- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
válasz
FoxiestFox #150475 üzenetére
Akkor csak fáradt volt.
-
válasz
FoxiestFox #150471 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #135495 üzenetére
How to Turn On or Off Battery Saver in Windows 10
Igen, van, lásd pl. aksiról működés esetén takarékos üzemmód bekapcsolása/testreszabása, ami ha pl. 20%-os töltöttségre volt beállítva, akkor nem meglepő, ha 25%-on még nem aktiválódott és frissített a rendszer. Ha az a cél, hogy 25%-os ne tegye, akkor értelemszerűen annak megfelelően kellene beállítani, ennyi.
Másik lehetőség szükség esetén értelemszerűen szüneteltetni a frissítéseket, vagy halasztást beállítani a telepítésre, vagy esetleg kikapcsolni az automatikus frissítést és manuális telepítésre állítani, + havonta csak 1x van automatikusan kötelező update eleve ismert időpontban ((minden hónap 2. keddje helyi idő szerint 19 órától, ami most kedden volt) és csak havi 1x kellene erre figyelni stb., ami már kismilliószor le lett írva és el lett magyarázva itt (példa), + a gépházban is adja magát a beállítási lehetőség, de úgy látszik egyeseknek falra hányt borsó. -
Geth
veterán
válasz
FoxiestFox #135495 üzenetére
Battery Saver elvileg blokkolja.
-
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123255 üzenetére
A Speciális fülön az Eszközprofilnál újraindítás után az általad beállított profil van?
-
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123217 üzenetére
Nem tartom magamban, segítek, de hiába szidod a Windowst, nem ő a tudatlan.
Viccet félretéve, szerintem is hiányos a leírások többsége. Pontosabban nem figyelmeztetnek, hogy az adott munkamenetre, újraindításig igazak. Ahhoz, hogy utána is érvényben maradjon a színprofil rendszer-alapértelmezetté kell tenni, ezért így ott még nem ér véget a beállítás.
Menj a Színkezelés / Speciális fülre és láthatod a Windows kijelzőkalibrálás... jelölőnégyzet inaktív, szürke. Alul kattints a Rendszer-alapértelmezések módosítása... gombra. Feljön az ismerős beállító ablak, ahol végezd el megint a kiválasztást, majd lépj újra a Speciális ablakba. A jelölőnégyzet már aktív lesz, pipáld be. Felül az Eszközprofil-nál válaszd ki a saját színprofilodat. Elvileg készen van, de biztonságképpen kattints az Aktuális kalibrálások újbóli betöltése gombra.
Belátom nem a legegyszerűbb, de remélem követhető.
Indítsd újra a Windowst és most már remélem a kedvenc színprofiloddal töltődik be. -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #123224 üzenetére
Hát nem is, mert ha másnál/másoknál működni tud, meg tudják oldani, akkor azt sem lehet állítani, hogy egyáltalán nem lehet, max. nem minden esetben, meg xy dolgoktól függően egyes usereknél nem.
Szerinted, amire már le volt írva, hogy más le tudja írni úgy a gondját, megfogalmazni egy kritikát, hogy azt annak megfelelően lehessen kezelni. Ellenben nálad ez nem igazán ment, holott csak meg lett említve - amiben nem volt semmi olyan - , hogy megoldható, másoknál működhet + ha számodra nem felel meg e tekintetben a W10, akkor lehet menni linuxozni, ha az állításod szerint annyival jobb, hajrá. Erre te reagáltad túl és kezdtél el itt hőzöngeni - nem világos mire fel - , írni a litániát offba, ezen szvsz nincs mit magyarázni...
Milyen furcsa, mik vannak.
Azon meg nem kell meglepődni, hogy akkor a reakció is annak megfelelő lesz.
Ja, és ha kérhetem, akkor ezekkel az "okoságokkal" inkább mást traktáljál, az a téma már ki lett tárgyalva és ennek okán itt elsődlegesen most mással kellene foglalkozni, azokra válaszolok most elsődlegesen magam is. Illetve ha ennyire ráérsz, meg a leírtak alapján állításod szerint jártas vagy a témában, akkor tehetnél szintúgy, köszi...A Defender Antimalware Service Executable folyamata valóban tudja pörgetni a CPU-t, ez nem újdonság, de ez lehet hardver, akár beállítás függvénye is. A kikapcsolása, letiltására van több módszer is, registry, GPO szinten, + 3rd party programok, amik szintén általában azokat piszkálják. Ezek megfelelő alkalmazásával pedig rendszerint működni szokott a kikapcsolás pl. Pro kiadásnál is, nem feltétlen kell hozzá rendszermappába gányolni, de tudjuk, van akiknél előfordulhat kivétel...
A másik meg az, hogy ha már letiltja a user, akkor azt normál esetben átmenetileg szokás, nem végérvényesen és mindenféle védelem nélkül használni a Windowst... Illetve ha valakinek egy gyenge gépen sok a Defender, annál az említett folyamat erőforrásigénye, akkor telepít helyette 3rd party antivírus szoftvert, ami után a Defender automatikusan kikapcsol és legalább lesz valamilyen védelem.
-
válasz
FoxiestFox #123224 üzenetére
Csak reagálásképp, tényleg egyre több fake és kamu beállítás van a Winbe.
Pl. nálam Pro, gpedit-be minden update tiltva, ennek ellenére elindul a Windows update minden bootnál, nem csinál semmit, nem szed le, nem telepít ez igaz csak 30%-on tekeri a procit.
Ha a services-be letiltom, 3-4 boot után átírja automatikusra és kezdődik előlről.
És még jó pár ilyen funkció van, én elhiszem hogy egy bolond és hülyegyerekbiztos rendszert kell csinálni, de aki esetleg valamit konyít hozzá és OKKAL akar bármit tiltani, megváltoztatni, azt igazán hagyhatná.
Pl. nálam eddig minden nagy update visszakapcsolta a fast startupot. Milyen jogon..? Mivel dualbootba vagyok, ez igen érdekes dolgokat produkált, mire rájöttem mi az ok.
És igen, tényleg a hetes volt az olyan utolsó rendszer amit (nem tudok jobb hasonlatot, elnézést) Linux módon lehetett babrálni.
Ezt már nem nagyon mert azt csinál, akkor kapcsolja vissza teljes hatalommal amikor csak ő akarja. A user szerepe ledegradálódik, vagyinkább lealázódik egy spárgán mozgatott bábura.
Talán durva hasonlat de teljesen ezt látom.
Droidon is ezért nyitok bl-t és rootolok azonnal, számomra hülye érzés amikor jópár soha nem használt és ennek ellenére hetente frissülő és tolakodó, automatikusan elinduló erőforrás zabáló appot nem tudok törölni. MIUI alatt ez a frusztráltság fokozódik, pl. a fájlkezelőbe ha a rejtett könyvtárakat meg akarom nézni, ahhoz miért kell MI account, és sim kártya a telefonba? Elmennek a francba. -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #123217 üzenetére
Igen, pont ez az, hogy ha másoknak sikerül, náluk működik, akkor kérdés, hogy esetedben miért nem. Meg ehhez kapcsolódóan ha vannak általános, működő megoldások valamire, de nem feltétlen mindenkinél működnek, attól még azt sem lehet állítani, hogy általánosan nem jók és senkinél nem fognak.
Hát nem tudom, de ha valamit megfelelően beállítok pláne Powershell / registry / GPO szinten, akkor az rendszerint működni szokott a Windows 10-nél és az az eredmény lesz, amit vártam. Ha esetedben nem, meg általánosítva ráfogod - a legkönnyebb nyilván azzal elintézni - erre is, hogy egyáltalán nem működnek, akkor lehet valamint nem jól csinálsz...
Ha már annyira azt favorizáltad az előbb, meg korábban is, akkor talán annyira nem meglepő.
Nem-nem, kissé el vagy tévedve... Mások le tudják írni normálisan, meg bugyuta jelzők nélkül is, ha valami gondjuk van a rendszerrel és megoldást keresni jöttek a problémájukra és nem egyebeket. De pont a magadfajta az, aki nekiáll egyből hőzöngeni, holott csak meg lett említve, hogy másoknál működik az adott beállítás, vagyis érdekes, hogy nálad miért nem. Meg az ilyen "proli megközelítésed" féle személyeskedés az, ami meglehetően proli és jól jellemzi a mostani stílusodat is... Ezt is tudod máshol kell, meg ha a másik fél nem használ ilyet, akkor nem világos te milyen alapon teszed, meg utána még leadni a műhisztit neked áll feljebb alapon...Meg ha már itt kritizálsz valakit, akkor a te tudományod Windows 10 terén nem tudom hova terjed ki az eddig kérdések, hozzászólások alapján, sokszor alap dolgokat kellett itt elmagyarázni, persze még te kritizálsz mást...
Az meg nem világos miért baj, hogy egyértelműsítés végett egy google cikk, leírás van linkelve, hogy ne kelljen valamiről kisregényt írni, meg külön lescreenshotolni, videózni, amikor már megtették mások. Meg nem mintha pl. esetedben ne lett volna aktuális, az egyes korábbi kérdésedre is megtalálható volt ott kapásból a válasz, de persze a kereső használata elmaradt és miatt kellett futni a + köröket...
A nem fogod tudni beállítani majd akkor lehet írni, ha senkinél sem működik, ellenkező esetben viszont nem meglepő, ha nem az lesz a válasz kapásból. Meg persze úgy, hogy esetedben még a Windows 10 verziója se ismert, az sem lett megadva, meg ki tudja milyen részletek, lehet találgatni +ban...Az meg amúgy nem volt írva sehol, hogy minden téren tökéletes lenne eme rendszer, vannak pró és kontra dolgok, ahogyan más destop OS-eknél (L betűsnél is), szóval a valótlan állítósokat kéretik mellőzni, köszi.
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #123214 üzenetére
Arra akartam rámutatni, hogy ha már konkrét leírások vannak arról hogyan lehet beállítani, + más ajánl hozzá 3rd party programot ami nála működik, akkor az nem feltétlen azt jelenti, hogy általánosan egyáltalán nem lehet megoldani.
Meg ha másnál/másoknál működhet, akkor lehet esetedben nem stimmel valami.
Igen, szokj le erről, nem kell a felesleges műhiszti, meg a Windows 10 topikba a bezzeg Linuxon messiás, fanboy hittérítő duma, azt máshol kell, itt cikis...
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #123211 üzenetére
Pedig beállítható és más is ajánlott egy megoldást.
Menjél, pá! -
jokeph
nagyúr
válasz
FoxiestFox #123180 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
FoxiestFox #123166 üzenetére
Jesszusom, azért az nem kicsi méreg lehet.
köszi az infókat -
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #123166 üzenetére
CPKeeper (Color Profile Keeper) a megoldás. Lenovo Vantage miatt nekem is ez fut, különben elszúrja a profilt (korábban minden nap 11:00-kor megtette, ezt már nem csinálja a Vantage, amióta javították, illetve utóbb már az éjszakai profilt is kivették belőle).
-
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123096 üzenetére
Szuper, mert már nem volt több ötletem...
-
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123056 üzenetére
A BETA-nál található v2.4.4#492-rc töltötted le?
Mivel ez nem-telepítős változat kicsomagolás után a Clock64.exe-re kattintva elindult.
A lap alján található a fórumuk címe, de lehet már elengedték. -
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123054 üzenetére
Jobb egérgomb és jön a menü.
-
lovi27
addikt
válasz
FoxiestFox #123036 üzenetére
Ez a verzió nálam működik a legújabb Windowszal is: kép
-
lck
senior tag
válasz
FoxiestFox #122590 üzenetére
Egy hasonló tünetekkel rendelkező gépet a letöltött és bemountolt telepítő iso -val frissítettem 2004-re, hiba nélkül.
-
válasz
FoxiestFox #121510 üzenetére
Nem szokásom, közel 30 éve nem szokásom összekeverni számokat/betűket.
movax és társai
Ne értetlenkedjetek már, mintha nem tudnátok miről beszélek:
OEM=nem viheted át másik gépre; Retail=átviheted másik gépre, kész.csicso82
Miért, mást írtam?
Nekem csak annyi volt a gondom, hogy a W10 nem fogadja el a W7 kulcsomat (sehogy sem, és igen, a W7 Pro Retail jogtiszta kulcsot nem eszi meg a W10 Pro Retail telepítő sehogy sem, másoknál meg igen... -
válasz
FoxiestFox #121477 üzenetére
Közbe megoldódott.
Az ötletem [ez lett volna] , ennek többféle OSD kinézet is beállítható, pixelre oda lehet tenni a képernyőn ahova akarja az ember. Meg még pár jó és hasznos feature.
A gyárit meg letiltani teljesen. -
törölt tag
válasz
Szerintem is szar, hogy nem lehet a Windows 8 maradék hangerő UI-t kikapcsolni, vagy legalább áthelyezni. Szerintem is szar, hogy nincs rendszerszintű beállítás az overlay-re, hanem egyesével programonként kell kikapcsolni. Már amelyik program engedi. Átgondolatlan rakás fos a Win10 UI, Redmondban úgy vannak vele a mezei user megszokja a rosszat is, a fanboyok tapsolnak mindenhez, a pár ezer háborgó pedig minimális a többszáz millió userből.
-
King Unique
titán
válasz
Nocsak, akkor mégiscsak működik az a beállítás, ahol szükség esetén nyilván újra kell indítani az adott programot a beállítás érvénybe léptetéséhez - pl. a böngészőnél is írja - , ami ha esetedben elmaradt, akkor lehet az (is) volt a gond.
Írjad, de az továbbra teljesen tiszta, hogy miért a Windowsban kellene + beállítási opciónak lennie pl. a gépházban ahhoz, hogy az egyes 3rd party programok - nem a rendszer - által végzett módosításokat vissza lehessen vonni. Ennek normál esetben úgy kellene működni, hogy ha már belenyúl a külső program a rendszerbe, + elemet helyez el jelen esetben a hangerő állításánál, akkor azt max. opcionálisan tegye és ajánlja fel, valamint adjon jól látható lehetőséget a be- és kikapcsolásra. Ellenben a Chrome ugye nem ezt teszi, hanem erővel, mindenféle értesítés nélkül beállítja és utólag lehet túrni a konfig felületén a beállításokat... De a hol, mit és hogyan kérdésre amúgy megmondja a választ a gúgli is pár másodperc alatt, screenshotokkal illusztrált leírásokkal, akár még videókkal is, vagyis adott a lehetőség, ha a user ki akarja kapcsolni. Illetve az előbbire visszatérve érdekes módon nem a Windowsban kell kikapcsolni, hanem a programban.
Nem, annyira azért nem feltétlen buta, elég sok minden beállítható pl. a gépházban is, ráadásul verzióról verzióra bővülve, ami az általános, mindennapi használathoz eleve elég lehet. Ha valakinek nem, arra meg ott van a registry, csoportházirend, + akár egyes 3rd party programok is ésszel használva. -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121475 üzenetére
Csak itt éppenséggel az van, hogy nem a rendszer, nem a Windows 10 teszi oda alapból azt a + elemet a hangerő állításánál, hanem a 3rd party program, vagyis továbbra sem világos miért az OS-nek akarod ezt felróni, amikor kikapcsolni is a 3rd party programnál kell, ami érdekes módon másoknál működik...
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121473 üzenetére
Akkor viszont elég érdekes, hogy esetedben miért nem működik, kipróbáltam többször én is és nálam működik a kikpapcsolás, ahogyan itt másoknál is működött, akik ez ügyben érdeklődtek. Vagy esetleg a 2004-es verziónál történt volna valami változtatás, bár még az sem derült ki, hogy milyen Windows 10-et használsz, így ki tudja.
Mármint inkább az a helyzet, hogy a jelen problémánál ezen programok, azok UJ-ja és beállítási lehetőségei érintettek, azt lehet minősíteni, nem világos mi köze van ehhez a rendszernek, a Windows 10-nek, nem a gépházban, nem a registry-ben stb. kell ezt állítgatni, mint a linkelt leírások is szemléltették... -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121470 üzenetére
Akkor úgy látszik nem elég alaposan, a Hardware Media Key Handling és Media Session Service beállítás is érintett lehet, + pl. a Spotify esetében is a programon belül kell beállítani a "show desktop overlay when using media keys” opciónál.
Vagyis nem, továbbra sem Windows 10 specifikus ez, natúrban (az érintett programok nélkül) nincs is ilyen a rendszerben, max. a már említett elem. -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121468 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121466 üzenetére
Ennek pont az lenne a lényege, hogy az a kijelölt rész programspecifikus, pl. Chrome böngészőnél megjelenő, aminek kikapcsolását a linkelt leírás szemlélteti. Vagyis nem világos mit akarsz rendszer, azaz Windows szinten kikapcsolni, amikor ott alapesetben max. a bal oldalon lévő volume OSD jelenik meg...
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #121464 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #115357 üzenetére
Koszi. Kiprobalom. Barki letoltheti vagy csak akik olyan acc-al rendelkeznek amivel lehet beta release-eket tesztelni?
-
Doky586
félisten
válasz
FoxiestFox #115340 üzenetére
Gondolom valami ilyesmi: [link], csak azóta devalválódott az értéke..
A kapacitását meg megszépítette az emlékezet..
-
jokeph
nagyúr
válasz
FoxiestFox #115312 üzenetére
Üdv ! HDD van a laposban ? Mert látom az antimalware services a háttértárat nyúzza rendesen... HDD-vel ugyanígy voltam asztali gépen is, egy örökkévalóság volt mire használható lett a gép, pedig abban core i3-7350k a CPU...
Ha HDD van benne, és SATA II-es interface.el bír, érdemes volna beledobni egy 120/240 GB.-os SATA SSD-t, hyperugrást fog okozni egy C2D CPU-s laposban.
W10 Home vagy PRO van fent ?
Esetleg ha nem jársz sikerrel, megpróbálhatsz egy O&O shup up-ot is.
(#115317) FoxiestFox : Én kérek elnézést.
Nekem Acer Extensa laposban C2D T8100, 2*2 GB ram és 120 GB-os SSD van.Bár én W7x64 PRO-val használom, az IGP miatt.
(#115318) vlevi : jó pár féle Linuxot kipróbáltam az 1.0 UHU óta, de nem igazán van ínyemre... bármit akarok, akkor parancssorban pötyögni... én ilyet csak DOS alatt szoktam.
Meg hát win-es játék nyista...(#115319) GEPESZ66: Vezérlőpult az áruházban ? Az meg mi fán terem ?
A W10-ben benne van a "hagyományos" vezérlőpult is.Keresővel elő lehet csalogatni.
-
válasz
FoxiestFox #115298 üzenetére
Open office! Be tudod állítani, neki hogy office-os fileokkal dolgozzon, ha m.office gépre teszed át úgy nem semmi problémád. Így használhatod a munkádra is a linuxot. De ez csak egy ötlet javaslat.
-
mpo
veterán
válasz
FoxiestFox #115304 üzenetére
Igen és szól rögtön.
Sokallod az 1% alatti CPU használatot a védelemért cserébe? -
Marci112233
addikt
válasz
Pedig ezt valószínű csak egy külső antivírussal fogod tudni orvosolni. Én is ajánlom az ESET-et. Abból is az Internet Security-t. Nekem ugyan a fölötte lévő Smart Security Premium van, de elmondhatom, hogy egyáltalán nem zavar, mert abszolút nem fogja a gépeket.
-
mpo
veterán
válasz
Az AVG CPU átlaga kisebb 1%-nál.
Nem értek hozzá, de az interneten szeretik az olyan gépeket, amin semmiféle védelem nincs. -
törölt tag
válasz
Ha Windows Pro akkor gpedit csoportházirenddel lehet kikapcsolni. Home esetén registry piszkálással. (figyelmesen, mentéssel) A Defender felületén csak ideiglenesen lehet kikapcsolni. Leírás: [link]
-
Máté94
addikt
válasz
Szerintem szembe kell nézni a ténnyel: Eljárt már felette az idő.
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #115293 üzenetére
Ez a beépített védelem, a Windows Defender folyamata, ami valóban pörgetheti a CPU-t, tapasztaltam már én is. De ilyenkor érdemes átnézni a beállításait, lehet csoportházirendben is konfigurálni, stb., van a témának külön topikja. Kikapcsolni teljesen elvileg max. úgy lehet, ha magát a Defendert is kikapcsolod, de akkor védelem nélkül marad a Windows. Másik megoldás telepíteni helyette egy másik, kisebb erőforrást igénylő antivírus szoftvert, aminek telepítésénél automatikusan kikapcsol a Defender. A milyet felől annál is a téma topikjában célszerű érdeklődni, de pl. nálam az ESET IS bevált.
-
mpo
veterán
válasz
FoxiestFox #115293 üzenetére
Azt hiszem nincs külön vírusirtód, a Defender real-time protection be van kapcsolva.
AVG Antivirus Free van a desktopomon és a laptopon, a Defender így háttérbe szorul.
Ezt találtam:
[link] -
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #102383 üzenetére
Miért nincsen megadva, hogy pontosan milyen verzióról van szó, meg hogy be van állítva a gépházban, vagy csoportházirendben a frissítések szüneteltetése, ezeket talán nekünk kellene kitalálni???
Amúgy meg oda van írva világosan, hogy a jelenleg használt verzió a támogatás végéhez közeledik és előbb-utóbb javasolt majd egy újabb, aktívan támogatott Windows 10-verzióra váltani.
-
SP4C3
veterán
válasz
FoxiestFox #102383 üzenetére
-
JanR
addikt
válasz
FoxiestFox #86928 üzenetére
Allitsd ugy be a TV-d felbontasat, hogy fel van nyitva a laposod is kozben. Megjelenites csak azon a kijelzon es ugy. Utana probald meg, ha lecsukod, ezt csinalja-e. Anno en is kuzdottem egy HP Pavilionnal, de nekem igy sikerult kikuszobolnom a hibat. Energia semakban mi van beallitva, ha lehajtod a kijelzot?
-
válasz
FoxiestFox #86192 üzenetére
Megtaláltam.
-
Geth
veterán
válasz
FoxiestFox #83960 üzenetére
A kérdésemre melyik a válasz?
-
Geth
veterán
válasz
FoxiestFox #83956 üzenetére
Najó, de
- folyton másik gépen dolgozol és mindig hozzá kell adni pl. a német kiosztást, mert nincs fent
- vagy fent van, és csak váltani kellene a kettő között? -
Geth
veterán
válasz
FoxiestFox #83949 üzenetére
Nem, az értelmes felhasználók táborát próbálom erősíteni
Neked miért kell naponta a billkiosztást buherálni? Azt ne mondd, hogy ez általános...
De ha pl. munkából kifolyólag, én biztos nem a felületen keresztül tenném.(#83950) Fandango: csak ha a Win billentyűvel keltem fel. Az ébresztést kiváltó billentyűt is regisztrálja, én legtöbbször a Ctrl-lal szoktam, jó helyen van a bill. sarkán, és nem csinál semmit önmagában
-
Cs1csó
titán
válasz
FoxiestFox #83935 üzenetére
Magadra vess
Te fogadtad el a piros pirulát (Windows 10) most az MS megmutatja neked milyen mély a nyúl ürege (az almenük )
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #83928 üzenetére
Erre írtam már a megoldást itt. Összefoglaló pipát ki, és a kategóriák alatt is kivenni ne értesítsen arról bekapcsolt a FA.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
FoxiestFox #83912 üzenetére
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #83746 üzenetére
Elfogadja még mindig a Win10 a 7-es kulcsokat, ennyi a magyarázat.
-
Apaxp
senior tag
válasz
FoxiestFox #83739 üzenetére
Már nem.
-
TriX2010
tag
válasz
FoxiestFox #70932 üzenetére
Kósza ötlet az oké, de szerintem megérne ennyit
-
zseko
veterán
válasz
FoxiestFox #70915 üzenetére
Pedig lehet jobban járnál úgy, én is elcsesztem már párszor a rendszert emiatt, legutóbb épp pár napja voltam lusta ehhez, meg is jártam.
Hogy ma működik-e a win10 telepítés + win7 kulcs módszer azt nem tudom, de állítólag ma még kellene, november közepe felé még működött, akkor vettem új gépet és én is így raktam fel rá a 10-et. -
TriX2010
tag
válasz
FoxiestFox #70915 üzenetére
Ennyire nehéz lenne kiszedni egy mSATA SSD-t? Ragasztva van az alja a gépnek?
Azért szerintem annyira nem volt "értelemszerű"...
Esetleg BIOS-ban nincs opció egyesével kikapcsolni, tiltani? (Találkoztam már ilyennel valahol régen...) -
válasz
FoxiestFox #70913 üzenetére
Hi
Minden ssd, hdd-t lehúzol az alaplapról majd az üres ssd-t rádugod és felrakod a 7-et, majd update 10-re.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #15250 üzenetére
Ravaszdi, Hol találom a restart-ot ha nincs képem ?
-
King Unique
titán
válasz
FoxiestFox #7353 üzenetére
Vagy frissítés előtt kipróbálod virtuális gépen, illetve felteheted éles rendszerként dual bootban a Win 7 mellé.
Aztán, ha bejön, akkor véglegesen frissíthetsz rá. Ennél ésszerűbb megoldás szerintem nincs. -
Воланд
titán
válasz
FoxiestFox #7353 üzenetére
akkor visszaallitod a win7-et.
-
Воланд
titán
válasz
FoxiestFox #7351 üzenetére
nem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FoxiestFox #3749 üzenetére
A TPM meg UEFI 2 teljesen különböző dolog, nem sok közük van egymáshoz.
(#3750) nababika: ne Windows alól telepítsd, vagy ha onnan ne a frissítést válaszd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest