- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
nababika #79664 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a gondom, de csak a Szolgáltatásokban volt kikapcsolva 2 dolog.
Nézd meg a Szolgáltatásokban, hogy a Funkciófelderítő erőforrás közzététele és a Funkciófelderítő szolgáltató fut-e. Nekem nem volt bekapcsolva frissítés után, így a két gép közötti fájl- és nyomtatómegosztás sem működött (ami frissítés előtt tökéletes volt!).
Minden gépen elindítottam és automatikusra raktam, azóta működik. Természetesen a megosztás az ugyanúgy kell, mint előtte.Én sem jöttem rá egyedül, nekem is itt súgott egy fórumtárs.
-
vadmajomka
tag
válasz
nababika #33298 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom volt windows 10-nél. Egy amerikai fórumban írták le a megoldást (a weboldal címére már nem emlékszem): az a lényeg, hogy egyszerre csak egy gép legyen bekapcsolva (esetleg ideiglenesen az utp kábelt is ki lehet húzni a többiből, már ha van kábellel csatlakozó géped a hálózaton) és az otthoni csoport sikertelen csatlakozása után, így felajánlja az új csoport létrehozását. Amint megvan az új csoport és jelszó be lehet kapcsolni a többi gépet is egyesével és csatlakozni az új jelszóval. Remélem működik nálad is.
-
jimmy399
senior tag
válasz
nababika #25475 üzenetére
Helló.
Ahogy kivettem a hibakódból, azt jelenti, hogy nincs megfelelő jogosultság telepíteni frissítéseket.
Szerintem ez nálad nem helytálló, ezért a 2. lehetőség állhat fent, hogy vagy tűzfal, vagy egy antivírus szoftver akadályozza meg a telepítést. Lehet javítva lesz a későbiekben, mert ahogy olvasgatom a topicot még nagyon sok hiba van. Bár nálam simán megy a w10, bár foggalmam sincsen milyen build, de nem is érdekel.Bár google neked se segített, és gondolom letiltottál minden tűzfal/antivirus programot a telepítés idejére...
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged