- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
HoaryFox #3443 üzenetére
Az a baj, hogy a Hasswell előtti Intel HD-ra nem lesz gyártói driver mindegy meddig vár bárki is, innentől tökmindegy az egész, elbukott a Win10 sok gépen.
(#3449) Warter: azért olvasd el miről megy a beszélgetés, nem arról van szó, hogy nem fog menni, ahogy írtam van egy általános Intel driver, de akinek többre kell a gép mint netezni az nagyot fog nézni amikor nem tud VGA-t váltani meg ilyenek
-
válasz
HoaryFox #3301 üzenetére
ezt hívják árukapcsolásnak.
gondoltam, hogy nem direkt az Intel HD miatt vetted.Pontosan nem tudom, hogy Inteléknél hogy megy, de ha teljesen letiltható a HD, akkor jó, ha meg nem, akkor elgondolkodnék egy FX-6300-on. csak az alaplapot és a procit kéne cserélni, és máris sokkal élhetőbb lenne a konfig.
-
westcoastog
veterán
válasz
HoaryFox #3292 üzenetére
Mivel csinálsz ilyen backupot? Én is feltenném de a jól belakott öreg win7-emről csinálnék egy teljes mentést, hogy jelenlegi állapotába vissza lehessen húzni ha valami nem jó. Az lenne a legjobb ha valami 20-30 gigás mentést csinálna, ergó az egész c-t lementhetném egy fileba a d-n, nem tudom ilyet lehet e.
-
pzstm
titán
válasz
HoaryFox #3290 üzenetére
1. driverektől, hardveredtől és attól is függ nagyban mire használod
2. szinte mindegyiket eddigi tapasztalatok alapján, akadhat olyan amit nem, vagy máshogy viselkedik esetleg vele.
3. Eléggé változó, erről nem tudok nyilatkozni, Xbox-om van
4. Snap assistet imádom, és ha erre gerjedsz, akkor van Start menüd isViszont még bőven Preview állapotban van az egész, ezt mindenképp tessék szem előtt tartani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest