- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
Ferrari technika Moszkvics testben

-
waverider
senior tag
sztem a xiaomit masoljak mar
-
janeszgol
félisten
Honor ugye Huawei. A Huawei nálam az Y300-al és G10-el (2013) kedveltette meg magát, de a P9-el írta fel magát az égboltra. Honorként pedig a Honor 8-al. Jó régen volt.
Igen ma az egyik legjobb telefonos cég a Huawei/Honor. Összeszerelési minőségben az almához ő áll a legközelebb. (Illetve 2-3 éve a Xiaomi.) -
hankock
tag
Ízlésről felesleges vitatkozni, de szerintem ez iPhone-ként és Honor-ként is ronda. Az ilyen mértékű másolás pedig szerintem inkább szégyen teljes, mint követendő. A Xiaomi is ilyen, de legalább ők tovább gondolták.
-
Emericus Max
aktív tag
Legalább a színek mások lennének.
Én normál esetben leszarom a másolást, mert egy idő után ugye nincs új a nap alatt és kb. már minden forma el lett sütve többé-kevésbé. Szóval hasonlóságok nyilván lehetnek és lesznek is. De amikor valami formában és színben is vizuálisan megtévesztő módon hasonlít az eredetire, az szerintem is gáz. A Honor nem szorulna rá erre...
Azért a Xiaomi, Realme, Oppo, OnePlus, Huawei és a Vivo nem csinálja ezt ilyen egyértelműen pofátlanul még akkor is ha a modell számozás az iPhone-ra hajaz náluk is.
Szóval Honor needs a huge ass kicking!
-
veszpremga
friss újonc
A honor magic 8 pro airről még mindig nincs info hogy kapható lesz e európaban?
Kb az a telefon lenne amit egy az egyben keresek, szomorú lennék ha china only lenne
-
Bareszotron
aktív tag
Az iPhone a dizájn vezető. ez a normális hogy követik. inkább az a szégyen hogy ezt nem a Honor találta fel elsőnek
-
kcsa
veterán
ez a "miért?" kérdéskör nekem is kicsit rejtély, de pár éve olvastam, hogy a kínai gondolkodásban a másolás nem bűn, hanem a jobb elismeréseként, dícséreteként értelmezik. Szóval ha a kínai mérnökök, marketingesek, cégvezetők szerint az apple design a jó, eladható, menő, akkor minimális aggályok nélkül másolják, mert "az a jobb".
-
neopeti
tag
Nem értem miért másolnak egy eleve olyat ami rosszabb a honornál? Miért égeti magát egy olyan gyártó mint a Honor stb, akik sokkal jobbat csinálnak mint egy iphone?
Miért égetik magukat? Miért húzzák le magukat mikor sokkal jobbak? -
Graphics
Jómunkásember
Inkább hozták volna el felénk is a Honor Win RT és Win sorozatot.
-
roli543
őstag
VÉRCIKI
-
sfefe
addikt
Szerintem az ha vkinek tetszik az iPhone dizájn de a büdös életben nem akar iOS -t attól még kap egy úgy kinéző telefont... Szerintem ezzel semmi gond nincs...
-
.Szaki.
addikt
Azért abból kiindulva amiket a MA!-n lehet olvasni a Honor már legalább tízenéve nem sorolható a dzsunka kategóriába (egyszer nekem is volt egy Honor készülékem az EMUI korszakban, nem volt fájdalmas, de a jótól messze volt) ezek a telefonok viszont mégis a legrosszabb, legpofátlanabb dzsunka időket idézi. Egyszerűen nem tudom megérteni ennek mi értelme.
-
tms+
senior tag
Szánalmas. És még rondább is a dizájn.
-
Bohócok..Mindenesetre, ha a global modellben is ekkora telep lesz, azonnal veszem a Prót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest