- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Hátha találkozott már a "hibával". Mitől lehet, hogy ha ott hagyom a gépet és energiatakarékos módba megy a monitor akkor azalatt a gput valami izzasztja? Alap esetben 33fok körül megy de ilyenkor 46ról hűl vissza.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Nem sok időm van folyamatosan követni a topikot így kérdeznék. A 1903as frissitésről van már valami átfogó vélemény? Érdemes telepíteni vagy jobb kivárni esetleges hibák miatt?
-
F_Zolee
nagyúr
Másnál is meggajdult 1809nél az értesítések? Lent mutatja, hogy van de ha rákattintok nem hoz be semmit és el is tünik.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Az mitől lehet, hogy win újratelepítés után nem látja a hdd-t az oprendszer? Biosba látni, eszközkezelőben már nem. Lemezkezelőben se, telepítés előtt rendben volt, hdd az jó szóval nem hardveres gondja van.
-
F_Zolee
nagyúr
Tegnap egy régi 500gb-os hddre kb fél óra alatt települt a win pendriveról. De lehet negyed óra volt az, mert alig vártam.
-
F_Zolee
nagyúr
Nagyszerű. Köszi.
-
F_Zolee
nagyúr
Aki telepítő készletet tölt le annak milyen a verziója? Nekem a legfrissebb kellene(1709). Az fent lehet már?
-
F_Zolee
nagyúr
Legutóbbi nagy frissítés azóta se megy fel nálam. Már ms ügyfélszolgálatot is ráállítottam de érdemben nem kezdtek vele semmit. Vagy másfélóra turkálás után befejeztük mert nem értem rá. Holnap folytatódik majd remélhetőleg de konkrétum nem volt eddig se.
[kép] -
F_Zolee
nagyúr
Továbbra se tudja senki, hogy miként lehet kihagyni ezt az alkotói frissítést? Mindig próbálkozna frissíteni de úgysem lesz jó...
A francnak kell ilyen szarság ami kamu konfigot igényel. -.-
-
F_Zolee
nagyúr
"A Windows 10 Fall Creators Update telepítése, amely a Windows 10 legújabb frissítése."
Ez a legutóbbi 1709es frissités, nem sikerült feltennie. Van belőle bármi hátrányom? Frissités közben olyasmit írt ki, hogy erre a konfigra nem telepíthető. i5 2500k, asus z68as lap, 280x, 8gb ram, intel ssd.
-
F_Zolee
nagyúr
Mi történt a winnel? Már egy téli időszámítás átállás se megy automatikusan?
Nekem kellett mósodítani. -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Most kapcsoltam be pár nap után a gépet és látom szed le frissítést. És a listában ott van a vga driver is. Én még régebben "letiltottam", hogy töltsön le ilyeneket de most az először látom ezt. Másnál is van ilyen? 280x-hez szedné/telepítené.
Még jó, hogy fix drivert használok a bekavarás végett erre Billiék jobban tudják.
-
F_Zolee
nagyúr
Újra kezdte a bolondozást a fájlkiterjesztésekhez társított programoknál. Iview-el bajoskodik, hogy visszaállítja a windowsos képnézőre. Mi a baja vele?
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Nem tudom miként keressek rá a problémámra. Leírom hátha valaki találkozott vele. A legutóbbi frissítések után a startmenüben keresés nem működik. Áruház, fényképek, "pasziánsz", Onenote, skype és sticky notes nem indítható el. Ez az alkalmazás nem nyitható meg felirat köszön vissza. Nem mintha ezeket használnám de a keresés funkció már piszkálja a csőrömet, hogy nem működik mivel másképp alig lehet megtalálni valamit ebben a csodás startmenüben, gyorsan. Nem változott semmi a gépen, hogy az eredményezné ezt a produkciót. Programokat se telepítettem csak használom a gépet mióta lefrissítettem(az se ma volt).
Mi lehet a nyűgje? -
F_Zolee
nagyúr
Na de jó, hogy frissítés óta a start menüben a keresés nem működik. Áruház se megy, felkiáltójel van az ikonján és inaktív színezetbe van. Lassabban is tölt a rendszer, egyre jobb lesz ez.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Lenne egy Epson sx200-as nyomtatóm. Utóbbi frissítéssel már nem lehet használni. Ha jól olvastam a meghajtó tanúsítása miatt kaszálja el ms az ilyen drivereket. Hiába van a hivatalos oldalukon mégse jó már. Eszközkezelőben is látni a gépet de nyomtatóként már nem lehet hozzáadni. Lehet valamit tenni? -.-
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy ilyen alap dolgokat amit hetente többször kérdeznek emberek miért nem lehet az összefoglalóba tenni? Kb semmi hasznos nincs benne.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Legutóbbi frissítés úgy tűnik kezd betenni. Iview-et nem hajlandó használni és automatic visszaállítja a Fénykép programra a képnézést. -.-
-
F_Zolee
nagyúr
Eseménynaplóban hol kellene keresni a számológép bejegyzéseit? Már jó ideje nem megy és kíváncsi lennék mit írhat be...
Közben sikerült megtalálni. Ennyit ír: AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsCalculator_8wekyb3d8bbwe\Settings\settings.dat struktúra hozzáférési előzményei törlődtek. 0 kulcs frissült, és létrejött 0 módosult lap.
-
F_Zolee
nagyúr
Ma egy furcsaságot vettem észre. Pl steam vagy origin elindítása egy örökkévalóság lett. Rányomok az ikonjára és vagy fél perc után kezd csak betölteni. Másnál nincs ilyen? Semmit se állítottam vagy változtattam. Csak használom a gépet.
Jah jut eszembe, csak frissítettem a legújabb AMD vga drivert. Vicces ha ez az oka.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26416 üzenetére
Esetleg engedélyezd ezt az intelligens kártyát hátha...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26414 üzenetére
Start gombon jobb klikk/Számítógép-kezelés és itt a Szolgáltatások. (Én volt, hogy letiltottam az áruházat pl és akkor nem ment semmilyen app, számológépet akartam használni és csak bevillant aztán ennyi.)
Első körben azt nézd meg van-e tiltva itt valami. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26338 üzenetére
Nincs tiltva valamilyen áruházhoz köthető szolgáltatás?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
watador600 #25910 üzenetére
De ha meg se nézed akkor ne várj javaslatokat.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
watador600 #25906 üzenetére
Nem oprendszer függő a dolog. Nem ártana ránézni, mert az egymást fedő wifi bajos szokott lenni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
watador600 #25903 üzenetére
Megnézted, hogy külön csatornára van-e állítva a wifi? Ne fedjék egymást.
-
F_Zolee
nagyúr
Hihetetlen, hogy ez az update szolgáltatás órákig képes 30%-on fogyasztani a procit és közben nem csinál semmit de még leállítani se lehet. Azt hiszem megpróbálom valami tiltást eszközölni és majd 1-2 havonta ráengedem a keresést.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Ezzel a wsappx(2) szolgáltatással lehet valamit kezdeni? Már vagy 10 perce kergeti a winyót.
Nem hiszem el, hogy csak visszafele tud fejlődni a windows. -
F_Zolee
nagyúr
Az mitől van, hogy elindítanám a win számológépét erre felvillan az ablaka és be is záródik egyből?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AlyrArkhon #22369 üzenetére
Jah akkor mellé vetődtem.
Viszont eddig mindig beállítottam a virtuális memóriát csak 10nél maradt ki de már orvosoltam ezt is. Jó, hogy szoltál.
-
F_Zolee
nagyúr
Érdekes bug. Mondom nem kotorom elő a telefonhoz az adatkábelt, mert kéznél volt egy bluetooth modul. Csak egy képet akartam átmásolni. Minden működött is a végére de ezek után a windows nem hajlandó leállni meg újraindulni se. Reset gombbal léphetek tovább, mert a végtelenségig köröz miközben kiírja, hogy újraindítás pl...
-
F_Zolee
nagyúr
Zune kompatibilitási módban se akar futni.
-
F_Zolee
nagyúr
Na most ütköztem csak gondba. Lumiához használatos saját Zune szoftverük nem megy 10-el. Kiírja, hogy majd értesít ha talált megoldást a hibára.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
rumos XIII #15702 üzenetére
Comodo internet security.
-
F_Zolee
nagyúr
Na megvolt a tiszta telepítés. Sokkal lassabb, mint a 8 volt. Meg kevert a felhasználói fiókokkal is amikor megadtam neki az online-t mégis egy másikkal fiókot is felajánlott. Most jön a hangkártya telepítés(D1), telepítőt futtattam de nem csinált vele semmit...
-
F_Zolee
nagyúr
Jelenleg még offline fiókom van. Csináljak online-t is?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest