- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Negyven #4739 üzenetére
Továbbra is elolvastad mit írt a kolléga? Egy nagyon nagyon nagyon nagyon régi 1 magos CPU-ról van szó, a te géped meg ha minden igaz T8100-al fut minimum ami az egyik legerősebb 2 magos C2D-ből való, de a 2GB mellé is neked is ugyanúgy felesleges a 64bit. Amennyi hibád van neked is az egyes frissítések körül nem is csodálkozom már...
-
JamesHun
addikt
válasz
Negyven #4704 üzenetére
örülj neki
nem voltam kb 1 órát a gép mellett erre a kis mocsok azzal fogadott, hogy már a fekete képernyős háttérnél tart a telepítésemég jó, hogy be volt téve, hogy a frissítéseket időzítéssel telepítse és ne akkor amikor gondol egyet
és jó lenne ha a fix IP címeket frissítés után nem babrálnák
Bár már javul, mert az előzőnél és az az előttinél még az IP címet is csak parancssorból tudtam állítani -
törölt tag
válasz
Negyven #4674 üzenetére
Ha az amire én gondolok akkor nincs vele gond. Ha hamarabb tudom hogy lesz ilyen kérdés felírom a hibaüzit én is, mert lehet ugyanaz van...
Letölti a frissítést, elindul a prepairing install, utána kéri az újraindítást...
Ha itt rányomsz az azonnal helyett valamelyik más opcióra (1-2-3 óra) akkor kiáll hibára, mert nem tudja azonnal befejezni a frissítést. Nyomsz egy ki-bekapcsot, vagy egy rebootot és el fogja kezdeni a frissítést.Otthon voltam, letöltöttem a frissítést. Telepíteni nem volt időm, rányomtam a reboot-nál a 1 hour-ra, erre kiállt az update valami hibával. Kikapcsoltam, otthonról haza mentem, söröztem egyet a haverokkal, utána kinyitottam a lapost power gomb és hagytam dolgozni. Kb 30 perc alatt feltolta a frissítést. Pont csináltam addig egy gyorslevest, meg nekivetkőztem az estének...
-
premete
veterán
válasz
Negyven #4674 üzenetére
Én is megkérdezem, most lassabban írom, hátha megérted: melyik buildnél adta a hibaüzenetet.
Most nehogy azt írdd, hogy a 10061-esnél, mert ha az van fenn, akkor minek akarod frissíteni?
Iso letöltés, vagy registry módosítás lehet megoldás nagyjából.
9926-nál ez volt:
Open the registry editor and navigate to the following path: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability
Locate BranchName and make sure it shows: FBL_AWESOME1501. If it doesn't, change it.
Locate ThresholdRiskLevel and change it to: low
Find ThresholdInternal and delete it.
Find ThresholdOptedIn and delete it. -
premete
veterán
válasz
Negyven #4665 üzenetére
Furcsa, nekem az első találatra kiadta a megoldást. Az pedig hogy ideírsz, semmit nem old meg, főleg ha nem írod le, hogy mikor, melyik buildnél adta a hibaüzenetet.
Akik fizetnek érte, azokat is elhajtják a halál f@xára, ha nem képesek pontosan leírni/elmondani, hogy mikor, milyen rendszernél, melyik műveletnél adta a hibakódot. -
-
Mankó
veterán
válasz
Negyven #4192 üzenetére
Csináltam egy rendszer vissza állítást, most már van notification, de a start menü még mindig nincs. Se a keresésre nem reagál. Hát ez fajin ha ez így lesz. Megpróbálok még egy rendszer frissítést, ha nem segít az se, akkor majd csak a kész verziót fogom laposra tenni.
-
tatararpad
őstag
-
Tournament
aktív tag
válasz
Negyven #4067 üzenetére
Most komolyan neked mi bajod van velem ?
"Mondjuk ha nem kiröhögsz hanem segitettél volna az emberibb "
C:\Windows\SystemApps\ShellExperienceHost_cw5n1h2txyewy
ShellExperienceHost.exe
mappába található az a fájl ami a start menüért felelős
Még hogy nem segítek , pontosan leírtam 2-3 oldallal ezelőtt hogy mi a megoldás
[link] (#3819) hozzászólás 2015-03-22 19:16:39
-
AthlonXP
őstag
válasz
Negyven #3519 üzenetére
Lefrissíteném, de egyelőre a winbe sem tudok belépni. Nem teleptettem semmijen drivert, csak a frissen telepített windowson elindítottam az update-t, ami talált 3-4 frissítést ( defender, vmi szoftver eltávolító, ie frissítés, meg még vmi rendszer frissítés, kb ennyi ), majd restart és ennyi. Zöld háttér, semmi üzenet és itt megáll a rednszer, nem fagy le, de semmit nem csinál.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Negyven #2172 üzenetére
This is Windows 10’s new browser and dark theme
Amúgy ocsmány szerintem. Az IE9 mérföldkövekkel szebb...
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest