- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #12116 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur #7801 üzenetére
Arra gondoltam, hogy tegnap felment a 10162, ma meg jön a VGA frissítés. Tegnap még működtek a dolgok, vajon ettől a VGA frissítéstől vajon szét-e-borul-e majd a gép? Mindjárt nézek egy Project Cars-t, és kiderül.
-
El Gringo
senior tag
válasz
szabonagyur #7739 üzenetére
nekem 24 giga a windows mappa
lol?
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #7739 üzenetére
Kb uennyit nyom egy frissítésekkel feltett 8.1-is, épp van egy kéznél.
-
csizi90
aktív tag
válasz
szabonagyur #7752 üzenetére
Bocs, félreérthető voltam. Arra gondoltam, hogy az update-tel lehet-e egyből fast ring-est letölteni vagy csak a legutolsó slow ring-est. Bár ha már kijött az iso a 2 ugyanaz.
-
Johnny0004
tag
válasz
szabonagyur #7639 üzenetére
Ja bocs amit írtál INTEL INF telepítőt ott mire gondolsz pontosan?
-
Johnny0004
tag
válasz
szabonagyur #7646 üzenetére
Oké, köszi mindenkinek.
-
Johnny0004
tag
válasz
szabonagyur #7643 üzenetére
Ja de a DVD IDE.
-
Johnny0004
tag
válasz
szabonagyur #7639 üzenetére
SATA winyó.
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur #7607 üzenetére
AMD eddig is volt drivere 9926 ota WDDM 2.0 van ... AMD oldalán persze nem is található mivel csak windows updaten tőlti le
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #7607 üzenetére
AMD nem érint, viszont mindenféle natív Intel driver jó lenne, grafika-chipset-lan-wifi...
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #7470 üzenetére
Írta, hogy internal ODD, tehát nem USB és vsz a lemez lesz a sz@r.
Amúgy mért ne ismerné, 8.x óta natív USB 3.0 támogatás van a Windowsban, illetve a végleges Windows 10-ben vsz natív USB 3.1 is benne lesz? -
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #7367 üzenetére
technikai akadálya van. Jelenleg az ahhoz szükséges modul nem került bele tudtommal még, RTM-re rakják bele
-
junior11
veterán
válasz
szabonagyur #6991 üzenetére
Aha, vagy úgy, köszi.
-
syler123
veterán
válasz
szabonagyur #6977 üzenetére
Értem köszi, akkor nincs lényeges különbség köztük, gondolok itt arra, hogy bármelyikhez tehetek majd fel magyar nyelvi csomagot. Meg hát gondolom ha engedik a tiszta telepítést, akkor a fiókommal a magyar telepítő is használható lesz a későbbiekben.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #6946 üzenetére
Értem. A cikk alapján azt hittem, hogyha frissítésekkel integrált telepítők automatikusan megkapják ezt az üzenetet ("Windows 8.1 with November Update roll-up").
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #6935 üzenetére
Kemény...már egy másik Windows telepítésekor is ezzel zaklatja a usert.
Gondolom felment az a 2, vagy hány db GWX update, aztán már munkához is látott... -
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #6497 üzenetére
úgy van, a telepítés után tudod megváltoztatni.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur #5896 üzenetére
Akkor úgy igazságos, hogy hozzátesszük, ne legyünk már ennyire optimisták. Az eddig látottak, olvasottak alapján vajon lelkendezés, vagy az aggódás a helyesebb reakció?
-
azopi74
addikt
válasz
szabonagyur #5892 üzenetére
Szarkazmus, vagy ennyire fiatal vagy? 2006 előtti microsoft szoftverek megvannak még emlékezetben?
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #5890 üzenetére
Így van, ha nem készül el valami nem kerül be, majd jön a következő nagy csomaggal. Pl.: az üzenetkezelő alkalmazásól pletykálnak, hogy így járt.
Ha meg tényleg kiforratlan lesz, akkor még az őszi Redstonet is meg lehet várni. -
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #5256 üzenetére
az s14 az az update 1. a tablazat meg ms konferenciarol van, channel9-rol barmikor le lehet tolteni.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #5256 üzenetére
Időközben megvan:
Az egyik WinHeC-es Microsoft diából való a táblázat -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #5253 üzenetére
Nem követtem a topikot, nem tudom milyen flame lehet ebből de akkor kivárok.
-
tatararpad
őstag
válasz
szabonagyur #5194 üzenetére
A fast boot pontosan egy hibernációs fájlt ír, mellesleg egy petákkal nem lesz gyorsabb a boot tőle SSD-n a tapasztalatok szerint, ahogy olvasom viszont csökken a leállítási idő ha ki van kapcsolva.
-
westlake
félisten
válasz
szabonagyur #5124 üzenetére
Beszélgess egy olyannal, aki nem csak internetezik, meg GTA-zik rajta. Máris nem tűnik majd tarthatónak a nyár.
#5137: Jól hangzik, csak olya ne legyen, mint most. A hideg kiráz tőle.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szabonagyur #5124 üzenetére
Szóval mindennapi használatra, akkor már érdemes letölteni vagy van esetleg valami más verzió, amivel próbálkozzak?
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
szabonagyur #5114 üzenetére
Bocsi, hogy közbeszólok, de a kíváncsiság..
Ezek szerint akkor csak a Win beépített driver-ét lehet használni jelenleg a Win 10-hez?
Köszi!
-
kisapa
senior tag
válasz
szabonagyur #5105 üzenetére
"Nem fog menni a gépen a Win10 sajna... WU-s driver ugyanúgy nem használható mint Win8.1 esetében... Win8.1-es driverek meg nem mennek már Win10en (Dell 3537el próbáltam."
Bocs de itt hol említed azt a bizonyos AMD drivert? -
MeghaL0L
addikt
válasz
szabonagyur #5105 üzenetére
De a 10102-es buildel nincs gond ilyen téren sem ugye?
-
kisapa
senior tag
válasz
szabonagyur #5088 üzenetére
Ez nem biztos,hogy márka kérdése sokkal inkább típus függő. Nekem Dell Latitude D820-am van és minden gond nélkül felment rá a win10 10074. Igaz nem a leggyorsabb de nem is erre szánom ezen csak kipróbálom mert az asztalira nem kockáztattam meg.
-
westlake
félisten
válasz
szabonagyur #5096 üzenetére
Érdekes. Engem mindig elzavart a Windows, ha USB-s eszközre akartam telepíteni. Más kérdés, hogy egy SATA-s adathordozóra telepített, majd USB-s adathordozóra átklónozott rendszer meg normálisan működik.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #5096 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy milyen tool segítségével, pontosan hogyan raktad rá külső vinyóra, hogy bootolni lehessen róla az OS-t??
UEFI-ben boot sorrendnél beállítod, az ok, meg gondolom csak 1 db partíció lehet rajta ilyenkor. USB 3.0 se gond, mert 8-tól fölfelé natívan támogatja. -
MeghaL0L
addikt
válasz
szabonagyur #5093 üzenetére
Na ne idegesíts működik rendesen?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
szabonagyur #5090 üzenetére
Értem akkor megy vissza a 8.1
Kellenek nekem win8.1-en a win updatek vagy nyugodt szívvel kikapcsoljato
? -
MeghaL0L
addikt
válasz
szabonagyur #5088 üzenetére
Nagyon király. Ha volt amit 1000x megbántam az az, hogy ezt a laptopot vettem. Ennyi bajom még nővel sem volt
Köszönöm a válaszokat.
-
enyan
tag
válasz
szabonagyur #4732 üzenetére
Tényleg nincs jelentősége, csak hogy legyen ilyen is: kipróbáltam egy újabb build (10041) x64-es verziójának telepítését és csodák csodájára felment (hp 530 celeron 1.7 single core x64). Hogy őszinte legyek én sem nagyon hittem már, de gondoltam tökmindegy, egy próbát megér (egyébként nagy gond nem volt a 32 bitessel sem). A szépséghibája csak annyi, hogy egy bittel sem lát több ramot mint a 32-es, de tökmindegy, az 1.7-es cerka nem tesz szükségessé 3.4gb ramnál többet. Szerintem ez már közel lehet a leglassabb géphez amin még fut a w10 x64.
Persze az is lehet, hogy a következő build simán kiszelektálja megint.
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #4842 üzenetére
mondjuk az rohadt idegesito, mikor az ember a visszajelzeseket bongeszi es azokat kell allandoan kerulgetnie, amik benne vannak a hivatalos blogposztban.
-
kisapa
senior tag
válasz
szabonagyur #4777 üzenetére
Igazából egy notebookról van szó. Amit tudok róla az a típusa. Dell latitude D820. Van még rajta egy olyan matrica is ami szerint intel centrino duo processzor van benne. Még annyit találtam,hogy a win7 szerint egy T2400-as 1,83GHz-es duál proci van benne.
-
Negyven
tag
válasz
szabonagyur #4738 üzenetére
pontosan azért irtam mert nekem egy hp Compaq 6710 b laposon 64 bite s fut
-
enyan
tag
válasz
szabonagyur #4734 üzenetére
Ezt a vásárlós dolgot én sem igazánértem, csak abból indultam ki, hogy a win 7 és a win 8 is külön kapható 32-es és 64-es verzióban. Ebből arra következtettem, hogy nem mindegy melyiket veszem. Tapasztalatom nincs, win 10 lesz az első megvásárolt rendszerem ha már lehet kapni. Egyébként nincs baj a 32-es verzióval, főleg azért mert ténylegesen nem is tudom pontosan mi a különbség. Ha futnak a programok (főleg web, multimédia (nem hd, inkább csak kép meg zene) és nem találják ki, hogy most már ne használd mert nem támogatott, akkor aztán jó lesz ez is. A fél giga ramért én sem megyek a falnak...
Még egy: xp után egyből ezt telepítettem. Ez vagy egy win 7-es lenne a jobb erre a gépre?
Köszi!
-
enyan
tag
válasz
szabonagyur #4732 üzenetére
Legfőképp azért kellene az x64-es, hogy ne kelljen 32 bites verziót venni, mert ha kifekszik a laptop (tényleg nem mai) kenhetem a hajamra. Aztán nem tudom támogatásban mennyire lesz tartós a 32 bites rendszer (ha ez befolyásoló tényező egyáltalán)? Kevésbé fontos, de mondjuk tudná használni a 4 gb ramot, nem csak 3.37-et. Egyébként milyen feltétele van még a 64 bites oprendszernek? Keresgélem egy ideje, de mást nem találtam, csak azokat amiket fentebb is említettem. Hibaüzenet nem jár a telepítésnél ha nem támogatott a proci? Mondjuk igaz hogy így is kiderül, csak lassabban. .)
Köszi!
-
prolad
addikt
válasz
szabonagyur #4727 üzenetére
Értettem elsőre is, másodjára csak annyit akartam kihozni hogy a biztos nem a képarány miatt van a gond.
-
prolad
addikt
válasz
szabonagyur #4724 üzenetére
Külső monitor 16:10, először valami 16:9 re való felbontást+ felskálázást állított be, de beállítva a felbontást és kikapcsolva a skálázást újraindítás után olyan amilyennek lennie kell.
-
prolad
addikt
válasz
szabonagyur #4721 üzenetére
Nálam is voltak gondok,125% volt a méretezés,100-ra visszatéve plusz egy újraindítás és jó.
10049 után sokkal jobb,Spartanra rmondjuk ráférne pár javítás,pl. phonearena rendesen megfekteti (1 tabnál 50% CPU-t soknak tartom egy i7 4700 hq-nál)Ablakok fejléce miért nem színes?
-
Edween
őstag
válasz
szabonagyur #4670 üzenetére
Nem lesznek, install lefutott röc nélkül.
-
Tapipapi
tag
válasz
szabonagyur #4589 üzenetére
Köszi szépen. Ez esetben maradok a már bevált 8.1-nél
-
repvez
addikt
válasz
szabonagyur #4392 üzenetére
Be van állitva, hogy ne kelljen beirnom a jelszót,de akkor is ott van a bejelentkező képernyője és pörgeti a homokórát mig be nem jelentkezik és csak utánna lép az asztalja én ezt a mozzanatot szeretném kihagyni.
Amugy meg egy régi HD4850es VGA-m van és nem tudom, hol lehetne rá olyan drivert vagy biost találni ami ezt a támogatást hozná vagy a mostani játékokra oprendszerekre optimalizált lenne,mert az utolsó hivatalos driver a 13.9-es driver volt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur #4382 üzenetére
Természetesen be van kapcsol 10-en a fastboot. De igy se. Boot kozben a karikak menne korbe, aztan sotet kep, eleg hosszu ideig, majd jelszo ablak.
Jelszo bekérése után sokat homokorazik, mire bejon a desktop. Gondolom a live login miatt.
Ezzel szemben win7-en nem ér ossze a 4 ablakdarab, már zenel, hogy irjam a jelszot. Es a jelszo utan azonnal desktopon vagyok.
Nehany masodpercrol van szo, mert ssd-n hamar megvan a dolog. Nem is nagyon foglalkozok vele, mert 10-15 masodperces boot idon mar ugyse szamit, ha feleennyi len akkor se. Annyi ido alatt a gep bekapcsolalasa a bejelentkezo ablak kozott en vagyok a lassabb, mert nem tudok olyan gyorsan leulni a gep elé. -
sepsi0
őstag
válasz
szabonagyur #4193 üzenetére
Ah... köszönöm!
Akkor a 2. lesz... -
Đobostorta
tag
válasz
szabonagyur #4130 üzenetére
Köszi, sikerült megoldani mind a két problémát.
Más: nálatok mi a helyzet az indexképekkel? Nálam minden egyes újraindítás után újra generálja őket.
-
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur #4147 üzenetére
Megindult, 39%
köszönöm a válaszokat, most már végigvárom.
-
balint355
aktív tag
válasz
szabonagyur #4144 üzenetére
Már a telepítés megy ennyi ideje sajnos, nem a Settingsben vagyok :S
30% 1 órája, idáig 4 volt az út. -
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #4144 üzenetére
kérdés, hogy letöltésnél jár még csak, vagy már restart után az OOBE képernyőt nézegeti és az ragadt be neki 5 órája
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
szabonagyur #4136 üzenetére
yee
-
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur #4108 üzenetére
IE, Spartan. Most éppen Virtualbox alatt, de "rendes" gépen is ilyen volt
[link]Firefox: [link]
Opera 29 [link]
De, mint mondtam, nem csak a böngésző ilyen, hanem a modernui appok úgy általában. Nem a rendes, Vista óta megszokott cleartype-ot használják, hanem valami olyasmit, ami nem a színekkel operál a betűk széleinél, hanem csak a szürkével. Ezért rosszabb.
És, végül, IE11, Win7 alatt. Egy fokkal jobb, mint win10-en, de már itt sem az igazi. : [link]
-
DS39
nagyúr
válasz
szabonagyur #4104 üzenetére
ha rákattintasz a jelszó megjelenítésére, mit mutat ott ahol a shfitet nyomtad?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szabonagyur #4102 üzenetére
Kipróbáltam megint, nekem van bőven shift, de se plusz pötty, se rossz jelszó beírás.... hmmm
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szabonagyur #4099 üzenetére
?
Ez új, eddig egy verziónál sem tapasztaltam, most a 10049 van fent
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
szabonagyur #4090 üzenetére
Az asztal háttere oké, de ha egy ablak nyitva volt akkor a start menü mögött az ablakokat láttam nem a háttérképet, mint Win 8-ban.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
szabonagyur #4087 üzenetére
10041 alatt az akutális asztal volt a start képernyő alatt. (Nálam)
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #3992 üzenetére
Yep... 9926 alatt volt a laptopomon kártyaolvasó, 10041 alatt meg nincs...
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
szabonagyur #3992 üzenetére
jaja..én most tettem vissza a 7-et.feladtam.Sajnos amit az Intel vga-hoz felrak,azzal behal a startmenü,a search bar,és az OpenGL is.Amíg nem lehet szabályozni a driverek telepítését,addig sajnos nem tudom használni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #3961 üzenetére
Akkor kb semmi mást nem tettek közzé csak azt, hogy ingyen válthat az ember de többet ne akarjon tudni.
Valahol kell, hogy hátulütője legyen ennek az ingyenes hullámnak...(#3963) szabonagyur: nem keresem a rosszat csak egy ekkora cég(profitorientált) nem jótékonykodhat ekkorát.
Akkor már azt is megtehetnék, hogy olcsóbban adják. Az nem lenne kifizetődőbb?
-
prannk
őstag
válasz
szabonagyur #3837 üzenetére
-
prannk
őstag
válasz
szabonagyur #3835 üzenetére
Ezt hol találom?
-
azopi74
addikt
válasz
szabonagyur #3800 üzenetére
Bocs, csak türelemteszt volt (nekem már elfogyott
)
-
ferensz
senior tag
válasz
szabonagyur #3783 üzenetére
A képkilógáson és a kereső textbox hülye helyzetén kívül a többi nálam sincs jelen.
-
válasz
szabonagyur #3751 üzenetére
Akkor kevertem valamit, csak olvasgattam itt. Akkor UEFI nélküli gépre nem lehet majd telepíteni?
-
nababika
aktív tag
válasz
szabonagyur #3751 üzenetére
Megoldodott, most a hangkartyaval kuzdok, ASsus s200e Laptop. Van valami trukk? Probaltam win 8.1 kompatibilitas modban, de nem akar mukodni.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
szabonagyur #3741 üzenetére
De otthoni userként szerintem ez tök jó dolog.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #3725 üzenetére
Hát elhiszem, ez így elég kellemetlen... a csoportházirendek között sem lehet amúgy tiltani? 8 alatt elvileg letiltott WU mellett is lehet kézzel telepíteni a frissítéseket (nem tudom, hogy fájlból lehet-e TP-re, meg nem is túl kényelmes).
-
Aarpok
őstag
válasz
szabonagyur #3713 üzenetére
Nálam a driverek frissítésével szenved és mindig hibára fut.A hangkártyát telepítettem (realtek) a gyártó honlapjáról lévő 8.1 - es driverrel.El is fogadta,de a WU szerint van frissítése na ezt már nem sikerül neki feltenni.A VGA (Geforce GT320M) szerinte a legfrissebb van (341.44 nv oldala szerint ez a legutolsó) de még is birkozik a WU.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3478 üzenetére
Akkor viszont mérges leszek, ha az új build-et majd nem lehet update-ként felrakni hozzá és újra kell húzni a frissítésért az egész rendszert.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3476 üzenetére
Megértem, amit írsz, sokaknak nincs/nem lenne hozzá türelme. Egy átlaguser meg vagy nem fog ilyenekkel szórakozni, vagy teljesen laikus hozzá és inkább szinte mindent alapértelmezetten hagy.
Szerk.: Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy egyszer kell megcsinálni és akkor, ha megfelelően van használva nem igazán szokott gond lenni a későbbiekben.
Szerk2.: Átlagusert egyébként nem rád értettem.
-
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3474 üzenetére
Igen, ránéztem gyorsan arra a laptop-ra, ami az aláírásodban szerepel, specifikációk alapján közel sem mondható gyengének.
Explorer.exe hiba nálam is volt eleinte, de azt tudtam orvosolni. Mindig csak egyetlen mappában csinálta random időközönként, ha meg volt nyitva az a könyvtár. Egy nagyobb méretű videófájl volt a hibás. Ha Windows Intézőből rá akartam menni jobb egérgombbal erre a fájlra, akkor minden esetben azonnal Explorer.exe hiba. Total Commander esetében ugyanerre a műveletre program .exe hiba volt a válasz. Letöröltem a videót, azóta szerencsére nem találkoztam ilyen hibával, pedig mondhatjuk elég sokat használtam a rendszert.
Elég nagy számban vannak benne olyan funkciók, amelyek egy átlagfelhasználó számára feleslegesek és ölik a gépet rendesen, hasonló volt a 8.1 esetében is, csak itt még rátett egy lapáttal a Microsoft. Ezeknek a kikapcsolásával, letiltásával sokat lehet nyerni gyorsaság szempontjából. Egyébként nekem sem fél perc volt, míg felépítettem a rendszert, hanem jó pár órámba tellett, de még így sincs teljesen kész állapotban. Egyelőre nem is erről internetezek. -
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3472 üzenetére
Én is arra számítottam, főleg azért, mert párszor érkeztek hírek az új build érkezéséről. 9926 + "hotfix"-el használom, egyetlen dolog irritál, amit, ha jól emlékszem már leírtam, mégpedig, ha kikapcsolom teljes egészében az UAC-ot, akkor eltűnik a Start Menü. Ha valaki erre tud megoldást és megosztaná velem, akkor annak nagyon örülnék.
Egyébként gyorsnak gyors a rendszer, de 8.1-nél nem igazán érzem fürgébbnek. Próbaképp első körben egy régi, lassú HDD-re tettem fel, persze így én sem voltam megelégedve a gyorsaságával, de ahogy nézem te is SSD-vel használod a TP-t.
Instabilitás alatt mire gondolsz pontosan? Explorer.exe hibák, random összeomlások, fagyások? Én jelenleg egy helyet találtam, ahol biztosan, szinte minden egyes alkalommal tudom fagyasztani a rendszert, vagy pontosabban azt az ablakot, amit használok. Ez a Vezérlőpult/Hang/Felvétel fülnél van, ha pl. ott módosítok valamit és OK-ra megyek, akkor befagy az ablak az esetek 95%-ában. De egy szabályos leállítás, és utána gond nélkül működik. -
Rasiel
senior tag
válasz
szabonagyur #3468 üzenetére
Közel sem mondom biztosra, de, ha jól tudom, akkor március közepe, vége táján fog érkezni a köv. build.
Egyébként továbbra is tartom, hogy maga a rendszer korrekt, jól használható már most is a kisebb hiányosságokat, hibákat leszámítva. Jelenleg ezt használom fő rendszernek, eddig mondhatjuk elégedett vagyok. SSD-ről brutálisan gyors, a programok, amelyeket használok - egy kivételével - "pöccre" indultak, mindenféle gond nélkül. Játékoknál sem tapasztaltam eddig semmi problémát, nem érzem, hogy lassabban futnának, igaz egyelőre még nem volt alkalmam, lehetőségem olyan sokat megnézni.
-
DS39
nagyúr
válasz
szabonagyur #3468 üzenetére
én is várom már hogy újabb tesztelhető build jöjjön ki, amiben van átlátszóság, Spartan, és mondjuk Cortana hangvezérlése is megjavulna, nem lenne hátrány
-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur #3461 üzenetére
Az amd -s notebookoknál is ilyen szar a support? Vagy ott is a 2 évnél idősebb hardverek le vannak tojva?
Szerk. Igen, amd cpu+gpu -ra gondoltam
És köszi választ
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3459 üzenetére
No offense, de te vagy időutazó vagy mágus vagy, ha kipróbáltál egy februári drivert januárban.
De gyanítom elbeszélünk egymás mellett, te az MS driverről beszélsz, én meg az Intel által kiadott friss driverről.
Én azért reménykedem, hogy az Intel még fog kiadni frissített drivert ami Win10 kompatibilis lesz.
Na de felesleges a vita, mert nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap.
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3457 üzenetére
Amiket leírtál, ezeket tudom, de azt nem, hogy az új drivert esetleg kipróbáltad-e. Illetve meglepődnék, hogy ha az Intel nem adnak ki friss drivereket a Win10-hez.
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3455 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy kevés lesz, ezért mondtam, hogy ki kell próbálni. Nekem a Dell notiba tökéletesen megy, igaz Win8.1, de gyanítom Win10 alatt se lesz vele.
-
semetka
őstag
válasz
szabonagyur #3452 üzenetére
Köszi. Átolvasom a cikket.
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3450 üzenetére
Te se olvasod el azt amit én írok.
Intel® HD Graphics Driver for Windows* 7/8/8.1 64-bit
Date: 02/04/2015
This software driver package will install the Intel® HD Graphics Driver for:
2nd Generation Intel® Core™ i3 Processor
2nd Generation Intel® Core™ i5 Processor
2nd Generation Intel® Core™ i5 vPro™ Processor
2nd Generation Intel® Core™ i7 Processor
2nd Generation Intel® Core™ i7 vPro™ Processor
Intel® Pentium® Processor 900/B900/G600/G800 Series
Intel® Celeron® Processor 700/800/B700/B800/G400/G500 Series -
semetka
őstag
válasz
szabonagyur #3450 üzenetére
Ha jól tudom akkor az i5-3337 az ivy bridge. Akkor ehhez sem lesz már támogatás?
-
HoaryFox
őstag
válasz
szabonagyur #3438 üzenetére
Jaja, INtel driver az isteért sem akart működni... persze ezzel egyhuzamban Optimus helló... szóval én inkább megvárnám a végleges verziót, vagy óvatosan felteszed asztalira (ott én még nem próbáltam, de biztos, hogy jobb, mint laptopon)
Szerk.: Hupsz, rossz "Válasz"
semetka lett volna a Kiválaszott
-
semetka
őstag
válasz
szabonagyur #3438 üzenetére
Azt hittem hogy a proci elég lesz a behatároláshoz.
Asus x550cc a lapos
[link] -
semetka
őstag
válasz
szabonagyur #3436 üzenetére
Nem biztos
Az asztalim egy régi core2 dou e8400 re épül, a lapos meg egy core i5 3337 . Lapos kicsit újabb. Még így is jobban megéri asztalira? -
Thrawn
félisten
válasz
szabonagyur #3424 üzenetére
ATI Theatre T550 Pro. Alapból telepített fel hozzá drivert, meg én is tettem fel másikat, hátha. De nem...
-
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3156 üzenetére
Az az érdekes telómat látja, fejhallgatót nem. De a teló meg látja a hs-t.
-
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3154 üzenetére
Persze, de itt lényegesen jobb a helyzet mint vista64re álláskor.
-
Negyven
tag
válasz
szabonagyur #3150 üzenetére
1024x600
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #3129 üzenetére
Aero van az Aero Glass-t vették le az ablakok fejlécéről.
Ő a tálca átlátszóságára gondolt, az még benne volt a 8-ban. -
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3129 üzenetére
Win8-hoz nincs aero? wtf
Nekem ott volt az első telepítés óta. Lehet azért mert 7-ről frissítettem?
Az ilyen külső cuccokat nem szeretem annyira, mindig valami galibát csinálnak. -
válasz
szabonagyur #3118 üzenetére
Én a general availability-t néztem
-
válasz
szabonagyur #3116 üzenetére
Vista - 2007 január 30
Win2k - 2000 február 27
Win NT 4.0 - 1996 augusztus 24 -
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3108 üzenetére
pontosan
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3106 üzenetére
A német piacot az amerikaihoz hasonlítani kb olyan, mint a magyart a némethez. Lehet, csak sok értelme nincs.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szabonagyur #3104 üzenetére
US viszonylatban gondolkodj. Back to School.Évente ismétlődő shopping agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest