Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Aarpok
üzenetére
Biztos kémkednek, de ez eddig is így volt. Az egyes oldalak reklámjai is változnak. Eddig amíg Lumia 930-am volt, ez az oldal 930-as reklámokat nyomott a pofámba, mert abba a topikba irkáltam, most váltottam Galaxy A5-re, hirtelen eltűntek a 930-as hirdetések és megjelentek az A5-ös hirdetések. Az más kérdés, hogy ha már ilyen telefonom van, nem akarok még egyet.
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép. -
-
rétisün
veterán
most nézem a logfájlt:
"[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadows of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\video\intro_gsc_wp_l.ogg"lehet, hogy parancsikonnal (simán az .exe-t indítottam) nointro hozzátoldásával menne?

mod: úgy néz ki, úgy jó

mod 2: secret trails ugyanúgy kidobál.....

-
King Unique
titán
Igen, már müxik is, de egyelőre elég kezdetleges. Alig ért meg vmit, v csak én beszélem kínaiul az angolt...

(#2994) tatararpad: kösz a linket, mert gépházból hiába állítgattam, teljesen csak a vezérlőpultban való állítgatás angolosította. Utána már az Office telepítés is ment, nem csak Cortana.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép.