- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Kösz, megcsináltam, nem javult a helyzet. A meghajtónál ha ki vettem a pipát, kiírta hogy rendszergazdai jogosultság kell, megtagadva, de volt folytatás gomb, és folytatta, kivette a pipát. Aztán visszatettem, és csak pl a mappánál vettem ezt az indexszelési dolgot, ott már nem írta ki azt hogy megtagadva, de úgy se jobb. A kisebb mkv-kat, 3-5gb, főleg ha már többször megnyitottam így jobb egérgomb tulajdonsággal, azokat megnyitja gyorsan, de a 10-12gb-os mkv-t már nem nagyon tudom megnyitni, mármint a tulajdonságokat megnézni. Lejátszók megnyitják gyorsan azokat is. Na majd próbálkozok még, mert szerintem is valami indexelési dolog lehet. Majd a szolgáltatásokba is kikapcsolom próbára, hogy mi változik, hátha.
-
bzoley
veterán
Hasonló aggályok miatt érdeklődtem meg telepítés előtt, hogy van-e olyan használható ez a build, mint az előzőek, de túl sok válasz nem nagyon érkezett. A legtöbben itt is azzal vannak elfoglalva, hogy ki mennyire idióta. Érdemi társalgás alig van.
Mindegy, valószínűleg így marad a következő frissítésig, ha nem lesznek nagyobb gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest