- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
F_Zolee #92462 üzenetére
Több hibaforrás is lehet ezeket engedélyezd:
- gépház - adatvédelem - háttérben futó alkalmazások engedélyezve - a gépház legyen engedélyezve és a windows biztonság is
- gépház - Rendszer - értesítések és műveletek - értesítések - alkalmazások és más küldők értesítéseinek a megjelenítése
Majd ez alatt az értesítésre megjelenítésére jogosoult küldők itt is legyen engedélyezve ha le lenne tiltva bármi is. -
Popes
őstag
válasz
F_Zolee #54585 üzenetére
Erre van szükséged wushowhide.diagcab.
(MS adta ki ilyen esetekre, el tudod vele rejteni a frissítést és nem zaklat többet) -
westlake
félisten
válasz
F_Zolee #48190 üzenetére
Az uTorrent képes megenni "bármennyi" memóriát, de azt minden esetben ki is írja a Windows a Task Manager-ben. Egyébként ahhoz, hogy körülbelül 10GB-ot benyaljon, sok-sok aktív torrentre van szükség. Ha csak 10-20 darab inaktív van a listában az nem sokat számít. Nekem most 20 darab inaktív van a listában és összesen 70MB-ot eszik. Akkor szalad el vele a ló, ha sok válik aktívvá.
-
edari
őstag
válasz
F_Zolee #45041 üzenetére
Próbáld meg, hátha:
Or, from Windows, hold the Shift key while selecting Restart. Go to Troubleshoot > Advanced Options: UEFI Firmware Settings.
3.Find the Secure Boot setting, and if possible, set it to Disabled. This option is usually in either the Security tab, the Boot tab, or the Authentication tab.
-
válasz
F_Zolee #45030 üzenetére
A Microsoft a megfelelő átmenet érdekében az új szabályokat csak az újonnan telepített, 1607-es Windows 10-zel veti be, vagyis azok a felhasználók, akik egy korábbi Windows verzióról frissítettek az újra mentesülnek a limitációk alól. Szintén kivételt képeznek a 2015. július 29-e előtt kiadott, gyártók által aláírt meghajtók, amelyek sok esetben legacy verziók, vagyis nehéz lenne rávenni a cégeket arra, hogy hitelesítsék a csomagot az új előírások szerint.
-
edari
őstag
válasz
F_Zolee #45030 üzenetére
"Az egyetlen menekülőút a Secure Boot kikapcsolása, ugyanis ilyen formában a Windows 10 Anniversary Update akármilyen telepítés mellett engedi a gyártók által aláírt eszközillesztők telepítését. Ez nyilván a felhasználók PC-ire is igaz, vagyis az inaktív Secure Boot egy általánosan ütött rés a pajzson."
-
Popes
őstag
-
törölt tag
válasz
F_Zolee #36898 üzenetére
Kihasználatlan RAM elpazarolt RAM. Amúgy ez a Win10 újítása, ahogy figyeli a gépet mit használsz úgy pakolja tömörítve a memóriába hogy ne lemezről kelljen megint elővenni. Ha szükséges felszabadítja, azért látod az ingadozást, így nem baj ha addig foglalt. Threshold előtt emlékeim szerint elég rossz volt a memóriakezelés, új dolgok hátránya. Talán a Redstone még tovább javít ezen is. Nálam sokkal nagyobb probléma amikor egy vacak UWP app beragad és a hozzá kapcsolódó runtime broker megfojtja a CPU-t. Azt tényleg manuálisan kell kilőni, a compressed memory process-nél legalább tudom magától visszaáll ha úgy van.
-
Shing
őstag
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
F_Zolee #22366 üzenetére
a virtuális memóriát lődd le állandóra (ne a win kezelje, legyen elég nagy de ne túl nagy, kezdeti méret ugyanannyi legyen mint a max méret. Csak tapasztalati értéket tudok mondani: én úgy szoktam belőni, hogy a valós+virtuális 6 giga körül legyen. tehát egy ls két gigás gépen 4, három gigáson 3, négy gigáson két gigát szoktam adni neki, ha nincs különösen nagy memóriaigényü alkalmazás, nyolc gigáson amig nem sikit senki memóriahiányra, le is kapcsolom). A jelenséget ugyanis nagy valószínűséggel az okozza. hogy kicsi, de legalábbis nem megfelelő a virtuális memória mérete, ezért állandóan állítgatja...
(ez a store nem az áruház, hanem a tárolási szolgáltatás
)
-
nyega
tag
válasz
F_Zolee #15753 üzenetére
Nekem az miatt kellett újra telepítenem az egész rendszert.
Állandóan feldobta, hogy nem fut megfelelően,rányomtam a javítás gombra, kiírta, hogy nem talált hibát és indítsam újra a gépet a javítások érvénybe lépésének érdekében. Újraindítás után ismét feldobta, hogy nem fut megfelelően, stb.stb.stb....és újra és újra. Leszedtem. Azt hittem, hogy leszedtem. De nem , gondoltam, míg keresek másikat, bekapcsolom a windows firewall-t. Na azt nem lehetett, úgy beragadt, hogy még csökkentett módban sem tudtam vele kezdeni semmit, pedig win 8.1 alatt hibátlanul működött eddig...
Fél napom ment rá a próbálkozásra, aztán gyalu.
Fura, hogy valakinél az ,valakinél ez a program produkál megfejthetetlen problémákat.
-
válasz
F_Zolee #14461 üzenetére
Szia. Én frissítettem a W7-et W10-re, aztán gyalultam a partíciókat és telepítőlemezről bútolva tisztán felraktam újra. Nem jelentkeztem be, nem írtam be semmilyen kódot, mindenre a "Majd később"-et választottam. Eredmény: aktiválva volt így is a W10 mire rá tudtam nézni azon ablakra..
De lehet hogy ez alaplapfüggő.. (hogy megjegyzi az uefi)
-
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
F_Zolee #14120 üzenetére
2.2.1 nálam felment simán, de ez is, meg pár másik program, meg alap windows programok is csinálnak olyat, hogy a háttérben maradnak, amikor előre kellene jönnie. Pl. torrent hozzáadásánál, és a tálcára tűzött icon nem hozza elő, csak az óra melletti, vagy kénytelen vagy minden ablakot kisablakra tenni, hogy előkerüljön.
Szerk.: A 3.4.3 valószínű hibás, és szarakodni fog. Nálam pl. minden nap ellenőrizte az előző napi torrenteket, és dög lassú 20-ad sebességgel, mint a 2.2.1.
-
-
netpeti98
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged