- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Én még egy korai buildon próbáltam Avastot, de totál kifektette a rendszert...viszont mostanra elhiszem, hogy javítottak a kompatibilitáson.
Mivel annyira úgyse sűrűn használom, csak tesztelgetni van, én szerintem maradok a Defendernél. Aztán majd ha kijön a végleges, ráérek akkor komolyabb védelmet tenni rá.(#5093) szabonagyur: pontosan hogyan, melyik leírás alapján raktad fel külső vinyóra (Windows to Go, vagy egyéb | 3.0 portból hajtod?), mert van többféle megoldás, de szokott velük gond lenni
Érdekes, hogy Dellnél ennyire zárt a rendszer, mármint driverek tekintetében. Lenovonál simán megkajálta a 8.1-es drivereket, illetve a 8.1 chipset driver okozott 10074-en USB-s gondokat, amit WU rakott fel, azzal már ok volt.
-
netpeti98
addikt
Az Enterspire verziókra fog más upgrade módszer vonatkozni, a PRO frissíthető lesz.
Mondjuk nekik még lehet nem raknám fel, a játékok terén buildről buildre változik a helyzet. Pl.: a Starcraft 2 eddig problémák nélkül ment mindenkinél, de az 10041-es buildel elég bugos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest