Hirdetés
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Aktív témák
-
De ha formázol valamit arra miért rakna fel indító fájlokat? ha úgy lenna akkro a rendszerben nem tudnál partíciót törölni, mert kiírná hogy használatban van a partícíció...
Nem azt írtam....De miért hozzná létre az új fájlokat? Ezt nem értem...
Ez a kettőre igaz... ha Az xp-t telepíted csak az xp-re telepített partícióra rak fájlokat... nekem angol xp sp3-am volt, és ő csak az xp part.-ra rakta a fájlokat. sehova máshova..
A win 7-nél, ha a vinyót, a win 7 telepítővel hozod létre, akkor csinál neked egy 100 megás partíciót... ha az xp lemezzel hozod létre, és a 7 telepítésnél csak a formázásra mész rá, nem hoz létre 100 megás partíciót.. akkor csak a 7 partíciójára rakja rá az indító fájlokat...nekem az sem világos, hogy miért akar a 2 rendszer keresztbe rakni az indítófájlait...ezt nem értem.. na mindegy... akkor próbálkozz, mást nem tudok mondani...
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest