Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
fasirTTT
őstag
ahh sikerült, nagyon kössz mindenkinek aki segített

de viszont a 2. vinyóm amin voltak a cuccok most a gép valamiért úgy látja, hogy nincs leformázva
ezzel a progival elehet rontani ?
, ha igen meg is lehet javítani ? -
diegho
nagyúr
Konkrétan ott kéne lennie egy alefclient.exe-nek is a folyamatok között, ugyanis az fut, de nincs ott. A nagy kérdés az, hogy miért nincs ott?
-
virkir
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Ez mind igaz de az idle process által "lefoglalt" cpu-idő nem jelenik meg a task manager által alul kijelzett kihasználtságnál.
Ott valami masszívan hajtja a procit ami csak a teljes task listában látható, ma már volt egy hasonló probléma ami csak így derült ki, #8710, #8717. -
-
fasirTTT
őstag
nos javítottam a vin7-et, de még mindig nincs boot menüje a 2 OS-nak
de legalább a win7 indult el :-D
-
moonman
titán
sokan összekeverik az üresjárati folyamatot a szabad processzoridővel, pedig a kettő nagyon nem ugyanaz. az üresjárati folyamat egy ugyanolyan processz, mint a többi, csak annyit tesz, hogy elküld egy HALT parancsot a processzornak, vagyis folyamatosan (a valóságban 2-3 órajelenként, ahogy szükség van rá) szünetelteti a cpu működését.
az idle process által "lefoglalt" cpu-idő tehát nincs szoros összefüggésben a cpu-terheltséggel, mert mellette még fut 50-60 másik is. általában egyébként 5-6%-on belül van az eltérés, ha összeadod-kivonod őket, tehát 9x% idle-nél elég furcsa a 60% terhelés. nem az van, hogy mire odanéztél, változott a grafikon?
-
hahajdu
aktív tag
Sziasztok!
Egy Windows 7-es 1.7 ghz-s intel procis amilo laptop a probléma tárgya. 1700 mhz helyett csak 800 mhz-n működik a processzor. Everestbe is néztem, terhelés alatt is 800mhz marad. Powermanagement kikapcsolva. Ha megnyomom a gépen lévő ECO gombot, akkor szépen visszaveszi 600mhz-ra, de ha mégegyszer megnyomom akkor is csak 800-ra áll vissza. (rádugott táppal)
Légyszíves segítsetek!!

-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Eddig RC-t használtam, gondoltam megnézem milyen a teljes verzió, ha már 30 napig ingyen van. 32bites Home Premiumot tettem fel. Egy gondom van vele, van egy játék (Archlord mmorpg) amit valamiért nem látok a futó folyamatok között. Azt írja a rendszer üresjárat mellé, hogy 9x %, alul meg, hogy cpu használat 60%. Hogy is van ez?

-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
egyszerűen nem tudom, hogy hol tegyem fel ez ta a kérdést:
a 40Gb-os vinyom ketté van particionálva
egyiken windovs 7 a másikon pedig XP van.....
na most az a bajom hogy elvileg ugyebár úgy kellene a gépnek indulni hogy betöltés előtt ki kéne írnia azt hogy melyik oprendszert indítsa
na most nekem ilyen nincs :S azt indította el amelyiket utoljára telepítettem, jelen esetbe az xpnem lehet az hogy alaplapon valamit be kell kapcsolni ?
alaplapom: GA-P35C-DS3Rvalaki tudna mondani erre valamit ?
ezt a kérdést még bemásolom más topikokba is (ami lehet aktuális )
ha valami kérdésetek van akk pü-ben
-
Imco
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
195.62-t tegnap tettem fel. De az elözövel is akadt mostanában a COD2. Illetve nem akadt hanem kilépett véletlenszerűen. Másik kártya is van de az ATI. A proci tuning jó ötlet megnézem holnap. Külön nem tudom ellenörizni a D3d müködését? Illetve nem tudom valahol kapcsolni? Köszi!
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy lehet spec beallitasoknal a graf. megjelenitest legnagyobb teljeitmenyure venni luzereknel? /jogok valtas nelkul/
koszi
udv
neduddki
-
Imco
őstag
Ötlete kérnék szépen a következő gondomhoz.
A masina leirása alant.
Direct 3D hibaüzivel elszált tegnap egy játék. Ennek örülök mert eddig nem volt üzi.
"Komoly" játékokról beszélek um. COD2 BF2. Elvileg egy P3 500 MX400-on simán futna.
dxdiag szerintn dx 11 van a gépemen persze W7-vel. A dxdiag valóban ilyen szegényes ujabban? Rendszer, Képernyő, 1hang, 2.hang, és bemenet fülekkel fent.
A lényeg hogy simán kilépeget a játékokbol üzi nélkül. A D3D üzi kapcsán gondoltam szétnézek, de nem találok semmit. A neten annyit találtam hogy "valamikor valami" ki szoklta kapcsolni a direct 3 d-t. Na de hol tudom ezt ellenőrizni, visszakapcsolni, szabályozni?
Az avatarról még nem is beszéltem. Ma feltettem és konkrétan széthullik a grafika és megáll.
Nvidiát tegnap frissitettem legujabbra. Köszi! Bocs a hosszért. -
válasz
sfdrakex
üzenetére
Persze, igazad van. Azért is írtam oda, hogy az ilyet inkább PÜ-ben intézze.
Viszont mintha economist olyat írt volna, hogy egyetemi hálózaton nem sikerült neki a campusos win7 aktiválása. És mivel szerintem nem az ember van a gépért, hanem fordítva, én tuti nem szenvednék vele.
Persze lehet nagy pofám a dobozos ultimate Win7-tel
-
virkir
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mond neki minden más megszünt

-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Ertem, koszonom hogy valaszoltal az en gepemre mar feltettem mert ugyis kiakartam probalni a Rendszervisszallitas-t
A Full az szerintem pilotavizsgas most probalom ki a sajat gepemen a Standart-et 10 perc alatt visszaallitom a regi konfigot, mert en KMPlayer-t hasznalok csak nem tudom rabeszelni a masik gep tulajat hogy O is azt hasznalja. -
virkir
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hopp így már értem, de nálam az "összevonás mindig címkék elrejtése" van beállítva és akkor csak az ikont teszi ki mint nálad az átállított formában.
-
Gyerekek! Ne legyünk már álszentek! Megvan neki az eredeti Win., de valamiért nem tudja beaktiválni. Mit tegyen? B*szakodjon vele, telepítgesse újra a rendszert? Vagy inkább adja be neki a gyógyítót, oszt jónapot.
Az vesse rá az első követ közületek, aki ártatlan!Szerk:
Pr0GrEsSiVe
Az ilyen tanácsokat azért inkább privátban... -
kbalazsa
senior tag
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Warezolással hamar megütheted a bokád itt

-
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
legalább ne híresztelnéd

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Eredetije van csak a hálozaton nem megy az aktiválás, továbbá warez dolgokkal vigyázz kitilthatnak.
-
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én xp alá mindig a full-t raktam fel... 7 alatt csak ac3-at használok
-
economist
tag
Win7 aktiválási problémákkal kapcsolatban nem tud senki sem segíteni? (#8679)
-
Steelmanus
addikt
Koszi' a kiegeszitest valoban igy jobban hangzik hogy a futo programokat de ugy gondoltam hogy Talca-rol leven szo amugy is egyertelmu de igy szebb a fogalmazas

Mas:
Aki hasznal K-lite kodeket az melyik verziot teszi fel mert van itt egy gep es a tulaj nem akar mast csak a WMP-t. Van Basic Standart es Full. Nem akarom teleszemetelni a gepet inkabb hallgatok arra aki hasznalja. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
A futó programok ikonjait húzza össze. Persze log-off kell hozzá.
-
Nem kell. A hálózati meghajtókat a rendszer automatikusan a végéről kezdi visszafelé kiosztani (Z,Y,X,W....), a pendrive-okat pedig elölről, ahogy jönnek a szabad betűk. Ha véletlen mégis bekerül egy usb kulcs a hálózati meghajtó helyére, akkor is megmarad a lan betűjele. Következő alkalommal ha hálózatra kerül a gép, automatikusan visszakapcsolja a beállított mappát a neki kijelölt betűre.
-
virkir
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ennek mit kéne csinálnia mert próbáltam 20-100-ig és nálam meg se röccen a tálca.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Az nem marad ott, meg nincs is rajta. Csak biztos ami biztos, erre voltam kíváncsi, hogyha ki is szedik, akkor más gépen nem tudják már aktiválni, mert csak az én notimon lehet. Ez volt számomra a lényeg.

-
-
Steelmanus
addikt
-
Dare2Live
félisten
W7, hogy superfetchet többet használja (van 6gb ram) ahoz mit kéne tenni, mi miatt nem müködhet úgy mint vistanal? (ott az elején berakott mindent ramba és gyors volt itt meg vmiért nem...)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha az MSDNAA-s kulcs már egy gépen aktivált, akkor azt már másik gépen nem tudják aktiválni, igaz?
-
brd
nagyúr
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Tudom, kösz.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Most elvileg jó!TNX .Nem tudom de valahogy most jó a Routeren keresztül.
-
Ziog
aktív tag
A probléma a következő. Van otthon egy linuxos szerver, samba megosztással. Win alatt létrehoztam egy meghajtót a megosztáshoz, hogy közvetlen elérésem legyen. A probléma a következő. Ha a gépet elviszem otthonról, ergo a hálózati megosztás megszűnik, így a hálózati meghajtó is.
Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a hálózati meghajtó betűjelét ne használja fel, ha mondjuk egy pen driveot csatlakoztatok a notebookomhoz? Megoldható ez egyáltalán?
Előre is köszi.
-
válasz
BullKoxa
üzenetére
Szia.
Valószínű, hogy a Digi felh/jelszót igényel.
Routert rádugod a gépre megnyitod a böngésződ és beírod a köv. 192.168.0.1 ekkor bejön a router webes felülete ott kiválasztod a csatlakozási módnál, hogy PPoPE (asszem) és beírod a kapott fel/jelszót mentés, router restart és müködnie kell.
ui. A router hitelesítést igényel: username: admin , password nem kell.
-
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni??Pár napja cseréltem Internet szolgáltatót(Digire) és most csak úgy van netem,hogy egyből a gépre van kötve.a Routerem(Edimax BR-6204Wlg) nem tudom használni,mert láma vagyok!Tudnátok nekem segíteni,hogy a routerem tudjam használni a Wifi mait kellene,asszonyomnak??
-
tr4nc3
tag
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Lefut minden teszt. A legutolsó a merevlemezellenőrzés. Az is lefut, majd amikor a zöld csík 100%-hoz ért akkor irja ki, de sajnos a lényeget elfelejti kiirni, hogy mi okozza a gondot.

-
-
tr4nc3
tag
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, de nem hiányzik semmilyen driver. Everest-ben sem.
-
A tálcát vissza lehet állítani megszokottra segédprogram nélkül is néhány kattintással.
-
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy érdekes problémával kapcsolatban. Windows 7 Ultimate-em van. Gigabyte GA-P55-UD3-as alaplap, 4GB Geil 1333MhZ DDR3 RAM, WD 1TB-os winyó. Telepités után feltettem a legujabb ATI drivert, Realtek hang drivert, Intel Chipset drivert, majd próbáltam lefuttatni a WIndows élmény-index tesztet, de sajnos nem sikerült. Elindítottam szépen végigtesztelt mindent, a zöld sáv is végigfutott, de miután végzett, kiirta [ezt!]. A Windows-t még nem aktiváltam be interneten, gondoltam ráérek még arra később. Megprobáltam a Windows-t mégegyszer feltenni, tiszta telepítéssel, formatáltam a telepitővel a rendszerpaticiót, de sajnos ugyanez a gond úgy is ha semmilyen driver nincs még fent, csak ő leszedi magától a Windows update-ről ami szükséges.
Tudnátok valami ötletet adni mi lehet a gond? Köszi! -
Hi.
Az mitől lehet, hogy wmplayer.exe folymatosan fut feladatkezelőbe, és ha bezárom megint megnyílik? Win7 32Bit. Nincs automatikus indításba.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Mészike
üzenetére
Keress ra ebben a topicban vagy az elozoben mert az mar betelt es bezartak de emlekszem hogy valaki foglalkozott vele es ment neki. Az alapjan en is megcsinaltam, de csak proba- keppen utanna hagytam a fenebe, mert Clemi igaza van a W7 sajatja jo es nem kell hozza sok ido hogy megszokd, meg hasznalom az XP-t es ott mar hianyzik.
-
sch_a
addikt
-
Clemi
veterán
válasz
Mészike
üzenetére
Gondolom az autóban sem használod a légkondit, mert azt szoktad meg, hogy nincs, hanem az ablakot nyitogatod

Az a baj legtöbb újdonsült seven felhasználónál, hogy elképzelésük nincs az újdonságokról, amiket a seven fejlesztők beépítettek, a felhasználói élmény fokozására.
Erre a legjobb példa a sorozatosan visszatérő rinyálás a gyorsindító sávért, holott az egész tálca egy "gyorsindító" sáv lett, sokkal több funkcióval, mint a régi volt. -
sch_a
addikt
Na és ez hogy lehet?

-
sfdrakex
nagyúr
Vistás link a wmpshare.exe deaktiválására, sztem win7 alatt is így kell kilőni.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Nem rég váltottam Win7-re én is. Meglepően jól fut viszonylag gyenge konfigomon is. Viszont néha a processzor használat csak úgy felkúszik 100%-ra, és belassul a gép. Mikor először észrevettem, sehogy se fulladt ki, újra kellett indítanom a gépet, és leállításnál kis írta, hogy még bezárja az egyik programot. Másodszorra most volt, megnéztem a folyamatokat, és valami mpshare.exe vagy hasonló ette nagyon a procit. (Ment a media player.) Nem tudjátok mitől lehet ez?A másik problémám a wmp 12. Nekem valahogy a 11 sokkal átláthatóbb volt. Hálózaton vagy egy másik eszköz is, amivel a tv-n szerettem volna lejátszani filmet, zenét stb.-t. Na most eddig úgy működött, hogy mindent ami bent volt a műsortárban, azt láttam is hálózaton keresztül. Most pedig hiába adom meg melyik mappákból frissítse a műsortárat.. Nem jelennek meg a fájlok. Én vagyok a béna?
-
Mészike
aktív tag
Megcsináltam, hogy legyen gyorsindítás a start menü mellett. Ha újraindítom a gépet, akkor eltűnik. Mitől lehet ez?
-
Hali!
Használ valaki ati tray tools-t win 7 alá? Ha van valaki akkor melyik verzió működik neki vele, és mit kell beállítani a telepítésnél?

Működik 4670-el az ATT?Válaszokat köszi.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest