- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ArsenalF #7632 üzenetére
Én ma telepítettem fel a 10130-ast. sajnos el sem indult a Windows Update Service. Hasonló megoldásra jutottam, mint te:
Task Manager > Services > Open Services >
Itt megkerestem a Windows Update-t, manual-ra van téve alapon az indítása. Átkapcsoltam automatikusra, stop, start.
Eddig jó...szerk:
Már meg is kaptam az Error 0x80200056-om... grrr....
-
janos666
nagyúr
válasz
ArsenalF #6642 üzenetére
Nemrég megpróbáltam úgy használni a spartan-t, mint ha elkötelezném magam, hogy "mától csak ezt használom". Az egyetlen ok, amiért feladtam és visszatértem a Cyberfox-hoz (ami egyáltalán nem tökéletes, de számomra ez a leghasználhatóbb), hogy sok weboldalon nem sikerült neki vagy elmenteni, vagy visszatölteni a belépési jelszavakat. Amúgy gyors és most már (10135) egész stabil is (nem fagy már le lépten-nyomon), hasonlóan simán lehet görgetni vele a weboldalakat, mint az Opera-val (ami valamiért rengeteget írt az SSD-mre, egy olcsóbb típust két év alatt elpörgetett volna a SMART-os haláláig), nem "riceg", mint a Fire/Cyberfox (aminek le kell tiltanom vagy rendszeresen kézzel űrítenem a disk cache-ét, mert különben "betömődik" és elkezd lépten-nyomon lefagyni, nagyon régi verziókat betölteni a weboldalakból, stb).
-
moonguru
őstag
válasz
ArsenalF #5613 üzenetére
Szia!
CTRL + Alt + Delete, és a jobb alsó ikonon a Shut down!
Vagy egyszerűen, (röviden) nyomd meg a Power Gombot a gépeden!
De csinálhatsz egy ilyet is:
[szamitogep-gyors-kikapcsolasa]
Ui:
Mondjuk én kevesebb paramétert használok, hadd záródjanak maguktól be az alkalmazások!
De persze lehet egy "normál és egy "gyors" kikapcsolási parancsikont is csinálni!
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
ArsenalF #2331 üzenetére
Hát, gondolom máshogy nem tudják megoldani, minthogy a telefonod/PC-d szinkronizálja a felhőbe az értesítésítéseket.
Csak gondolkodom, valahogy úgy, mint pl. egy IMAP levelező. Ott sem kapod meg annyiszor új levélként, ahány gép elé leülsz, és ott sem csak azon az egy gépen van meg a leveled, ahol először letöltötted (ellentétben a POP3-al).
Ezt mondjuk például androidon a google naptára nem tudja. Telefonon kapok értesítést, hogy pl. értekezlet 1 óra múlva. És ezt megkapom a táblagépen is. A leveleezővel természetesen ez nem így van, mert ha valahol elolvastam egy levelet (akár pc-n levelezőprogiban, teljesen androidtól függetlenül), akkor a telefon pár másodperc után leveszi az új levél értesítőt az értesítősávból. De a naptár az megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest