Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
karldergroße
üzenetére
Esetleg azon nincs már rajta?

Ha nincs, akkor töltsd le az MS honlapjáról és tedd fel. Nem kell várni az Updatere.

-
karldergroße
senior tag
Szeretnék segítséget kérni. Van nálam két Windows7 Enterprise-os céges laptop. Az egyik ma megtalálta a Service Pack 1-es frissítést és letöltötte, majd telepítette. A másikat hiába update-elem, nem talál semmit. Ugyanarról a telepítőlemezről van telepítve.
-
Wolverine
félisten
Előre megjegyezném, hogy ehhez hasonló dolgot még nem láttam és fogalmam sincs, mit tehetnék még.
Szóval a következő történt: október (Windows telepítés) óta először elindítottam a WMP-t. A szokásos varázslója beállította magának a dolgait - és azóta minden webes videó,a mit nézek, egyszerűen kivehetetlenül sötét. A monitor beállításaival nem tudom kompenzálni; a színbeállítások nincsenek elrontva; minden egyéb tartalom normális. Mintha a fény és a kontraszt is túl alacsony lenne, illetve a színhőmérséklet sem 6500 Kelvin, az biztos - akár a Yahoo-ról, akár az Indavideóról, vagy a YouTube-ról van szó... De mindez csak a neten levő videókra érvényes (flash vagy HTML5 esetén is). Valakinek van valami tippje, mihez nyúlhatnék, hogy megjavuljon a dolog?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nincs vírusom.
Érdekes a jelenség: Amikor kilőttem azt az svchost.exe-t ami a magas CPU terhelést generálta a Plug And Play szolgáltatás leállása miatt kellett resetelni.
Amikor újraindulás után ismét elkezdte zabálni a procit az svchost egy érdekes hanghiba lépett fel: Ventrillot használok és a CTRL-t nyomva tartva egy hang jelzi, hogy beszélek. Ez azonban most nem működött; hangok a windowsban sem voltak.
Korábban láttam (még napokkal ez előtt), hogy a hangkártya driverje azt írja ki (ilyen alaplapra integrált HD Audio), hogy The Jack Plugged Out majd utána rögtön,hogy Plugged in. No gondoltam egyet, aztán újracsatlakoztattam a headsetem jackjét...
És Voi la nem pörgött az svchost... És azóta sem pörgött fel, pedig ment a gép bőven mióta írtam a hozzászólást...
Nem értem... és Ti?
-
€uro
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Megtaláltam.
Először rossz helyen néztem. Ugyanis a programoknál a keresőbe beírtam, hogy NET, és ott nem dobta ki. Aztán átmentem a frissítésekhez, és ott találtam három frissítést is hozzá, amiket nem lehet javítani.
Visszamentem újra a programokhoz. Ezúttal nem hagyatkoztam a kereősre, és meglett. Már javítom...
-
Gorneck
legenda
Esetleg ez:
update to my previous message:
Found on another forum when googling code 66A that if you go control panel, programs & features find the 'Net framework 4 client profile' & repair it & then rerun the updates (i did it manually) the update installed perfectly.
Hope this helps
Kind regards
Geoff -
€uro
őstag
Sziasztok!
64 bites rendszerem van. A Windows Update már hetek óta jelzi, hogy szeretne telepíteni két NET.Framework 4-es frissítést: KB2478663 és KB2518870, de nem sikerül neki.
66A hibakóddal, ismeretlen Error hibaüzenettel tér vissza.
Mi lehet a gondja, hogy tudom telepíteni a frissítéseket?
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Windows 7 Ultimatet használok.
Van pár svchost.exe a feladatkezelőben, amik a gép bekapcsolását követően kb. fél óráva folyamatosan 30-50 %-ban használják a CPU-t, így szinte minden más használhatatlan lesz... Mit lehetne tenni ezzel a problémával? Ha kilövöm a hibás exét a windows újraindul... -
válasz
üzenetére
A W7 azt teszi, ami szerinte a legjobb, azaz backup-nál menti az MBR-t, visszaállításkor meg visszaírja az MBR-t. Sajnos ez azzal jár, hogy ha a backup-ot követően valaki módosít a partícióstruktúrán(átméretezi/törli/összevonja/új partíciót hoz létre stb), akkor ezáltal az MBR-t is módosítja(hisz ugyebár az MBR-ben vannak eltárolva(többek közt) a partícióra vonatkozó infók is) Sajnos ez esetben mindent letakarít a hdd-ről...
(Amikor válaszoltam Neked, Én sem tudtam erről, mivel amikor elvétve használtam valakinél, ott gond nélkül visszapakolta a rendszert, mert nem történt a partíciószerkezetben semmi változás. Azt hittem, hogy csak opció, hogy lehet formázni stb, arról csak a kérdésed utáni keresgélés után olvastam, hogy bizony van olyan "csillag együttállás", amikor inaktív a választás lehetősége, be is van pipálva pár dolog, és az teljes adatvesztéssel jár az adott vinyón)Ha lenne egy olyan opció restore-nál, hogy ki- és bekapcsolható lenne az MBR visszaállítása, akkor korrektül használható lenne a W7 backup/restore szolgáltatása.
(Igazából MBR fertőzések esetén lenne hasznos, de valljuk be, manapság, amikor az MBR már többszörösen védett terület, akkor igazán nagy spiller-nek kell lennie valakinek, aki képes MBR kártevőt beszedni)
-
Vince1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Lenovo S205-öm, amint 64 bites Win7 Professional fut. Amint kikapcsolom a fizikai kapcsolóval a vezeték nélküli szolgáltatásokat, majd megpróbálom visszakapcsolni nem csinál semmit sem. Ez így nem teljesen igaz, a státusz jelző lámpa világítani kezd, illetve ha bemegyek a Hálózati és megosztási központ/adapterbeállítások módosítása alá, itt 2 db vezeték nélküli kapcsolatot lát egy 802.11n vezeték nélkülit és egy Virtual Wifi Miniportot (sztem. már itt csak az elsőnek kellene lennie). Amennyiben itt a 802.1n nek a tulajdonságait választom, utána a beállítás ikonra kattintok, majd speciális fül és rádió bekapcsolva /kikapcsolva értékét kézzel megváltoztatom (ki majd be) akkor bekapcsol a Wifi.
Ezt a procedúrát szeretném elkerülni, mert az Ok hogy én megcsinálom, de mikor más használja a gépet ezt elmagyarázni az nem egyszerű.
Lehet hogy valami driver problémám van (Lenovo holnapról származik a driver)?
Előre is köszi a segítségeket.
Üdv Vince1
-
Roxbury
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani, hogy ne látszódjon a start menüben az a pici kereső ablak az alján?
Mintha régen valami registry módosítással oldottam volna meg, hogy eltűnjön, de nem emlékszem sajnos.
-
-
XaraX
addikt
Adódott egy ilyen gondom.
Valami vírus becsúszott a Bit Defenderen, aztán meg is találta, leirtotta.
Ez maradt vissza belőle...
Újratelepítés nélkül tudok kezdeni vele valamit?
Több vírust nem talál.
Rendszer visszaállítás nincs az ssd miatt. -
chewycl
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
bug check kód: 0x000000d1
caused by ndis.sys driverMost olvasok fórumokat, a windows reinstall sem oldja meg. a legfrissebb driver van fent a video kártyámon. Viszont annyi változást észrevettem, hogy windows élmény idexnél a ramra kevesebb pontot kaptam 0,2-vel mint amennyit a reinstall előtt szereztem. Azért is kellett újra tenni mert nem kiírta foylton hogy Windows failed to start valamilyen hardveres vagy szoftveres okból kifolyólag. Pont előtte telepítette a frissítéseket, így szoftveres hibára gyanakodtam hogy valami nem jól sikerült neki...
-
chewycl
tag
sziasztok!
Ma telepítettem újra az operációs rendszeremet, és az a helyzet vele hogy amikor készenlétbe akarom tenni leáll de nagyon hirtelen, előtte még pár tizedmásodpercben megjelenek egy kék ablak amit nem tudok elolvasni. Amikor újból bekapcsolom akkor meg kiírja hogy a rendszer hiba után állt helyre stb...Mit lehet ez esetben tenni? Minden drivert felpakoltam úgy ahogy kell...
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pont ezt írtam én is. Nem igazán értem miért kell irreleváns dolgokkal foglalkoznia. Ettől lesz vicc az egész.
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na varjal, amikor telepited akkor az utorrent kimegy a netre es leszedi a 2.x vagy 3.x aktualis verziojat, amikor pedig vissza masolod a mar elmentett mappat az nem regbbi mint amit feltelepitesz?
Nem, a két verzió ugyanaz.
Egyébként rájöttem a megoldásra. A nevezett könyvtárból C:\users\name\AppData\Roaming\utorrent csak a gyökérben lévő fájlokat másoltam vissza, és így működik. Mindenesetre köszi a segítő szándékot. -
vans?
őstag
sziasztok,
az miert lehet, hogy elobb nezegettem a fotoimat meg, aztan egyszer csak mar nem nyitja meg a kepeket duplakatt-ra az Intezo, sem ugy, hogy tarsitom az MO Picture Managerhez.

-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Amit visszamásol abban csak a beállítások vannak és működnie kellene.
-
karldergroße
senior tag
Egy kérdésem lenne. Ki szeretném kapcsolni a rendszerindítási hangot, sikerült is.
Viszont bejelentkezéskor is van egy másik hang (mikor betöltődik a profil), amit ugyancsak le szeretnék tiltani azért, hogy ne égjek be, ha egy csendes helyen kapcsolom be a gépet. Tudom, hogy a hangoknál ezt ki lehet iktatni oly módon, hogy nem rendelek hozzá hangot. Viszont ha egy másik témára váltok, újra van a hang. Hogy lehet elérni, hogy témaváltástól függetlenül ne játssza le a hangot a gép. Köszi előre is. -
Воланд
titán
válasz
szeksziboj
üzenetére
Parancssorba írd be, hogy sfc /scannow, majd enter. Egy darabig el fog tartani az ellenőrzés.
-
szeksziboj
tag
Sziasztok! Lenne egy bibi, mégpedig:
Ha a tálcán lévő gyorsindítás ikonok-ra vagy asztalon, illetve filekezelőben egy ikonra, file-ra kattintok jobbegérrel, pl tulajdonságok megváltoztatása miatt, mialatt írnám át valamelyik jellemzőjét "a windows intéző leállt"-üzenettel kifagy. Nem lehet módosítani tehát semmit (pl ha be kéne állítani egy program kompatibilitási nézetét, vagy bármi mást), mivel mindig újraindul a program.
Eredeti Win7 32bit, élt fél évet?
vagy javítható újrainstall nélkül is? 
Próbáltam már víruskeresni, trójait írtani de semmi.
Minden 5letet szívesen fogadok
-
pete_21
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hát lehetséges. Nekem is volt olyan hubom, ami későn osztott IP-t, és sokat kellett rá várni. Lehet, hogy éppen otthon is, és melóhelyen is olyat fogtál ki.
És lehet, hogy csökkentett módban is pont ezért nem kell várni, mert ott nincsen hálózat.
Egy próbát mindenképp megér. -
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, kiszedtem a pipákat, és megint ugyanaz

Kiléptem, és mikor indítanám, megint települni akar ... eldobom az agyam. Pedig eddig is ezt a verziót használtam, és egyszer már visszaállítottam így és akkor működött.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic, de hátha akad valaki aki tud segíteni.

Megőrülök az utorrent-től.

Jó néhány éve használom, de ilyennel még nem találkoztam!!! Újra kellett telepíteni a gépem, de előtte elmentette, a C:\Users\name\Appdata\Roaming\utorrent mappa tartalmát. Most, ha telepítem az utorrentet, minden rendben amíg be nem másolom a mentést oda, ahonnan elmentettem. Amint ez megtörténik újra akarja telepíteni magát az utorrent minden induláskor.
Ha ilyenkor uninstallálom, és nem engedem törölni a beállításokat, majd telepítem elindul rendesen, folytatódnak a torrentek, de ha kilépek ilyenkor a programból, és megint elindítom, ismét telepíteni akarja magát.
Ilyennel én még nem találkoztam. Van valakinek tippje, hogy miért csinálja ezt? -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Egy apró kis hibára még mindig nem találtam megoldást:
Windows7 gépre másolok adatokat Win2003R2-ről.
A szerveren ezen fájlok létrehozásának a dátuma pl. az aktuális nap és óra+perc, akkor Win7 alatt egy korábbi időpont szerepel. Miért?
Másképp számolja az időt a Win7?
Xp alatt nem tapasztaltam ilyet. -
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok! Most kaptam a cégbe Win7 pro x64-et. Olyan kérdésem lenne, hogy az Outklookot nem teljes képernyőn használom, mert a monitor felbontás szép nagy, teljesen felesleges teljes képernyőre raknom. Viszont, ha ikon állapotból hívom viszza a képernyőre, akkor az ablak vándorol, a bal felső sarok felől, a jobb alsó sarok felé, mindig kézzel kell visszahúznom az eredeti helyre, ahonnan ikonba tettem. Van erre valami megoldás, hogy ne vándoroljon az ablak?
Illetve, pl. AutoCad-ben több rajz is nyitva van, akkor a tálcán annyi AutoCad ikon jelenik megahány rajz nyitva van. A tálca tulajdonágainál ki van ixelve hogy ne legyen összevonás. Tudom: ne legyen kiixelve. Viszont én szeretem lent a normál méretű ikonokat. Meg lehet ezt oldani? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Azt meg leht valahogy oldani, hogy a tálcán ne csoportosítson mindent egybe? Mármint a mappákat lehet firefox ablakokat lehet, de van amit jó lenne külön látni, pl msnből egyből látni hogy melyikre írtak. Köszi előre is

-
válasz
üzenetére
1) Grayed out and selected.
You are forced to have the whole disk formatted and repartitioned to match the partition structure of the disk the image was made from.
This can occur when restoring an image to a new disk or the original disk with a modified partition structure.
Data on other partitions on the disk you are restoring to will be lost.2) Grayed out and unselected.
You are not given the option to format and repartition the disk. This will occur if you are restoring Windows from a partition on the same disk.3) Not grayed out and unselected.
Here you have the option to select format the whole disk and repartition or not. In this case the disk the image was taken from has a matching partition structure to the disk you are restoring the image to. By not selecting the format and repartition option your image will be restored and other partitions untouched such as valuable data partitions.Konklúzió: Használj 3rd part backup/restore progit, mert a Windows-é finoman szólva is körülményes...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kraftxld
üzenetére
Csökkentett módban simán belép, ott semmi gond nincs.
Normál esetben amikor várok, akkor semmit nem tudok indítani, semmi bill kombinációra nem hallgat, amit a windowsnak adok. De pl Fn+ billeket veszi, pl világítás erősségének állítása.
És ami még érdekes,hogy van, hogy tök simán elindul. Mondjuk 4-ből egyszer meg nomál módon, gyorsan betölt.
-
DaNi017
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írjam a kérdésemet így ide írom. Olyan problémám van, hogyha kikapcsolom a gépet, akkor nem kapcsol ki egyből, hanem csak ha megmozgatom az egeret. Win7 van fent, PS2-es egér. Ezt mitől csinálhatja? Szóval rámegyek hogy leállítás, monitor kikapcsol viszont a ventillátor még pörög meg megy a gép, és ha megmozgatom az egeret csak akkor kapcsol ki.... Segítség
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na ennél a képnél nálam minden szépen ki van szürkítve, a chekbox-ban egy pipa, és csak a Next aktív...
-
válasz
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint(persze ez arra az esetre értendő, ha boot lemezt készítettél, arról indítod a rendszertl) csak lehetőséget biztosít rá, hogy particionálj/formázz meg driver-t adagolj be (meg még van azt hiszem Advanced gomb is, de hogy abban mi van, az nem rémlik). W7 Backup & Restore nem sector by sector elven ment, azaz csak a rendszerpartíción lévő adatokat menti, nem pedig minden szektort, a partíció első meg utolsó szektoráig...
Szerk
Itt egy képekkel illusztrált bemutató, ahol látszik, hogy nem kötelező a particionálás, stb. -
makimano
tag
Már napok óta az alábbi frissítéseket csinálja nekem a WIN7.
Ha egyszer frissítem, utána újból azt mondja, hogy ugyanezek a frissítések érhetők el.
Már az agyamra megy. Mi lehet a baj?Köszi
1. A Microsoft .NET-keretrendszer 4 összetevő biztonsági frissítése Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7 és Windows Server 2008 x86 rendszerhez (KB2478663)
2. A Microsoft .NET-keretrendszer 4 összetevő biztonsági frissítése Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7 és Windows Server 2008 x86 rendszerhez (KB2518870)
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
A bosszantó hibám még mindig nem szűnt meg, ezért még mindig kérnék segítséget.
A hiba:
A gép elindítása után az Üdvözöljük képernyő után csak az egér kurzor jelenik meg és az asztal csak vagy 5 perc után jelenik meg, addig sötét háttér és csak az egér kurzor, de nincs karika se,hogy dolgozna.Amit tudni kell eddig:
-Jogtiszta Win 7 Home Premium
-VGA driver uninstall - reinstall megvolt
-Vírus, spyware keresés megvolt - semmi
-Windows indítási javítás megvolt - semmi
-Semmi nem lett rá telepítve a hiba fennállása óta és nem is állítottam semmit, egyszer csak előjött.Ötlet?

-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Win7 X64
VMvare telepítés után gépindításkor bejön a felhasználói fiók választó képernyő. (pedig egy van csak
)
Nem is volt ez gond addig, amíg egy szoftverre rá nem bíztam a gép kikapcsolását. (végzett a dolgával, aztán kikapcs)
Másnap a fiókválasztó kép helyett csak egy fekete képernyő van egy kurzorral. Persze "vakon" (képernyő közepén kattintgatva) el lehet találni az ikont (helyét), de ez így nem ok, ha létre akarnék hozni egy másik fiókot, akkor ez nagyon nem lenne jó.
Van rá valami ellenszer? Esetleg a fiókválasztó képernyőt ki lehetne kapcsolni?Köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Az ugye csak valami rossz vicc, hogy a System Image visszaállításához újra kel particionálni a vinyót teljesen? Mert akkor ez gyakorlatilag egy használhatatlan eszköz a W7-ben. (Amellett, hogy alapból butább a Backup & Restore, mint anno az XP NTBackup-ja...)
-
apollo12
veterán
Heló erre tud valaki megoldást ? 30Gb szabad helyem van
46989 -
Neil Watts
veterán
-
polonic
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Na, arra aztán semmit.

Űrmanók. . .(#47607) chizow
Úgy kéne lennie. Max egy restartot kér a telepítés végén.
-
polonic
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Amit belinkeltél, azon ott van az ok leírva.
Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bármi legyen, pl. vírusírtó, háttérben futó .net keretprogramot ígénylő progik blablabla...
nem javult meg 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami winfows baja lesz, majd újra telepítem ha meguntam.