- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A W7 azt teszi, ami szerinte a legjobb, azaz backup-nál menti az MBR-t, visszaállításkor meg visszaírja az MBR-t. Sajnos ez azzal jár, hogy ha a backup-ot követően valaki módosít a partícióstruktúrán(átméretezi/törli/összevonja/új partíciót hoz létre stb), akkor ezáltal az MBR-t is módosítja(hisz ugyebár az MBR-ben vannak eltárolva(többek közt) a partícióra vonatkozó infók is) Sajnos ez esetben mindent letakarít a hdd-ről...
(Amikor válaszoltam Neked, Én sem tudtam erről, mivel amikor elvétve használtam valakinél, ott gond nélkül visszapakolta a rendszert, mert nem történt a partíciószerkezetben semmi változás. Azt hittem, hogy csak opció, hogy lehet formázni stb, arról csak a kérdésed utáni keresgélés után olvastam, hogy bizony van olyan "csillag együttállás", amikor inaktív a választás lehetősége, be is van pipálva pár dolog, és az teljes adatvesztéssel jár az adott vinyón)Ha lenne egy olyan opció restore-nál, hogy ki- és bekapcsolható lenne az MBR visszaállítása, akkor korrektül használható lenne a W7 backup/restore szolgáltatása.
(Igazából MBR fertőzések esetén lenne hasznos, de valljuk be, manapság, amikor az MBR már többszörösen védett terület, akkor igazán nagy spiller-nek kell lennie valakinek, aki képes MBR kártevőt beszedni)
Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest