Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
-
syler
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Nem kit. Ilyen tipus: CSXO-d3-lo-1333-2gb. De mindenképpen fura, hogy még zacsi sem volt hozzá.
-
syler
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Még egy kérdés. A CSX modulok dobozban kerülnek értékesítésre? Kezd az a gyanum lenni, hogy átvertek a boltban, mivel egy kingstone dobozba rakta bele a boltos. Tehát se fólia se doboz nem volt hozzá
Bocs, hogy ide írok, de mostmár az a gyanum, hogy tudták nincs vele rendben valami és azért mondták, hogy nem tudnak kingmaxot szerezni
-
IE 8-at hogyan tudnám letörölni? Mer trójaival fertőzött sajna és nem engedi lecsapni.
Próbáltam csökkentett módba de úgyse engedte. -
syler
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Na oké, de ha tesztelik és nem hibás akkor nem fogják cserélni. De én amúgy sem CSX-et rendeltem hanem kingmax-ot. Erre hoztak ilyet mondva kingmax nem beszerezhető

-
McKane
senior tag
Sziasztok!
adott egy asztalin egy windows7 rendszer. de a notiról,ha megpróbálok belépni egy megosztott mappára, kidob egy hibaüzit, miszerint nincs engedélyem./azonos munkacsoport ban vannak /
a win7 megosztási állapota így néz ki:
mit ronthattam el, vagy mit kellene még csinálnom?
ja a notin windows xp home sp3 van. -
syler
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Most így az 5. telepítés után vagy a 6. már nem tudom, nem rakok fel semmi programot. 1 memória van a gépben slotot cseréltem. Bios default. Ezeken túl vagyok már mindent kipróbáltam amit csak lehetett. Egyszerűen ha megy akár 6 órát vagy 3 napot kikapcsolás nélkül akkor jó de újraindítás után kész lesz. Elkezdődik egy kék halállal, majd ha indítok programokat akkor nem indulnak, valamilyen memoria írás hibával kilépnek a progik. Ezért gondoltuk, hogy hibás a modul, de akkor viszont rendszer visszaállítás után sem kéne működnie nem? Most így, hogyan vigyem be a boltba? Á kellett nekem asztali gép
De ez így nem állapot naponta opot cserélni stb.Picturemaker: ÁÁÁ az lesz az buddy. CSX RAM 1333-as. Ugyan ez van nálam amit írtál. Memtest hibátlan Fúú ugyan ez van nálam amit leírtál. De nekem nincs csere RAM-om sajnos.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Első lépcső a memtest. Ha ott jónak is tűnnek, esetleg szerezz kölcsönbe ramot pár napra, vagy a tiédet próbáltasd ki valakinél.
Azután lehetne, mondjuk másik vinyóra telepíteni (persze ha még nem próbáltad). Proci tuning van? Bios reset, esetleg frissítés.
Nehezebb dolog, hogy a cuccokat átpakolni egy másik alaplapba.A ram hibák érdekesek. Nálam most van egy pár csx1066, ami azt csinálja, hogy ha a gép áll 30-40 percet, akkor indítás után rögtön kékhalál, reset, utána feláll a rendszer és hibátlanul megy is. Ramok memtest szerint jók. Ezt a trükköt platformtól függetlenül négy, egyébkén hibátlan alaplapban is előadják.
-
sfdrakex
nagyúr
Nem rak fel valami frissitést ami csak restart után lép életbe? Vagy valami programot nem raksz fel amit ujra inditás után tudnál csak használni. Ha több memoria modulod van egyiket vedd ki próbáld azzal majd a másikkal, esetleg tedd át másik slotba őket. Ha húzva van a gép load bios default, bad sectorok után keresgélj a vinyon.
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Na most már tényleg kezd tele lenni a tö....m az egész pc-vel! Már beszámoltam multkorában, hogy az oprendszer ha megy 6-7 órát és újraindítás akkor ff összeomlás, utána meg kékhalál állandóan. na ezt 5 nap alatt 5 telepítést eredményezett. Most 3 napig bírta és megint ugyan az a helyzet. Ezelőtt pedig 2 hónapig hiba nélkül ment. Azt mondták valószínű memória hiba. Evvel kapcsolatban van egy kérdésem, mielőtt beviszem boltba. Ha memória hiba akkor hogy lehet, hogy most minden indítás után rögtön kék halál, de egyszercsak felajánlott egy rendszer visszaállítást korábbi időpontra, most meg megy? Gondolom akkor ha memória hiba lenne akkor a rendszer visszaállítás után is kék halál lenne nemde? Ha meg nem memória hiba akkor gőzöm sincs
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok
-
ImpIon
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hmm, ez egész jónak tűnik. Köszi!

-
h.adam.92
őstag
üdv
olyan problémám van, hogy ha valamilyen játékot ablakban futtatok, akkor az egér, nagyon picit később reagál a mozgatásokra, és kicsit csúszik is. ezelőtt xp-m volt, ott nem volt ilyen probléma, csak mióta win7-em van. esetleg próbálkozzak az xp móddal?
-
ImpIon
csendes tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Hááát, nem éppen ezt akartam.

Aza a lényeg, hogy pár kattintással induljon a progi, úgy, mint XP/Vista klasszikus start menu esetén: Start -> csoport -> programmost úg ymegy, hogy: start -> All programs -> csoport -> program.
De ezt az új, összezsúfolt start menüt nagyon nehéz átlátnom.
Az intéző ablak meg ott maradna a progi indítása után, amit nem akarok. -
ImpIon
csendes tag
Sziasztok!
W7 start menübe hogy lehet könyvtárakat rakni (nem az "all programs" részhez)? Idegesítő, hogy csak progik kerülhetnek oda a "pin to start menu"-vel. Csoportosítani szeretném, mint a régi start menü esetén. Az "All programs" rész elég átláthatatlan.

Köszi!
-
Boci_83
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
- Gigabyte P35-DS3 E6750@3200Mhz (1,3v) 2 x 1024Mb Geil Ultra 960Mhz 5-5-5-15 , Galaxy 8800Gt (G92) 512 Mb Xtreme Edition, Hitachi Sata500Gb Sata320Gb, Pioneer 111D, Super-Flower 500W
- chipset driver fent van
- szégyenlem magam, de nem tudom hol kell megnézni hogy DMA módban van-e, biosban nem találtam rá utaló beállítást.Viszont az eszközkezelőben a tárolóvezérlőknél egyik IDE controller-nél felkiáltó jel van. Próbáltam frissíteni, de nem tudtam. Van köze hozzá?

-
Imco
őstag
Elvileg újra lehet telepiteni, de ird be a googliba mert nem tudom pontosan.
Ráadásul, most hogy nézem a win7re már nem ua. vonatkozik mint az elödökre.
Keress rá a hibakodokra mert lehet hogy ez már csak az okozat, és valójában semmi baja.
Főleg hogy 3 féle kodot ir hozzá.
Szerintem...****
...és a memtesztet se hagyd ki! -
polonic
félisten
Most nekem is lenne problémám.

Itt a képen ahol bekarikáztam lennie kéne minialkalmazásoknak, de van amikor nem indulnak el, mint most is. De nem mindig ugyanez a kettő, van amikor a valutás és a terhelésmutató nem indul el. Ilyenkor a jobb klikk minialkalmazások sem működnek és ha a vezérlőpultból próbálom elindítani, akkor sem történik semmi.
-
Boci_83
őstag
Helló all!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan gondom van hogy x64 alatt dvd írás, vagy játékból valókilépés után a HDD lemezkihasználás felugrik 100%-ra, közben pedig alig van adatátvitel...Néha annyira lelassítja a gépet, hogy nem lehet szinte semmit sem csinálni a gépen, még netezni sem..
Baromira idegesítő. Min kellene állítani? Memória kihasználás nem megfelelő, vagy mi lehet a gond..? 2x1 gb ram. -
Imco
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Nem fog beépülni. Hisz "normális" driver sincs hozzá. Nálam nem látja a PS se a szkent se a progit. Ne legyünk telhetetlenek! Egy levélnehezék scannerhez képest ez óriási haladás!

Szerintem... -
Cargo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrégiben került fel egy win7 64bit ultimate verzió a barátnőm gépére. A régi gépét felújítottuk most egy asrock 4coredual-VSTA lap egy pentium D820, ati x1650pro és 1 gb samsung memória. Előtte 32bit-est raktunk fel ami szintén hasonló problémákat okozott. Tehát a probléma az a kék halálok száma és változatossága... A [képen] rajta van sokminden. Ahogy olvasgattam, egyik okozó lehet driver gond. Bár nem jöttem rá minek a drivere.
Arra gondoltam még, hogy a memória nem biztos hogy 100%-os. Bár xp alatt meg se nyikkant soha. Esetleg ami gond lehet még az a billentyűzet, mivel régebben is sokszor megállt, ilyenkor ki kellett húzni aztán visszadugni.
Mi lehetne a megoldás. Már próbáltam sok mindent, megpróbáltam utána nézni a hibáknak, drivereket frissíteni, de sajnos semmire se jutottam. Mit tanácsoltok? A gépen egyébként alapvető programok vannak msn, winamp, firefox, photoshop, tehát semmi tuning semmi piszkálás.
A segítséget előre is köszönöm!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Laptopra akarod felrakni ugye ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Másik gépre próbáld meg felrakni most arról a lemezről. Valami rendszer optimalizálót nem használtál? Ami belepiszkálhatott a windowsba és esetleg azért nem megy ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Attól hogy pár hete felment egy gépre sérülhetett akár a lemez azóta. Lehet vinyó probléma is szerintem.
-
[HUN]Zolee
őstag
Mi lehet a gép problémája hibajelenség:
Win 7 x86 laptop. frissen telepítve, minden frissítés fent. Office 2007 telepítésénél az egyik fájlt nem akarja másolni. 2x próbáltam cd-ről / 3 hete ugyanerről simán települt egy másik gépre/ Daemon tools-ból se megy fel ugyan annál a fájlnál akad el itt is./ Több gépen simán felment már ez a telepítő. Memtest86 eddig Pass 8 hiba nélkül lefutott.Ha nem memória akkor mi okozhatja?
/Office XP-t másodszorra sikerült csak feltenni, először windows installer nem található szöveggel megszakatd
/ -
-
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Lehet hogy valaki nálam okosabb látott már ilyet!
"PC-n mindent lehet csak akarni kell!" -
Locsi
senior tag
válasz
pincehely
üzenetére
Pc-s távirányítók + kijelzők. Soundgraph
-
arnyekxxx
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Csak az ablak keret és tálca színének változtatására találtam lehetőséget. Alapból nem zavarna ez a szín de képszerkesztőben elég idegesítő, hogy a szép neutrális szürke alapon ott virít egy kék ablakkeret ami pont ugyanaz a kék és ugyanugy nem változik mint a menüsor háttere

-
Patrick
addikt
Üdv.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ismerős gépén, olyan meglepetésként nem tudok e valahogy egy üzenetet megjeleníteni? Például miközben gépezik és egyszer csak felugrik neki egy ablak, vagy akármi és ott látná azt, hogy boldog születésnapot. Van valami ilyesmi funkció win7ben? Avagy esetleg külön progi kéne rá?
Persze így jó lenne tudni, mikor van bekapcsolva a gépe. 
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Ott hol? Tudom a keret szinét állitani, az átlátszóságot, meg a speciálisban bejön a régi ablak dizájnoló, de ott se találok lehetőséget a kék megváltoztatására.
-
-
-
arnyekxxx
veterán
Elnézést ha volt már a kérdés, kerestem de nem találtam. Át lehet valahogy állitani az ablakok menüsorának alap világoskék szinét?
-
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Ott /intéző ill. tcben sem/ meg nem fog menni. Ahogy Sfdrakex is irja ott a rendezési szempontok érvényesülnek.
Név, méret, dátum, tipus. Ha pl névre rendezted akkor nem fogod tudni behuzni 2 "g" betűs közé az "a"-val kezdödö mappát-fájlt. De mindig az aktuális rendezési szempont az irányadó.
Szerintem...
Javits ki ha rosszul értem, de ez jött le nekem. -
-
virkir
veterán
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Már egyszer megkaptad #9796
-
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Lehet hogy lemaradtam, de intézőben rendezgetsz? vagy TC-ben?
-
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Lehet, de a link alatti leirással egérkurzort készithetsz, akár bronzt is.
Majd Vezérlőpult\Hardver és hang\egér >mutatók fül> tallózás és hozzáadod.
Egyszer volt csak lovacskás egerem, de ez igy egyértelműnek tünik nekem. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Automata elrendezés vagy ilyesmi sincs? Az a baj nem tudom megnézni munkahelyen vagyok itt xp van.
-
-
-
-
SSlyTR
senior tag
Most raktam fel a win7 7641.29 verzióját és van egy nagyon kényelmes funkció amit nem enged (de az ezelőtti win7 engedte), mégpedig a behúzás: pl.: winamp playlistbe csak egy mappából kijelölt több fájlt csak áthúztam eddig, de itt egyből a tiltó kurzor jelenik meg. Úgy meg macerásabb ha egyesével akarok beilleszteni zenéket. De nem csak winampnál van ez így hanem kb mindennél (win mappa áthúzás, video lejátszó program stb...)
Ez már volt egyszer hiba az rc-nél, de magától megjavult, nem tudom miért.
plííz help. köszi -
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Az egérmutató meg álltalában egy téma része, de lehetőség van egyéni megoldásokra is.
Ajánlom az első találatot! /a többit nem néztem
/ -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Ne névsor szerinti rendezésbe legyen hanem tedd át másba, rendezetlenbe ha van olyan, total commanderben van.
-
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Sziasztok!
Erre ha tudna valaki választ (#9743) ,nagyon megköszönném...!
Lenne még egy kérdésem! Hogy lehet azt "beállítani",hogy ha egy partíción névsor szerint vannak rendezve pl a zenék,s módosítom a nevét,akkor az maradjon az eredeti helyén,ne tegye rögtön névsorba? Ugyanez van azzal is,pl. ha egy A betűvel kezdődő mappát megpróbálok áthúzni mondjuk a végére a Z betűhöz. Nem is engedi,mert rögtön visszaugrik az elejére... Valakinek ötlete erre?
Köszönettel...
-
Imco
őstag
Van 2 jó hirem is az érintetteknek!

Megteszteltem az emlitett vuescant. Müködik a scannerem /HP5370/ az x86 win7-en.
Már a vistára sem volt driver, és win 7 sem talált hozzá.
Most müxik a 8.6.0.2-vel magyarul.A másik, hogy már vagy fél éve -telepités óta- nem ment a realtek 8187 wlanom.
Többször befrissitettem a gyártótól, a win is probálta, de nem ment. Na ma, a win frissités sikeres volt és müxik! A logikát ne kérdezzétek, de happy vagyok!
-
pincehely
addikt
Hogyan lehet megoldani pc-n a távirányítóval való használatot.Milyen hardver kell hozzá.
Természetes olyan megoldás kellene ami megy win 7-en. -
virkir
veterán
válasz
Kecsege1
üzenetére
Ha nem elég próbáld leszedni a VLC-t meg amit a fagyás kezdete környékén telepítettél.
Tudnak érdekes dolgokat produkálni a programok a win7-en.
Nekem a héten a nero fagyott csontra amint a fájl ablakához nyúltam holott a múlt héten még gond nélkül ment.
Megnéztem mi települt és a mediamonkey akadt össze a nero-val ahogy azt leszedtem ment megint rendesen. -
-
Kecsege1
csendes tag
Kb 1 hete engedélyeztem a windowsnak, hogy frissítse magát. Nem emlékszek pontosan, hogy mióta, de lehet csak azután kezdett el jelentkezni a probléma. Lehet, hogy a 2 összefüggésben van?
------
Oks, megpróbálom az audiodrivert.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kitörlöm a sütiket akkor elvileg eltűnik, nem?
Törölni ugye nem engedi...trojan removert végig futtattam nem talált semmit.
Mind két gépemen előjön időnként. Egy restart megoldja. Jah eredeti Prof 7.