album, hála a foobar pluginjának.
-
karldergroße
senior tag
Egyébként bírom, ha valami nem megy WP-n, akkor jön a szöveg, hogy az nem is kell
-
Freiherr
őstag
válasz
Воланд #25105 üzenetére
A címsorban lévő ikon működik,de csak azon a lapon,ha visszalépek,akkor ugyanúgy világos lesz a lap.Ha viszont beállítom az olvasási nézetet sötétre,az valamiért nem müködik nekem 8.1-én,szal meg vagyok lőve.
Egyedül a kontrasztos megjeleítést beállítva van sötét alapon fehér betűk,ami zsír,így viszont a csempék néznek ki furán,nincs színük. -
Freiherr
őstag
Tudtok olyan appot ajánlani,ami a képernyő fényerejét csökkenti,olyasmit mint droidon a Nightmode.Kerestem,de nem találtam ilyesmit Store-ban.Gondolom az IE-be meg nem tudom belehegeszteni az éjszakai módot,mint pl. az UC Browser-ben van alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest