Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
itt azt írja, hogy rendszergazda vagyok, ennek ellenére nem csinálja meg egyből, csak ha a tovább gombra kattintok.
-
Arcfelismerő
kezdő
válasz
King Unique
üzenetére
Kösz. Ez igaz. L fogok kapcsolni ezeket a "frissítéseket" mert nekem fontosabb az, hogy távolról is bármikor el tudjam érni a SAJÁT gépeimet és ne legyen semmilyen hátulról mellbe duma amiért így , vagy úgy, vagy akárhogy vagy bárhogy de nem tudom őket elérni.
A RustDesk is pont tegnap valami beépített időzítéssel elkezdte a gyökér dumáját, hogy így-meg-úgy regisztráljál ugyanazzal a felhasználóval (amúgy regisztrálni sem lehet sehol) ha be akarsz lépni.. -
AxBattler
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Mindkettő. Először legyalultam, mert volt rajta egy tucat partíció, aztán formáztam, végül kapott egy bötűt.

-
janakbacsi
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Olvastam anno arról is de inkább maradok az ntfs-nél.
-
janakbacsi
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
igen, ez a megható az.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Legutóbb nem akartam NTFS-re formázni de rá akartam másolni egy 10GB-os filmet és valamiért nem engedte, először nem is értettem mert volt rajta bőven hely aztán esett le, hogy a gyári formázási megoldás nem engedi a nagyobb fájlméretet.
-
janakbacsi
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem bírtam idegileg a hülyeséget, Win11 telepitese után megoldodott a problema. Simán megnyílnak total commanderrel.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Pendrive ritkán ntfs. Fat alatt meg nincs jogosultságkezelés.
Mondjuk azt nem tudjuk milyen fájlrendszer.Janakbacsi, más pc, laptop, esetleg telefon otg kábellel meg tudja nyitni?
Ha nem, szerintem meghalt a pen. -
joe999
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, én is úgy gondolom. Remélem, hogy hamarosan javítják.
-
joe999
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az egyik Itthoni gépem ESU -s az is érintett. Annál alapból full screen-ben indul a Store. Ha ablak módba váltok, akkor fagyi. A konyhai AIO PC-t megnéztem, detto ugyanez, szintén ESU-s. Van pár hirdetett laptop itthon, nincsenek ESU-ra regisztrálva, ott is előjön. Most már sokadik próbálkozásra azt mondom, hogy akkor fagy, ha ablak módból váltok teljes képernyőre, vagy vissza. Ha nem váltok, hanem hagyom abban a módban, ahogy indul, akkor nincs gond. Érdekes hiba. Szombaton vettem először észre, amikor egy ismerősöm hozott egy laptopot, hogy telepítsem újra a Windows-t.
Most találtam. Úgy látszik, már más is észrevette:
[link] -
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ott van a szamlan, hogy OEM, masodik kep.
Egyszer, kb 6-7 eve ujra lett aktivalva telefonon, alaplap csere utan.
Akkor a srac azt mondta, hogy a jovoben fiokhoz lesz kotve es ujra telepiteskor, csak siman be kell jelentkezni MS fiokba. Ez igy is volt, parszor ujra lett huzva a win es sosem volt gond.Vszinuleg most is csak telefonalni kene, de mar nem erdekel. Ma is csak annyit voltam win alatt, hogy megmutassam neked, hogy nem megy. Minden problemanak van legalabb egy megoldasa, kerdes, hogy megeri-e a befektetett energiat.
-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Az nala volt es nem tort el semmi, csak 5 percen keresztul nem reagalt a gep. Este hazajottem melobol, megneztem a loggokat es egy update volt. Nem 0patch, MS update. En is megkaptam par napra ra.
"Az már le lett írva előzőleg, hogy bár megszűnt a Windows 10 általános támogatása, de a beépített Windows Defender vírusirtóhoz továbbra is érkeznek frissítések még egy ideig, valamint kártevő-eltávolító (MSRT) frissítés havonta. De ezek nyilán nem egyenlők azzal, mintha továbbra is rendesen támogatva lenne és kapná havonta a kumulatív frissítéseket, utóbbihoz regisztrálni kell az ESU programba."
Ez nekem tiszta, de szvsz ram nem vonatkozik, mert nem az EU ban elek. Az EU valamilyen jogvedo csoportja adott be valamit, ami miatt kenytelenek voltak meghosszabitani a supportot. De ez ki van zarva, mert nem tudom.

Nem vagyok jogasz, de szvsz ahol elek, arra nem ervenyes.
Mint mar irtam par napja, vegig jatszottam az osszes lehetoseget es rab@sztam, nem kicsit nagyon. -
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Lattam mi a kerdes, fel is fogtam, de most nem vagyok otthon, nem tudom megnezni.
En nem mondtam, hogy most voltak a hibas frissitesek. Vagy igen?? Hol? Altalanossagban mondtam. Amugy win11 re volt egy par botranyos az elmult honapokban. De persze WIn10 rol beszelunk, amire mar elmeletben nem jon frissites, bar tegnap megint kaptam egyet.
-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Megvan termeszetesen az eredeti kulcs es csekkoltam a telepitett OS-t is es win 10 Pro.
A felrement updatek regebben voltak. MBR-be beleronditott, aztan volt olyan, hogy eltunt a start menu, meg olyan, hogy nem nyilt meg tobbe a gephaz.. Ezek regebben voltak, KBxxx szamot nem tudok mondani. Persze Linux sem hibatlan, ott mar ketszer volt hiba frissites utan, egyszer Nobaran, majd Cachyos.en. De viszonylag konnyen javithato volt."Vagyis privacy témában csak annyit látni azzal a programmal, hogy milyen IP és URL címek vannak, ellenben hogy pontosan milyen adatok vannak küldve, azt nyilván nem."
Azt termeszetesen nem latod, mert ssl, igy csak ssl decryptionnal lehetne latni, mi van a csomagban, de az megvalosithatatlan, hacsak nem ceges kornyezetben vagy. De a lenyeg, hogy kimegy egy 3rd party oldalra, ahova nem kene neki
Ha egy research oldalra megy ki, az mar nekem nagyon red flag. Felesegem nem torodik ilyenekkel, nem engedte feltenni a surfsharkot sem a telojara, pc-jere, mert neki "nincs semmi titkolni valoja" Persze ez nem errol szol, de ez van. Happy wife, happy life.Az emlitett cegekkel kapcsolatban total igazad van. Metam volt - Quest3 - Applem is es persze a google, ami kb rosszabb a szememben, mint a MS. Ezekkel annyit tud csinalni az ember, hogy messzire elkeruli. Googlet nemtudom, mert a telefonom androidos, es hasznalok gmailt - persze csak gagyi levelekhez - meg youtubeot, de nem jelentkezek be. Igaz a goggle igy is tudja ki vagy, mert az eszkozod azonositojat rogziti, ugy hogy a nagy teso mindent lat

Az ervelesed vege sajnos tok igaz, de hat ezek nelkul mar nem lehet elni manapsag. Persze ha az ember lekoltozik videkre es birkakat tenyeszt, akkor okes, de ahhoz meg van par evem, hogy ezt megtehessem.
Peace
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ha már említetted a Showkeyt, bár eddig se voltam ideges de most teljesen megnyugodtam

-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem lett ujra telepitve a win, lap ki, lap be. Csak a drivereket szedtem le es tettem fel a lagujabbakat.
Mukodik rendesen, csak nem tudok semmit allitani, hatterkepet, vagy mas szemelyre szabast. A watremarkot letiltottam parancssorbol, tehat innentol nem erdekel. Megalkudtam a szituacival. Amugy is at akartam menni teljesen linuxra, csak a win meg mindig gyorsabb picivel a VGA driverek miatt. De majd az is jobb lesz. NV most vesz fel senior Linux programozokat. CPU ban felmossa a padlot a linux a windowsal, mar csak a vga resz a hatrany. -
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Win 10 Pro licenszem van - volt - es kb 2018 ban vettem. Persze nem 30-40-ert, hanem valami 5-6 ert. Nem elekszem ra. Aztan cserltem alaplapot es ujra kellett aktivalni MS sel telefonon keresztul.
Hogy en most nem hivom fel oket, az tutti, letiltananak. De mint mindig, latom benne a pozitivumot, ez a jel, hogy ott hagyjam vegre a mircoslopot es hasznaljak egy OS-t, ami nem lopja az adataim, nem eroszakol ra updateket a gepemre, amitol aztan nem indul, vagy nem all le, vagy nem mukodnek az alap funkciok, mint pl notepad."Na és mire megyek azzal, ha "latom hova megy ki a gép"? Mutatja a program az IP címeket, de azt már nem, hogy azon belül pontosan milyen adatok vannak küldve, meg pláne ha ugye titkosított kapcsolat, az meg annyira nem meglepő, ha a Windows a Microsoft szervereivel kommunikál. Na ezért bohóckodás."
Persze a payloadot nem latod, de nem csak IP cimet latsz, hanem url-t is. Nezd meg a videot, amit linkeltem. Ha egy kutato intezethez mennek az adatok, akik aztan profilt keszitenek rolad, rolam, mindenkirol, azert az mar nem buli. Ha neked igen, hat nosza

Nem a microslop szervereivel kommunikal csak, hanem mas, 3rd party szervezetekkel is.De legyen, ha ez teged nem zavar, akkor jo neked.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
+ Értelemszerűen a Windows-kiadásnak is egyezni kell (pl. Home - Home, Pro - Pro), ahol ha az alaplapcsere miatt újra lett telepítve a Windows 10 és pl. előtte Home kiadás volt, majd utána Pro / Enterprise / egyéb kiadás lett telepítve, akkor nem meglepő ha utóbbiakat nem aktiválja az előbbi digitális licence és termékkulcsa. Fordított esetben viszont működik, pl. a Pro kiadáshoz tartozó digitális licenccel Home és Pro kiadás is aktiválható.
Az Enterprise, Education és társaik kiadásokat meg ugye hagyjuk, mert azok használata szervezeteknél reális és legális, az azzal kapcsolatos aktiválási problémával az adott szervezet IT részlegéhez, rendszergazdájához kell fordulni. -
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Az offline modnak nem csak a biztonsag a lenyege, hanem a privacy. MS telemetriat gyujt mindenrol, ezt ingyen nem kapja meg.
Wireshark bohockodas??

Akkor ezek szerint nem ismered a wiresharkot. Nem csak halozati "bohockodas", hanem ha l4 re valtasz, akkor latod, hova megy ki a gep.
Mivel mar nincs edgem - az elso, amit torlok telepites utan - igy egy youtube videot teszek ide be.Amugy meg had dontsem el, hogy kinek adok free adatot, kinek nem. Te ugy hasznalod a geped, ahogy akarod, en meg ugy, ahogy en akarom. En halozattal es biztonsag technikaval foglalkozom. Regebben tanulas celjara vettem egy Palo Alto tuzfalat es hasznaltam a halozatomhoz, hogy tapasztalatot gyujtsek. Volt MAC em is, es a legtobb blokkolt traffic az MS es Apple volt
Na meg quic googletol, de az nem artalmas.
Amugy en csak tippet kertem az aktivalashoz, nem kioktatast. Persze koszonom az idot, amit ram szantal
relicensing:
Sehogy sem lehet ujra aktivalni, de mar nem is erdekel. Amugy is Linuxra akartam menni, ez meg marad annak, ami nem fut linuxon, az anti cheat , meg a virtual desktop miatt.Szep napot
-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
A 0patchet hasznalom a tovabbi security updatekhez, mert nem akarok MS fiokkal bejelntkezni. Hogy miert? Mert nalam a windows mindig offlineban van, kiveve, ha le kell toltenem valamit steamrol, epicrol, rockstartol..
Utana atirom egy batch file-al a gatewayt, hogy legyen belso halo, de semmi internet."vélhetően probléma számodra a Microsoft-fiók használata az ingyenes ESU-hoz?"
Igen. Privacy
Nyiss meg egy wiresharkot es neud meg, hova megy ki a windows, edge ha hasznalod."Telepíteni is lehet helyi (offline) fiókkal, nem kizárólag csak utólag lehet váltani Microsoft-fiókról helyi fiókra."
Ez tenyleg igaz, 11 et nem lehet halo melkul.
"Alaplapcsere után a gépházban a hibaelhárítós megoldásnak akkor van értelme, ha előtte Microsoft-fiókkal volt használva a Windows 10 és ahhoz lett kapcsolva a digitális licenc, ellenben ha helyi fiókkal, akkor nem."
Azzal volt, azt irta ki, hogy a wint digitalis licensszel aktivaltak.
Most hiaba megyek fel MS fiokra, nem tudok kapcsolodni. Van internetem."A linkelt példa alapján az eredeti termékkulcs manuálisan megadását pedig vélhetően még nem is próbáltad."
De, elutasitja.
-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem a 0patch frissitett, hanem a MS. Olvasd el, amit irtam, de most figyelmesen.
MS fiokkal kell telepiteni, de nem szukseges azzal hasznalni. Telepites utan lehet valasztani a helyi fiokot."Linkelve lett hogyan oldható meg az újraaktiválás, amit már csak alkalmazni kellene, meg ami normál esetben működni szokott. "
Es akkor ezt is megegyszer!! Kiprobaltam a hibaelharitos megoldast, de a "szerverek nem elerhetoek, probaljam meg kesobb" szoveg jott. Hivtam, telefonon is, de AI vette fel es egy linket akart kuldeni. De ezt is irtam mar
-
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor el az egy eves plusz tamogatas, ha MS fiokkal jelentkezel be, nem lokalissal.
En leszedtem a 0patch-et, ezzel marad tovabbra is. A japanok, nemetek svedek fizetnek a MSnek hogy legyen tamogatas tovabbra is a win10-re, mert a win 11 szar.
De ez mind lenyegtelen, en csak a tulajdonomat akarom visszakapni. A MS-nek semmi koze nincs hozza, hogy en mit cserelek a gepemben. Vagy engedelyt kell kernem toluk, hogy cserelhessek? Vagy telefonalgatni veluk, hogy hozzak helyre a hibajukat?
Mar 2x eljatszottam ezt. Eloszor amikr 6 eve lapot csereltem, meg kb 3 eve, amikor egy neten vasarolt licenszet kellett aktivalni valakinek. Nagyon kellemetlen indiai kis gyokerret kaptam ki, aki surgetni akart, hogy mas dolga is van, mire elmagyaraztam neki, hogy azert ul ott, hogy vegezze a dolgat. Meg kicsit le is lassitottam ezutan.
A gephazas dolgot vegig csianlatam, akkor arra hivatkozott, hogy nem erhetok el a szerverek. -
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ha jobban megnézed a #160103 hozzászólást, ott tisztán látszik, hogy már 2023-ban frissült a Windows a 22H2-es verzióra. Így elég különleges, most mi frissült a 2004-es verzióra.
-
repvez
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
pedig nem tiltottam le semmi frisistést se , mert ha igy lett volna akkor ezek se telepultek volna most fel, mivel nem szoktam állitani semmit sem ami nem okoz gondot.
És nem most telepitettem fel a 22h2-t az már szinte a kiadás idejében már felment, tehát ezért furcsa számomra, hogy ezt a mai dátummal irja, és azt is hogy a 2004es verziohoz is tesz fel frissitést még, mikor azon már rég tul haladt.
És az is valami változás lehet, hogy eddig a jobb felso sarokban ki volt irva, hogy a számitogép nem felel meg a wiun 11 követelményeinek igy nem lehet telepiteni . Most meg
Megint felajánla , hogy ellenörizzem a telepitéshez a gépet.
Ja és megint talált uj frissitést most megint a 22h2 höz
-
repvez
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
itt vannak amik települtek, és ezek funkciofrissitések is ,nem csak biztonsági és virusirtos frissitések. Sőt azt se értem, hogy ,most akkor hogyan frissul, mert például ma egy 2024es frissitést tett fel utoljára ami a 2004-es verziohoz van, miközben meg már a 22h2es rendszer volt tavaly frissitve 22h2re. -
is.is
lelkes újonc
válasz
King Unique
üzenetére
- Idegen rom volt rajta. Azt nem lehet, csak az Msm-szoftverrel helyrerakni.
- Már megoldottam mindent amit írtam, de köszönöm, hogy segíteni próbálsz! -
tusi_
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, es Dokynak is.
Kiprobalom..
-
is.is
lelkes újonc
válasz
King Unique
üzenetére
- Általában. De nem mindig.
- Leírtam.
- Nem ismered a Bitdefendert. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
ne firtasd úgy másét aki meg igen, ez ennyire egyszerű.
De te firtathatod a másik véleményét?!eddig sem azt használta a többség,
Mert a többség buta! Kb 10 mondatot kell leírniuk, de hisztiznek hogy nincs Wordjük, ha nincs az asztalon az ikon, akkor az nincs telepítve, nem létezik az a mappa. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Arra csak várjál nyugodtan. Napi szinten látom mire (nem)képes az MS. Legyen az office, vagy Windows. És pont nem érdekel mit ajánl a microsoftos és IT szakértői. Én a szememnek, tapasztalataimnak hiszek.
Azokra a "szakértőkre" gondolsz, akik összehozták a januári patch Keddet? Vagy azoktól kérjek tanácsot, akik kivették a rendszerből a WordPad-et? Kicsi, gyors, az otthoni felhasználók 70%-nak elég a tudása, az .rtf-et minden program ismeri. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Már hogyne lenne? Olyan gyorsan működik, hogy csak pislogsz. Mit csinálnak a mostani aktuális verziók? Jajj mi történt, várjál kicsit, még nem ittam kávét, na jó, ha muszály akkor muszály elindulni, lássuk csak mi volt utoljára megnyitva. És még csak félidőnél járunk. Nekem ne mondja senki, hogy ez a fejlődés, meg hogy mennyivel többet tud, meg nahát itt az MI.... Ez túró porhintés. 20 évvel ezelőtt(!!!) meg tudták oldani, hogy pik-pak működjön. Még fel sem engedted az egér gombját, de már ott az ablak, lehet írni a szöveget. Ma meg egy új sokmagos több GHz-es gépen Annyi RAM-al, hogy 20 éve el se képzeltük, úgy indul, működik, mint egy lassított felvétel?! (Azt már nem is feszegetem, hogy egy mappa tartalmának kislistázása miért több mp?!)
Értem, hogy régi, nem támogatott, de azért na! -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Az Office 2000 nem tudja megnyitni a .docx fájlokat, mert azokat 7 évvel a megjelenése után találták ki. Ahhoz, hogy egy Office 2000-2003 lássa az új formátumokat, telepíteni kell rá a Microsoft Office kompatibilitási csomagot.
A bökkenő: A Microsoft ezt a csomagot 2018-ban nyugdíjazta, így ma már nehéz biztonságos forrásból beszerezni.
Ha sikerül is megnyitni, az újabb funkciók (pl. modern egyenletszerkesztő, új típusú táblázatok) szétesnek vagy sima képként jelennek meg.Attól, hogy nem támogatott, még ugyanúgy működik, ahogy 20 éve. Azokkal a megkötésekkel, hogy az újabb formátumokkal nem boldogul (.odf?)
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Az is tény, hogy win10-re is feltelepítettem, és rendszeresen használom is. Semmi különös dolgot nem igényelt. Telepítettem -> működik. Telepítettem a kompatibilitási csomagot hozzá -> megnyitja az uj formátumokat is. Megmagyarázhatod még 3 féle képpen, hogy miért nem működhet, csakhogy a tény az, hogy probléma nélkül működik.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Next-next-finish módon megy fel W10-re az Office2000, még a kompatibilitási mód sem kell neki.
A telepítést nem vettem fel,
[itt van a végeredmény]
A végén nyomtam egy Rendszerinfót hogy az esetleges gyanút is kizárjam hogy virtuálgépen xp-re vagy sewenre pakoltam fel és bárkit is át akarnék verni.

-
válasz
King Unique
üzenetére
Hidd el semelyik Libre nem tudta a PPT formátumból kiszedni az eredeti képeket (ez volt a cél amúgy) csak az Off.2000.
DVDRam, szép aranyszínű korongok, befelé csavarodó csigavonal-szerű fekete pöttyökkel, olyan betéve a dvd íróba mint egy 4,7GB merevlemez. Röptében írható-olvasható. Ez így már elég erős érv. Meg azért annyit kinézhetnél belőlem
hogy meg tudom különböztetni a dvd romtól.
De a legerősebb érvem hogy tisztán emlékszek amikor a 2 korongra 2001-2002 körül otthagytam a havi fizetésem 30%-át. És még nem is működött, addig amíg a W2000-re fel nel pakoltam a dvd-ram drivert, erre is tisztán emlékszek. Megvan még ez is eltéve nosztalgiából.
Holnap ha otthon leszek (melóhelyen vagyok Linuxon, ez látszik a képernyőképről) feltolom az Office2000-et a Win10-re hogy elhidd tökéletesen futott rajta.
Letöröltem miután megvolt a képek kinyerése a PowerPoint fájlokból.
Amúgy a Win eléggé, sőt baromi jól kompatbilis visszafelé, W11-en futnak 25 éves szoftverek. Nem teljes érékűen de pl. a 2002-es(!!) (portable!!) PS emulátoromnak mindegy hogy W2000, vagy W11.
Hasítanak rajta a 30 éve cd-ről bedigizett Sony Playstation iso-k. -
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Igazából nem nagyon érdekelt a kompatibilitási lista. Problémamentesen települt, és jól is működik, megnyitja az új fájlokat (ha a kompatibilitási csomagot felteszem). Legfeljebb kevesebb extra funkciót tud, többnyire olyanokat, amit amúgy sem használok más gépeken sem. De amúgy sejtettem, hogy megint jön majd a sablon szöveg, hogy elvisz az ördög, ha ilyen régi verziót merészelek használni, a drága, modern, és lassú, de amúgy támogatott verzió helyett.

-
válasz
King Unique
üzenetére
Ha tudnád hogy hány W2000/XP korból származó portable szoftvert használok, kitiltatnál nemcsak a topikból de talán a ph-ról is
Nincs azokkal semmi baj.
Office2000-et múlt évbe kellett felerőszakolnom a winre mert kaptam egy 25 éves CD-t amit se a Libre, se az Open, se semmi nem volt hajlandó megenni, és ezért nem nagyon akarózott előfizetnem egy évre a csodás mostani msoffiszra.
A mutatvány teljes sikerrel zárult, a főnökömről egy rakás komoromittáló powerpoint cucc került elő, még fénykorában készült a cd összeállítás.
A régóta halogatott fizetésemelésem azonnal meglett csak tartsam a számat...
Vagyis jó ha van régi szoftver eltéve a 25 éves DVD Ram diszkeken. -
-Nomad-
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
-Nomad-
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Regisztáltam az ESU-t a januári frissítés is telepítve van
-
Ribi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem mondod?
Normál telepített programok. Évek óta ugyan azok kb.
Foxit reader, MPC-HC, Libre office.
Mondjuk a libre office kb 1 hete ment fel miután az Office-t nem tudtam életre kelteni, mert valami fileokat isten tudja hova rakott és véletlen rányomtam a javításra. Na az ugyan úgy nem fért hozzá semmihez és szétqúrta az egészet. Szóval az 1 hetes Libre is csinálja.
Szóval lehet nem segít.
Simán a programfiles könyvtárban a progi mappájára jobbgomb, jogosultság szerkeszt, adott usert kiválaszton és be/ki kattintom a módosítás jogosultságot. Így mintha frissítené, hogy a user hozzáfér és megy. Majd másnap vagy 2 nap múlva ugyan ez. Van amikor gép kikapcs nélkül.
Rakok össze egy új gépet, mert a régi Q régi és nem is friss, szóval jobb az új. Hát nem olcsó sajnos de hát ja.
Csak gondoltam rákérdezek hátha látott már valaki ilyet, mással még nem diagnosztizáltam. -
althommo
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Így se jó
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Kb. mindenki számára egyértelmű aki tisztában van vele
Ejj de szép mondat. És aki nincs tisztában vele?!
világszerte elérhetők ingyen is 1 évig és nem kizárólag csak az EU-ban,
Akkor miért írják ezt, ha a világon mindenhol ingyenes?Nem hivatalosan és nem legálisan viszont
Nincs se ha, se vagy, se de. Hiába taglalod az illegális megoldásokat. Nem a működési mechanizmusát vonom kétségbe, hanem a legalítását. Innentől kezdve pedig olyan mintha nem is létezne. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Már honnan lenne egyértelmű, mikor csak annyit írt, hogy LTSC? Ebből nem derül ki melyikre gondolt. Pont az ilyen "apróságok" (csúsztatások?!) miatt kellett volna pontosabban, egyértelműen fogalmaznia. Mert nagyon nem mindegy! Megnézted a linkeket?!
A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 támogatásának vége (Mainstream End Date) 2027. 01.12. És nem kap kiterjesztett támogatást!!!

Ellenben a Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 támogatásának vége (Mainstream End Date) 2027. 01.12. És kap kibővített támogatást(Extended End Date). 2032. 01.13-ig.
Ugyanakkor teljesen felesleges ezen vitatkozni, mert jogszerűen egyik sem érhető el mezei otthoni felhasználó számára.Neki a 2025. 10. 14. a mérvadó dátum. Ekkor szűnt meg a Home/Pro kiadások támogatása. Az EU‑ban 2025.10.14. → 2026.10.14. között a felhasználók ingyen kapják a biztonsági frissítéseket (ESU). De 1 nappal sem tovább. Per pillanatnyi állás szerint. Szóval van még ~8 hónapnyi hivatalos támogatást kapnak az otthoni felhasználók.
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Tipikus példája annak mekkora kretének dolgoznak az MS-nél.
Ad1. Nem a problémát oldják meg, hanem letiltják a funkciót.
Ad2. Ha pendrive-ról (másik fájlrendszer ami nem tárolja a forrás infót?) pedig működik az előnézeti kép?! Az nem tudja ellopni az NTLM adatokat?! -
VIPowER
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Windows update, tudod, akármennyi nyelvet is felrakhatsz.
Tudom hogy kell magyarítani, de ez a pár sor sehogy sem akar az lenni. De majd megszokja az illető.
Az explorer.exe úgy jött ide hogy régen változtattam sok exe fájlon, és mindben ott volt a szöveg is. Gondoltam hátha ez is ilyen, de nem. -
válasz
King Unique
üzenetére
Van újabb BIOS. Fene se gondolta, hogy egy olyan gépen, amin eddig volt Win10, BIOS-t kell frissíteni, de valóban jogos a "szemrehányás"
, figyelmetlen voltam.
2.06-os BIOS volt a gépen, ami 2011. júniusi, most feltettem a 2.28-ast, mert attól újabbat nem javasoltak, mivel lassú újraindítási anomáliát eredményez.
A 2.28-as infójában szerepel "UEFI security update" bejegyzés is, ami már gyanús...
Legyalultam mindent, készítettem UEFI-s telepítő pendrive-ot, átkonvertáltam az SSD-t újra GPT-re és elkezdtem újra a telepítést.
Jelentem, továbbment a telepítő
, nincs hibaüzenet.
A BIOS frissítés volt a megoldás
.Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és hogy elviseltétek a balf@szkodásomat.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
BIOS frissítésnek nem mertem még nekiugrani, de ahogy olvastam 2.28-asnál újabbat nem érdemes felrakni, mert nagyon megnő a boot idő.
Délelőtt, friss fejjel kipróbálom. -
jimmy399
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egyszer én is próbáltam az alaphelyzetbe állítást. Elindult a folyamatjelző, pörgött, pörgött, majd kiírta, hogy nem sikerült olyan 15-20 perc után...
Mondom remek, ment is a teljes újratelepítés. -
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
A témát lezártam, nem vitatkozom veled. Rufussal szépen települt, és már vissza is lett állítva OOBE Win 10-ként. Csak [link] ezt kellett megtalálnom. Rém egyszerűen leírták az egész folyamatot, a sok mellébeszélés nélkül. Ezt már az új gépről írom, amin Win 11 volt, most a jól megszokott, belakott Win 10 van rajt.
-
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Te teljesen hülyének nézel engem. Hibaüzenet egyszerűen annyi volt nem hajtható végre. Gépház-->Helyreállítás-->Alaphelyzetbe állításnál-->Ha frissítette a számítógépet már nem lehet alaphelyzetbe állítani a gépet.
Shift + Újraindítás--> Helyreállításnál, nem volt alaphelyzetbe állítás lehetőség. A sysprep.exe nem csinált semmi. A többit nem írom le.
Jelenleg: a MediaCreationTool_22H2-vel UEFI-->GPT módban kiírt pendrive-ról nem volt hajlandó telepíteni a Wint nem megfelelő GPT partíciók miatt, miközben a BIOS-ban az van beállítva. Kezd nagyon elegem lenni a Windows-al. A Micrtosoft support az ilyen helyzetre azt ajánlja írjam ki Rufussal. Jelenleg erre készülök, aztán befejeztem. -
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az #151751 számú hozzászólásban leírtakat mindet végig próbáltam, egyik sem működött. Sőt a Microsoft oldalán leírt összes módszert is kipróbáltam. Mindegy, lemondtam erről a lehetőségről, újra telepítem, és megpróbálom nem beállítani, majd keresek megoldásokat az interneten.
-
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az SSD biztonsági törlése megoldva. Jelenleg a klónozott verzió van rajt. Normál alaphelyzetbe állítást hogy érted. A leírtakat mind végig próbáltam, soha nem ajánlott fel alaphelyzetbe állítást. Arra tudod a választ, miért nem látszik a PC a Microsoft fiókban?
Angol nyelvű Win volt a vásárolt gépen. Lehet magyar nyelvűt telepíteni, hogy megmaradjon a Digitális licenc, vagy csak az eredetit. -
niklebi
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egyik módszerrel sem tudom Alaphelyzetbe állítani a Win 10-et. Hiányzik a gyártó recovery partíciója. Akkor most hogyan tudom úgy telepíteni a Win-t, hogy ne kelljen semmit beállítanom?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique
üzenetére

Természetesen hibátlanul lefrissült. -
Sátán44
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a szomorú választ!
-
lm83
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Hát nálam 7-es van régről. Azzal sikerült igen megcsinálni, hogy ha utolsónak húzom át a C partíciót, akkor azt engedi a max fennmaradó méretre állítani.
Viszont a rendszer így nem indul az új ssd-vel. Win logo után csak karikázik. Megnéztem vagy öt perc után kapcsoltam ki, mert akkor már gondoltam nem fog elindulni... -
ripla
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Mindkettő futtatva lett, nincs probléma, és kb. 970 kb adat szabadult fel.
A karantén mérete ekkora, de lövésem nincs hogyan lehetne kiüríteni, mert nem találok rá opciót. A Defenderen belül is csak 5 darab kis méretű fájlt mutat, és mindegyikre azt írja hogy alacsony a veszélyességi foka, ráadásul mindegyik a HDD Sentinelhez tartozik.

-
ripla
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ez a TreeSize Free el lett indítva administrator módban, szerinte most 171,4 giga foglalt, és mostmár 65,3 a szabad, miután beírtam a powercfg -h OFF-ot _DiEGO_ ötlete alapján.
Továbbra is rejtély számomra hogy mi foglal itt 171 gigát.szerk.:
Megvan a tettes. Windows Defender 91 gigát foglal le. Ez most komoly!?
-
TXT
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Koszonom a valaszt!

Valoszinuleg en fogalmaztam felreerthetoen. Javitom.
Nos, azzal kepben vagyok, hogy a Win10 update meghosszabithato hivatalosan azzal a plusz “regisztracioval” stb… Ezzel en nem szeretnek es nem is fogok elni. Lehet tobbekkel egyetemben.
Viszont az lenne a kerdesem akkor, hogy ha ez a Tiny verzio nem is erre a konfigra valo, de letezik e olyan reklamok, keretlen tartalmakat futtato, telemetriat es minden mas kemkedest/megfigyelest nelkulozo, “kigyomlalt” Win10 verzio, ami mindezek mellett is hibatlanul mukodik?
(S bar olvastwm olyat is, hogy talan gyorsabba is valhat ilyentol a Win es a jatekok is tobb FPS-t produkaltak, de nem tudom ennek mennyi a valosag alapja…)
Nincs szo arrol, amit fentebb mas irt, hogy rengetegszer kellene telepitgetnem, most is kb 4 ev utan rakom ujra a gepet, egyszeruen csak idegesit, hogy mindig minden “gyari” telepites utan meg eleve egy tonna frissitest rak fel orakig a windows (ezt sem ertem miert van igy, ha eleve a MS oldalarol van letoltve a Win isoja, miert nincs benne minden legutobbi frissites…), illetve hogy ugy kell mindig mindent kulon igy-ugy leallitgatni, kikapcsolgatni, torolgetni, mókolni stb…
Talan mar mast is zavart ezeknek az OS-ben léte, nem csak engem, s hatha valaki ezt mar abszolvalta. -
tompa torma
tag
válasz
King Unique
üzenetére
azt hiszem nem a gépigényre gondolt.." Azert is kerdezem, mert szamomra kisse idegesito mindig minden ujratelepitesnel, hogy kulon egyesevel tiltogassak/kapcsolgassak minden telemetriat, s hasonlokat, s hogy egyesevel torolgessek minden nem kivant “pluszt”, amiket sosem hasznalok. "...ennek melyik részét nem értetted..?
-
efi99
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Tisztában vagyok vele.
Akkor leírom ötödször is: az MS fiókra való váltáskor (2.link): a 7.lépés után ez jön fel:
A jelszó természetesen jó, az MS fiók is működik. Csak a Windowson belül nem tudom beállítani, hogy használható legyen, nem tudok sem erre átváltani, sem semmilyen új felhasználót hozzáadni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Oké, köszi, eddig értem. De most próbáltuk meg a dolgot és nem jött elő a Regisztráció lehetősége az Update fülön. A Win már az összes eddigi frissítést telepítette (legalábbis a Keresésre nem talál többet) és online a fiók is (elvileg). Akkor lehet várni kell még pár napig, vagy lehet más miatt nem jön elő ez a lehetőség? Van itt olyan, akinél szintén nem jött még elő?
-
z123456z
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
-
zsoka64
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Azért figyelhetnél kinek mit írsz - kérlek !
Európa nem egyenlő EU, vagy hogyan kell ezt érteni?
Én csak erre tettem be az Európai országok közül az EU tagországokat (segítségként) és ennyi !
A többi felesleges szöveg célt tévesztett... #159114lanszelotKing Unique#159103 -
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem a Microsoft mindig érthetetlen volt, már betudom a koromnak de mivel ez így volt 20 évvel ezelőtt is, így lehet bennem a hiba

A mai napig nekem nem világosak a liszenszeik sem, meg a mit használhatok miény gépre és hogyan megy az aktiválás, átvitel, mezei kulcs digitális liszensz stb.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Aztaa mennyire Microsoftos a egész weboldal

Egy épeszű tárgyilagos mondat nincs benne.
Ha van az eldugva a linkek meg fogalmazások erdejébe.A Microsoft szerintem ezeknek a megfogalmazására direkt olyan elvont ügyvédeket alkalmaz akiket még a szakmabeli társuk is nehezen ért meg.
Nehogy a felhasználó véletlenül könnyen érthetően legyen tájékoztatva. -
_DiEGO_
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
EU = Európai Unió : Tagországok (27) :
Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia. Észtország, Finnország
Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország
Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Németország, Olaszország
Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Szlovénia -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Mivel az USA-ban is megy már a " harc " a további frissítések miatt, igy az is lehet hogy ki fogják terjeszteni ezt világszinten... 😁
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Kiegészítés:
Nem Európában, hanem csak az EU-ban.
Tehát aki nem az EU-ban van az nem kap frissítést!
Amúgy ez az "átálás" borzalmas.
Pocsékul van megcsinálva.
Minden sarkon hiba.
Nem ajánlja fel az upgrade-t, ha felajánlja akkor 24H2-t.
És ha nem ajanlja fel, akkor jön az igazi herce-hurca. -
Debilon
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
igen, ezeket tudom, ezelőtti kampányban ki is lett lőve, hogy ne ajánlja
igazából nem zavar jelenleg
nem a WU ablaka van előtérben -
justaview
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
-
justaview
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
Adott a lehetőség új felhasználói fiókot létrehozni, majd a régit törölni, stb.
Ebben az esetben tudok még egy admin jogokkal felruházott felhasználót generálni, mint az enyém? Vagyis a sajátom törlése után teljesen megegyezik majd az új felhasználó jogosultsága, mint az enyém volt? -
lanszelot
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Értem, de a 2 óra 50 perc akkor se illik a képbe.
Nem érdekelne ha 30 perc alatt tolná át, de 3 óra azért az huncut. Ott valami nem stimmel.A kábelt adat átvételre vettem általánosan, nem ehhez a telefonhoz.
Legyen itthon pár jó kábel. Enni nem kér, de ha kell és nincs...
-
szkaroly
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Edge 40 pro-n usb 3.2 csatlakozó van (a mobilaréna teszt szerint).
-
válasz
King Unique
üzenetére
Siker végül, a rendszergazdát hozzáadtam, mert a Rendszergazdák is hozzá volt, de azt nem szerette.
Végül törölhető lett. Lehet nem jól csináltam, de sikerült.
Köszi
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, végignézem, aztán ha nem bírok vele marad az ,hogy átmásolok mindent máshova, majd formázom ezt a meghajtót...
De az a baj, hogy tulajdonba venni sem tudom egyelőre... Pedig látszólag teljes a hozzáférés..
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Egy 2 magos CPU esetén nem fogja megenni a rendszert a Windows 11? 😁
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm válaszod! Igen és igen! Lemezkarbantartó és tárterületsegéd is lefutott és itt vigyorog ez:
Ezen az igen régi Dell Inspiron 7537 laptopon (nem alkalmas win11-re) nem olyan régen húztam újra a win10-et tiszta telepítéssel, alig használtam azóta, ezért csodálkozom a fentieken. -
rantotthusi
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Lehuztam ugyan ugy bejon lehet a bios nincs jol beallitva de En ahhoz nem ertek csak azt tudom hogy amin a rendszer van a friss arrol bootoljon a tobbit meg latja de tudom bezavarhat ha egy masikon is regi rendszerbol fajl csak hat valahogy a regirol le kene szednem az adatokat ezt kene megoldani...
-
rantotthusi
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Értem nagyon szépen köszönöm! A Válaszaitokat! Rajta vagyok hogy orvosoljam!
amugy erre a vinyora 132 napot irt annyit ment az pedig nem sok nem? -
rantotthusi
tag
válasz
King Unique
üzenetére
és ott mire menjek?
-
Troy.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt az opciót nálad dobta fel?
-
prsq
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A Firefox eddig is frissült, és még mindig fog.
-
Armagedown
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ez az úgynevezett tákolás hasznos a környezet számára, mert így kevesebb pc megy a hulladékudvarba azért, mert nem felel meg a Windows 11 rendszerkövetelményeinek.
-
westlake
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Tényleg? Elképesztő! Hol írtam annak az ellenkezőjét, amit te írtál? Hol állítottam valótlant, ami miatt úgy érezted, hogy mindenképpen reagálnod kell az írásomra? Ez már a sokadik alkalom, amikor úgy válaszolsz valamire, mintha nem tudnád értelmezni azt, amit leírtam. Vagy csak nem akarod? Kényszeres megmondóember vagy. Gáz.

-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
+ A Windows Update működése és a frissíthetőség már csak azért sem fog megszűnni 2025. október 14. után a Windows 10-nél, mert ugye lesz + 3 év kiterjesztett támogatás (ESU), amiből 1 évet az otthoni felhasználók is kaphatnak akár ingyen is (#158624), meg ha még pl. a Windows 7-nél is működik a mai napig, holott utóbbi támogatása már rég megszűnt.
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A driver frissítés van kikapcsolva, és 22H2 célverzió beállítva (nem akarok w11-re frissíteni). Az az érdekes, hogy a többi frissítés települ (az előbb pl. .net frissült), egyedül a Defender nem tud frissülni. Chatgpt szerint régi a platform és nem kompatibilis az új definicios fájlal.
Letöltöttem kézzel, upodateplatformxxxxx.exe-t de így sem települ fel.
Egy ilyen log fájlt találok a temp mappában (MpCmdRun.log):
-------------------------------------------------------------------------------------
MpCmdRun: Command Line: "C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe" SignatureUpdate -ScheduleJob -RestrictPrivileges
Start Time: Szo szept. 06 2025 12:27:19
MpEnsureProcessMitigationPolicy: hr = 0x1
Run as Network Service
MpCmdRun: End Time: Szo szept. 06 2025 12:27:19
-------------------------------------------------------------------------------------
MpCmdRun: Command Line: "C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe" SignaturesUpdateService -ScheduleJob -UnmanagedUpdate
Start Time: Szo szept. 06 2025 12:27:19
MpEnsureProcessMitigationPolicy: hr = 0x1
Start: Signatures Update Service
Update Started
Search Started (MU/WU update) (Path: https://fe2cr.update.microsoft.com/v6/)...
Search Completed
Download Started...
Download Progress-
Update Index:0 of 1 - 100%
Download Progress-
Update Index:0 of 1 - 100%
Download Completed
Download Completed
Installation Started...
Installation Progress-
Percent Complete:100,
Current Update Index:0 (of 1)
Update failed with hr: 0x80070643
Installation Completed
Update failed with hr: 0x80070643
Update completed with hr: 0x80070643
End: Signatures Update Service
MpCmdRun: End Time: Szo szept. 06 2025 12:27:29
Nem tudom mit kezdjek ezzel. Chatgpt millió dolgot javasolt, megpróbáltam, de megint csak elb*tam egy csomó időt rá, eredmény nélkül. -
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Párszor már próbáltam... az eredmény ugyanaz.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen, tévesen azt hittem, hogy az MSR-nek is látszania kellene, illetve a Recovery partíció kis méretétől tartottam (a közelmúlt egyes patchei fényében).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
core2 duo t9500 szerinted? 😁
Windows xp-vel jött ki annó...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nem hinném hogy egy ilyen gyenge gépre érdemes feltenni a Windows 11-et, gondolom lassabb is lenne.
Egyébként a Windows 11 ltsc se ment fel, pedig ugye ott nincs tpm és uefi dolog.
Most a Windows 10 ltsc van fent...Azt nem tudom hogy abba bele kötne-e Windows 11 esetén hogy a cpu nem tud SSE 4.2-t.
-
szkaroly
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Nálunk azért még 64:32 a Win 10 javára.
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ok. az oprenden van olyan win10 iot ltsc amibe elvileg integrálták a frissítéseket, mennyire veszélyes ezzel próbálkozni, használható?
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Még annyit, hogy a chatgpt javasolta, hogy szedjem le kézzel az update-t és telepítsem "offline". Ezt megtettem: az eredmény teljesen ugyanaz volt mint eddig...
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Tehát ha jól értem:
- a telepítő média tartalmát felmásolom az SSD-re
- a windowsból rendszergazdaként elindítom a setup-exe-t
- kiválasztom, hogy tartsa meg a fájlokat és a programokat
Ok. ujratelepül, de... ha erre a pár hete telepített windowsra nem ment fel a frissítés, akkor miért menne fel rá, ha pontosan ugyanazt újratelepítem?
Csak próbálom megérteni, mert jó esélye van annak, hogy megint elmegy egy fél napom, és ugyanott tartok majd mint előtte, csak kicsit idegesebben. Szóval érted, ez olyan vaktában lövöldözős kísérletezés, és még a M$ sem tudja mi a fene a probléma, én meg pláne nem... -
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Végignéztem a 8 pontot. A az sfc javított valamit. Utána firrsítés, ujabb elrabolt idő, sikertelen.
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Most ujabb 5 ujraindítás után ezt a gibakódot adta: 0x800f0922
Asszem egyszerűbb lesz ha letiltom a frissítéseket, akkor legalább használható marad valamennyire ez a hulladék. -
ekkold
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom mi a hibakód, vagy 5x ujraindult, és abba az állapotba került mint frissítés előtt. Hol, és hogyan nézzem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha egy research oldalra megy ki, az mar nekem nagyon red flag. Felesegem nem torodik ilyenekkel, nem engedte feltenni a surfsharkot sem a telojara, pc-jere, mert neki "nincs semmi titkolni valoja" Persze ez nem errol szol, de ez van. Happy wife, happy life.

itt vannak amik települtek, és ezek funkciofrissitések is ,nem csak biztonsági és virusirtos frissitések. Sőt azt se értem, hogy ,most akkor hogyan frissul, mert például ma egy 2024es frissitést tett fel utoljára ami a 2004-es verziohoz van, miközben meg már a 22h2es rendszer volt tavaly frissitve 22h2re.

, figyelmetlen voltam.
, nincs hibaüzenet.