- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Szerintem semmi akadálya. Én egy független lemezképbe elmentettem a Win7-es rendszert tartalmazó partíciót. Utána frissítettem.
Win10 tapasztalat:
- nem működik az SSD-m TRIM funkciója Sentinel szerint, Win10 állítása: legfrissebb driver. Az 1156-os alaplapom gyártói oldalára már a 8.1-es driverek sem kerültek fel csak Win7, tehát más forrás nem tudom mennyire lesz hivatalos, USB3, SATA3 támogatott a lapon, i7 proci bőven elég még, szóval nem nagyon értem mi okom lenne cserélni. Ha ezzel a Win verzióval akarnak motiválni nem fog összejönni. Elvileg parancssorból is be lehet kapcsolni a TRIM-et, de nem próbáltam, mert közben
- a G27-es kormányhoz sem találtam Logitech Profiler-t, lehet hogy lesz, de egyelőre szerintem még nincsen kész, mert a gyártó supportján nem lelem.
- talán az átalakítók miatt, de az AMD CCC-t egyszer nagy nehezen beállítottam, minden oké volt aztán újraindulás után folyton 16:9-es képaránnyal akar felismerni az Eyefinity 3db monitorából kettőt és emiatt a 16:9-es felbontásokat ajánlja csak fel, tehát a monitorokat csoportba rendezve natív felbontásukra nem tudom állítani, csak FullHD-re (amit elvileg nem is támogatnak), a Windows-ban meg kiszürkül a felbontás állításának lehetősége, a kép meg persze torz és mindez egy reboot után tök magától. Legfrissebb CCC.
Ennek utána elmentettem a Win10-et ott ahol tartottam a telepítéssel és visszatöltöttem a Win7-et, ami hibátlan. Ennyi nekem már elég is volt ahhoz, hogy úgy érezzem még korán van.
Szerintem ahhoz túl sokáig tart frissíteni, hogy kipróbáld, de te tudod.
-
rgeorge
addikt
Nem is az itt a kérdés, hogy a Windows 10 így legális lesz-e amikor majd felrakod újra, hanem az, hogy a frissítés után az eredeti operációs rendszert legálisan használhatod-e. Erről még nem kaptam megerősítést. Természetesen azonos gépről van szó, és egyszerre az egyik, és csak az egyik oprendszer van telepítve. Az frissítés ingyenessége nyilván azt ösztönzi, hogy minél többen térjenek át Windows 10-re véglegesen. Az is érdekes, hogy ha a következő Windows 10 változat már elfogadja a Windows 7/8/8.1 kulcsokat, akkor jelentheti-e ez azt, hogy az így telepített Windows 7/8/8.1 utána aktiválható marad-e, és ha igen, meddig.
-
-
HoaryFox
őstag
-
King Unique
titán
Én se...először azt hittem, csak Office appok nem mennek, de konkrétan semmi, még egy FB-t se tudok installálni Store-ból...
Nem tudom, akik itt lelkesen beszámoltak az új Word ás társairól mért/ hogyan sikerült működésre bírni, de hogy másoknál is előjön a hiba, némileg megnyugtat...ezek szerint nem én csesztem el valamit.
Minden WU frissítés fel van téve, de semmi....kb ennyi volt egyelőre a Win10-zel való szarakodásom, majd, ha kijön vmi ténylegesen működő build, ránézek ismét. -
King Unique
titán
Neked se sikerült semmit, a 3 Office appot se felrakni, mert nekem se...
Nem is értem másik másoknál hogyan működik, v milyen feltétel kell hozzá...ha normálisan telepített (upgrade) oprendszer, live MS fiók nem elég a telepítéshez, akkor nem tudom mi...
(#2984) mefistofeles: dettó uez... tegnap Word Preview telepítésénél vártam vagy bő fél órát, mondom 80-90 MB-ot azalatt csak leszed, telepít, de sehol semmi...
-
RootRulez
félisten
Igen itt keresem én is, de nekem nem nincs itt ilyen legördülő menüm.
Bodz: kipróbáltam és pipkivétel után bejött vmi jelszóbekérő ablakocska, akkor megadtam az eleve megadott fiókjelszót, újraindítottam és most úgy tűnik jó. Bár érdekes, hogy a betöltődéskor két fej kép jelenik meg egymás mellett.Mindenesetre köszi mindenkinek, mert a lényeg sikerült.
-
vlevi
nagyúr
Chrome-ból és az új operából két nagyjából egy dolgot hiányolok, ami még az IE-ben is benne van. A címsor végén a kis háromszöget, amivel a korábban megnyitott lapokat tudom újranyitni. Marha kényelmes, mert nem kell elmászkálni valami böngészőelőzmények oldalra, és ott variálni. Amit sűrűn nézegetek, az tulajdonképpen könyvjelzőzés nélkül is elérhető onnan.
Ezt tudja a FF, és az IE, a másik kettő nem.
A másik pedig a könyvjelzők kirakása oldalsávba. Sokat nem érek a címsor alatt egy sorban lévő Chrome-os könyvjelzőkkel, 5-6 darab fér ki belőlük egy sorba. Akinek van párszáz könyvjelzője, az tudja, hogy a rég bevált, fastruktúrás megjelenítésnél nincs jobb. Az új Operában is próbálnak valami variálni vele, szép-szép, látványos, de nem hatékony. -
betyarr
veterán
tény,hogy nem sok
én sosem szerettem,pedig próbáltam huzamosabb ideig használni.aztán a vége mindig az lett,hogy az ie-nél kötöttem ki
szvsz ami jó benne,hogy van rá sok jóféle extension.igaz van ffoxra is...
tatararpad: igen,bővítmény miatt örülnék neki.bár ki tudja mit hoz a jövő.lehet fejlesztenek egy olyan spartant,amihez elkezdenek bővítményeket írni.sőt,ebben biztos vagyok,mivel ez a legnagyobb hátránya az ms böngészőnek a többivel szemben.
-
KaLeun
senior tag
Megpróbálhatod az opengl wrappereket is, ezek a régebbi directdraw/direct3d hívásokat "lefordítják" opengl-re és így sok játék tökéletesen fut vagy legalábbis játszható. Ilyen a DXGL vagy esetleg a ddhack és linuxnál pedig Wine (ebből is van win változat). Nekem pl. a Comanche Gold a SimHQ-s fanok ajánlása alapján DXGL alatt megy, és így a Catalystből bekapcsolható a Morphologic filtering is (nvidiánál az FXAA).
Éppen ma telepítettem fel W10-re a Commanche Goldot, egyedül a installshield telepítő akadt be a searchui miatt.
-
szabonagyur
félisten
-
Aarpok
őstag
Külön futtattam a 2 parancsot először az első,majd a másodikat (nem tudom van e jelentősége)Miután lefutottak újraindítottam a számítógépet és áruházban rákerestem a onenote - ra és telepítettem.
Adminként indítottad a Powershellt?A google fordítóval azt vettem ki a képed alapján,hogy magasabb jogosultság kell a parancshoz. -
szabonagyur
félisten
-
premete
veterán
Képzeld el, engem zavar, ha a köcsög gyártó arra akar kényszeríteni, hogy az akku töltése alatt kapcsoljam be a cuccot.
Szerencsére csak a microsoft ilyen idióta, mert mi lenne, ha mondjuk a BMW, a Sensodyne elektromos fogkefe, az akkus zseblámpa, a mifi routerem, a powerbankom is csak bekapcsolva engedné magát feltölteni.
Bár lehet, hogy a Microsoft megint kioszt pár milliárdot a nagy gyártók között, és akkor a következő Dell notebookom, és tabletem is csak bekapcsolt állapotban lenne tölthető?
Akkor biztos nem venném, meg, inkább vennék valami apple cuccot, pedig nem nagyon vagyok oda értük, de lassan így is kinéz a w8.1 mellé egy yosemite. -
Zsolt1
tag
Vagy rakd fel VHD-vel (kb ugyan annyi időbe telik telepíteni, viszont gyorsabb lesz telepítés után, mint a különböző virtuális gépes megoldások és nekem a net is működött csak az usb wifi stickhez win8-as driver kellett): egy kis segítség a VHD-s telepítéshez (és pofátlan önreklám
).
Ja és itt is csak egy kattintás a win10-es rendszer törlése ha már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest