- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
netpeti98 #71291 üzenetére
Ring? Az mit jelent?
Buildszám: 17063.1000 jelenleg.
A kijelzőm helyreállt. Az Edge viszont indítás után nem hozza be új lapnál az gyakran látogatott oldalak linkjét, hanem zabálja a procit 50%-on egészen addig míg meg nem nyitok egy oldalt. Ha új lapot nyitok, akkor újra elkezd zabálni. :S -
-
Jony2420
tag
válasz
netpeti98 #67705 üzenetére
hát valójában nem játékokra vettem, csak ugy bementem az és vettem egy kész gépet, csak a napokban kedvem támadt játszani, hát észrevettem hogy valahogy fuladnak a játékok, de nem is a legujabbak hanem a 2008-2013 évjáratu játékok érdekelnek, tehát akkor egy jobb minéségu grafikai kártya, és mé + 4gb ram, enyit kellene még belenyomni a gépbe ha jól értem ...
-
tpeter77
addikt
-
válasz
netpeti98 #65557 üzenetére
És Daxter,
ez egy Z8300 mini PC, integrált Intel audio device. Kezelői felülete nincs, csak a wines hangbeállítások.Tutira Windows üzenet, a stílusból és a nyögvenyelős körülírós szószerkezetből ez látszik
valamint gépházpiros az üzenetpanel.
És csak tegnap óta jelentkezik, tegnaptól (mióta megvan a mini pc, most először) használom a 3,5-ös jack kimenetet.
Előtte a Benq V2200 eco, vagyis a hdmi monitorom volt az alapértelmezett hangeszköz.
Se a hdmi, se a Sennheiser usb headset nem produkálja a piros üzenetet, csak az integrált hangkimenet. -
Pityu.
nagyúr
válasz
netpeti98 #65323 üzenetére
Nos ki irtottam azt a valamit ami bezavart,most már csak az a baj,hogy meg nyitnám a services.msc t vagy bármi mást amivel szarakodott kidobja azt,hogy hogyan szeretném megnyitni ezut a fájlt és a társító menü vagy az áruház,hogyan lehet ezt vissza állítani,hogy minden rendesen nyíljon meg és ne ehhez a szar cucchoz maradt társulása legyen ami már nem létezik?
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
netpeti98 #63876 üzenetére
Üdv!
Napokban raktam fel a Home 64 bitest.. kezdődtek a gondok.. a problémám a lemezhasználat 100%-ossága.
Már a szolgáltatásoknál kikapcsoltam, majd letiltottam az előtöltést, és a keresőt is. Viszont mikor egy fájlt másolok a mobilomra, és közben elindítom a böngészőt, megáll az egész windows, az egeret lehet mozgatni de belassul, és pörög a winyó.. Mivel orvosolható ? A Winyó egy WD Black 1 Tb kb.2 hónapos. -
LOTR
addikt
válasz
netpeti98 #63773 üzenetére
sajnos ott továbbra is csak annyit ír, hogy 'még nincs telepítve frissítés'
azóta többször próbált frissíteni, de továbbra is csak a 1607-es verzióm van, a 1703-at pedig ismét csak tölti lehogy lehetne megoldani ezt a problémát? esetleg kikapcsolom az auto updatet (főleg, ha mobilnettel vagyok...) és majd ha jön a következő, azt majd telepítem?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
netpeti98 #63268 üzenetére
Azt mondod,hogy ez a frissítés még nem a végleges?Nem akarok feleslegesen telepítgetni az ssd re akkor inkább törlöm valahogy azt a bekészített 8gb s telepítőt amit mutat nekem.
#quailstorm
És azt is fel kell majd telepítenem,tehát nem elég ha ez a frissítés települ?De utálom az ilyen szarakodást. -
-
svgyula
addikt
válasz
netpeti98 #62370 üzenetére
Szia! Lehet igazad de a furcsa az, hogy semmit nem telepítettem hetek óta. Ismerek minden ami a gépen fent van. Viszont eddig ez nem volt bent a telepített alkalmazások között. A frissítés befejezése után kért egy újraindítást és akkor jött elő ennek az ikonja is. Nem gond mert pár perc alatt legyalultam mindenhonnan csak az volt a fura, hogy a frissítéssel egy időben jött. Mivel kíváncsi is vagyok elindítottam. Elindítva pedig a mikrofos.com volt az első oldal amit beadott.......
(#62373) szabeska
c:\Users\All Users\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ Ha akarod akkor a mellékelt útvonalra bemásolod az adott program linkjét és ott lesz a programok között. Ezután nem kell keresgetni, vagy egyszerűen kirakod az asztalra. -
-
King Unique
titán
válasz
netpeti98 #61258 üzenetére
Igen, ezt írtad, mert magadtól idéztél.
Viszont amire válaszoltál, ott nem az MCT-t, hanem a másik 2 letöltési opciót kérdezte az illető. De közben nézegettem és mindkettőnél 3,94 GB a letöltött ISO mérete. Csak az egyiknél a böngészős letöltésnél 3,9 GB-ra volt kerekítve és az kavart be.
(#61260) csubuka:
Ha csak offline használod a Live rendszert, akkor még nem okoz gondot. De, ha kap netet, akkor már elállítódik Windows alatt az idő. Amúgy szívesen! -
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98 #58928 üzenetére
Akkor le vagyok maradva, valamikor kellett hozzá. Korábban olyan idétlenül volt megoldva, ha offline fiókkal használtad a windows-t, és be kellet jelentkezni valami miatt (pl. áruház), akkor könnyű volt egycsapásra online fiókká alakítani a korábbi windowsos felhasználónevet. Ehhez persze az kellett, hogy a megszokott "mindenre yes-t kell nyomni" módon használja az ember a rendszert.
De bevallom, nem követtem, hogy mikor mire elég az offline fiók, mert nekem kezdetektől megvolt az accountom, nem okoz problémát, hogy csatlakoztassam. -
szabeska
addikt
válasz
netpeti98 #58820 üzenetére
Nálam is megjelenik az "egyéb vírusirtót használ", ott ahol Neked is, tehát regisztrálta a rendszer a kergetőmet. De ha a bal alsó sarokban rámegyek a fogaskerékre, előjön a kép amitlinkeltem. Neked rákattintva mit mutat? Bitdefender free egyébként, nekem az elég.
szerk: fogaskerék -> vírus -és veszélyforrás-kezelési beállítások. Valós idejű védelem bekapcsolva...
-
TRob1
veterán
válasz
netpeti98 #57305 üzenetére
Éppenséggel ki tudnám... ki is akartam. De így hogy sokan már használják, így már nehezebb kivárnom.
(#57306) norti:
Köszi, ezzel megy.szerk: Hehe, nem kezdtem el vele a frissítést, kiléptem, majd kipróbáltam az általam említett verziójú, fél megával kisebb exe-vel is, és most már azzal is engedi... fene se érti
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98 #53853 üzenetére
Kíváncsi leszek.
És erre 3 évet kell várni?Wajon a creators update-ben az is javítva lesz, hogy, pl. be van állítva a háttérkép cseréje óránkénti cserére. Akkor ne váltson az 1 óra leteltével 1 percen belül kétszer is hátteret? Meg ilyen apróságok.
Hogy pl. ha megnyomom a kikapcs gombot a gépházon, akkor leálljon gép? Vagy az USB-be akár 3x is be lehessen dugni ugyanazt a pendriveot, és felismerje újra és újra, és működjön, vagy a képznézegetővel lehessen lépkedni a képek között?
Vagy ez az update sem javít semmi régebbi hibát, csak hoz újabbakat?Bocsi a hangvételért, de sajnos már elvesztettem a humorérzékemet w10 kapcsán, én már nem hiszek benne, hogy ez walaha is akárcsak megközelítse a w7 működőképességét
-
oszi666
őstag
válasz
netpeti98 #52161 üzenetére
Feltelepítettem, de azzal sem működik sajnos. Ráadásul ez a file elvileg kompatibilis windows 10-el. Annyi történik, végigfut a kicsomagolás és utána semmi egyszerűen. Van valami ötlet hogy mit ronthatok el? Próbáltam rendszergazdaként elindítani, volt kompatibilitási mód meg minden és mégsem. Van még valami egyéb?
-
SP4C3
veterán
válasz
netpeti98 #52044 üzenetére
Vagy erről a link-ről, ami még mindig nincs benne az összefoglalóban.
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
netpeti98 #50982 üzenetére
Köszi! Eddig az első kettőt futtattam, 0 azonosított fenyegetés. A Hitman talált egy csomó cuccot nyomok címszó alatt. Gondolom ezek nem veszélyes dolgok. Azért eltávolítom az appal. Lényeg, hogy ezek szerint nincs nagy baj, fölösleges lenne az újrahúzás. A reklámblokkolókról több rosszat hallottam, mint jót egyébként
szucstom: köszi, megnézem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest