- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Johnny0004 #7656 üzenetére
Ha tud a gép pendrive-ról bootolni, akkor próbáld arról, feltéve, hogy van ekkora (4 GB+). Ha nincs szerezz be egyet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Johnny0004 #7656 üzenetére
Mivel kiderült ez a IDE DVD író dolog ez a része felesleges már
-
szabonagyur
félisten
válasz
Johnny0004 #7645 üzenetére
Esélyes, hogy azzal nem tud mit kezdeni a telepítő, lehet nem is támogatott már, ebben nem vagyok biztos.
LEhet telepíthető de sokkal bonyolultabb, mint egy pendrive.
Szerezz új DVD-t vagy pendrive. -
Johnny0004
tag
válasz
Johnny0004 #7644 üzenetére
Akkor felejtős, ezt nem tudtam. Ez winyóról sem telepíthető, mint a WIN8 egy másik particióról?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Johnny0004 #7642 üzenetére
BIOS beálítosok? Ugye nem IDE compatible? Próbáld meg amit írtam még fentebb, illetve USB-ről lehet jó.
Ja igen DVD sem IDE ugye?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Johnny0004 #7637 üzenetére
IDE vinyóra akarod telepíteni? Meg lehet próbálni, hogy USB-re rakod a kicsomagolt Intel INF telepítőt és azt beadni neki amikor kiírja az említett ablakot.
-
tatararpad
őstag
válasz
Johnny0004 #7634 üzenetére
A legjobb megoldás ha kerítesz egy pendriveot és arról próbálod meg.
-
King Unique
titán
válasz
Johnny0004 #7634 üzenetére
Nem tudom....
Én több gépen is telepítettem DVD-ről és pendrive-ról, volt ahol kikapcsolt UEFI-vel, sima BIOS és MBR módban, de nem volt semmi gond.
Telepítésnél a nálad lévő hibaüzenet se szokványos, én azt elsőre, ha nem USB-ről megy, akkor magára a telepítő média hibájára fognám (akkor láttam ilyet), vagy a meghajtó nem tudja rendesen olvasni.
Az, hogy netán alaplapfüggő, vagy vmi BIOS beállítás függvénye lenne-e azt nem tudom...? Win8.1-től fölfelé a CPU-nak támogatnia kell PAE-, NX és SSE2-t, nálad ez megvan-e, azt se tudom? -
szabonagyur
félisten
válasz
Johnny0004 #7461 üzenetére
Mire akarod felrakni? USB3-ról rakod? USB3-ak nagy részét a WIn10 sem ismeri, főleg ha valami noname van a lapon.
-
King Unique
titán
válasz
Johnny0004 #7468 üzenetére
Másra nem tudom hirtelen fogni, szerintem az lesz a hiba oka....próbáld meg egy 1x írhatóra.
Na meg, az megint más téma, hogy milyen DVD íróval lett írva, hányszoros sebességen, maga a nyersanyag (DVD) miféle, mi a médiakódja, mert ez mind-mind befolyásolja a minőséget?? Akár olyan mértékben is, hogy utána olvasási hibákat produkál a lemez. Illetve sok esetben a notis ODD-k elég silány írásminőséget produkálnak és olvasásban is gyengébbek, mint az asztali társaik....ezért van nekem is egy külső 5,25" USB-s az asztalon bekészítve, mert a notebook meghajtója sokszor még a jól megírt, minőségi lemezeket is akadozva olvassa, ami egy telepítésnél egész kellemes lehet...
-
King Unique
titán
válasz
Johnny0004 #7466 üzenetére
Korábbi buildokat én is notebookban lévő ODD-ről, DVD-re kiírva raktam fel, de a BIOS/ UEFI boot sorrend beállításán kívül, mással nem kellett bajlódni. Ilyet hibát annak elvileg nem szabadna dobnia.
Még azt tudom elképzelni, hogy maga a DVD lemez hibás, ami a mai silány minőségek, vagy újraírhatóknál, a sokszori újraírás miatt könnyen elképzelhető... nálam is egy Verbatim +RW lemeznél (pedig az az egyik legjobb), leakadt x százalékon a telepítés, majd egy normál -R/ +R lemezre kiírva már ok volt.
Próbáld meg egy másikra is kiírni és arról indítsd a telepítést! -
King Unique
titán
válasz
Johnny0004 #7464 üzenetére
Pontosabb infó, belső / külső ODD, másik USB-portban próba, melyik W10 ISO (hivatalos, vagy máshonnan letöltött)???
Ha az ISO ok és belső/ külső meghajtóról se megy, esetleg pendrive-ról telepítést is meg kéne próbálni. Egy Rufus ki tudja írni rá megfelelően. Feltéve, ha tud a gép USB-ről bootolni és van egy 8+ GB pendrive, mert a 4 GB-os nem feltétlen elég hozzá. -
premete
veterán
válasz
Írt már nekem is ilyent, másodszorra pedig vitte, mint foki a lábtörlőt.
Lehet, másik usb-be dugtam mondjuk. -
King Unique
titán
válasz
Miről telepíted, vmi külső USB-s ODD, vagy hogyan pontosan???
Nekem régebben W7-nél egy slim külső DVD írónál írt ki hasonlót, de nem az, hanem a Windows telepítő volt a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest