Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 - alap
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Nokia-lányka
tag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Kezdek nagyon ideges lenni...

Mindhárom gépre Avastot tettem fel, hogy semmiféle probléma ne legyen. Annyit elértem, hogy a B-gépet is látja a C-laptopom... de még mindig csak parancssorból!
Hogy van ez, hogy alapból nem látja a hálózat tagjait (és egyébként így a nyomtatót sem), de ha "megmutatom az utat", akkor minden oké? Az A és B-gépek (WinXP, 32 bit) simán látják egymást. A C-laptopot egyiksem látja, de felismerik, hogy benne van a munkacsoportban.

Megpróbálok beszúrni egy képet. Ott jól látszik, hogy parancssorból érzékeli az A- és B-gépet a C-laptop, de egyébként nem látja - a munkacsoport számítógépei közül csak saját magát mutatja, de a hálózati fán már mind a hármat. Megőrülök!

Próbából a C-laptopról mind az A, mind pedig a B-gépen ügyködtem valamit (fájlátnevezés, másolás stb.), és simán engedte. Akkor miért nem ismeri fel a két gépet automatikusan ez a nyomorult Win7???
Előre is köszi a tanácsokat!

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Haditechnika, harcászat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest