- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Aarpok #29414 üzenetére
Biztos kémkednek, de ez eddig is így volt. Az egyes oldalak reklámjai is változnak. Eddig amíg Lumia 930-am volt, ez az oldal 930-as reklámokat nyomott a pofámba, mert abba a topikba irkáltam, most váltottam Galaxy A5-re, hirtelen eltűntek a 930-as hirdetések és megjelentek az A5-ös hirdetések. Az más kérdés, hogy ha már ilyen telefonom van, nem akarok még egyet.
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép.
-
-
rétisün
veterán
most nézem a logfájlt:
"[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadows of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\video\intro_gsc_wp_l.ogg"lehet, hogy parancsikonnal (simán az .exe-t indítottam) nointro hozzátoldásával menne?
mod: úgy néz ki, úgy jó
mod 2: secret trails ugyanúgy kidobál.....
-
King Unique
titán
Igen, már müxik is, de egyelőre elég kezdetleges. Alig ért meg vmit, v csak én beszélem kínaiul az angolt...
(#2994) tatararpad: kösz a linket, mert gépházból hiába állítgattam, teljesen csak a vezérlőpultban való állítgatás angolosította. Utána már az Office telepítés is ment, nem csak Cortana.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest