Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A W7 azt teszi, ami szerinte a legjobb, azaz backup-nál menti az MBR-t, visszaállításkor meg visszaírja az MBR-t. Sajnos ez azzal jár, hogy ha a backup-ot követően valaki módosít a partícióstruktúrán(átméretezi/törli/összevonja/új partíciót hoz létre stb), akkor ezáltal az MBR-t is módosítja(hisz ugyebár az MBR-ben vannak eltárolva(többek közt) a partícióra vonatkozó infók is) Sajnos ez esetben mindent letakarít a hdd-ről...
(Amikor válaszoltam Neked, Én sem tudtam erről, mivel amikor elvétve használtam valakinél, ott gond nélkül visszapakolta a rendszert, mert nem történt a partíciószerkezetben semmi változás. Azt hittem, hogy csak opció, hogy lehet formázni stb, arról csak a kérdésed utáni keresgélés után olvastam, hogy bizony van olyan "csillag együttállás", amikor inaktív a választás lehetősége, be is van pipálva pár dolog, és az teljes adatvesztéssel jár az adott vinyón)Ha lenne egy olyan opció restore-nál, hogy ki- és bekapcsolható lenne az MBR visszaállítása, akkor korrektül használható lenne a W7 backup/restore szolgáltatása.
(Igazából MBR fertőzések esetén lenne hasznos, de valljuk be, manapság, amikor az MBR már többszörösen védett terület, akkor igazán nagy spiller-nek kell lennie valakinek, aki képes MBR kártevőt beszedni)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest